Νέα

Πράσινε Θεέ Παναθηναϊκέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 138K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ποιό όνομα θα θέλατε για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού;

• Παύλος & Θανάσης Γιαννακόπουλος

Ψήφοι: 109 30,4%
  • Όνομα χορηγού

Ψήφοι: 39 10,9%
  • Panathinaikos Arena

Ψήφοι: 141 39,4%
  • Γιώργος Καλαφάτης

Ψήφοι: 29 8,1%
  • Μίμης Δομάζος

Ψήφοι: 24 6,7%
  • Δημήτρης Σαραβάκος

Ψήφοι: 15 4,2%
  • Κριστόφ Βαζέχα

Ψήφοι: 25 7,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    358

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Για πρωταγωνιστικό ρόλο στην Ευρώπη μιλάω, όχι στην Ελλάδα. Στην Ελλάδα , ελληνικές ομάδες παίζουν μόνο, λογικό είναι ελληνική ομάδα να παίρνει τον τίτλο. Πήρε ο ΠΑΟ τους πιο πολλούς

Ναι σίγουρα. Στην ευρώπη πρωταγωνίστησε από ελληνικές ομάδες μόνο ο Παναθηναικός και μόνο εξαιτίας του Γιαννακόπουλου. Ούτε καν ο ʼρης. Κι εγώ αμφιβάλλω αν μετά την αποχώρηση του Γιαννακόπουλου ( που κάποτε έτσι και αλλιώς ια γίνει) θα συνεχιστεί αυτή η κατάσταση. Δύσκολοι καιροί για μπάσκετ...

Neuronico

Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2006
Like
4
Πόντοι
1
Κάποιες σκέψεις. Καταρχήν να συγχαρώ τον  ακατονόμαστο για το τριπλ κράουν. Τί έγινε όμως ρε παιδιά? Τώρα το τριπλ απέκτησε αξία? Μέχρι χθες μας λέγατε «Ποιό τριπλ μωρε, εγώ έχω πάρει διηπειρωτικό και 3 ευρωπαϊκά». Τώρα , ευχαριστείτε το θεό που σας αξίωσε να δείτε τριπλ? Αχ, αν φορολογούνταν  οι δηλώσεις....
Και ρε Λαβουαζιε-Λαπλας. τί παγκόσμια μου τσαμπουνάς?  Παίξατε ποτέ με τον Πρωταθλητή του ΝΒΑ και δεν το πήρα χαμπάρι? Σε τελικό Παγκόσμιου μόνο ΜΙΑ ομάδα έχει παίξει. Ποιά??? (Κουίζ). Και κάτι άλλο. Κάποιοι φίλοι Παναθηναϊκοί παίρνουν φόρα και δεν ελέγχουν τί λένε. Κάνοντας το λάθος να μετράνε τα ευρωπαϊκά βάζουν τον ΠΑΟ στην τρίτη θέση της Ευρώπης μαζί με Ρεάλ και Βαρέζε. Καταρχήν και έτσι να είναι , Μακάμπι και ΤΣΣΚΑ έχουν επίσης 5 ευρωπαϊκά , 1 περισσότερο από τον ΠΑΟ. Αλλά δεν είναι έτσι...
Οι μεγάλες ομάδες στην Ευρώπη στο μπάσκετ  είναι τέσσερις . Ρεάλ, Μακάμπι , ΤΣΣΚΑ, Μπαρτσελόνα. Κι ας έχει πάρει μόνο 1 η Μπάρτσα. Είναι οι μόνες ομάδες που έχουν συνέπεια στις μεγάλες διοργανώσεις, από τη δεκαετία του 1960. Και άλλες ομάδες πρωταγωνίστησαν στην Ευρώπη. Ρίγα (3 σερί Πρωταθλητριών), Γιουγκοπλάστικα (3 σερί ), Τσιμπόνα (2 σερί), Βαρέζε (5 σε 10 σερί τελικούς) , Παναθηναϊκός (4 κύπελλα ). Όχι όμως γιατί ήταν μεγάλες. Απλά γιατί πέτυχαν μια χρυσή φουρνιά παικτών (Βαρέζε , Γιουγκοπλάστικα , Τσιμπόνα με Μενεγκίν , Κούκοτς, Ράτζα, Ντράζεν κλπ. ), ή ένα μεγάλο προπονητή (Ρίγα ? Γκομέλσκι) , ή ένα μεγάλο  πρόεδρο ( Γιαννακόπουλος ΠΑΟ, Κόκκαλης στον ΟΣΦΠ). Όσο υπήρχε η χρυσή φουρνιά , ή ο μεγάλος πρόεδρος έχει καλώς. Μόλις ψόφησε η κότα με τα χρυσά αβγά επανήλθαν στη φυσιολογική τους θέση. Πού είναι η Βαρέζε μετά τη χρυσή φουρνιά? Πού είναι ο Βάγκνερ? Πού είναι η Ρίγα? Η Σπλιτ? Ο Ολυμπιακός ? Η Τσιμπόνα? Η Μπανταλόνα μετά τους Βιγιακάμπα,  Τζοφρέσα, Σμίθ, Πρέσλι, Ομπράντοβιτς? Η Παρτιζάν χωρίς Ντανίλοβιτς , Τζόρτζεβιτς κλπ? Και τα παραδείγματα δεν τελειώνουν Η Εθνική Σερβίας που τα σάρωνε όλα ,μετά την αποχώρηση των Ντανίλοβιτς, Στογιάκοβιτς, Μποντιρόγκα, Τζόρτζεβιτς, Ντίβατς κλπ που χάθηκε? Εξαφανίστηκαν. Όπως θα πάθει και ο ΠΑΟ μόλις αποχωρήσει ο Γιαννακόπουλος Θα επανέλθει εκεί που ήταν τα πρώτα 40 χρόνια του Κυπέλλου Πρωταθλητριών.  Γιατί καμιά ελληνική ομάδα δεν αναπτύσσεται σε σωστές βάσεις. Μόνο δος ημίν σήμερον . 
Συμπερασματικά , make the most από τον Παυλάρα όσο υπάρχει. Τέτοιες στιγμές δεν θα ξαναβγούν.
Αραδιασες ολοκληρο κειμενο για να μας πεις οτι ο Παναθηναικος δεν συγκαταλεγεται μεσα στις μεγαλυτερες ομαδες στην Ευρωπη στο μπασκετ.
Αυτα που γραφεις μονο κακια δειχνουνε και χολη αλλα σε καταλαβαινω γιατι το χθεσινο στραπατσο της ομαδας σου ειναι φρεσκο.
Το σιγουρο παντως ειναι οτι τα τελευταια δεκαπεντε χρονια η ΠΑΝΑΘΑ εχει προγραμμα και συνεχεια και καταφερε να γινει ο αυτοκρατορας ξανα του ελληνικου μπασκετ και να παρει τα σκηπτρα απο τον Αρη.
Εσεις για αρχη γινεται το νουμερο 2 στην Ελλαδα που ακομα δεν ειστε γιατι ακριβως ο αγαπημενος σας προεδρος λειτουργησε οπως ακριβως λες, σε λανθασμενες βασεις.
Οσο για τις ομαδες που λες που ειναι πιο πανω εγω ας συμφωνησω μαζι σου αλλα σκεψου λιγο οτι οι συγκεκριμενες ομαδες που ανεφερες (πλην Μπαρτσελονα που ανεκαθεν ητανε για τα μπαζα) εχουνε απο πισω ολοκληρες κυβερνησεις και βασιλιαδες να τους στηριζουνε.
Μακαμπι ΤΣΣΚΑ και Ρεαλ ειναι ομαδες του κρατους και τα λεφτα που βαζανε κατα καιρους ητανε ασσυληπτα.
Εκει βρισκεται και η μαγκια του Ομπαρντοβιτς οτι εχει μπορει να σας περνει το πορτοφολι με τον Παπανικολαου για παραδειγμα και χωρις σεντερ.
Τελος παντων ελπιζω να ειμαστε γεροι σε 50 χρονια απο τωρα και να πιστεις ακομα και εσυ οτι ειμαστε μεσα στις μεγαλυτερς ομαδες της ευρωπης.
Παντως εγω αν τα καταφερεις μια μερα θα πω οτι καταφερς να ξεπερασεις τον Αρη και εγινες το νουμερο 2 στην Ελλαδα.

peloponisios

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2005
Like
3
Πόντοι
16
O Πολίτης πού χάθηκε ρε παιδιά? Κατάπιε τη γλώσσά του?

Πάει και αυτό. Triple crown και triple crown, μας είχατε πρήξει τα συκώτια 8 χρόνια τώρα. Και μόνο εμείς και μόνο έτσι και αλλιώς... Τέλειωσε και αυτό. Πάμε για άλλα.
Φέτος water polo & badminton κερδίσανε.

Ο Διαμαντίδης έμεινε μετά να καθαρίσει και το γήπεδο? 8 πόντοι, 6 ασσίστ, 4 τάπες, 8 ριμπάουντ και δεν ήταν και καλός!!! Παπαμακάριοι οι πτωχοί τω πνεύματι...

germaon

Σεβαστός
Εγγρ.
29 Απρ 2006
Κριτικές
18
Like
15
Πόντοι
2.007
Όχι, εσύ δεν βγάζεις χολή. Πόσα Πρωταθλητριών έχει πάρει ο ʼρης?

germaon

Σεβαστός
Εγγρ.
29 Απρ 2006
Κριτικές
18
Like
15
Πόντοι
2.007
Το κείμενο αυτό που "αράδιασα"  νομίζω λέει πικρές αλήθεις για τον ελληνικό αθλητισμό. Ίσως το τάιμινγκ δεν ήταν σωστό. Μετά το πρωτάθλημα που πήρατε στο άθλημα που παίζεται με τα χέρια, ας πείτε και δυο κουβέντες παραπάνω. Πώς λέγαμε μετά το EURO , ποιά Βραζιλία και Γερμανία μωρέ? 
Σόρυ για το τάιμινγκ. Πάντως δεν ήθελα να προκαλέσω. Ειλικρινά.
Και ο Ομπράντοβιτς μάλλον με Σισκάουσκας, Διαμαντίδη, Βούγιανιτς μας κέρδισε,όχι με τον Παπανικολαόυ! (παρεμπιπτόντως 2 τρεμπλ ο Μητσάρας!!! Και ο Γκάλης?  Πώς τα φέρνει η ιστορία...)

GVG

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2005
Like
0
Πόντοι
1
germaon σε τελικο φαστφουνταδικου ειχες παιξει σε τελικο διηπειρωτικου ο παναθηναικος εχει παιξει εσυ σαν χαμενος σε εκεινο το παιχνιδι το πολυ πολυ να πηρες κανα hamburger και καμια πατατες εμεις πηραμε κουπα παλι ,οποτε εσυ γινε μπαρτσα που εχει 1 ευρωπαικο και μεις χουμε 4 ειμαστε παναθηναικοι και χειροκροτα γκερσον οταν εμεις εχουμε ομπραντοβιτς που σας εχει πελατες απο την μπανταλονα και χθες σας πηρε με τον παπανικολαου γιατι ετσι μαλλον ποναγε πιο πολυ.περαστικα

Υ.Γ.απανταω ετσι γιατι εδω το thread ειναι πρασινε θεε παναθηναικε και οχι για να παρηγορουμε ολυμπιακους

germaon

Σεβαστός
Εγγρ.
29 Απρ 2006
Κριτικές
18
Like
15
Πόντοι
2.007
Στο φαστφουντάδικο έπαιζε και κάποιος Τζόρνταν? Τέλως πάντων , φαίνεται ποιός μιλάει σωστά και ποιός με "τα μυαλά στα κάγκελα"

GVG

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2005
Like
0
Πόντοι
1
Καλά φίλε, μάλλον φαντάσματα βλέπεις. Αν διάβαζες προσεκτικά θα έβλεπες ότι στις ομάδες-κομήτες συμπεριέλαβε και τον Ολυμπιακό του Κόκκαλη.

Και για ποιό πρόγραμμα μας μιλάς που εφαρμόζει ο Παναθηναϊκός; Έβγαλε μήπως κανέναν παίκτη και δεν το πήραμε χαμπάρι; Εδώ κόντεψε να καταστρέψει Φώτση, Παπαδόπουλο. Το μόνο πρόγραμμα που εφαρμόζει ο Παναθηναϊκός είναι το εξής: ο Ομπράντοβιτς διαλέγει και ο Γιαννακόπουλος πληρώνει. Αν ο Παναθηναϊκός καταφέρει και διατηρηθεί στα ίδια επίπεδα μετά την αποχώρηση των αντιβιοτικών τότε το ξανασυζητάμε.
αμα εσυ λες παιχτη τον φωτση στον δικο μου παγκο δεν χωραγε γιατι εκει εχω ντικουδη κλπ ο φωτσης ας μαθει να μιλαει αυτος και οχι ο πατερας του και μετα να παιξει σε μεγαλη ομαδα.ενηλικος ειναι δεν μπορει να γρινιαζει ο πατερας του και να προπηλακιζει τον ομπραντοβιτς ο γραφικος

GVG

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2005
Like
0
Πόντοι
1
φιλε μου δεν ειπα τους σικαγο φαστφουνταδικο το τουρνουα ειπα μην εισαι κλασικος γαβρος στην παραπληροφορηση,ειπαμε σας πειραξε αλλα ενταξει και ο κουκουλεκιδης τι να κανει εδωσε οσες τεχνικες μπορουσε μην τον κατηγορειτε.και ασε μας εμας να μαζευουμε ευρωπαικα και συ γινε καταλανος βασκος οτι θες

germaon

Σεβαστός
Εγγρ.
29 Απρ 2006
Κριτικές
18
Like
15
Πόντοι
2.007
Δεν είπα οτι είπες το Σικάγο φαστφουντάδικο. Απλά στο τουρνουά φαστφουντάδικο έπαιξε και το Σικάγο, όπως  και όλες οι μεγάλες ομάδες όσο υπήρχε το τουρνουά αυτό

GVG

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2005
Like
0
Πόντοι
1
κοιτα αν θελετε να σας γραφει η ιστορια σαν αντιπαλους του jordan σας εγραψε οπως γραφει και κατι αγγλικες ομαδες london towers κλπ που παιζανε σε αυτα τα τουρνουα αλλα ξερεις τα κυπελα μετρανε.Εκτος αν εννοειτε αθλο πχ που πηγατε σε πεμπτο ματς γιατι ετσι πανηγυριζατε,οταν εχεις τον κομπλεξισμο σαν ομαδα δεν βγαινει απο το πετσι σου οτι και να κανεις δυστυχως.και του χρονου...οσο για τον φωτση μιλαω πολυ συγκεκριμενα αν ηταν κανας παιχταρας θα παιζε και σε καλο πρωταθλημα οχι στην ρωσια.παιξτε με τον σοφο που τον αποθεωνατε και γω να σας νικαω με τον 14ο παιχτη μου χθες που ολη την χρονια φοραγε τζινακι......

backdoor

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2006
Like
6
Πόντοι
16
Το διαβασα και το ανεβαζω αυτουσιο....

Αναβάλλεται η φιέστα
21/6/2007

H KAE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ανακοινώνει ότι κατόπιν παρακλήσης της τεχνικής ηγεσίας και των παικτών ,λόγω της άμεσης κλήσεως των περισσοτέρων απο αυτούς στις εθνικές ομάδες των χωρών τους για την προετοιμασία της τελικής φάσης του Πανευρωπαίκου Πρωταθλήματος και περιορισμού αισθητά της περιόδου ξεκούρασης των, η διοίκηση της ΚΑΕ έκανε δεκτό το αίτημα τους κι ανέβαλε την προγραμματισμένη για αύριο ΦΙΕΣΤΑ την οποία επαναπρογραμμάτισε πριν την έναρξη της νέας αγωνιστικής σεζόν, συγχρόνως δε να τιμήσει και τον μεγάλο Dejan Bodiroga για την οριστική αποχώρηση του απο την ενεργό δράση.

Συνημμένα

• team.jpg
    team.jpg
    64,7 KB · Εμφανίσεις: 24

GVG

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2005
Like
0
Πόντοι
1
βρε τσουκαλα κανα επιχειρημα εχεις να μου πεις????

GVG

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2005
Like
0
Πόντοι
1
φιλε μου με ποδοσφαιρο δεν ασχολουμαι αντιθετα με μπασκετ  που ασχολουμαι και βλεπω απο δ εσκα ως παιδικα κ εφηβικα,το οτι το ρωσικο πρωταθλημα δεν ειναι καλο φαινεται απο το οτι μια ομαδα εχει μονο καλη και οι αλλες μετριες και κατω με αυτην την λογικη και το ησραηλινο πρωταθλημα ειναι καλο,οσο για την ντιναμο δεν μπορεσε να κερδισει τον ολυμπιακο οταν την ιδια χρονικη περιοδο τον νικαγε ο πανιωνιοςκαι στην τελικη εμας ο φωτσης δεν μας εκανε, απο την εθνικη ομαδα εχω διαμαντιδη χατζηβρετα σπανουλη(περσι και φετος) ντικουδη.α και ακομα περιμενω επιχειρημα....

GVG

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2005
Like
0
Πόντοι
1
στο ελληνικο πρωταθλημα ειναι μονο ο παναθηναικος φιλε οσο για τον παπαδοπουλο ο παναθηναικος δεν παρακαλαει κανεναν οι παιχτες πρπει να παρακαλανε:χαρακτηριστικη δηλωση του τσαρτσαρη χθες ευχαριστω το θεο που επαιξα σε αυτην την ομαδα .η ομαδα αυτη εφερε τον dominique wilkins  dejian bodiroga τον ρεμπρατσα και ολους τους αλλους και συ μου  βαζεις τον ολυμπιακο που επαιρνε τα υπολειματα του παναθηναικου ,σε βλεπω φιλε μου μονο γαβρος δεν εισαι...δεν πειραζει πρωταθλητης ευρωπης 2007 η παναθα και ο παπαλουκας να κλαιει που δεν διαλεξε σωστα....

MUZAUI

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2006
Like
3
Πόντοι
1
Αλήθεια γιατί στους <<Ολυμπιακούς>> ΄φωναζαν καμια τρακοσαριά- μήπως έχετε μαζέψει πολλούς αλλοδαπους; Παρεπιπτόντως μπράβο στον Ηλιό (αν και δεν τον χωνεύω) που πήγε από κάτω τους και τους θύμισε αυτο ακριβώς που είναι-ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ. Ετσι για να μην ξεχνιόμαστε. 

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
ΠΑΟ-Ολυμπιακός στην πρεμιέρα του νέου πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκα στις 26/8.Ε ρε γλέντια. :idiot: :uglystupid:

MUZAUI

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2006
Like
3
Πόντοι
1
ΠΑΟ-Ολυμπιακός στην πρεμιέρα του νέου πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκα στις 26/8.Ε ρε γλέντια. :idiot: :uglystupid:
Ειλικρινά χέστηκα-βάλε ρε Παυλάρα ίδια μέρα την φιεστα να σου πω που θα πάει ο κόσμος.

backdoor

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2006
Like
6
Πόντοι
16
[move] ΠΑΝΕΥΡΩΠΑΙΚΟ 1996 ΠΑΟ [/move]

Συνημμένα

• pao1996.jpg
    pao1996.jpg