You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Με τα πανό που είχαν σήμερα στο ΣΕΦ οι απόγονοι του στόλου, απέδειξαν γ ακόμη μία φορά γιατί ο εγκέφαλος τους είναι ισάξιος με μία ποντικοκουράδα, ειδικά γι αυτό «Όχι στα μαχαίρια, ποτέ όμως δεν ήρθατε ρε κότες με τα χέρια» απ το πολύ το ξύλο έχουν πάθει αμνησία...
ειδατε το πανο ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΑ ΑΔΕΛΦΙΑ
χαχαχαχα
θα πανε και οι βουλευτες του καραμανλοσημίτη?χαχαχαα
ακου ρε ΛΕΥΤΕΡΙΑ στους δολοφονους λενε!:
ΑΛΗΘΕΙΑ Ο ΚΟΥΝΤΟΥΡΗΣ,Ο ΑΚΗΣ ΚΑΙ Ο ΑΛΕΚΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ?ΔΕΝ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΦΟΝΟ?
χαχαχαχα
θα πανε και οι βουλευτες του καραμανλοσημίτη?χαχαχαα
ακου ρε ΛΕΥΤΕΡΙΑ στους δολοφονους λενε!:
ΑΛΗΘΕΙΑ Ο ΚΟΥΝΤΟΥΡΗΣ,Ο ΑΚΗΣ ΚΑΙ Ο ΑΛΕΚΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ?ΔΕΝ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΦΟΝΟ?
Σιγά μην πληρώσουν...
ΧΡΕΟΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ
Μην είστε κακοί ρε, θα μπουν στο αρθρο 44
diamantidis
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Ιουν 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
φυσικα και ειμαστε διαφορετκοι κοσμοι,σαν οπαδοι,δηλαδη πιστευεις οτι οι διοικησεις των 2 δεν λενε ουτε καλημερα;πες μου ναι να τρελαθω!!!!εδω ειχαν στησει πριν χρονια εναν αγωνα κυπελλου στην λεωφορο και το φερναν ολο χ για να κοβουν εισητηρια,μεχρι που μπηκε ο κοσμος μεσα και εκαψε το γηπεδο,τι μου λες τωρα!!!!ειναι πολλα τα λεφτα αρη.....κοίτα...με την βρωμιά που υπάρχει όλα τα έχω πιθανά...αλλά δεν πιστεύω να στηθεί ποτέ παιχνίδι μεταξύ μας....είμαστε 2 διαφορετικοί κόσμοι.....
daltonsbrothers
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Μαΐ 2007
- Like
- 32
- Πόντοι
- 1
Δε θα πεθανουμε ετσι ευκολα,κουφαλα νεκροθαφτη(παναθηναικε)
Νομιζω οτι ο παναθηναικος ειναι οτι πρεπει να τον αποτελειωσει ο Ολυμπιακος.πολυ κουρασμενος ο βαζελος
Ο Διαμαντιδης ρε παιδι μου,το παιδι κοντεψε στο β ημιχρονο να λυποθυμησει,νομιζω επαιξε κ στα 40' σημερα..Εξωφρενικο,για ενα παιχτη που ξερεις πως του εχει βγει η γλωσσα τελευταια..
Και παιδες,ας αρκεστουμε στις πλακες..Μη λεμε μαλακιες για το παιχνιδι της Τεταρτης.Υπαρχουν αρρωστακια,δεν θελουν και πολυ..Τιποτα δε θα γινει,θα απολαυσουμε ενα ωραιο παιχνιδι.Αντε,να στε εξυπνοι βρε.Δε θα πεθανουμε εμεις για κανεναν.
Νομιζω οτι ο παναθηναικος ειναι οτι πρεπει να τον αποτελειωσει ο Ολυμπιακος.πολυ κουρασμενος ο βαζελος
Ο Διαμαντιδης ρε παιδι μου,το παιδι κοντεψε στο β ημιχρονο να λυποθυμησει,νομιζω επαιξε κ στα 40' σημερα..Εξωφρενικο,για ενα παιχτη που ξερεις πως του εχει βγει η γλωσσα τελευταια..
Και παιδες,ας αρκεστουμε στις πλακες..Μη λεμε μαλακιες για το παιχνιδι της Τεταρτης.Υπαρχουν αρρωστακια,δεν θελουν και πολυ..Τιποτα δε θα γινει,θα απολαυσουμε ενα ωραιο παιχνιδι.Αντε,να στε εξυπνοι βρε.Δε θα πεθανουμε εμεις για κανεναν.
CONSTANTLY
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2006
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
+1.000.000.000 να σαι καλα ρε μαγκα,επιτελους κι ενας σωφρων!τα σεβη μου!Δε θα πεθανουμε ετσι ευκολα,κουφαλα νεκροθαφτη(παναθηναικε)
podolagnos_28
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Μαΐ 2006
- Like
- 33
- Πόντοι
- 16
Μεγάλε, όσες φορές έχω πάει εγώ στο γήπεδο, εσύ τόσα παιχνίδια δεν έχεις δεί ούτε στην τηλεόραση....θα πάς την Τετάρτη?Ή από...καναπέ?χεχεχε....όσο για τους λαγούς...τους γνώρισες βλέπω....ποδολάγνε βαζεις λαγους?χαχαχαχα ρε συ δεν εχεισ πάει ποτε γηπεδο μαλλον...ΡΕ ΟΠΟΥ γινεται τζέρτζελος τρεχετε σαν ΛΑΓΟΣΚΥΛΑ!
podolagnos_28
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Μαΐ 2006
- Like
- 33
- Πόντοι
- 16
Καλημέρα Νίκο....διάβασε ποιό κάτω....καλημερα!!!τι γραφανε τα πανο στο σεφ..?
DARKSIDEOFTHEMOON
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2006
- Like
- 31
- Πόντοι
- 166
θα σας πω ένα γεγονός που έλαβε χώρα κάτω από το σπίτι μου χθες μετά την λήξη του μπάσκετ.Μένω στο Πασαλιμάνι σε στενό κ απέναντι μου έχω μια καφετέρια που κατά κανόνα βάζει τα παιχνίδια μπάσκετ-ποδοσφαίρου στην τηλεόραση.Χθες φαίνεται,ότι υπήρχαν αρκετοί βάζελοι μέσα,παρόλο στο Πασαλιμάνι.Με το που τελείωσε το ματς βγήκαν οι βάζελοι έξω κ άρχιζαν να βρίζουν τον Πειραιά!!!!
Βγαίνοντας όμως από την καφετέρια είδαν κ έναν γείτονά μου γαυράκι το οποίο παιδί είναι λίγο καθυστερημένο(με καταλαβαίνετε νομίζω).Βλέποντας ότι είναι γαύρος οι 3 νταήδες βάζελοι άρχισαν να τον προπηλακίζουν κ του έριξαν κ κανά δυο μπούφλες.Το παιδί έτρεξε κ κρύφτηκε σπίτι του ,που είναι δίπλα στην καφετέρια κ οι βάζελοι του πολιορκούσαν το σπίτι!!!Έβριζαν τον Πειραιά κ.λ.π.Το γαυράκι όμως πήρε τηλ.την αστυνομία κ αυτή σε 3' ήταν εκεί πιάνοντας επ'αυτοφώρω τους βάζελους να πολιορκούν την πολυκατοικία.μετά από εξηγήσεις τους έβαλαν μέσα στο κολάδικο για το τμήμα κ για τα περαιτέρω.Πάντως τα βαζέλια δεν έστεκαν κ πολύ καλά στα μυαλά τους.Με το που τους έβαζαν στο κολάδικο συνέχιζαν να βρίζουν τον Πειραιά κ τον Ολυμπιακό όσο πιο δυνατά μπορούσαν.
Βγαίνοντας όμως από την καφετέρια είδαν κ έναν γείτονά μου γαυράκι το οποίο παιδί είναι λίγο καθυστερημένο(με καταλαβαίνετε νομίζω).Βλέποντας ότι είναι γαύρος οι 3 νταήδες βάζελοι άρχισαν να τον προπηλακίζουν κ του έριξαν κ κανά δυο μπούφλες.Το παιδί έτρεξε κ κρύφτηκε σπίτι του ,που είναι δίπλα στην καφετέρια κ οι βάζελοι του πολιορκούσαν το σπίτι!!!Έβριζαν τον Πειραιά κ.λ.π.Το γαυράκι όμως πήρε τηλ.την αστυνομία κ αυτή σε 3' ήταν εκεί πιάνοντας επ'αυτοφώρω τους βάζελους να πολιορκούν την πολυκατοικία.μετά από εξηγήσεις τους έβαλαν μέσα στο κολάδικο για το τμήμα κ για τα περαιτέρω.Πάντως τα βαζέλια δεν έστεκαν κ πολύ καλά στα μυαλά τους.Με το που τους έβαζαν στο κολάδικο συνέχιζαν να βρίζουν τον Πειραιά κ τον Ολυμπιακό όσο πιο δυνατά μπορούσαν.
καλημερα σε ολους.δυστυχως ο παναθηναικος στα πλευ οφ δεν παιζει καθολου καλο μπασκετ ο λογος για μενα ανεξηγητος ισως και τα παιδια να παθαν υπερκουποση ολα αυτα τα χρονια και να μην εχουν κινητρο πλεον για ακομα 1 πρωταθλημα.η κουραση τους φαινεται καθαρα μεσα στο γηπεδο,δεν παιζουν πλεον αμυνα οπως πριν,Σισκαουσκας πολλη κουρασμενος και εκτος φορμας γιατι δεν παιζει ο Παπανικολαου τρομερος αμυντικος και καλος σκορερ,Ντικουδης δικαιουται ποιο πολλη χρονο συμετοχης,με τον Αλβερτη αργησε αλλα το καταλαβε οτι τον χρειαζεται και πρεπει να παιζει περισοτερο.Γιαφτοκας πρεπει να παιξει λιγο περισσοτερο.θεωρω οτι την τεταρτη εστω και δυσκολα θα το κανουμε το τριπλ κραουν.
peskandritsos
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Μαρ 2007
- Κριτικές
- 8
- Like
- 3
- Πόντοι
- 6
Πολλοι νομιζω οτι βιαστηκαν να το δωσουν στον ολυμπιακο το πρωταθλημα μετα την χθεσινη του νικη. Αλλα το πονηρο μου μυαλο εμενα λεει οτι μπορει και να ειναι λιγο φτιαχτο το να γινουν 5 παιχνιδια. Σκεφτειτε ποσα λιγοτερα εισιτηρια ειναι δυο λιγοτεροι αγωνες...
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 59
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 49
- Εμφανίσεις
- 6K