Φασαρία τύπε κάνανε κάτι μπουχέσες, μάγκες του κώλου που περιμέναν την αποστολή να μπει αποδυτήρια...ένας πιάστηκε (γέμισε σκατό το σώβρακο απο την πολλή μαγκιά) και απέσυρε τη μήνυση ο dpg....οι υπόλοιποι πρέπει να κρύβονται ακόμα...ας τους πει κάποιος να βγουν, κρίμα είναι, φτιαχνει και ο καιρός σιγα σιγαδηλαη τυπε εκανε ο τρακης φασαρια στη φυσουν του σεφ;ηταν τοσο ευκολο και μιλατε 20+ χρονια για τη φυσουνα που τρομοκρατηθηκατε στη ριζουπολη;
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 39.630
- Πόντοι
- 6.256
Θα δούμεΟΚ ναι θα πεις.
Zebu
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 42
- Like
- 35.863
- Πόντοι
- 28.246
Ξεχασες να του βαλεις και οτι οσες φορες μπηκε σε ομιλους προκρίθηκε περισσοτερες φορες ειτε ως πρωτοδευτερος, ειτε ως τριτος σε europa απο τον ομιλο. (εκανε μια χρονια και προκριση δυο ομιλων) αρα περισσοτερα λεφτά και απο καθε προκριση.α οπότε καταληξαμε οτι δεν πηραμε τοσα παραπανω λεφτα απο εσας απο το τσουλου που να δικαιολογει την χρεωκοπια σας...παει αυτο το παραμυθακι με τα λεφτα του τσουλου...
και με πας στο αλλο παραμυθακι οτι εγω ημουν απευθειας στους ομιλους και εσυ οχι...και συμφωνα με το σκεπτικο σου, αν δεν ημουν απευθειας στους ομιλους, δεν θα τα επαιρνα αυτα τα λεφτα....τωρα σε αυτο τι σκατα να απαντησω????αφου ειναι υποθετικο σεναριο....εγω θα σου λεω οτι θα περνούσαμε ολα τα προκριματικα και εσυ θα μου λες οτι θα αποκλειομουν απο ολα τα προκριματικα....δεν βγαινει ακρη ετσι...
αλλα η ιστορια λεει το εξης :
εγω στις 10 χρονιες που εχω δωσει προκριματικα στο τσουλου, εχω περασει ομιλους τις 6.....6/10 εγω...
το δικο σου ρεκορ ειναι σε 14 χρονιές που εδωσες προκριματικα, εχεις περασει στους ομιλους τις 6....6/14 εσυ.....
αλλα επειδη ειμαι δικαιος, θα σου μετρησω τα προκριματικα μεχρι την χρεωκοπια σου το 2012 :
μεχρι το 2012 εσυ ειχες 6/8 προκρισεις και εγω ειχα 3/4........
ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟ ΓΑΜΗΜΕΝΟ ΛΟΓΟ, αν εδινα εγω προκριματικα δεν θα περνουσα στους ομιλους!!!!γιατι??? γιατι ετσι σας βολευει!!!!
ενω η πραγματικοτητα λεει :
οτι εγω μεχρι το 2012 ειχα 3/4 και συνολικα 6/10 προκρισεις
ενω εσυ μεχρι το 2012 ειχες 6/8 και συνολικα 6/14 προκρισεις
![]()
Εχει λιωσει η καραμελα, μαλακες, ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΕΣ, δεν εχει γευση αλλη.
athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 57.206
- Πόντοι
- 12.756
αν φτασω στο σημειο να παρακαλαω για να παω καπου και ειδικα εσενα δενω τσερκι στον λαιμο μου βρε μαλακα και πεφτω απο την ΑιξωνηΔεν έρχεσαι
dleivas
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 4
- Like
- 667
- Πόντοι
- 96
πιαστηκε και απεσυρε τη μηνυση ο τρακης.οκ,νομιζα πως τους εδειρε στην αρχη.Φασαρία τύπε κάνανε κάτι μπουχέσες, μάγκες του κώλου που περιμέναν την αποστολή να μπει αποδυτήρια...ένας πιάστηκε (γέμισε σκατό το σώβρακο απο την πολλή μαγκιά) και απέσυρε τη μήνυση ο dpg....οι υπόλοιποι πρέπει να κρύβονται ακόμα...ας τους πει κάποιος να βγουν, κρίμα είναι, φτιαχνει και ο καιρός σιγα σιγα
ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 39.630
- Πόντοι
- 6.256
Ευκολα να πας μπουστηαν φτασω στο σημειο να παρακαλαω για να παω καπου και ειδικα εσενα δενω τσερκι στον λαιμο μου βρε μαλακα και πεφτω απο την Αιξωνη
dleivas
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 4
- Like
- 667
- Πόντοι
- 96
α γεια σουΕίστε τύποι σκληροί, τραχιοί, μαγγιόροι και το ζωνάρι κρέμεται...
John 100
Μέγας
- Εγγρ.
- 17 Ιουλ 2020
- Κριτικές
- 33
- Like
- 8.765
- Πόντοι
- 4.696
α γεια σου

200.002 Aufrufe · 3.872 Reaktionen | Which one?! ☠ #mma #martialarts #ufc #funny #markmugen | Mark "Mugen" Striegl
Which one?! ☠ #mma #martialarts #ufc #funny #markmugen.
Zebu
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 42
- Like
- 35.863
- Πόντοι
- 28.246
Μην βριζεις.αν φτασω στο σημειο να παρακαλαω για να παω καπου και ειδικα εσενα δενω τσερκι στον λαιμο μου βρε μαλακα και πεφτω απο την Αιξωνη
Μην βριζεις κι εσυ.Ευκολα να πας μπουστη
mpouxos
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Ιουλ 2014
- Κριτικές
- 170
- Like
- 8.964
- Πόντοι
- 15.926
Έχεις πιεί όλα τα κατουρα της οδού Ιάσονος από χθές!αν φτασω στο σημειο να παρακαλαω για να παω καπου και ειδικα εσενα δενω τσερκι στον λαιμο μου βρε μαλακα και πεφτω απο την Αιξωνη

Απολογησου !
Κάνε την αυτοκριτική σου!
Και φώναξε το σύνθημα στην οδό Ψυρρή ...

ΜΕΙΝΕ ΜΕΙΝΕ ΑΛΑΦΟΥΖΕ ΜΕΙΝΕ ΜΕΙΝΕ ΑΛΑΦΟΥΖΕ ΜΕΙΝΕ!

ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 39.630
- Πόντοι
- 6.256
Βρε τραβα γαμησου και εσύΜην βριζεις.
Μην βριζεις κι εσυ.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Έχεις πιεί όλα τα κατουρα της οδού Ιάσονος από χθές!Βγήκες σήμερα για να μας πεις τι ρε Βιασμενε??
Απολογησου !
Κάνε την αυτοκριτική σου!
Και φώναξε το σύνθημα στην οδό Ψυρρή ...
ΜΕΙΝΕ ΜΕΙΝΕ ΑΛΑΦΟΥΖΕ ΜΕΙΝΕ ΜΕΙΝΕ ΑΛΑΦΟΥΖΕ ΜΕΙΝΕ!
![]()

Όπως δέρνει ο ναρκέμπορας με τον τριπλοθεσίτη μπράβο που το πρωί πλακώνει απεργούς εργαζομένους στα market in, απογευμα πάει στο σκουπιδαριό Αυγενάκη και το βράδυ κάνει το πεκινουά του μπουχέσαπιαστηκε και απεσυρε τη μηνυση ο τρακης.οκ,νομιζα πως τους εδειρε στην αρχη.
Zebu
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 42
- Like
- 35.863
- Πόντοι
- 28.246
Μην βριζεις λεμε ρε κωλομπαρα, ειναι αριστοκρατικό το νημα αυτο.Βρε τραβα γαμησου και εσύ
Aragorn135
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 1 Μαρ 2015
- Κριτικές
- 47
- Like
- 13.985
- Πόντοι
- 10.446
Πες τα ρε με τον μαλακα... Αρχηγος της πλακας.... 30 μυρια και αρχιδιες... Ουστ!!Η διαφορα μας είναι ότι αν το είχε κάνει αυτό αρχηγός του ολυμπιακού θα του είχε κρεμάσει το δελτίο η διοίκηση στα αποδυτήρια και τον ίδιο εμείς στον σταυρό στην πειραϊκή![]()
brabus67
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2010
- Like
- 15.743
- Πόντοι
- 2.606
Ο κοντός καράφλας μπράβος της βορείου Ελλάδος θες να μας πεις ότι είναι και στην θύρα 7 ;σε όλα τα παιχνιδια στην θεσσσλονικη αυτός αναλαμβάνει την ασφάλεια της αποστολής γιατί πρέπει να βρίσκουμε τοὺς θαρραλέους που κάνουν μαγκιές και τι καλύτερο από έναν που τους ξέρει τα τελευταία 20 χρόνια αυτός είναι και δεν κουνιέται φύλλοΌπως δέρνει ο ναρκέμπορας με τον τριπλοθεσίτη μπράβο που το πρωί πλακώνει απεργούς εργαζομένους στα market in, απογευμα πάει στο σκουπιδαριό Αυγενάκη και το βράδυ κάνει το πεκινουά του μπουχέσα
Τελευταία τροποποίηση:
baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 14.460
- Πόντοι
- 6.035
δεν τσιμπησες τον εβαλε ο γιατρος σε διαιτα.Γιατί είναι τσίτα ο άντζελος???
Εδώ είμαστε ζεν...

Zebu
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 42
- Like
- 35.863
- Πόντοι
- 28.246
Δινει η Αρσεναλ κανα σαρανταρι να τον παρει;Πες τα ρε με τον μαλακα... Αρχηγος της πλακας.... 30 μυρια και αρχιδιες... Ουστ!!
dleivas
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 4
- Like
- 667
- Πόντοι
- 96
χωρις κρεμμυδι τυπε,αλαδωτη πιττα![]()
200.002 Aufrufe · 3.872 Reaktionen | Which one?! ☠ #mma #martialarts #ufc #funny #markmugen | Mark "Mugen" Striegl
Which one?! ☠ #mma #martialarts #ufc #funny #markmugen.www.facebook.com
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 59
- Εμφανίσεις
- 5K
- Ψηφοφορία
- Απαντήσεις
- 96
- Εμφανίσεις
- 8K
- Απαντήσεις