Νέα

Πράσινε Θεέ Παναθηναϊκέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 138K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 26 άτομα (1 μέλη και 25 επισκέπτες)

Ποιό όνομα θα θέλατε για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού;

• Παύλος & Θανάσης Γιαννακόπουλος

Ψήφοι: 107 30,3%
  • Όνομα χορηγού

Ψήφοι: 39 11,0%
  • Panathinaikos Arena

Ψήφοι: 139 39,4%
  • Γιώργος Καλαφάτης

Ψήφοι: 29 8,2%
  • Μίμης Δομάζος

Ψήφοι: 24 6,8%
  • Δημήτρης Σαραβάκος

Ψήφοι: 14 4,0%
  • Κριστόφ Βαζέχα

Ψήφοι: 24 6,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    353

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Έχεις δίκιο, η διαφορά είναι απειροελάχιστη, με γελούν τα μάτια μου γέροντα.. άλλο Κόρντομπα, Λούσιο, Ζανέτι Καμπιάσο, Ματεράτσι, Κίβου, Ετό κι άλλο  Όργκες, Αράπι, Βράπι, Άλμπαν, Μπλέντι Σκλέμπι και Άλντο Ντούρο.

Που είδες την αποθέωση καναπεδάτε μου; Σύγκριση με τα έως τώρα δεδομένα έγινε. Τράβα δες τις ομάδες που έπαιξε φιλικά η ομάδα του κέτσαπ και το ακριβές σκορ και ξαναέλα να μας πεις καμιά μαλακία για το πως πήγαινε τρένο.

ρε κουνάβι ποιά σύγκριση;
έπαιξες φιλικό με την πρωταθλήτρια ευρώπης που πήγε στο Τορόντο για καταναγκαστικά έργα.
εάν την έπαιζες σε προκριματικά θα ξανακάναμε κουβέντα.
τώρα κάτσε να συγκρίνεις πορτοκάλια με μήλα.
κατά το ΛΟΛΑ ΝΑ ΕΝΑ ΜΗΛΟ.

Υ.Γ.
πήγες στο Τορόντο να αποθεώσεις τους νικητές του τσου λου Ιουλίου;

pirokavlos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2010
Κριτικές
3
Like
34
Πόντοι
16
Γάμα τα με χοντρά γράμματα. Δες 5 λεπτά από τον καναπέ σου την Πανάθα και μετά έλα να κάνεις αναλύσεις και να συστήνεις αυτοσυγκράτηση. Η ομαδάρα του κέτσαπ είχε σαρώσει τις κάτωθι: Χέρενφεν (0-1), Σίβασπορ (1-3), Γκρόνιγκεν (0-2) αλλά ήρθε Χ με Μπόχουμ (3-3). Τρένο πήγαινε λέμε..
:2funny: :2funny:

είχε νικήσει και τη Σέριφ
:2funny: :2funny: :2funny:

Wonderful

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
66
ρε παπάρα γιατί πας και ασχολείσαι συνέχεια με τον κάθε μυρωδιά??? :uglystupid:
αστον να πανηγυρισει το πρωταθλημα Αυγουστου, όπως και οι Αεκτζηδες λεμε... :2funny:
χαχααχα τα έχεις μπερδέψει λίγο
αλλά δεν νομίζω να πανηγυρίζει κανείς από εχτές
φιλικό ήτανε

pirokavlos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2010
Κριτικές
3
Like
34
Πόντοι
16
το να κάτσω να κάνω διάλογο με ένα μαλάκα που αποθεώνει την ομάδα τον Ιούλιο πριν το τέλος ακόμα των μεταγραφών δεν είναι στο παλμαρέ μου.
Εχει γεμίσει η ελλάδα μαλακοπίτουρες, πρωταθλητές των φιλικών, γαμιάδες των μπουρδέλων και φραγκάτους με φολκςβάγκεν.

νταμπλούχος είμαι μη ξεχνιόμαστε... :dancing:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
νταμπλούχος είμαι μη ξεχνιόμαστε... :dancing:
εγώ τι είμαι ρε κουνάβι;

αυτό είναι το ζήτημα;
αν είναι δυνατόν να γίνεται σύγκριση ομάδων σε φάση προετοιμασίας την περίοδων των καλοκαιρινών μεταγραφών.
κουνάβια. τέλος συζήτησης.

pirokavlos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2010
Κριτικές
3
Like
34
Πόντοι
16
μιλάμε οι γαύροι βγάζουνε χολή....

που να το καταπιούν ότι εμείς θα παίξουμε τσου λου και νικάμε ίντερ (έστω και σε φιλικό) και αυτοί παλεύουν στα τουρκοβούνια με τη Μπέσα και τη Μακάμπι για τα προκριματικά .............του Ουέφα... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

ααα και για να μη ξεχνιόμαστε...

Σισέ ή Μήτρογλού???

Μήτρογλου φυσικά....χαχα :2funny: :2funny: :2funny:

τώρα και καινούριο..

Μπουμσόνγκ ή Αβραάμ...

Απάντηση...Αβραάμ φυσικά.. :2funny: :2funny:  :2funny: :2funny: :2funny:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866

τόσα χρόνια που σου χε φτάσει η χολή στο στόμα απ την ψωλή τον παιζες αδικημένη πουτάνα.
τώρα παίζεις φιλικά με τσουλου....

προβλέπω να αρχίσουν πάλι οι πορείες από το Δεκέμβρη......

pirokavlos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2010
Κριτικές
3
Like
34
Πόντοι
16
τόσα χρόνια που σου χε φτάσει η χολή στο στόμα απ την ψωλή τον παιζες αδικημένη πουτάνα.
τώρα παίζεις φιλικά με τσουλου....

προβλέπω να αρχίσουν πάλι οι πορείες από το Δεκέμβρη......

ρε μάγκα φυσικά και έβγαζα χολή γιατί τόσα χρόνια ο θείος με γαμούσε με τη διαιτησία και έφτανα στη πηγή και νερό δεν έπινα. και πάλι εγώ όμως το Γαυροτζίγκερ έβριζα και κοίταγα να βελτιωθώ όσο μπορούσα (Με Σόουζα, με Κωνσταντίνου,με Καραγκούνη, με μπασινά, με βλάοβιτσ...κ.λ.π) τώρα που σε γαμώ αλύπητα με παιχταράδες γιατί δε παραδέχεσαι?

εσείς οι γαύροι μάθετε να χάνετε και κάποτε...δεν είναι κακό :boobies:

Επισκέπτης
τώρα που σε γαμώ αλύπητα με παιχταράδες γιατί δε παραδέχεσαι?
1..ο περσονας ειναι βαζελος ΜΑΛΑΚΑ..
2..ποιον γαμας ρε πουστρακι???τραβα φτυσε τα χυσια του μητρογλου & του αγγλου ασθενη & ΟΤΑΝ με κερδισεις,ελα να σε ξαναγαμησω..

stefanoss83

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιαν 2009
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
εγώ τι είμαι ρε κουνάβι;

αυτό είναι το ζήτημα;
αν είναι δυνατόν να γίνεται σύγκριση ομάδων σε φάση προετοιμασίας την περίοδων των καλοκαιρινών μεταγραφών.
κουνάβια. τέλος συζήτησης.

Έλα, εντάξει, μην αρπάζεσαι. Μίλησέ μας για τους διακριθέντες του γάβρου εναντίον της Σίβασπορ..

pirokavlos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2010
Κριτικές
3
Like
34
Πόντοι
16
1..ο περσονας ειναι βαζελος ΜΑΛΑΚΑ..
2..ποιον γαμας ρε πουστρακι???τραβα φτυσε τα χυσια του μητρογλου & του αγγλου ασθενη & ΟΤΑΝ με κερδισεις,ελα να σε ξαναγαμησω..

1ον εγώ που δε το ξερα απ το πως μιλάει τον κρίνω και πιο πολύ για γαύρο το κόβω..αν είναι έτσι οι βάζελοι και οι οπαδοί μιας ομάδας φαντάσου οι αντίπαλοι.

2ον. το ότι με νίκησες 2 φορές (όπως με νίκησες τη πρώτη με πιστόλια και τη δεύτερη με το κώλο  νααααααα :kissass2: σα του Λίλα με τα συγχωρήσεως) δε μου λέει κάτι, όπως δε σου λέει και σένα (και δικαίως) το ότι σε νίκησα πρόπερσι εντός εκτός και έχασα το πρωτάθλημα με 11 πόντους διαφορά.

Υ.γ.  μιλάω με το σήμερα εγώ. Είμαι νταμπλούχος...έχω ομαδάρα,  έχω προοπτικές για τα ίδια ίσως και κάτι καλύτερο στην Ευρώπη.Στα παπάρια μου τα όμορφα τι κάναμε το 1980

ari1973

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2007
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
16

που να το καταπιούν ότι εμείς θα παίξουμε τσου λου και νικάμε ίντερ (έστω και σε φιλικό) και αυτοί παλεύουν στα τουρκοβούνια με τη Μπέσα και τη Μακάμπι για τα προκριματικά .............του Ουέφα... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

ααα και για να μη ξεχνιόμαστε...

Σισέ ή Μήτρογλού???

Μήτρογλου φυσικά....χαχα :2funny: :2funny: :2funny:

τώρα και καινούριο..

Μπουμσόνγκ ή Αβραάμ...

Απάντηση...Αβραάμ φυσικά.. :2funny: :2funny:  :2funny: :2funny: :2funny:
ο μητρογλου σας καρφωσε αν δεν κανω λαθος εις διπλουν ε ? ο σισσε θα βαλει κανα γκολ σε ντερμπυ η παλι με δηλωσεις θα σκοραρει ?στα 14 ενα δωρο και ενα δουρο.....απο φετος εχει παλι ππουτσα μην παιρνετε αερα...

Επισκέπτης
1ον εγώ που δε το ξερα απ το πως μιλάει τον κρίνω και πιο πολύ για γαύρο το κόβω..αν είναι έτσι οι βάζελοι και οι οπαδοί μιας ομάδας φαντάσου οι αντίπαλοι.

2ον. το ότι με νίκησες 2 φορές (όπως με νίκησες τη πρώτη με πιστόλια και τη δεύτερη με το κώλο  νααααααα :kissass2: σα του Λίλα με τα συγχωρήσεως) δε μου λέει κάτι, όπως δε σου λέει και σένα (και δικαίως) το ότι σε νίκησα πρόπερσι εντός εκτός και έχασα το πρωτάθλημα με 11 πόντους διαφορά.

Υ.γ.  μιλάω με το σήμερα εγώ. Είμαι νταμπλούχος...έχω ομαδάρα,  έχω προοπτικές για τα ίδια ίσως και κάτι καλύτερο στην Ευρώπη.Στα παπάρια μου τα όμορφα τι κάναμε το 1980
1..κατι αντιστοιχο γραφουν & οι δικοι μου για εμενα..τι να κανουμε???ειμαστε μαλακες ρε..
Υ.Γ επειδη το ξεχασα σημερα..
ΝΑ ΨΟΦΗΣΕΙ Ο ΣΠΑΝΟΥΛΗΣ,Ο ΤΖΙΟΛΗΣ & ΟΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ ΜΠΙΝΕΣ ΕΧΕΙ ΦΟΡΕΣΕΙ ΤΗΝ ΧΙΛΙΟΧΥΜΕΝΗ..

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
πρωτο φαβορι ο παο..το μονο που θελει ειναι ενα φορ και παιχτη στο κεντρο...
το φιλικο δεν το δα...εδω δε βλεπω τα δικα μας..γενικοτερα τετοια ματσ δεν ειναι αξια συμπερασματων.
ξερετε αν δεν εχει προηγηθει διπλη προπονηση για μια απο τις δυο ομαδες?
ξερετε αν ο προπονητης δοκιμαζει καποιον παικτη σε μια θεση που δεν προκειται να ξαναπαιξει σε ολη τη σεζον?
και χιλια δυο ακομη..
απλα σε νεκρες περιοδους δεν υπαρχει και τιποτα αλλο να απασχολησει τον οπαδο....
οι νικες βεβαια δεν χαλασαν κανεναν..ακομα και στα φιλικα...

stefanoss83

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιαν 2009
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1

Υ.γ.  μιλάω με το σήμερα εγώ. Είμαι νταμπλούχος...έχω ομαδάρα,  έχω προοπτικές για τα ίδια ίσως και κάτι καλύτερο στην Ευρώπη.Στα παπάρια μου τα όμορφα τι κάναμε το 1980

Τον περιέγραψαν ρε, είναι βάζελος, όχι Παναθηναϊκός και καναπεδάτος μάλιστα, πρέπει να έχει να πατήσει γήπεδο από την εποχή του Πιερράκου, αραχτός από την τιβού, μας βγάζει χρησμούς..

ari1973

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2007
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
16
1..κατι αντιστοιχο γραφουν & οι δικοι μου για εμενα..τι να κανουμε???ειμαστε μαλακες ρε..
Υ.Γ επειδη το ξεχασα σημερα..
ΝΑ ΨΟΦΗΣΕΙ Ο ΣΠΑΝΟΥΛΗΣ,Ο ΤΖΙΟΛΗΣ & ΟΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ ΜΠΙΝΕΣ ΕΧΕΙ ΦΟΡΕΣΕΙ ΤΗΝ ΧΙΛΙΟΧΥΜΕΝΗ..
που σαι ρε μλκ εσυ ?με ρομα θα λειπω στο επομενο μεσα παρε τηλεφωνο να πιουμε καμμια μπυρα στο ναο..

Wonderful

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
66
είναι πολύ νωρίς ακόμα..

Stories