Νέα

Πράσινε Θεέ Παναθηναϊκέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 138K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Ποιό όνομα θα θέλατε για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού;

• Παύλος & Θανάσης Γιαννακόπουλος

Ψήφοι: 109 30,4%
  • Όνομα χορηγού

Ψήφοι: 39 10,9%
  • Panathinaikos Arena

Ψήφοι: 141 39,4%
  • Γιώργος Καλαφάτης

Ψήφοι: 29 8,1%
  • Μίμης Δομάζος

Ψήφοι: 24 6,7%
  • Δημήτρης Σαραβάκος

Ψήφοι: 15 4,2%
  • Κριστόφ Βαζέχα

Ψήφοι: 25 7,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    358

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
23
Πόντοι
16
κατι μου λεει οτι ΣΥΝΤΟΜΑ οι δολοφόνοι θα τιμωρηθουν...
ελπίζω παντως να πανε φυλακη

neoklis79

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16
Με τα πανό που είχαν σήμερα στο ΣΕΦ οι απόγονοι του στόλου, απέδειξαν γ ακόμη μία φορά γιατί ο εγκέφαλος τους είναι ισάξιος με μία ποντικοκουράδα, ειδικά γι αυτό «Όχι στα μαχαίρια, ποτέ όμως δεν ήρθατε ρε κότες με τα χέρια» απ το πολύ το ξύλο έχουν πάθει αμνησία...

alfa291

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2006
Like
476
Πόντοι
36
Ήμουνα Μουσείο!   :sunglasses:

ΜΕ ΤΑ ΧΕΡΙΑ!   :sunglasses:   :sunglasses:

Και με αναλογία γύρω στο 1/4   :sunglasses:

"Χιλιάδες Βουβάλια
Στη Μέση Εσύ"

(ʼσχετο αλλά μου αρέσει!   :2funny:)

Απορίες υπάρχουν?  :sunglasses:

Ερωτήσεις?  :sunglasses:

Απόψεις?  ;)

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
23
Πόντοι
16
ειδατε το πανο ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΑ ΑΔΕΛΦΙΑ
χαχαχαχα
θα πανε και οι βουλευτες του καραμανλοσημίτη?χαχαχαα
ακου ρε ΛΕΥΤΕΡΙΑ στους δολοφονους λενε!:
ΑΛΗΘΕΙΑ Ο ΚΟΥΝΤΟΥΡΗΣ,Ο ΑΚΗΣ ΚΑΙ Ο ΑΛΕΚΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ?ΔΕΝ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΦΟΝΟ?

alfa291

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2006
Like
476
Πόντοι
36
Σιγά μην πληρώσουν...

ΧΡΕΟΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ

neoklis79

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16
Απίστευτα σκηνικά στο Μπερναμπέου... Τον ήπιε η Μπάρτσα χεχεχε

diamantidis

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2007
Like
0
Πόντοι
1
κοίτα...με την βρωμιά που υπάρχει όλα τα έχω πιθανά...αλλά δεν πιστεύω να στηθεί ποτέ παιχνίδι μεταξύ μας....είμαστε 2 διαφορετικοί κόσμοι.....
φυσικα και ειμαστε διαφορετκοι κοσμοι,σαν οπαδοι,δηλαδη πιστευεις οτι οι διοικησεις των 2 δεν λενε ουτε καλημερα;πες μου ναι να τρελαθω!!!!εδω ειχαν στησει πριν χρονια εναν αγωνα κυπελλου στην λεωφορο και το φερναν ολο χ για να κοβουν εισητηρια,μεχρι που μπηκε ο κοσμος μεσα και εκαψε το γηπεδο,τι μου λες τωρα!!!!ειναι πολλα τα λεφτα αρη.....

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
23
Πόντοι
16
ποδολάγνε βαζεις λαγους?χαχαχαχα ρε συ δεν εχεισ πάει ποτε γηπεδο μαλλον...ΡΕ ΟΠΟΥ γινεται τζέρτζελος τρεχετε σαν ΛΑΓΟΣΚΥΛΑ!

neoklis79

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16
xaxaxa, τι λαγόσκυλα, αυτοί είναι ολυμπιονίκες, κεντέρηδες ένα πράμα... :2funny:

daltonsbrothers

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαΐ 2007
Like
32
Πόντοι
1
Δε θα πεθανουμε ετσι ευκολα,κουφαλα νεκροθαφτη(παναθηναικε)
Νομιζω οτι ο παναθηναικος ειναι οτι πρεπει να τον αποτελειωσει ο Ολυμπιακος.πολυ κουρασμενος ο βαζελος
Ο Διαμαντιδης ρε παιδι μου,το παιδι κοντεψε στο β ημιχρονο να λυποθυμησει,νομιζω επαιξε κ στα 40' σημερα..Εξωφρενικο,για ενα παιχτη που ξερεις πως του εχει βγει η γλωσσα τελευταια..
Και παιδες,ας αρκεστουμε στις πλακες..Μη λεμε μαλακιες για το παιχνιδι της Τεταρτης.Υπαρχουν αρρωστακια,δεν θελουν και πολυ..Τιποτα δε θα γινει,θα απολαυσουμε ενα ωραιο παιχνιδι.Αντε,να στε εξυπνοι βρε.Δε θα πεθανουμε εμεις για κανεναν.

CONSTANTLY

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2006
Like
0
Πόντοι
1
Δε θα πεθανουμε ετσι ευκολα,κουφαλα νεκροθαφτη(παναθηναικε)
Νομιζω οτι ο παναθηναικος ειναι οτι πρεπει να τον αποτελειωσει ο Ολυμπιακος.πολυ κουρασμενος ο βαζελος
Ο Διαμαντιδης ρε παιδι μου,το παιδι κοντεψε στο β ημιχρονο να λυποθυμησει,νομιζω επαιξε κ στα 40' σημερα..Εξωφρενικο,για ενα παιχτη που ξερεις πως του εχει βγει η γλωσσα τελευταια..
Και παιδες,ας αρκεστουμε στις πλακες..Μη λεμε μαλακιες για το παιχνιδι της Τεταρτης.Υπαρχουν αρρωστακια,δεν θελουν και πολυ..Τιποτα δε θα γινει,θα απολαυσουμε ενα ωραιο παιχνιδι.Αντε,να στε εξυπνοι βρε.Δε θα πεθανουμε εμεις για κανεναν.
+1.000.000.000 να σαι καλα ρε μαγκα,επιτελους κι ενας σωφρων!τα σεβη μου!

alfa291

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2006
Like
476
Πόντοι
36
Είναι Παναθηναϊκός και δεν το ξέρει!   :dancing:

podolagnos_28

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2006
Like
33
Πόντοι
16
ποδολάγνε βαζεις λαγους?χαχαχαχα ρε συ δεν εχεισ πάει ποτε γηπεδο μαλλον...ΡΕ ΟΠΟΥ γινεται τζέρτζελος τρεχετε σαν ΛΑΓΟΣΚΥΛΑ!
Μεγάλε, όσες φορές έχω πάει εγώ στο γήπεδο, εσύ τόσα παιχνίδια δεν έχεις δεί ούτε στην τηλεόραση....θα πάς την Τετάρτη?Ή από...καναπέ?χεχεχε....όσο για τους λαγούς...τους γνώρισες βλέπω....

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
καλημερα!!!τι γραφανε τα πανο στο σεφ..?

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
θα σας πω ένα γεγονός που έλαβε χώρα κάτω από το σπίτι μου χθες μετά την λήξη του μπάσκετ.Μένω στο Πασαλιμάνι σε στενό κ απέναντι μου έχω μια καφετέρια που κατά κανόνα βάζει τα παιχνίδια μπάσκετ-ποδοσφαίρου στην τηλεόραση.Χθες φαίνεται,ότι υπήρχαν αρκετοί βάζελοι μέσα,παρόλο στο Πασαλιμάνι.Με το που τελείωσε το ματς βγήκαν οι βάζελοι έξω κ άρχιζαν να βρίζουν τον Πειραιά!!!! :jerking:
Βγαίνοντας όμως από την καφετέρια είδαν κ έναν γείτονά μου γαυράκι το οποίο παιδί είναι λίγο καθυστερημένο(με καταλαβαίνετε νομίζω).Βλέποντας ότι είναι γαύρος οι 3 νταήδες βάζελοι άρχισαν να τον προπηλακίζουν κ του έριξαν κ κανά δυο μπούφλες.Το παιδί έτρεξε κ κρύφτηκε σπίτι του ,που είναι δίπλα στην καφετέρια κ οι βάζελοι του πολιορκούσαν το σπίτι!!!Έβριζαν τον Πειραιά κ.λ.π.Το γαυράκι όμως πήρε τηλ.την αστυνομία κ αυτή σε 3' ήταν εκεί πιάνοντας επ'αυτοφώρω τους βάζελους να πολιορκούν την πολυκατοικία.μετά από εξηγήσεις τους έβαλαν μέσα στο κολάδικο για το τμήμα κ για τα περαιτέρω.Πάντως τα βαζέλια δεν έστεκαν κ πολύ καλά στα μυαλά τους.Με το που τους έβαζαν στο κολάδικο συνέχιζαν να βρίζουν τον Πειραιά κ τον Ολυμπιακό όσο πιο δυνατά μπορούσαν. :jerking: :jerking:

taz1975

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Like
4
Πόντοι
6
καλημερα σε ολους.δυστυχως ο παναθηναικος στα πλευ οφ δεν παιζει καθολου καλο μπασκετ ο λογος για μενα ανεξηγητος ισως και τα παιδια να παθαν υπερκουποση ολα αυτα τα χρονια και να μην εχουν κινητρο πλεον για ακομα 1 πρωταθλημα.η κουραση τους φαινεται καθαρα μεσα στο γηπεδο,δεν παιζουν πλεον αμυνα οπως πριν,Σισκαουσκας πολλη κουρασμενος και εκτος φορμας γιατι δεν παιζει ο Παπανικολαου τρομερος αμυντικος και καλος σκορερ,Ντικουδης δικαιουται ποιο πολλη χρονο συμετοχης,με τον Αλβερτη αργησε αλλα το καταλαβε οτι τον χρειαζεται και πρεπει να παιζει περισοτερο.Γιαφτοκας πρεπει να παιξει λιγο περισσοτερο.θεωρω οτι την τεταρτη εστω και δυσκολα θα το κανουμε το τριπλ κραουν. :thumbsup:

peskandritsos

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2007
Κριτικές
8
Like
3
Πόντοι
6
Πολλοι νομιζω οτι βιαστηκαν να το δωσουν στον ολυμπιακο το πρωταθλημα μετα την χθεσινη του νικη. Αλλα το πονηρο μου μυαλο εμενα λεει οτι μπορει και να ειναι λιγο φτιαχτο το να γινουν 5 παιχνιδια. Σκεφτειτε ποσα λιγοτερα εισιτηρια ειναι δυο λιγοτεροι αγωνες...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom