Νέα

Πράσινε Θεέ Παναθηναϊκέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 138K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 8 άτομα (1 μέλη και 7 επισκέπτες)

Ποιό όνομα θα θέλατε για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού;

• Παύλος & Θανάσης Γιαννακόπουλος

Ψήφοι: 107 30,3%
  • Όνομα χορηγού

Ψήφοι: 39 11,0%
  • Panathinaikos Arena

Ψήφοι: 139 39,4%
  • Γιώργος Καλαφάτης

Ψήφοι: 29 8,2%
  • Μίμης Δομάζος

Ψήφοι: 24 6,8%
  • Δημήτρης Σαραβάκος

Ψήφοι: 14 4,0%
  • Κριστόφ Βαζέχα

Ψήφοι: 24 6,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    353

Neuronico

Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2006
Like
4
Πόντοι
1
Αυτός ο κανονισμός φίλε ισχύει εδώ και πέντε χρόνια τουλάχιστον. Δεν καταλαβαίνω λοιπόν γιατί εξανίστασαι και μιλάς για σκάνδαλο. Αν διαφωνούσε ο Παναθηναϊκός ας μιλούσε στην αρχή της σεζόν. Αλλά τότε βέβαια ούτε που φαντάζονταν οι Γιαννακόπουλοι ότι θα έφταναν οι τελικοί σε πέμπτο παιχνίδι.

Και ειδικά στο μπάσκετ δεν δικαιούσαι να μιλάς. Ξεχάσαμε άραγε τόσο γρήγορα τα αεροβόλα ή μήπως επειδή δεν σκοτώθηκε κανείς δεν πιάνεται.
Το προβλημα μου δεν ειναι που παιρνετε το 30% που δικαιουστε.
Το θεμα ειναι οτι ενα γηπεδο που χωραει 18000 για λογους ασφαλειας θα γεμισει με 9000 κοσμο.
Αν σκεφτεις οτι εσεις θα ειστε 2800 υπαλληλοι της Ιντρακομ.
Δηλαδη η ιδια ακριβως μουργα του λιμανιου που ητανε και στη Λαυριου.
Και σε εμας τα εισιτηρια λογικα θα δωθουνε σε αρκετους κατοχους διαρκειας και ελαχιστα σε συνδεσμους, σημαινει πως η αναλογια ουσισατικα των οπαδων ειναι 50-50.
Δηλαδη ρε φιλε εκανα 3 παραπανω νικες στη κανονικη περιοδο για να παιξω το τελευταιο παιχνιδι με ισους οπαδους?
Τελος παντων παρτε τα τρενακια σας ελατε 2 ωρες πριν και καθηστε αναπαυτικα να χειροκροτησετε το Φραγκυ την ωρα που θα σηκωνει τη κουπα.

cosyle

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2006
Like
0
Πόντοι
1
εμεις φταιμε αν εσεις ειστε φλωροι και τα νανακια δινουν ολα τα εισητηρια στους γραβατωμενους?

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
π'αντως νεκρές ζώνες 9.000 είναι υπερβολή....θυμηθήτε με στο γήπεδο όταν αρχίσει το μάτσ θα είναι 3.000 γαύροι κα 12.000 βάζελοι..τώρα το πως μην το ψάχνετε..και θα υπάρχουν και νεκρές ζώνες...

cosyle

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2006
Like
0
Πόντοι
1
οι κλασσικοι τζαμπατζιδες που υπαρχουν σε ολα τα ελληνικα γηπεδα.

MUZAUI

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2006
Like
3
Πόντοι
1
Φυσικά και δεν έχει την ίδια σημασία-όποιος καριόλης έριξε με αεροβόλο γιατι στην άλλη περίπτωση υπήρξε νεκρός. Τεσπα έβγαλε ανακοίνωση η θ7 και λέει οτι δεν θα ρθουν ΟΑΚΑ... Μακάρι γιατί άλλο να 'χεις τον δολοφόνο απέναντι σου-θολώνεις. Στο ΟΑΚΑ αν δεν έρθουν αυτοί ευχή όλων να γίνει ένα ήρεμο παιχνίδι, δεν αξίζει και δεν πρέπει να την πληρώσουν άλλοι για 20 εγκληματίες...  

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
και παιδιά προσοχή..όσοι και από τις δύο ομάδες βρεθήτε είτε εντ'ός είτε εκτός του γηπέδου το πολύ πολύ ανταλλάξτε κάποια μπινελίκια....ΟΧΙ ΒΙΑ...σκεφτήτε τις ζωές σας...η κακιά στιγμή μπορεί να καραδοκεί παντού.....ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΑΙΜΑ....

MUZAUI

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2006
Like
3
Πόντοι
1
Μόλις έχω εισητηριάκι- και μάλιστα δημοσιογραφικό.  :dancing:

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
Μόλις έχω εισητηριάκι- και μάλιστα δημοσιογραφικό.  :dancing:
άρα τετάρτη βράδυ μετά τους πανηγυρισμούς θέλουμε δημοσιογραφικό review για όλα τα παραλειπόμενα εντός και εκτός γηπέδου...με λεπτομέρειες παρακαλώ.. :cheesy:

makemyday

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2005
Like
0
Πόντοι
6
και παιδιά προσοχή..όσοι και από τις δύο ομάδες βρεθήτε είτε εντ'ός είτε εκτός του γηπέδου το πολύ πολύ ανταλλάξτε κάποια μπινελίκια....ΟΧΙ ΒΙΑ...σκεφτήτε τις ζωές σας...η κακιά στιγμή μπορεί να καραδοκεί παντού.....ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΑΙΜΑ....
σωστός ρε φίλε!!!ακριβώς αυτό είναι η ουσία!τα μπινελίκια-όπως και να το κάνουμε-έχουν και την "γλύκα" τους,(εννοώ η ανταλαγή συνθημάτων)και σαν...παιχνίδι!ζεσταίνεται η ατμόσφαιρα.αλλά το ξύλο,η ανταλαγή αντικειμένων,οι "παγίδες" στους δρόμους,κτλ είναι πράγματα που δεν αξίζουν καν να σχολιαστούν!!!άλλο η καύλα μας,η τρέλλα μας με την-όποια-ομάδα μας και άλλο η ζωή μας!
όσο αναφορά για τον Ελληνιάδη......το έγραψα και νωρίτερα πως αυτός ΦΥΣΙΚΑ εξαιρείται από την κατηγορία των ατόμων στα οποία αναφέρθηκα πριν,για την πολύ καλή τους συμπεριφορά!κρίμα που είναι σε μια ομάδα μεγάλη,όπως ο Ολυμπιακός και του επιτρέπουν να είναι "επαγγελματίας καραγκιόζης"!

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
κλασικό παράδειγμα υποανάπτυκτου ανθρωποειδούς που βγήκε από την αφάνεια και νομίζει ότι κάτι έκανε....κάτι σκουλήκια σαν και αυτόν...σε όποια ομάδα και αν είναι ...καλά θα κάνουν να ξαναμπούν στις τρύπες τους.... :hammer:

daltonsbrothers

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαΐ 2007
Like
32
Πόντοι
1
Το προβλημα μου δεν ειναι που παιρνετε το 30% που δικαιουστε.
Το θεμα ειναι οτι ενα γηπεδο που χωραει 18000 για λογους ασφαλειας θα γεμισει με 9000 κοσμο.
Αν σκεφτεις οτι εσεις θα ειστε 2800 υπαλληλοι της Ιντρακομ.
Δηλαδη η ιδια ακριβως μουργα του λιμανιου που ητανε και στη Λαυριου.
Και σε εμας τα εισιτηρια λογικα θα δωθουνε σε αρκετους κατοχους διαρκειας και ελαχιστα σε συνδεσμους, σημαινει πως η αναλογια ουσισατικα των οπαδων ειναι 50-50.
Δηλαδη ρε φιλε εκανα 3 παραπανω νικες στη κανονικη περιοδο για να παιξω το τελευταιο παιχνιδι με ισους οπαδους?
Τελος παντων παρτε τα τρενακια σας ελατε 2 ωρες πριν και καθηστε αναπαυτικα να χειροκροτησετε το Φραγκυ την ωρα που θα σηκωνει τη κουπα.

Για αυτο λοιπον φιλε μου,αντι να βλεπεις φαντασματα κ εσυ και ολοι μας,να τα βαλεις με τους ΑΛΗΤΕΣ!Με αυτους που αφαιρεσαν μια ζωη στη Λαυριου,αυτους που εριχναν με το αεροβολο περυσιστους τελικους στους παιχτες του ΟΣΦΠ,στους εξυπνακηδες που πετουσαν το οτιδηποτε στο ΣΕΦ,στους αλητες και των δυο ομαδων περυσι στο ΣΕΦ για το κυπελλο που εριχναν τα καθισματα ο ενας σα δωρο στο κεφαλι του αλλου..Και αλλα χιλια δυο,που δεν διαχωριζονατι σε πρασινα,κοκκινα,κιτρινα,μπλε.Διαχωριζονται σε ΑΛΗΤΕΣ,σε μη φυσιολογικους ανθρωπους,γιατι ενας φυσιολογικος ανθρωπος δε μπορει να κανει τετοια πραγματα ποτε!Και φυσικα αυτους τους ανθρωπους-μητρες βιας,δε μπορω να τους χαρακτηρισω ζωα.Ειναι ιεροσυλια για τα ζωα!!Ποτε δε θα συμπεριφεροταν ετσι  ενα ζωο!
Σε αυτους λοιπον να κανεις το εξης ερωτημα:Γιατι εσεις οι λιγοι,εχετε επιβαλει το νομο της βιας,της μιζεριας και του νομου της ζουγκλας στους πολλους?
Εγω φιλε μου,ειμαι ο πρωτος που εκνευριζετε που δν μπορει να παει να παρει εισητηριο και να απολαυσει τον αγωνα!Τις  απαντησεις ομως τις εδωσα πιο πανω..

makemyday

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2005
Like
0
Πόντοι
6
όσο δεν υπάρχει τιμωρία μάγκες δεν πρόκειται ν'αλλάξει τίποτα!

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16

«Η ΘΥΡΑ 7, ενημερώνει πως η παρεξήγηση που υπήρξε, σχετικά με τα εισιτήρια του 5ου τελικού στο ΟΑΚΑ, η οποία προήλθε από λάθος, κάποιων ανθρώπων της ΚΑΕ και αφορούσε τα συνδεσμιακά διαρκείας της ΘΥΡΑΣ 7, λύθηκε.

Οι κάτοχοι των συνδεσμιακών διαρκείας, λοιπόν, θα μπορούν να προμηθευτούν τα εισιτήρια τους, κανονικά, από τα εκδοτήρια του ΣΕΦ. Ως εκ τούτου, η ΘΥΡΑ 7 θα παρευρεθεί κανονικά και σύσσωμα την Τετάρτη στο ΟΑΚΑ, για την νίκη και την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Υ.Γ.: Είπαμε, "Ή ΟΛΟΙ Ή ΚΑΝΕΙΣ"! Ε, τελικά, θα πάμε όπως πρέπει.

ΟΛΟΙ, δηλαδή...»

peloponisios

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2005
Like
3
Πόντοι
16
Είχα γράψει τις προάλλες...
Να κάνω μια ερώτηση, ωραία οι άνθρωποι δεν βγαίνουνε για όλα τα τμήματα. Οι άλλοι επιφανείς Παναθηναϊκάρες που είναι? Μόνο να κράζουν ξέρουν... Που είναι ρε παιδιά ένας να πάει στον Παύλο όπως πήγε ο Σταθοκοστώπουλος και να του πει ασε την πυγμαχία, βάζω εγώ, άσε το βόλευ βάζω εγώ. Που είναι όλοι αυτοί μπορείτε να μου πείτε? Όλα ο Παύλος και ο Θανάσης... Όλα? Ποιοι είναι, ο Μπιλ Γκέιτς στον κύβο? Και πάρε την ΠΑΕ, και γιατί δεν δίνεις στο πινγκ πονγκ και γιατί δεν δίνεις και γιατί δεν δίνεις... Τι είναι ρε, φιλόπτωχο ταμείο? Μάθαμε όλοι να δίνει ο Παύλος και ο Θανάσης και οι άλλοι στην απόξω. ʼσε ρε που θα ξεπαραδιαστώ εγώ τώρα για την πυγμαχία... Σιγά... Αυτή είναι η λογική των παναθηναικαράδων και πολλών γενικώς. Στο τζάμπα, επί της προσκολλήσεως. Φτάνει πια, θα τους πεθάνουμε τους ανθρώπους. Μεγαλώσανε...

και ο Θανάσης είπε χθες...

Περί Ερασιτέχνη
"Δεν είμαι ικανοποιημένος από το αγωνιστικό κομμάτι και τις επιτυχίες των τμημάτων του Ερασιτέχνη, γιατί έχω μεγαλώσει με το σύνθημα: Πρωταθλητή σε όλα τα σπόρ παντοτινέ. Μου κακοφαίνεται όταν σε κάποια αθλήματα οι θέσεις είναι χαμηλές. Εχω ένα παράπονο όμως: Κανείς Παναθηναϊκάρας δεν ήρθε να βοηθήσει τον Ερασιτέχνη. Λόγια, λόγια, λόγια και όταν έρχεται η ώρα να βάλει το χέρι στην τσέπη, δεν βγάζει ούτε ένα ευρώ! Μόνος μου κρατάω τον Ερασιτέχνη με τα 17 τμήματα.

"Σκέφτηκα πολλές φορές, να διαλύσω κάποια τμήματα και να κάνουμε πρωταθλητισμό στα υπόλοιπα, αλλά είπα όχι, δεν το κάνω και είμαστε υπερήφανοι που είμαστε σε έναν τέτοιο σύλλογο από τους λίγους στην Ευρώπη με τόσα τμήματα. Αθλητισμός χωρίς οικονομική συνδρομή πλέον δεν υπάρχει. Και εγώ τι να πρωτοκάνω και που να πρωτοβάλω χρήματα;".

Μες στο μυαλό του είμαι??? :grin:

peloponisios

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2005
Like
3
Πόντοι
16
Ο Βασιλειάδης??? Ισπανία δεν πήγε αυτός?

Δεν είπε κάποιος ότι είναι πυρηνική φυσική... Απλά ο ΠΑΟ από παλιά έχει το ταλέντο να χύνει την καρδάρα με το γάλα. Το αν θα την χύσει και την Τετάρτη, θα το μάθουμε. Παίζουμε σε όλα τα playoffs και ειδικά στους τελικούς με 7-8 παίχτες το πολύ. Βούγιανιτς, Σι-σάσκουατς(έτσι όπως πέφτει), Χατζηβρέχας, Ντικούδης(αρχίδι), Γιαβτόκας(ο ποιός? ), Ντελκ, Τσαρτσαρής(ολίγον τι) είναι off! Παίζουμε με Διαμαντίδη, Μπατίστ, Τομάσεβιτς, Αλβέρτη και.... τι 7-8!!! Με 3,5 παίχτες παίζουμε και των αλλονώνε γεννάν και τα κοκκόριά τους! Ό,τι πετάνε, μέσα πάει! Τα καλάθια του Ντόπερμαν τα είδατε? Μπαίνουνε? Ο Πεν από την μασχάλη το πέταγε, μέσα έσκαγε...
5/8 τρίποντα στο 1ο ημίχρονο, 3/11 στο 2ο εμείς... Και πέμπτο παιχνίδιιι...

Όσο για τον χοντροπατάτα που λέει ένας φίλος... ʼντε και τα έχασε τα 40 κιλά(20 έπρεπε να χάσει όταν ήταν στην Εθνική όχι τώρα που έχει γίνει σαν μπιφτέκι), μπάσκετ ποιός θα τον μάθει? Με τον όγκο και τη δύναμή του, με το που έπαιρνε πλάτη κανείς δεν έπρεπε να τον μαρκάρει, να έκανε ένα γυριστό και μέσα. Αλλά αυτός αν δεν πάει 5 εκ από το καλάθι, δεν το βάζει! Μόνο κάρφωμα και κάρφωμα... Τον φαντάζεσαι τον χοντρό με κινήσεις Μπατίστ?

sas1977

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Κριτικές
2
Like
43
Πόντοι
16
Ας ελπίσουμε αύριο επιτέλους να παίξουν σαν Παναθηναϊκός... κάτι που για τελευταία φορά έκανα στον τελικό με τους Ρώσους....  :think:

sas1977

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Κριτικές
2
Like
43
Πόντοι
16
Ο Φραγκίσκος Αλβέρτης, ως αρχηγός, έδωσε το σύνθημα μιλώντας στους συμπαίκτες του:

«Είμαστε ο Παναθηναϊκός, η κορυφαία ομάδα στην Ευρώπη και οφείλουμε να μπούμε με ψυχή στο γήπεδο, να πολεμήσουμε και να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα. Να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό και να καταθέσουμε την ψυχή μας για τον τίτλο. Τουλάχιστον, ακόμη και αν χάσουμε το πρωτάθλημα, να έχουμε την υπερηφάνεια ότι τα δώσαμε όλα και να πάμε να τους πούμε ?Μάγκες, μπράβο σας που μας κερδίσατε?. Πάμε όλοι μαζί για τον τίτλο».

Μεγάλες και αντρίκιες κουβέντες... από έναν πραγματικό «Αρχηγό»...

πηγή:

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
επιμένω...τα πρώτα 3 10λεπτα σαν ΠΑΟ και τελείωσε το ματσάκι....τώρα για τα εισητήρια γιατί τα δίνει  στην θύρα 7 και αυξάνεται ο φόβος επεισοδίων ρωτήστε τους εξυγιαντές του αθλητισμου με αρχηγό τον κ.Ελληνιάδη....αν έδινε και ο ΠΑΟ τα εισητήρια στους πιο άγριους τι θα λέγανε?....έχουν να πέσουν μπλόκα έξω από το γήπεδο που θα πάει σύννεφο...και μετά θα βγούν οι γαύροι και θα ζητάνε παραδειγματική τιμωρία των ενόχων.....για να ικανοποιηθεί ο ψυχικός κομπλεξισμός του εκάστοτε δήθεν γνώστη του μπάσκετ και το γλύψιμο στους οργανωμένους.. και ας χυθεί και αίμα.....ας όψονται οι γαμ.....πρόεδροι ΟΛΩΝ των ομάδων για τους στρατούς τους.....μακάρι να βγώ ψεύτης,το εύχομαι ΑΛΛΑ.....

MUZAUI

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2006
Like
3
Πόντοι
1
ΜΑΛΑΚΑ τον έπιασαν οι γαύροι τον Θανάση αφού δεν έχουν μπέσα χρόνια το λέμε- τους δολοφόνους φέρνουν. Θανάση για να σώσεις την παρτίδα βάλε το κόσμο μέσα. Αύριο θα είμαστε όλοι ΜΙΧΑΛΗΔΕΣ. 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom