Νέα

Πράσινε Θεέ Παναθηναϊκέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 143K
  • Εμφανίσεις 4M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ποιό όνομα θα θέλατε για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού;

• Παύλος & Θανάσης Γιαννακόπουλος

Ψήφοι: 114 29,8%
  • Όνομα χορηγού

Ψήφοι: 42 11,0%
  • Panathinaikos Arena

Ψήφοι: 151 39,5%
  • Γιώργος Καλαφάτης

Ψήφοι: 30 7,9%
  • Μίμης Δομάζος

Ψήφοι: 29 7,6%
  • Δημήτρης Σαραβάκος

Ψήφοι: 15 3,9%
  • Κριστόφ Βαζέχα

Ψήφοι: 26 6,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    382

Fullspoonmoon

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2024
Like
939
Πόντοι
81
bMSKF.png
Πριν 30 χρόνια???.....είναι πολύ χοντρός ο μλκας...θα πεθάνει από το πάχος

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
39.630
Πόντοι
6.256
Δεν υπαρχει πρόβλημα ρε.

Οχι ρε. Ο Ατενεζος ειναι δικο μας παιδι λαϊκό. Λοιπον αν τον ψησω θα παρεις την καγιεν και θα πάμε να τον πάρουμε με το Τζουβελα στην διαπασών.

Οχι

John 100

Μέγας
Εγγρ.
17 Ιουλ 2020
Κριτικές
33
Like
8.765
Πόντοι
4.696

Manimal

Ανώτατος
Εγγρ.
9 Φεβ 2020
Κριτικές
7
Like
42.601
Πόντοι
10.411

dleivas

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2009
Κριτικές
4
Like
667
Πόντοι
96
Ναι τύπε, την τεστοστερόνη πρόσεχε μη στερέψεις...
τυπε,εγω προσεχω αλλα οι ολυμπιακοι δεν ειμαστε να μας γαμανε τον παναθηναικο και τη 13 και να καθομαστε να βλεπουμε τα στορυ του πρεζακια στο ινσταγκραμ.

dleivas

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2009
Κριτικές
4
Like
667
Πόντοι
96
Ο κατρουλής/ μπουχέσας/ μαγκιά-κλανιά που συλλάβανε περυσι στη φυσουνα στο Σεφ στους τελικούς, απο τον Τράκη γλύτωσε...διαφορετικά θα ταν η καλύτερη πουτάνα της ψειρούς...

Οι άλλοι μπουχέσες/ μαγκιά κλανιά που αναζητούνταν (ολυμπιλαγοί που κρύφτηκαν), αναρωτιέμαι αν βρέθηκαν...
δηλαη τυπε εκανε ο τρακης φασαρια στη φυσουν του σεφ;ηταν τοσο ευκολο και μιλατε 20+ χρονια για τη φυσουνα που τρομοκρατηθηκατε στη ριζουπολη;

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
35.863
Πόντοι
28.246
Εγώ δεν ήθελα καν να σχολιάσω μια σούπα όλο λάθη....αν αυτό είναι μπάλα που βλέπουμε στην Ελλάδα τότε εγώ είμαι επαγγελματίας γκολφερ....θέλω κέρασμα 4 ζουβλακια
Επειδη τα μαζεψες γι αυτο και δεν σχολιαζεις. Αν τα ειχες μοιρασει θα ητανε αλλιώς.

Μια λεξη με τεσσερα γραμματα σου ταιριαζει. ΚΟΤΑ.

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
24.149
Πόντοι
5.006
τα λεφτα που επαιρνες εσυ εγγυημενα σαν 1ος εκεινα τα χρονια Κοκκαλη δεν θα τα επαιρνες αυτο λεγαμε τοτε
η "χρεοκοπια" εχει να κανει οτι ειχανε αυξησει το μπατζετ και αν δεν επαιρνε το πρωταθλημα να βγει τσ λ δεν εβγαινε και γενικα δεν τα βρισκανε οι μετοχοι
σου λεω οτι ακομα και μια ευκαιρια που ειχε να παρει το πρωταθλημα με Κατσουρ δεν το αφησε καν ο χοντρος

α οπότε καταληξαμε οτι δεν πηραμε τοσα παραπανω λεφτα απο εσας απο το τσουλου που να δικαιολογει την χρεωκοπια σας...παει αυτο το παραμυθακι με τα λεφτα του τσουλου...

και με πας στο αλλο παραμυθακι οτι εγω ημουν απευθειας στους ομιλους και εσυ οχι...και συμφωνα με το σκεπτικο σου, αν δεν ημουν απευθειας στους ομιλους, δεν θα τα επαιρνα αυτα τα λεφτα....τωρα σε αυτο τι σκατα να απαντησω????αφου ειναι υποθετικο σεναριο....εγω θα σου λεω οτι θα περνούσαμε ολα τα προκριματικα και εσυ θα μου λες οτι θα αποκλειομουν απο ολα τα προκριματικα....δεν βγαινει ακρη ετσι...
αλλα η ιστορια λεει το εξης :
εγω στις 10 χρονιες που εχω δωσει προκριματικα στο τσουλου, εχω περασει ομιλους τις 6.....6/10 εγω...
το δικο σου ρεκορ ειναι σε 14 χρονιές που εδωσες προκριματικα, εχεις περασει στους ομιλους τις 6....6/14 εσυ.....

αλλα επειδη ειμαι δικαιος, θα σου μετρησω τα προκριματικα μεχρι την χρεωκοπια σου το 2012 :
μεχρι το 2012 εσυ ειχες 6/8 προκρισεις και εγω ειχα 3/4........

ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟ ΓΑΜΗΜΕΝΟ ΛΟΓΟ, αν εδινα εγω προκριματικα δεν θα περνουσα στους ομιλους!!!!γιατι??? γιατι ετσι σας βολευει!!!!:headbang::headbang::headbang::headbang:
ενω η πραγματικοτητα λεει :
οτι εγω μεχρι το 2012 ειχα 3/4 και συνολικα 6/10 προκρισεις
ενω εσυ μεχρι το 2012 ειχες 6/8 και συνολικα 6/14 προκρισεις

:headbang::headbang::headbang::headbang::headbang::headbang::headbang::headbang::headbang::headbang::headbang::headbang::headbang::headbang::headbang::headbang::headbang::headbang::headbang::headbang::headbang::headbang:

John 100

Μέγας
Εγγρ.
17 Ιουλ 2020
Κριτικές
33
Like
8.765
Πόντοι
4.696
τυπε,εγω προσεχω αλλα οι ολυμπιακοι δεν ειμαστε να μας γαμανε τον παναθηναικο και τη 13 και να καθομαστε να βλεπουμε τα στορυ του πρεζακια στο ινσταγκραμ.
Είστε τύποι σκληροί, τραχιοί, μαγγιόροι και το ζωνάρι κρέμεται...

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
15.743
Πόντοι
2.606
IMG_2360.jpeg
Η διαφορα μας είναι ότι αν το είχε κάνει αυτό αρχηγός του ολυμπιακού θα του είχε κρεμάσει το δελτίο η διοίκηση στα αποδυτήρια και τον ίδιο εμείς στον σταυρό στην πειραϊκή

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom