Zebu
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 42
- Like
- 35.201
- Πόντοι
- 28.246
Κατσε φιλε γιατι το μουνοπανο εχει παρει φορα και δεν ξερει με ποιον τα εχει βαλει.και εγω μνηστευμενος ειμαι ΜΟΝΟ
Κατσε φιλε γιατι το μουνοπανο εχει παρει φορα και δεν ξερει με ποιον τα εχει βαλει.και εγω μνηστευμενος ειμαι ΜΟΝΟ
το εχετε γαμησει ρε μαλακες εχω μερες να μπω να πουμε και δε τα εχω διαβασει ολαΚατσε φιλε γιατι το μουνοπανο εχει παρει φορα και δεν ξερει με ποιον τα εχει βαλει.
στην έσπασαν στον μπούτσο και συ κάνεις ρελάνς πίνοντας κ σπάζοντας πληκρολόγια πονεμένε πάππι , κερατούκληΜονο που δεν υπηρξα παμτρεμενος τοσα χρονια. 6
Τωρα ποιανου γυναικα ητανε και ποιος μεγαλωσε τα παιδια μου, που να σου εξηγω... Ο ευτυχισμενος κερατας εινσι ο κερστας που δεν το εχει μαθει, λενε.
Τραβα να κανεις τεστ πατροτητας στα παιδια σου και μετα ελα τα συγκρινουμε με το δκο μου γενετικο υλικο.στην έσπασαν στον μπούτσο και συ κάνεις ρελάνς πίνοντας κ σπάζοντας πληκρολόγια πονεμένε πάππι , κερατούκλη
ρετσίνες πίνεις βρε φουκαρά ?![]()
Ντροπή σου ....δεξιός κ δεν πας στην εκκλησιά;; Εσύ κ ο μπατζανακης είστε γιαλαντζι δεξιοίκαι εγω μνηστευμενος ειμαι ΜΟΝΟ
δεν έχω συγγενείς αλλοδαπούς ναύτες βρε γεροξεκούτηΤραβα να κανεις τεστ πατροτητας στα παιδια σου και μετα ελα τα συγκρινουμε με το δκο μου γενετικο υλικο.
Κανε τεστ πατροτητας με αυτα που σου ειπα και θα δεις ποιανου παιδια μεγαλωσες!δεν έχω συγγενείς αλλοδαπούς ναύτες βρε γεροξεκούτη![]()
ΔΕΝ εχει προικα οποτε και εγω ΔΕΝ παντρευομαιΝτροπή σου ....δεξιός κ δεν πας στην εκκλησιά;; Εσύ κ ο μπατζανακης είστε γιαλαντζι δεξιοί
Πατρίς θρησκεία οικογένεια δεξια
Δεξιοί δεν παντρεύονται για την προίκα αλλά ελπίζουμε στο κέρδος μέσω του καπιταλισμούΔΕΝ εχει προικα οποτε και εγω ΔΕΝ παντρευομαι![]()
δωσε εσυ προικα να το παρω το κοριτσιΔεξιοί δεν παντρεύονται για την προίκα αλλά ελπίζουμε στο κέρδος μέσω του καπιταλισμού
Βρε μήπως είσαι κομμουνιστής τεμπελαρος ;;
Εσυ να ερθεις να με παραθεσεις με τον κανονικο λογαριασμο να δουμε ποσο μεγαλα αρχιδια εχεις! Γιατι με τον κυριο λογαριασμο με αποφευγεις οπως ο διαολος το λιβανι μιας και ξερεις τι μπορω να σου κανω....
ηρθαΕσυ να ερθεις να με παραθεσεις με τον κανονικο λογαριασμο να δουμε ποσο μεγαλα αρχιδια εχεις! Γιατι με τον κυριο λογαριασμο με αποφευγεις οπως ο διαολος το λιβανι μιας και ξερει τι μπορω να σου κανω....
Πάρε φτωχή αρκεί να έχει φιλοδοξίες κ να είμαι βάζεληδωσε εσυ προικα να το παρω το κοριτσι![]()
φτωχη ειναι και γαυρινα ρε μαλακαΠάρε φτωχή αρκεί να έχει φιλοδοξίες κ να είμαι βάζελη
Φιλε αστο.... Δεν εχω κατι μαζι σου. Αλλα ηρθε ο βλακας με τον πρωην κλητηρα του νταβα να παιξουν ασχημα...
αν και γενικα κοιταω να μην πορωνομαι πολυ και να κανω χαβαλε οπως εχεις δει εχουν ξεφυγει τα πραγματα σοβαρευτειτε ωρε μαλακα ακριβαινει παλι το ρευμαΦιλε αστο.... Δεν εχω κατξ μαζι σου. Αλα ηρθε ο βλακας με τον πρωην κλητηρα του νταβα να παιξουν ασχημα...
λες ο πατήρ να βγεί αλλοδαπός ναύτης που έσπειρε μεθυσμένος ?Κανε τεστ πατροτητας με αυτα που σου ειπα και θα δεις ποιανου παιδια μεγαλωσες!
Μαλακας εισαι; Για τα δικα σου παιδια λεω αυτα που μεγαλωσες. Ψαξε αν ειναι δικα σου. Αν δεις οτι δεν ειναι παρτα παλι και φερτα να δουμε αν ταιριαζει το γενετικο υλικο τους με το δικο μου.λες ο πατήρ να βγεί αλλοδαπός ναύτης που έσπειρε μεθυσμένος ?
ε δεν είμαστε αδέρφια βρε παππουδάκι , δεν βγαίνει ηλικιακά εκτός του σωματικού βέβαια, μικροτσούτσουνε κερατούκλη![]()