Νέα

Πράσινε Θεέ Παναθηναϊκέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 138K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

Ποιό όνομα θα θέλατε για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού;

• Παύλος & Θανάσης Γιαννακόπουλος

Ψήφοι: 109 30,4%
  • Όνομα χορηγού

Ψήφοι: 39 10,9%
  • Panathinaikos Arena

Ψήφοι: 141 39,4%
  • Γιώργος Καλαφάτης

Ψήφοι: 29 8,1%
  • Μίμης Δομάζος

Ψήφοι: 24 6,7%
  • Δημήτρης Σαραβάκος

Ψήφοι: 15 4,2%
  • Κριστόφ Βαζέχα

Ψήφοι: 25 7,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    358

Επισκέπτης
Ρε αδερφέ neyronico σορρυ κιόλας αλλά έχει καμιά υποχρέωση ο Γιανακόπουλος να σου δείξει ότι είναι τρελός με την ομάδα?
Είσαι εσύ ικανοποιημένος από την ομάδα? Από εκεί και πέρα κουμάντο στην τσέπη του θα κάνουμε κιόλας?
χισε πουτσαρα μου!!!!!

Neuronico

Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2006
Like
4
Πόντοι
1
Ειμαι πολυ ικανοποιημενος με το μπασκετ και τρελα εξοργισμενος για τα ερασιτεχνικα τμηματα.
Ο ακατανομαστος αγοραζει κολυμβητες μας για 6000 ευρο αν θες να ξερεις.
Οποτε βγαλε τα συμπερασματα σου για το παναθηναιλικη που μας πουλαει ο καθενας.
Αν εδειχνε καθε μερα κολυμβηση η τηλεοραση ομως θα ητανε πρωτες μουρες στις καμερες.

makemyday

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2005
Like
0
Πόντοι
6
πάντως ο Θανάσης έκανε δήλωση-ΚΑΙ-για το συγκεκριμένο ζήτημα.και είπε πως δεν μπορεί ένας άνθρωπος(όποιος και αν είναι αυτός)να τα βγάζει πέρα με όλα τα τμήματα του ερασιτέχνη!είπα μάλιστα χαρακτηριστικά:"που είναι όλοι αυτοί οι Παναθηναικάρες,να πάρουν κάποιο από τα τμήματα?"
+το ότι αν κατάλαβα καλά σχετικά με τα ζητήματα που είχε διαφωνία ο ερασιτέχνης-και που τελικά διαμορφώθηκαν και τα υπέγραψε όπως ακριβώς είχε ζητήσει-όλα είχαν να κάνουν με την κυριαρχία του ερασιτέχνη στα έσοδα από τα διαφημιστικά,τα εισιτήρια,κτλ.και αυτό φυσικά είναι καλό,αφού έτσι διασφαλίζονται τα δικαιώματα και τα έσοδα του ερασιτέχνη και όπως δήλωσε "δεν θα εξαρτάται ο Παναθηναικός από τον Γιαννακόπουλο και τον κάθε Γιαννακόπουλο"

makemyday

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2005
Like
0
Πόντοι
6
Παιδια βαλτε λιγο το μυαλο και σκεφτειτε ποσο εχει πεσει και το μπατζετ στο μπασκετ και τη βεληνεκους παιχτες ερχονται τωρα που τα φωτα τις δημοσιοτητας δεν ειναι στραμενα στο μπασκετ.
Οι γιανακοπουλοι δεν ειναι ποτε μειων ειναι παντα στα λεφτα τους αντε να βγαζουνε και λιγα.
Εγω δεν γουσταρω να μου το παιζει κανενας τρελος Παναθηναικος αλλα πανω απο ολα να κοιταει την τσεπη του.
Αν εισαι τρελος με την Παναθα κανε ενα προγραμματισμο που θα χανεις τουλαχιστον 3.000.000. (Περυσι η Βιανεξ ειχε 286εκ ευρο πωλησεις)
Ετσι θα μου αποδειξεις οτι εισαι τρελος, οσο μου δειχνεις οτι βαζεις το χρημα παραπανω θα σε σεβομαι για τις χαρες που μου εχεις δωσει αλλα δεν θα πιστευω οτι εισαι τρελος Παναθηναικος.
Ολοι σκεφτονται με επιχειρηματικα κριτιρια και οσοι δεν το καταλαβαινουνε απλα φορανε παρωπιδες.
ρε φίλε,δεν θα κάνουμε και...κουμάντο στις επιχειρήσεις του,ούτε σώνει και καλά πρέπει ότι βγάζει από τα εργοστάσιά του να τα δίνει για την ομάδα!είπαμε,πρόεδρο θέλουμε στις ομάδες μας,όχι....μαλάκα!!!και να είσαι σίγουρος πως και εσύ να είχες την τύχη να έχεις τόσα λεφτά-ή εγώ,ή οποιοσδήποτε-δεν νομίζω πως θα έδινες...ότι είχες και δεν είχες.
η γνώμη μου είναι πως είναι θετικό να έχει έσοδα κάποιος που ασχολείται με κάποιον σύλλογο-ειδικά σε περιπτώσεις που έχει ρισκάρει και αρκετά χρήματα-ώστε αφού αυτή η προσπάθεια θα είναι επιτυχημένη απ'όλες τις πλευρές,θα συνεχίσει να πράττει ανάλογα και στο μέλλον,με την ελπίδα,εκτός από το να ικανοποιεί την "καύλα" του για την ομλαδα του,να βγάζει και έσοδα.και αυτό,με την τακτική που ακολουθεί ο άλλος ο μαλάκας(στην ΠΑΕ αναφέρομαι,φυσικά),δεν πρόκειται ποτέ να το καταφέρει!

AnalLoverGGG

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2005
Κριτικές
8
Like
0
Πόντοι
6
Δεν ξερω τι παιζει με την καθε ερασιτεχνικη αλλα διαβασα σημερα οτι αποτελειται απο 17 τμηματα. Οσα λεφτα και να εχει  ο καθενας δεν πιστευω οτι υπαρχει ανθρωπος που θα βαλει λεφτα σε κατι ξεροντας οτι δεν θα τα παρει πισω. Απο το μπασκετ εχει κερδος ή ζημιες ? Παντως εχθες υπεγραψε για το Βοτανικο και περασε ολους τους ορους που ηθελε αυτος. Λεει οτι θα εχει αρκετα εσοδα πλεον που θα πηγαινουν στην ερασιτεχνικη. Ακομα και νοικι θα του πληρωνει η ΠΑΕ και ποσοστο απο τα εισητηρια.

makemyday

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2005
Like
0
Πόντοι
6
σωστά,αυτό κατάλαβα και'γω.συμφωνώ-φυσικά-απόλυτα πως είναι πολύ δύσκολο(επειδή δεν μου αρέσει να είμαι απόλυτος,γι'αυτό δεν χρησιμοποιώ την λέξη "αδύνατον"!!)ένας άνθρωπος να κάνει κουμάντο σε όλα τα τμήματα.
και τέλος πάντων,το να μιλάει κάποιος Παναθηναικός εναντίον των Γιαννακοπουλαίων είναι τουλάχιστον τρομερή αχαριστία!!!(ας με συγχωρήσει γι'αυτό ο φίλος που διαφωνεί)

Carlos

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Αυγ 2005
Κριτικές
12
Like
2
Πόντοι
2.945
Οντως ειναι μεγαλη αχαριστια για φιλαθλο του Παναθηναικου να βριζει τον Παυλο. Κι αυτος το 1/10 των χρηματων του Μπατιστ να εδινε στον ερασιτεχνη θα δουλευαν ολα ρολοι!!  :-

Καλα ρε ειστε σοβαροι? Βρεθηκε γελοιο υποκειμενο αναμεσα στους οπαδους μας να βρισει τον Παυλαρα οταν ακομα και  φιλαθλοι αντιπαλων ομαδων παραδεχονται την τρελα του για την Παναθα ? Αν υπαρχει τετοιος , κανενα τσιρακι σε επιχειρηση του Βαρδηνογιαννη θα 'ναι που φθονει τις επιτυχιες του Γιαννακοπουλου , οποτε δεν αξιζει να ασχολειστε μαζι του...

Neuronico

Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2006
Like
4
Πόντοι
1
Kανενας δεν ειναι αχαριστος φιλε μου.
Ολοι ξερουμε τι εχουνε προσφερει στο Παναθηναικο.
Ομως αν εισαι νοημων ατομο καταλαβαινεις πως ο Παναθηναικος τους το εχει επιστρεψει πισω στο διπλασιο.
Εγω δεν γουσταρω να θεοποιω κανενα επιχειρηματια διοτι οπως και εσεις συμφωνησατε τα κινιτρα ειναι καθαρα επιχειρηματικα.
Αρρωστοι ειμαστε ολοι εμεις που βγαζουμε 1000 ευρο κα δινουμε 1500 για να παμε στο final four.
Οσο για το χαρακτηρισμο, οτι οσοι τα εχουμε παρει με την κατασταση στα ερασιτεχνικα και τα χωνουμε στους αδερφους, οτι ειμαστε τσιρακια του βαρδινογιαννη ειναι οτι πιο αστειο εχω ακουσει στη ζωη μου.
Απλα υπαρχουμε καποιοι που ξερουμε τι παιζεται και στα αλλα τμηματα και δεν βλεπουμε μονο μπασκετ και μπαλα.
Για τη μπαλα δεν συζηταω καν γιατι ξερω οτι οσο και να φωναξουμε η κατασταση δεν προκειται να αλλαξει, εκει ειναι : στου σοφερ την πορτα οσο  θελεις βρωντα.
Ενω οι Γιανακοπουλοι εχουνε την ευθιξια να ταρακουνηθουνε λιγο απο τις φωνες.
Ο Παναθηναικος ειναι τεραστιος συλλογος με υπεροχο και κυριως εξυπνο κοσμο που δεν μασαει κουτοχορτα απο το καθε λογης προεδρο.
Για εμας η Παναθα ειναι τροπος ζωης και σκεψης και πρεπει να ειναι μεγαλος σε ολα τα αθληματα.

Neuronico

Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2006
Like
4
Πόντοι
1
Παντως για να ευθημησουμε και λιγο χθες ειδα πρωτη φορα αυτο....

Και πεθανα απο τα γελια!

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Aς μην υποτιμούμε τον ερασιτέχνη. Ο ερασιτέχνης είναι η ψυχή του Παναθηναικού. Είναι ο Παναθηναικός Αθλητικός Όμιλος. Ούτε η Ποδοσφαιρική Ανώνυμη Εταιρεία, ούτε η Καλαθοσφαιρική Ανώνυμη Εταιρεία, ούτε το Τμήμα Αμοιβόμενης Πετοσφαίρισης. Έτσι για να ξέρουμε τι λέμε. Τα δικαιώματα χρήσης του Παναθηναικού Αθλητικού Ομίλου εκπηγάζουν από τον Αθλητικό Όμιλο και μόνο.

Ryu

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Νοε 2006
Κριτικές
9
Like
13
Πόντοι
2.007
Ειδαμε και το σποτακι για τα διαρκειας του ποδοσφαιρου.
Εντυπωσιακη  :jerking: ... Ουτε οι διαφημιστες εχουν πλεον ορεξη να δουλεψουν για την ΠΑΕ. 

υ.γ. Ωραιο ματσακι βλεπουμε παλι σημερα.

diamantidis

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2007
Like
0
Πόντοι
1
γεια σας παιδια,μην εχετε αμφιβολια τι θα γινει στο  5 παιχνιδι,οπως δεν εχουν και αυτοι!!!με 20000 κοσμο και τους δολοφονους απεναντι μας!!!λες να παρει το πρωταθλημα ο μπουρουσης,ο χαρισης και ο παπαμακαριος με τον μπαρλο; :dancing: :dancing: :dancing:

ta

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Κριτικές
9
Like
23
Πόντοι
6
γεια σας παιδια,μην εχετε αμφιβολια τι θα γινει στο  5 παιχνιδι,οπως δεν εχουν και αυτοι!!!με 20000 κοσμο και τους δολοφονους απεναντι μας!!!λες να παρει το πρωταθλημα ο μπουρουσης,ο χαρισης και ο παπαμακαριος με τον μπαρλο; :dancing: :dancing: :dancing:
καμία αμφιβολία φίλε αλλά βλέπω ότι η ψαλίδα έχει μικρύνει αισθητά και η ομάδα σαφώς το καλοκαίριο θέλει ενίσχυση ειδικά ψηλό

gangstaXZ

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
19 Μαρ 2007
Κριτικές
5
Like
27
Πόντοι
1.516
Αδέλφια πάμε να κάνουμε το 3-2 στο ΟΑΚΑ..!!Πρωτάθλημα μεσ'την έδρα μας!!

Πάλι ξεκωλόθηκαν στα τρίποντα οι άλλοι και σε κρίσιμο σημείο του παιχνιδιού.

Carlos

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Αυγ 2005
Κριτικές
12
Like
2
Πόντοι
2.945
Περιεργα μου φαινονται τα παιχνιδια!!! Λετε να παιζεται τιποτα πισω απο τις κουρτινες;

Και εμενα μου κανει εντυπωση η καθιζηση του ΠΑΟ στο δευτερο ημιχρονο....παντως η ομαδα φαινεται κουρασμενη ενω ο ΟΣΦΠ πιο φρεσκαρισμενος...και οντως ας αφησει επιτελους τις εμμονες του ο Ομπραντοβιτς κι ας παρει ενα  βαρυ πενταρι της προκοπης γιατι ο λιγος Γιαβτοκας πολυ απλα δεν κανει για τον ΠΑΟ....ηθελα να ξερα που θα βαλουν τους γαβρους μεσα στο ΟΑΚΑ...αθλια περιγραφη απο τον γαβρο Ιωαννου στο ΝΕΤ(δημοσιογραφος στο ΦΩΣ αλλα απο το κρατικο δεν περιμεναμε κατι καλυτερο)....ξερει κανει αν εισιτηρια θα διατιθενται απο την Λεωφορο οπως συνηθως?

ronj

Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2005
Like
2
Πόντοι
0
Αδέλφια πάμε να κάνουμε το 3-2 στο ΟΑΚΑ..!!Πρωτάθλημα μεσ'την έδρα μας!!

Δεν υποτίθεται πως θα κάνατε απόψε το 3-1 , πρωτάθλημα μέσα στον Πειραιά κτλ ???
Οσο για τον άλλο παραπάνω , προφανώς ...όταν νικάει ο Βάζελος είναι γιατί είναι πάντα ανώτερος ,καλύτερη ομάδα κτλ...όταν νικάει ο Γαύρος πρέπει πάντα να συμβαίνει κάτι "πίσω από τις κουρτίνες". Οκ , εντάξει  :jerking:

podolagnos_28

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2006
Like
33
Πόντοι
16
Δεν ελεγα αυτο. Μηπως ηταν απο πριν στημενο να παει στους 5 αγωνες λεω. Ολα τα ματς , και οι 2 νικες του ΠΑΟ. Παντως ο ΠΑΟ δεν χανει τον τιτλο.
Και πέρσι γιατί δεν πήγε στο 3-2 αλλά ήρθε 3-0?Και κάτι άλλο...αυτή την στιγμή το πλεονέκτημα της ψυχολογίας το έχει ο Ολυμπιακός...και κατά την γνώμη μου πάντα,αν και θα είναι δύσκολος αγώνας, θα το σηκώσει....

podolagnos_28

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2006
Like
33
Πόντοι
16
Ξερω γω; Απλα ερiξα ενα long shot!!
κοίτα...με την βρωμιά που υπάρχει όλα τα έχω πιθανά...αλλά δεν πιστεύω να στηθεί ποτέ παιχνίδι μεταξύ μας....είμαστε 2 διαφορετικοί κόσμοι.....

ststrato

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2005
Like
0
Πόντοι
0
[/quote ξεκινατε σιγα σιγα να αντιλαμβανετστε  :rockon: οτι εχετε χασει το πρωταθλημα και οτι θα δειτε τον Παπαμακαριο και τον Μπαρλο να το σηκωνουν την τεταρτη στο οακα, για να μην σας ερθει αποτομα........αυτα για τωρα....τα υπολοιπα την τεταρτη το βραδυ.......αντε γεια σας......

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom