Maximilien
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2018
- Κριτικές
- 8
- Like
- 36.019
- Πόντοι
- 6.536
Δεν παρεξηγιόμαστε με αυτόν,μην αγχώνεσαι Πόλντο.Μη βριζεις πρωί πρωί καλό μήνα μαν, υγεια

Δεν παρεξηγιόμαστε με αυτόν,μην αγχώνεσαι Πόλντο.Μη βριζεις πρωί πρωί καλό μήνα μαν, υγεια
Για την "χρεοκοπία" του 12 η κουβέντα ήταν για τις 2 χρονιές του Μαρινάκη εγώ δεν θυμάμαι να συζητιουνται τα χρόνια του Κόκκαλη σε σχέση με χρεοκοπίεςα οπότε καταληξαμε οτι δεν πηραμε τοσα παραπανω λεφτα απο εσας απο το τσουλου που να δικαιολογει την χρεωκοπια σας...παει αυτο το παραμυθακι με τα λεφτα του τσουλου...
και με πας στο αλλο παραμυθακι οτι εγω ημουν απευθειας στους ομιλους και εσυ οχι...και συμφωνα με το σκεπτικο σου, αν δεν ημουν απευθειας στους ομιλους, δεν θα τα επαιρνα αυτα τα λεφτα....τωρα σε αυτο τι σκατα να απαντησω????αφου ειναι υποθετικο σεναριο....εγω θα σου λεω οτι θα περνούσαμε ολα τα προκριματικα και εσυ θα μου λες οτι θα αποκλειομουν απο ολα τα προκριματικα....δεν βγαινει ακρη ετσι...
αλλα η ιστορια λεει το εξης :
εγω στις 10 χρονιες που εχω δωσει προκριματικα στο τσουλου, εχω περασει ομιλους τις 6.....6/10 εγω...
το δικο σου ρεκορ ειναι σε 14 χρονιές που εδωσες προκριματικα, εχεις περασει στους ομιλους τις 6....6/14 εσυ.....
αλλα επειδη ειμαι δικαιος, θα σου μετρησω τα προκριματικα μεχρι την χρεωκοπια σου το 2012 :
μεχρι το 2012 εσυ ειχες 6/8 προκρισεις και εγω ειχα 3/4........
ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟ ΓΑΜΗΜΕΝΟ ΛΟΓΟ, αν εδινα εγω προκριματικα δεν θα περνουσα στους ομιλους!!!!γιατι??? γιατι ετσι σας βολευει!!!!
ενω η πραγματικοτητα λεει :
οτι εγω μεχρι το 2012 ειχα 3/4 και συνολικα 6/10 προκρισεις
ενω εσυ μεχρι το 2012 ειχες 6/8 και συνολικα 6/14 προκρισεις
![]()
Ναι σε είδα τρυπα,καθόλου δε σε πειράζειΔεν παρεξηγιόμαστε με αυτόν,μην αγχώνεσαι Πόλντο.
![]()
Κατσαμε τεσσερα χρονια εκτος CL και δεν χρεωκοπησαμε.Για την "χρεοκοπία" του 12 η κουβέντα ήταν για τις 2 χρονιές του Μαρινάκη εγώ δεν θυμάμαι να συζητιουνται τα χρόνια του Κόκκαλη σε σχέση με χρεοκοπίες
1 χρόνια να είχε πάρει πρωτάθλημα τοτε θα χε πάρει ανάσα
το τσ λ δυσκόλεψε για τον 2ο από τα τέλη των 00s
Τα προκριματικά είναι ρίσκο που εσύ δεν τον είχες τα παλιά χρονια
ο Παναθηναϊκός είχε πολύ μεγάλη βαθμολογία ήταν ισχυρός εσύ έπαιρνες τσάμπα μπόνους βαθμούς επειδή έπαιζες κατευθείαν σε ομιλο δεν ξέρω τι κληρώσεις θα ειχες
Kαι 1 και 2 χρονιές να είχες μείνει απέξω θα ήταν θέμα
Εχετε φωνη; Πειστε το πρεζονι να αναλάβει την μπαλα.Ρε παραγαμημένε επίσης,μην σκιάζεσαι άδικα....
Αλλος βγαίνει μπροστά,που ήταν παρασκήνιο...
![]()
εννοείς το χοντρέμπορο ή τον περιστασιακό χρήστη?Εχετε φωνη; Πειστε το πρεζονι να αναλάβει την μπαλα.
Ειπα πρεζακια. Εβαλα ενα βιντεο παραπανω. Κοιτα μουρη και ματια φτιαγμένα...εννοείς το χοντρέμπορο ή τον περιστασιακό χρήστη?
γιατί μπερδεύομαι
θα τον θέλατε όμως...Ειπα πρεζακια. Εβαλα ενα βιντεο παραπανω. Κοιτα μουρη και ματια φτιαγμένα...
Τον θέλουμε να αναλάβει τον ποδοσφαιρικό Παναθηναϊκό όπως ανέλαβε τον ερασιτέχνη και εφυγε με το κεφάλι κάτω. Αλλά δεν έρχεται. ΚΙΟΤΕΥΕΙ.θα τον θέλατε όμως...
καλά μην κόβεις το κεφάλι σου...Τον θέλουμε να αναλάβει τον ποδοσφαιρικό Παναθηναϊκό όπως ανέλαβε τον ερασιτέχνη και εφυγε με το κεφάλι κάτω. Αλλά δεν έρχεται. ΚΙΟΤΕΥΕΙ.
Δεν αντιλέγω. Άλλο όμως ότι είναι σκουπίδι.είναι πολύ καλός επιχειρηματίας να ξέρεις...
(και αγαπητός στο προσωπικό του. άσχετο αλλά λέω)
λέω να πάω ν. ερυθραία να του πω δυο λογάκια...Δεν αντιλέγω. Άλλο όμως ότι είναι σκουπίδι.
Τον θέλουμε στη μπάλα. Κάντε κάτι να έρθει.
Βαρυμπομπη κατευθείαν στο εργοστάσιολέω να πάω ν. ερυθραία να του πω δυο λογάκια...![]()
ο πάρεδρος είναι στα κεντρικά μαζί ΜΕ ΠΡΑΣΙΝΟ διευθυντικό προσωπικό...Βαρυμπομπη κατευθείαν στο εργοστάσιο
Το κατουρο του πρεζεμπορα...από το noor1 με αγάπηΤι σκατα πινουν και ειναι ετσι ζαβα ολη μερα![]()