Fullspoonmoon
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2024
- Like
- 939
- Πόντοι
- 81
Πριν 30 χρόνια???.....είναι πολύ χοντρός ο μλκας...θα πεθάνει από το πάχος
Πριν 30 χρόνια???.....είναι πολύ χοντρός ο μλκας...θα πεθάνει από το πάχος
ΟχιΔεν υπαρχει πρόβλημα ρε.
Οχι ρε. Ο Ατενεζος ειναι δικο μας παιδι λαϊκό. Λοιπον αν τον ψησω θα παρεις την καγιεν και θα πάμε να τον πάρουμε με το Τζουβελα στην διαπασών.
Τύπε δε νομίζω να τον πλησιάζει εύκολα ο χάρος...Πριν 30 χρόνια???.....είναι πολύ χοντρός ο μλκας...θα πεθάνει από το πάχος
Photoshop από τα Lidl είναι,αλλά δεν ήθελα να σας βάλω πάλι τον ΤσουκαλάΠριν 30 χρόνια???.....είναι πολύ χοντρός ο μλκας...θα πεθάνει από το πάχος
τυπε,εγω προσεχω αλλα οι ολυμπιακοι δεν ειμαστε να μας γαμανε τον παναθηναικο και τη 13 και να καθομαστε να βλεπουμε τα στορυ του πρεζακια στο ινσταγκραμ.Ναι τύπε, την τεστοστερόνη πρόσεχε μη στερέψεις...
δηλαη τυπε εκανε ο τρακης φασαρια στη φυσουν του σεφ;ηταν τοσο ευκολο και μιλατε 20+ χρονια για τη φυσουνα που τρομοκρατηθηκατε στη ριζουπολη;Ο κατρουλής/ μπουχέσας/ μαγκιά-κλανιά που συλλάβανε περυσι στη φυσουνα στο Σεφ στους τελικούς, απο τον Τράκη γλύτωσε...διαφορετικά θα ταν η καλύτερη πουτάνα της ψειρούς...
Οι άλλοι μπουχέσες/ μαγκιά κλανιά που αναζητούνταν (ολυμπιλαγοί που κρύφτηκαν), αναρωτιέμαι αν βρέθηκαν...
Ναι. Γιατι οχι;
Επειδη τα μαζεψες γι αυτο και δεν σχολιαζεις. Αν τα ειχες μοιρασει θα ητανε αλλιώς.Εγώ δεν ήθελα καν να σχολιάσω μια σούπα όλο λάθη....αν αυτό είναι μπάλα που βλέπουμε στην Ελλάδα τότε εγώ είμαι επαγγελματίας γκολφερ....θέλω κέρασμα 4 ζουβλακια
τα λεφτα που επαιρνες εσυ εγγυημενα σαν 1ος εκεινα τα χρονια Κοκκαλη δεν θα τα επαιρνες αυτο λεγαμε τοτε
η "χρεοκοπια" εχει να κανει οτι ειχανε αυξησει το μπατζετ και αν δεν επαιρνε το πρωταθλημα να βγει τσ λ δεν εβγαινε και γενικα δεν τα βρισκανε οι μετοχοι
σου λεω οτι ακομα και μια ευκαιρια που ειχε να παρει το πρωταθλημα με Κατσουρ δεν το αφησε καν ο χοντρος
Θα το σκεφτώΝαι. Γιατι οχι;
Είστε τύποι σκληροί, τραχιοί, μαγγιόροι και το ζωνάρι κρέμεται...τυπε,εγω προσεχω αλλα οι ολυμπιακοι δεν ειμαστε να μας γαμανε τον παναθηναικο και τη 13 και να καθομαστε να βλεπουμε τα στορυ του πρεζακια στο ινσταγκραμ.
poytsa masΘα το σκεφτώ
αν ξαναγραψεις γκρικλις θα σε αποκλεισω απο το εδω νημα.poytsa mas
den exeis ta fontaαν ξαναγραψεις γκρικλις θα σε αποκλεισω απο το εδω νημα.![]()
Δεν έρχεσαιpoytsa mas
οντωςden exeis ta fonta![]()
ΟΚ ναι θα πεις.Θα το σκεφτώ