Νέα

Πράσινε Θεέ Παναθηναϊκέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 143K
  • Εμφανίσεις 4M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Ποιό όνομα θα θέλατε για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού;

• Παύλος & Θανάσης Γιαννακόπουλος

Ψήφοι: 114 29,8%
  • Όνομα χορηγού

Ψήφοι: 42 11,0%
  • Panathinaikos Arena

Ψήφοι: 151 39,5%
  • Γιώργος Καλαφάτης

Ψήφοι: 30 7,9%
  • Μίμης Δομάζος

Ψήφοι: 29 7,6%
  • Δημήτρης Σαραβάκος

Ψήφοι: 15 3,9%
  • Κριστόφ Βαζέχα

Ψήφοι: 26 6,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    382

del_piero

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2009
Κριτικές
1
Like
446
Πόντοι
21
δηλαη τυπε εκανε ο τρακης φασαρια στη φυσουν του σεφ;ηταν τοσο ευκολο και μιλατε 20+ χρονια για τη φυσουνα που τρομοκρατηθηκατε στη ριζουπολη;
Φασαρία τύπε κάνανε κάτι μπουχέσες, μάγκες του κώλου που περιμέναν την αποστολή να μπει αποδυτήρια...ένας πιάστηκε (γέμισε σκατό το σώβρακο απο την πολλή μαγκιά) και απέσυρε τη μήνυση ο dpg....οι υπόλοιποι πρέπει να κρύβονται ακόμα...ας τους πει κάποιος να βγουν, κρίμα είναι, φτιαχνει και ο καιρός σιγα σιγα

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
35.852
Πόντοι
28.246
α οπότε καταληξαμε οτι δεν πηραμε τοσα παραπανω λεφτα απο εσας απο το τσουλου που να δικαιολογει την χρεωκοπια σας...παει αυτο το παραμυθακι με τα λεφτα του τσουλου...

και με πας στο αλλο παραμυθακι οτι εγω ημουν απευθειας στους ομιλους και εσυ οχι...και συμφωνα με το σκεπτικο σου, αν δεν ημουν απευθειας στους ομιλους, δεν θα τα επαιρνα αυτα τα λεφτα....τωρα σε αυτο τι σκατα να απαντησω????αφου ειναι υποθετικο σεναριο....εγω θα σου λεω οτι θα περνούσαμε ολα τα προκριματικα και εσυ θα μου λες οτι θα αποκλειομουν απο ολα τα προκριματικα....δεν βγαινει ακρη ετσι...
αλλα η ιστορια λεει το εξης :
εγω στις 10 χρονιες που εχω δωσει προκριματικα στο τσουλου, εχω περασει ομιλους τις 6.....6/10 εγω...
το δικο σου ρεκορ ειναι σε 14 χρονιές που εδωσες προκριματικα, εχεις περασει στους ομιλους τις 6....6/14 εσυ.....

αλλα επειδη ειμαι δικαιος, θα σου μετρησω τα προκριματικα μεχρι την χρεωκοπια σου το 2012 :
μεχρι το 2012 εσυ ειχες 6/8 προκρισεις και εγω ειχα 3/4........

ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟ ΓΑΜΗΜΕΝΟ ΛΟΓΟ, αν εδινα εγω προκριματικα δεν θα περνουσα στους ομιλους!!!!γιατι??? γιατι ετσι σας βολευει!!!!:headbang::headbang::headbang::headbang:
ενω η πραγματικοτητα λεει :
οτι εγω μεχρι το 2012 ειχα 3/4 και συνολικα 6/10 προκρισεις
ενω εσυ μεχρι το 2012 ειχες 6/8 και συνολικα 6/14 προκρισεις

:headbang::headbang::headbang::headbang::headbang::headbang::headbang::headbang::headbang::headbang::headbang::headbang::headbang::headbang::headbang::headbang::headbang::headbang::headbang::headbang::headbang::headbang:
Ξεχασες να του βαλεις και οτι οσες φορες μπηκε σε ομιλους προκρίθηκε περισσοτερες φορες ειτε ως πρωτοδευτερος, ειτε ως τριτος σε europa απο τον ομιλο. (εκανε μια χρονια και προκριση δυο ομιλων) αρα περισσοτερα λεφτά και απο καθε προκριση.

Εχει λιωσει η καραμελα, μαλακες, ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΕΣ, δεν εχει γευση αλλη.

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
57.133
Πόντοι
12.756

dleivas

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2009
Κριτικές
4
Like
663
Πόντοι
96
Φασαρία τύπε κάνανε κάτι μπουχέσες, μάγκες του κώλου που περιμέναν την αποστολή να μπει αποδυτήρια...ένας πιάστηκε (γέμισε σκατό το σώβρακο απο την πολλή μαγκιά) και απέσυρε τη μήνυση ο dpg....οι υπόλοιποι πρέπει να κρύβονται ακόμα...ας τους πει κάποιος να βγουν, κρίμα είναι, φτιαχνει και ο καιρός σιγα σιγα
πιαστηκε και απεσυρε τη μηνυση ο τρακης.οκ,νομιζα πως τους εδειρε στην αρχη.

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
39.558
Πόντοι
6.256

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
35.852
Πόντοι
28.246

mpouxos

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Κριτικές
170
Like
8.960
Πόντοι
15.926
αν φτασω στο σημειο να παρακαλαω για να παω καπου και ειδικα εσενα δενω τσερκι στον λαιμο μου βρε μαλακα και πεφτω απο την Αιξωνη
Έχεις πιεί όλα τα κατουρα της οδού Ιάσονος από χθές! :rockon:Βγήκες σήμερα για να μας πεις τι ρε Βιασμενε??
Απολογησου !
Κάνε την αυτοκριτική σου!
Και φώναξε το σύνθημα στην οδό Ψυρρή ...:wanker::wanker:

ΜΕΙΝΕ ΜΕΙΝΕ ΑΛΑΦΟΥΖΕ ΜΕΙΝΕ ΜΕΙΝΕ ΑΛΑΦΟΥΖΕ ΜΕΙΝΕ!​

:heavymetalbig::heavymetalbig::heavymetalbig::heavymetalbig::heavymetalbig::heavymetalbig::heavymetalbig::heavymetalbig::heavymetalbig::heavymetalbig:

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
39.558
Πόντοι
6.256
Μην βριζεις.

Μην βριζεις κι εσυ.
Βρε τραβα γαμησου και εσύ
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Έχεις πιεί όλα τα κατουρα της οδού Ιάσονος από χθές! :rockon:Βγήκες σήμερα για να μας πεις τι ρε Βιασμενε??
Απολογησου !
Κάνε την αυτοκριτική σου!
Και φώναξε το σύνθημα στην οδό Ψυρρή ...:wanker::wanker:

ΜΕΙΝΕ ΜΕΙΝΕ ΑΛΑΦΟΥΖΕ ΜΕΙΝΕ ΜΕΙΝΕ ΑΛΑΦΟΥΖΕ ΜΕΙΝΕ!​

:heavymetalbig::heavymetalbig::heavymetalbig::heavymetalbig::heavymetalbig::heavymetalbig::heavymetalbig::heavymetalbig::heavymetalbig::heavymetalbig:
:wanker::wanker:

del_piero

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2009
Κριτικές
1
Like
446
Πόντοι
21
πιαστηκε και απεσυρε τη μηνυση ο τρακης.οκ,νομιζα πως τους εδειρε στην αρχη.
Όπως δέρνει ο ναρκέμπορας με τον τριπλοθεσίτη μπράβο που το πρωί πλακώνει απεργούς εργαζομένους στα market in, απογευμα πάει στο σκουπιδαριό Αυγενάκη και το βράδυ κάνει το πεκινουά του μπουχέσα

Aragorn135

Ανώτατος
Εγγρ.
1 Μαρ 2015
Κριτικές
47
Like
13.984
Πόντοι
10.446
IMG_2360.jpeg
Η διαφορα μας είναι ότι αν το είχε κάνει αυτό αρχηγός του ολυμπιακού θα του είχε κρεμάσει το δελτίο η διοίκηση στα αποδυτήρια και τον ίδιο εμείς στον σταυρό στην πειραϊκή
Πες τα ρε με τον μαλακα... Αρχηγος της πλακας.... 30 μυρια και αρχιδιες... Ουστ!!

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
15.743
Πόντοι
2.606
Όπως δέρνει ο ναρκέμπορας με τον τριπλοθεσίτη μπράβο που το πρωί πλακώνει απεργούς εργαζομένους στα market in, απογευμα πάει στο σκουπιδαριό Αυγενάκη και το βράδυ κάνει το πεκινουά του μπουχέσα
Ο κοντός καράφλας μπράβος της βορείου Ελλάδος θες να μας πεις ότι είναι και στην θύρα 7 ;σε όλα τα παιχνιδια στην θεσσσλονικη αυτός αναλαμβάνει την ασφάλεια της αποστολής γιατί πρέπει να βρίσκουμε τοὺς θαρραλέους που κάνουν μαγκιές και τι καλύτερο από έναν που τους ξέρει τα τελευταία 20 χρόνια αυτός είναι και δεν κουνιέται φύλλο

Τελευταία τροποποίηση:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom