Ελα ρε Πανάθα αρώστια...
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ετσι βεντούζα βεντούζα....inter-pao
1-3
Σας γαμάει ο ΛΕΕΕΕΕ ΤΟΟΟΟΟΟ
Θα σας γαμάει ο Λέεε τοοοο
stratigosss
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 44
- Like
- 20
- Πόντοι
- 1.290
Εσεις και οι Αεκτζηδες θα παρετε τον τιμητικοτατο τιτλο του υπερπρωταθλητη Ιουλιου-Αυγουστου...!!!!
Πλακιτσα κανω.... Καλη νικη η χθεσινη
Πλακιτσα κανω.... Καλη νικη η χθεσινη
stefanoss83
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Ακούω, διαβάζω, ΒΛΕΠΩ και δεν μιλάω....ακόμα.
Νομίζω όμως, ότι σ' ένα μήνα ο Παναθηναικός θά' ναι απολαυστικός και αποτελεσματικός.
Φίλε, δεν είναι τόσο απλά. Όταν εμείς νικάμε με μόλις ένα γκολ διαφορά την πρωταθλήτρια CL και νταμπλούχο Ιταλίας, οι απέναντι εξολοθρεύουν τους υπερ-πρωταθλητές Αλβανίας και Ισραήλ. Θα έχουμε ισχυρό ανταγωνισμό φέτος..
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
Φίλε, δεν είναι τόσο απλά. Όταν εμείς νικάμε με μόλις ένα γκολ διαφορά την πρωταθλήτρια CL και νταμπλούχο Ιταλίας, οι απέναντι εξολοθρεύουν τους υπερ-πρωταθλητές Αλβανίας και Ισραήλ. Θα έχουμε ισχυρό ανταγωνισμό φέτος..
εεεεεεεεεεεε μπάρμπα....
φιλικό έπαιζες......
πρωταθλητής φιλικών δεν υπάρχει.
stefanoss83
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
εεεεεεεεεεεε μπάρμπα....
φιλικό έπαιζες......
πρωταθλητής φιλικών δεν υπάρχει.
Έχεις δίκιο, η διαφορά είναι απειροελάχιστη, με γελούν τα μάτια μου γέροντα.. άλλο Κόρντομπα, Λούσιο, Ζανέτι Καμπιάσο, Ματεράτσι, Κίβου, Ετό κι άλλο Όργκες, Αράπι, Βράπι, Άλμπαν, Μπλέντι Σκλέμπι και Άλντο Ντούρο.
και χτες απολαυστικος ηταν απλα ο Govou δεν υπηρχε στο γηπεδο και σιγουρα με Boumsong αντι Sariegi θα ημαστε καλυτεροι αμυντικα.Ακούω, διαβάζω, ΒΛΕΠΩ και δεν μιλάω....ακόμα.
Νομίζω όμως, ότι σ' ένα μήνα ο Παναθηναικός θά' ναι απολαυστικός και αποτελεσματικός.
stefanoss83
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
καλα ρε...αφου και εσυ παραδεχεσαι οτι για τον αλφα η βητα λογο ηταν αφαντος ο νινης γιατι του βαζεις χερι του μοικανου;;;αφου τα ιδια λετε στην ουσια...
Αν διαστρεβλώσεις τη ποδοσφαιρική έννοια της λέξης "άφαντος" σε κυριολεκτική, προφανώς και συμφωνούμε αλλά δεν είναι έτσι. Ο τραυματισμένος παίχτης (και δη με ευθύνη της Εθνικής Ομάδας Νέων, όταν ο Μοϊκανός διατύπωσε την άποψη ότι ο Παναθηναϊκός τον έκαψε) δεν λέγεται άφαντος. Άφαντος είναι αυτός που παίζει και ψάχνεις με μικροσκόπιο να τον βρεις στο χόρτο, έχει δηλαδή (ενίοτε συστηματικά) κακή απόδοση μετά από ένα καλό παιχνίδι ή δεν τραβάει σε αγώνες που καίνε. Είναι σα να λέω εγώ, έλα μωρέ, ποιος Τοροσίδης, άφαντος ήταν πέρσι από τις φυσούνες.
pirokavlos
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 3
- Like
- 34
- Πόντοι
- 16
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
Έχεις δίκιο, η διαφορά είναι απειροελάχιστη, με γελούν τα μάτια μου γέροντα.. άλλο Κόρντομπα, Λούσιο, Ζανέτι Καμπιάσο, Ματεράτσι, Κίβου, Ετό κι άλλο Όργκες, Αράπι, Βράπι, Άλμπαν, Μπλέντι Σκλέμπι και Άλντο Ντούρο.
έχω κερδίσει σε 5χ5 φιλικό τον Σαραβάκο, τον Γεωργαμλή, τον Βαβακούλα και τον Οικονομοπουλο.
πετάει η ομάδα του σκεμπέ, του ντιβάνη του φραπέ και του παραλία.
πάνε να γαμήσεις να ξεκαβλώ μπας και αποφασίσεις να δεις τη μπάλλα στη διάσταση που πρέπει.
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
ο γάβρος του καράφλα πήγαινε τρένο μέχρι το επίσημο με Ανόρθωση........ακόμα είμαστε σε φιλικά
είναι τεστ
πάντως ο σισέ έβγαλε το παλαμάρι
ξεκολλάτε.
η ομάδα θα δείξει τι κάνει περίπου τα τελη Οκτώβρη.
stefanoss83
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Γάμα τα με χοντρά γράμματα. Δες 5 λεπτά από τον καναπέ σου την Πανάθα και μετά έλα να κάνεις αναλύσεις και να συστήνεις αυτοσυγκράτηση. Η ομαδάρα του κέτσαπ είχε σαρώσει τις κάτωθι: Χέρενφεν (0-1), Σίβασπορ (1-3), Γκρόνιγκεν (0-2) αλλά ήρθε Χ με Μπόχουμ (3-3). Τρένο πήγαινε λέμε..
- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 492
- Like
- 38.168
- Πόντοι
- 42.697
έχω κερδίσει σε 5χ5 φιλικό τον Σαραβάκο, τον Γεωργαμλή, τον Βαβακούλα και τον Οικονομοπουλο.
πετάει η ομάδα του σκεμπέ, του ντιβάνη του φραπέ και του παραλία.
πάνε να γαμήσεις να ξεκαβλώ μπας και αποφασίσεις να δεις τη μπάλλα στη διάσταση που πρέπει.
ρε παπάρα γιατί πας και ασχολείσαι συνέχεια με τον κάθε μυρωδιά???
αστον να πανηγυρισει το πρωταθλημα Αυγουστου, όπως και οι Αεκτζηδες λεμε...
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
το να κάτσω να κάνω διάλογο με ένα μαλάκα που αποθεώνει την ομάδα τον Ιούλιο πριν το τέλος ακόμα των μεταγραφών δεν είναι στο παλμαρέ μου.Γάμα τα με χοντρά γράμματα. Δες 5 λεπτά από τον καναπέ σου την Πανάθα και μετά έλα να κάνεις αναλύσεις και να συστήνεις αυτοσυγκράτηση. Η ομαδάρα του κέτσαπ είχε σαρώσει τις κάτωθι: Χέρενφεν (0-1), Σίβασπορ (1-3), Γκρόνιγκεν (0-2) αλλά ήρθε Χ με Μπόχουμ (3-3). Τρένο πήγαινε λέμε..
Εχει γεμίσει η ελλάδα μαλακοπίτουρες, πρωταθλητές των φιλικών, γαμιάδες των μπουρδέλων και φραγκάτους με φολκςβάγκεν.
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
ρε μαλάκα θέλω να μου τους συστήσεις όλους αυτούς να τους γνωρίσω από κοντά. να δω τι γαμήσια έχουν φάει στη ζωή τους από την κοιλιά της μάνας τους.ρε παπάρα γιατί πας και ασχολείσαι συνέχεια με τον κάθε μυρωδιά???
αστον να πανηγυρισει το πρωταθλημα Αυγουστου, όπως και οι Αεκτζηδες λεμε...
stefanoss83
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
το να κάτσω να κάνω διάλογο με ένα μαλάκα που αποθεώνει την ομάδα τον Ιούλιο πριν το τέλος ακόμα των μεταγραφών δεν είναι στο παλμαρέ μου.
Εχει γεμίσει η ελλάδα μαλακοπίτουρες, πρωταθλητές των φιλικών, γαμιάδες των μπουρδέλων και φραγκάτους με φολκςβάγκεν.
Που είδες την αποθέωση καναπεδάτε μου; Σύγκριση με τα έως τώρα δεδομένα έγινε. Τράβα δες τις ομάδες που έπαιξε φιλικά η ομάδα του κέτσαπ και το ακριβές σκορ και ξαναέλα να μας πεις καμιά μαλακία για το πως πήγαινε τρένο.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 62
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 49
- Εμφανίσεις
- 6K