Συναγωνιστές φίλοι του Παναθηναικού. Κάνω έκκληση. Αύριο ο στόχος είναι η νίκη επί του Ολυμπιακού και καμια εκδίκηση. Οσοι σκεφτούν παράλογα, κακό θα κάνουν στην ομάδα μας. Οτι και να γίνει θα είναι σε βάρος του γηπεδούχου. Οι άλλοι κατεβάζουν τα μπουμπούκια της 7 για να προκαλέσουν και να δημιουργήσουν πρόβλημα και έκτροπα. Μην σκέφτεστε τίποτα άλλο εκτός από τον τίτλο. Ακόμα κι αυτός που έφυγε αυτό θέλει, το τρόπαιο. Στηρίξτε με όλη σας την ψυχή την ομάδα που μας έχει κάνει περήφανους, κόντρα στο σύστημα, αυτό που στηρίζει τους γαύρους και στις καλές τους και στις κακές τους.Αυτούς που άφησαν έξω χιλιάδες παναθηναικούς για να κάνουν το κέφι της γνωστής καθεστωτικής ομάδας και καλά επειδή το λεέι ο κανονισμός. Η κοινή λογική φυσικά δεν υπάρχει ότι δεν θα έπρεπε να συνυπάρχουν οπαδοί και των δύο ομάδων μετά τα όσα έγιναν τον περασμένο Μάρτη.
Εμείς όπως πάντα είμαστε οι ευάλωτοι και το σύστημα που γουστάρει την ανάδειξη του Ολυμπιακού σε ισότιμο διακδικητή του τίτλου περιμένει εμάς να τους κάνουμε το δώρο. Δεν θα τους περάσει, ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ να τους περάσει. Δεν εγινε ξαφνικά ομάδα ο γαύρος. Εμείς τους δώσαμε το δικαίωμα. Φωνάξτε με όλη σας την ψυχή για να τους καλύψετε, παίξτε κι εσείς με τον τρόπο σας, όχι με ανοησίες που θα στοιχίσουν.
Εγώ θα είμαι εκεί με το διαρκείας όπως σε ΟΛΑ τα φετινά παιχνίδια κοντά στην ομάδα που αγαπώ και με έχει κάνει περήφανο. Θα φωνάζω, θα ενισχύω τους παίκτες μας, αλλά όχι με ανεγκέφαλες ενεργειες!
Ολοι μαζί να δώσουμε την απάντηση που αξίζει στην πρόκληση.
Εμείς όπως πάντα είμαστε οι ευάλωτοι και το σύστημα που γουστάρει την ανάδειξη του Ολυμπιακού σε ισότιμο διακδικητή του τίτλου περιμένει εμάς να τους κάνουμε το δώρο. Δεν θα τους περάσει, ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ να τους περάσει. Δεν εγινε ξαφνικά ομάδα ο γαύρος. Εμείς τους δώσαμε το δικαίωμα. Φωνάξτε με όλη σας την ψυχή για να τους καλύψετε, παίξτε κι εσείς με τον τρόπο σας, όχι με ανοησίες που θα στοιχίσουν.
Εγώ θα είμαι εκεί με το διαρκείας όπως σε ΟΛΑ τα φετινά παιχνίδια κοντά στην ομάδα που αγαπώ και με έχει κάνει περήφανο. Θα φωνάζω, θα ενισχύω τους παίκτες μας, αλλά όχι με ανεγκέφαλες ενεργειες!
Ολοι μαζί να δώσουμε την απάντηση που αξίζει στην πρόκληση.