Νέα

Πράσινε Θεέ Παναθηναϊκέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 138K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

Ποιό όνομα θα θέλατε για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού;

• Παύλος & Θανάσης Γιαννακόπουλος

Ψήφοι: 107 30,1%
  • Όνομα χορηγού

Ψήφοι: 39 11,0%
  • Panathinaikos Arena

Ψήφοι: 140 39,4%
  • Γιώργος Καλαφάτης

Ψήφοι: 29 8,2%
  • Μίμης Δομάζος

Ψήφοι: 24 6,8%
  • Δημήτρης Σαραβάκος

Ψήφοι: 14 3,9%
  • Κριστόφ Βαζέχα

Ψήφοι: 25 7,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    355

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.428
Πόντοι
366
[move][size=40pt]ΕΛΑ ΜΩΡΗ ΜΠΑΝΑΘΑ   :rockon:[/move]

stratigosss

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Κριτικές
44
Like
20
Πόντοι
1.290
Εσεις και οι Αεκτζηδες θα παρετε τον τιμητικοτατο τιτλο του υπερπρωταθλητη Ιουλιου-Αυγουστου...!!!! :tooth:

Πλακιτσα κανω....  Καλη νικη η χθεσινη

bonbenito

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2008
Like
5
Πόντοι
16
Ακούω, διαβάζω, ΒΛΕΠΩ και δεν μιλάω....ακόμα.
Νομίζω όμως, ότι σ' ένα μήνα ο Παναθηναικός θά' ναι απολαυστικός και αποτελεσματικός.

stefanoss83

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιαν 2009
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Νομίζω όμως, ότι σ' ένα μήνα ο Παναθηναικός θά' ναι απολαυστικός και αποτελεσματικός.

Φίλε, δεν είναι τόσο απλά. Όταν εμείς νικάμε με μόλις ένα γκολ διαφορά την πρωταθλήτρια CL και νταμπλούχο Ιταλίας, οι απέναντι εξολοθρεύουν τους υπερ-πρωταθλητές Αλβανίας και Ισραήλ. Θα έχουμε ισχυρό ανταγωνισμό φέτος..

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Φίλε, δεν είναι τόσο απλά. Όταν εμείς νικάμε με μόλις ένα γκολ διαφορά την πρωταθλήτρια CL και νταμπλούχο Ιταλίας, οι απέναντι εξολοθρεύουν τους υπερ-πρωταθλητές Αλβανίας και Ισραήλ. Θα έχουμε ισχυρό ανταγωνισμό φέτος..

εεεεεεεεεεεε μπάρμπα....
φιλικό έπαιζες......
πρωταθλητής φιλικών δεν υπάρχει.

Wonderful

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
66
ο καραγκούνης έχει να φάει πολύ πάγκο φέτος
ο κατσουράνης το μυρίστηκε και το έριξε στη γυμναστική

stefanoss83

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιαν 2009
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
εεεεεεεεεεεε μπάρμπα....
φιλικό έπαιζες......
πρωταθλητής φιλικών δεν υπάρχει.

Έχεις δίκιο, η διαφορά είναι απειροελάχιστη, με γελούν τα μάτια μου γέροντα.. άλλο Κόρντομπα, Λούσιο, Ζανέτι Καμπιάσο, Ματεράτσι, Κίβου, Ετό κι άλλο  Όργκες, Αράπι, Βράπι, Άλμπαν, Μπλέντι Σκλέμπι και Άλντο Ντούρο.

VASILIAS

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2005
Like
4
Πόντοι
16
και χτες απολαυστικος ηταν :) απλα ο Govou δεν υπηρχε στο γηπεδο και σιγουρα με Boumsong αντι Sariegi θα ημαστε καλυτεροι αμυντικα.

stefanoss83

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιαν 2009
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
καλα ρε...αφου και εσυ παραδεχεσαι οτι για τον αλφα η βητα λογο ηταν αφαντος ο νινης γιατι του βαζεις χερι του μοικανου;;;αφου τα ιδια λετε στην ουσια...

Αν διαστρεβλώσεις τη ποδοσφαιρική έννοια της λέξης "άφαντος" σε κυριολεκτική, προφανώς και συμφωνούμε αλλά δεν είναι έτσι. Ο τραυματισμένος παίχτης (και δη με ευθύνη της Εθνικής Ομάδας Νέων, όταν ο Μοϊκανός διατύπωσε την άποψη ότι ο Παναθηναϊκός τον έκαψε) δεν λέγεται άφαντος. Άφαντος είναι αυτός που παίζει και ψάχνεις με μικροσκόπιο να τον βρεις στο χόρτο, έχει δηλαδή (ενίοτε συστηματικά) κακή απόδοση μετά από ένα καλό παιχνίδι ή δεν τραβάει σε αγώνες που καίνε. Είναι σα να λέω εγώ, έλα μωρέ, ποιος Τοροσίδης, άφαντος ήταν πέρσι από τις φυσούνες.

Wonderful

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
66
ακόμα είμαστε σε φιλικά
είναι τεστ
πάντως ο σισέ έβγαλε το παλαμάρι

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Έχεις δίκιο, η διαφορά είναι απειροελάχιστη, με γελούν τα μάτια μου γέροντα.. άλλο Κόρντομπα, Λούσιο, Ζανέτι Καμπιάσο, Ματεράτσι, Κίβου, Ετό κι άλλο  Όργκες, Αράπι, Βράπι, Άλμπαν, Μπλέντι Σκλέμπι και Άλντο Ντούρο.

έχω κερδίσει σε 5χ5 φιλικό τον Σαραβάκο, τον Γεωργαμλή, τον Βαβακούλα και τον Οικονομοπουλο.
πετάει η ομάδα του σκεμπέ, του ντιβάνη του φραπέ και του παραλία.

πάνε να γαμήσεις να ξεκαβλώ μπας και αποφασίσεις να δεις τη μπάλλα στη διάσταση που πρέπει.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
ακόμα είμαστε σε φιλικά
είναι τεστ
πάντως ο σισέ έβγαλε το παλαμάρι
ο γάβρος του καράφλα πήγαινε τρένο μέχρι το επίσημο με Ανόρθωση........
ξεκολλάτε.
η ομάδα θα δείξει τι κάνει περίπου τα τελη Οκτώβρη.

stefanoss83

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιαν 2009
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Γάμα τα με χοντρά γράμματα. Δες 5 λεπτά από τον καναπέ σου την Πανάθα και μετά έλα να κάνεις αναλύσεις και να συστήνεις αυτοσυγκράτηση. Η ομαδάρα του κέτσαπ είχε σαρώσει τις κάτωθι: Χέρενφεν (0-1), Σίβασπορ (1-3), Γκρόνιγκεν (0-2) αλλά ήρθε Χ με Μπόχουμ (3-3). Τρένο πήγαινε λέμε..

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.168
Πόντοι
42.697
έχω κερδίσει σε 5χ5 φιλικό τον Σαραβάκο, τον Γεωργαμλή, τον Βαβακούλα και τον Οικονομοπουλο.
πετάει η ομάδα του σκεμπέ, του ντιβάνη του φραπέ και του παραλία.

πάνε να γαμήσεις να ξεκαβλώ μπας και αποφασίσεις να δεις τη μπάλλα στη διάσταση που πρέπει.

ρε παπάρα γιατί πας και ασχολείσαι συνέχεια με τον κάθε μυρωδιά??? :uglystupid:
αστον να πανηγυρισει το πρωταθλημα Αυγουστου, όπως και οι Αεκτζηδες λεμε... :2funny:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Γάμα τα με χοντρά γράμματα. Δες 5 λεπτά από τον καναπέ σου την Πανάθα και μετά έλα να κάνεις αναλύσεις και να συστήνεις αυτοσυγκράτηση. Η ομαδάρα του κέτσαπ είχε σαρώσει τις κάτωθι: Χέρενφεν (0-1), Σίβασπορ (1-3), Γκρόνιγκεν (0-2) αλλά ήρθε Χ με Μπόχουμ (3-3). Τρένο πήγαινε λέμε..
το να κάτσω να κάνω διάλογο με ένα μαλάκα που αποθεώνει την ομάδα τον Ιούλιο πριν το τέλος ακόμα των μεταγραφών δεν είναι στο παλμαρέ μου.
Εχει γεμίσει η ελλάδα μαλακοπίτουρες, πρωταθλητές των φιλικών, γαμιάδες των μπουρδέλων και φραγκάτους με φολκςβάγκεν.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
ρε παπάρα γιατί πας και ασχολείσαι συνέχεια με τον κάθε μυρωδιά??? :uglystupid:
αστον να πανηγυρισει το πρωταθλημα Αυγουστου, όπως και οι Αεκτζηδες λεμε... :2funny:
ρε μαλάκα θέλω να μου τους συστήσεις όλους αυτούς να τους γνωρίσω από κοντά. να δω τι γαμήσια έχουν φάει στη ζωή τους από την κοιλιά της μάνας τους.

stefanoss83

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιαν 2009
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
το να κάτσω να κάνω διάλογο με ένα μαλάκα που αποθεώνει την ομάδα τον Ιούλιο πριν το τέλος ακόμα των μεταγραφών δεν είναι στο παλμαρέ μου.
Εχει γεμίσει η ελλάδα μαλακοπίτουρες, πρωταθλητές των φιλικών, γαμιάδες των μπουρδέλων και φραγκάτους με φολκςβάγκεν.

Που είδες την αποθέωση καναπεδάτε μου; Σύγκριση με τα έως τώρα δεδομένα έγινε. Τράβα δες τις ομάδες που έπαιξε φιλικά η ομάδα του κέτσαπ και το ακριβές σκορ και ξαναέλα να μας πεις καμιά μαλακία για το πως πήγαινε τρένο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom