You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Zebu
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 42
- Like
- 31.279
- Πόντοι
- 28.246
Μονο ο δικος σας ειναι ατριχος ρε. Αντε να αφησει λιγο μουσι τριμαρισμενο.
Zebu
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 42
- Like
- 31.279
- Πόντοι
- 28.246
Αν ασχοληθω μπορω να βρω και τον νεο λογαριασμο του Αλπουλα που σου δινει παραγελιες για να μου στειλεις πεσκεσι. Εκτος αν σου τα στελνει στο τηλεφωνο. Τα λεω καλα μεχρι εδω; Τα λεω.Μην το παιρνεις προσωπικα τυπε.
Εγω απλα να... βοηθησω θελω!
Δημοσίευση στο thread ''Έλενα110'' Έλενα110 - Page 1681 - bourdela.com forum
Βεβαια τωρα που το ανεφερα μπορει και να μου τον στειλουν δωρακι αν τον εχει εντοπίσει καποιος, που ξερεις...
Βεβαια ετουτος τωρα εδω, μαρτυραει χωρις ξυλο. Ξεμεινε απο αυλικους που τους εβαζε και μπαινοβγαινει με κλωνους και καλα οτι εχει και στηριξη. Βεβαια και ο ιδιος απο αυλικος αλλουνου ξεκινησε.
Το θεμα ειναι να βρουμε και τους αλλους κλωνους του... που τον στηριζουν.
Τωρα τι θεματα εχεις εσυ μαζι του και ο Αλπουλα, λυστε τα μονοι σας μαζι του, δεν με ενδιαφερουν.
Ο καθεις εχει τον τροπο του και δεν ηρθα να σας γυρεψω βοηθεια. Και ουτε εχετε να λαμβανετε καποια βοηθεια απο εμενα. Αρνουμαι να συνεργαστώ. Ο καθε ενας για την παρτη του!
Zebu
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 42
- Like
- 31.279
- Πόντοι
- 28.246
Ο ταβερνιαης δεν προλαβε να μου πει κατι. Ουτε καν εχω μιλησει μαζι του απο τοτε που διαγραφηκε ο Αλπουλα.Αμα τον βρεις πες το μου και σε μενα...
Μην ακους τις μαλακιες του ταβερνιαρη.
Τοσο πολυ τον νοιαζει....
Εσυ εισαι ιδιος με τον αλλον αυλικο. Αυλικος εισαι κι εσυ.
raopau
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2012
- Like
- 22.269
- Πόντοι
- 5.006
εγω δεν βριζωΤώρα ποιοι βρίζουν σε αυτό το νήμα...και ποιοι κυρίως βομωλοχουν ε το χουν καταλάβει όλοι...αλλά δεν φταίνε αυτοί αλλά κάποια μέλη παναθηναικοι και φυσικά οι υπεύθυνοι του φόρουμ
Zebu
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 42
- Like
- 31.279
- Πόντοι
- 28.246
Και "χεσε μας" να του πεις, παλι οτι τον βριζεις θα πει.εγω δεν βριζω
Μια φορα παλια ειχα πει "γαμα μας" και μου απαντησε, εγω δεν σε εβρισα!
brabus67
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2010
- Like
- 14.011
- Πόντοι
- 2.606
Τύπε παίρνεις τα ρίσκα σου όταν γράφεις όλες αυτές οι κωλοτρυπιδες δεν θα ερθουν ποτέ σε κατά πρόσωπο επίθεση με σένα με μένα η και τον καθένα γιατί ξέρουν ότι στο τρίτο ποστάρισμα θα έχουν κατεβάσει σώβρακο όποτε ακολουθούν άλλες τακτικές πατάνε κουμπιά τους κατουράμε στη μάπα σε κάθε περίπτωσηΑν ασχοληθω μπορω να βρω και τον νεο λογαριασμο του Αλπουλα που σου δινει παραγελιες για να μου στειλεις πεσκεσι. Εκτος αν σου τα στελνει στο τηλεφωνο. Τα λεω καλα μεχρι εδω; Τα λεω.
Βεβαια τωρα που το ανεφερα μπορει και να μου τον στειλουν δωρακι αν τον εχει εντοπίσει καποιος, που ξερεις...
Βεβαια ετουτος τωρα εδω, μαρτυραει χωρις ξυλο. Ξεμεινε απο αυλικους που τους εβαζε και μπαινοβγαινει με κλωνους και καλα οτι εχει και στηριξη. Βεβαια και ο ιδιος απο αυλικος αλλουνου ξεκινησε.
Το θεμα ειναι να βρουμε και τους αλλους κλωνους του... που τον στηριζουν.
Τωρα τι θεματα εχεις εσυ μαζι του και ο Αλπουλα, λυστε τα μονοι σας μαζι του, δεν με ενδιαφερουν.
Ο καθεις εχει τον τροπο του και δεν ηρθα να σας γυρεψω βοηθεια. Και ουτε εχετε να λαμβανετε καποια βοηθεια απο εμενα. Αρνουμαι να συνεργαστώ. Ο καθε ενας για την παρτη του!
Βασιλοφρων13
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Φεβ 2014
- Like
- 6.932
- Πόντοι
- 1.406
Πάλι όλοι οι κωλογαβροι μαζεμένοι εδώ μέσα ΟΞΩ ρε μπουστηδες
Zebu
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 42
- Like
- 31.279
- Πόντοι
- 28.246
Και εμεις σε αγαπαμε.Πάλι όλοι οι κωλογαβροι μαζεμένοι εδώ μέσα ΟΞΩ ρε μπουστηδες
raopau
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2012
- Like
- 22.269
- Πόντοι
- 5.006
ειναι η ωρα του κοινωνικου προβληματισμου και της αναλυσης της 1ης ελληνικης ευρωκουπας στο ποδοσφαιρο...Πάλι όλοι οι κωλογαβροι μαζεμένοι εδώ μέσα ΟΞΩ ρε μπουστηδες
brabus67
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2010
- Like
- 14.011
- Πόντοι
- 2.606
Αυτή η πλατεία εσυ που ξέρεις που έδειξε την ευρώ κούπα είναι μεγάλη ; Είναι να πουμε σαν την πλατεία κυψέλης ;ειναι η ωρα του κοινωνικου προβληματισμου και της αναλυσης της 1ης ελληνικης ευρωκουπας στο ποδοσφαιρο...
Zebu
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 42
- Like
- 31.279
- Πόντοι
- 28.246
Φτανει ρε μαλακα κι εσυ με την κουπα. Θα ναυαγήσει το βαπορι που τις κανει βολτα και θα τις φαει ο βυθος και τα ψαρια.ιαειναι η ωρα του κοινωνικου προβληματισμου και της αναλυσης της 1ης ελληνικης ευρωκουπας στο ποδοσφαιρο...
raopau
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2012
- Like
- 22.269
- Πόντοι
- 5.006
ειναι σαν τον κηπο του τρακηΑυτή η πλατεία εσυ που ξέρεις που έδειξε την ευρώ κούπα είναι μεγάλη ; Είναι να πουμε σαν την πλατεία κυψέλης ;
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
λιγα νησια μεινανε ακομα..μετα πιανει στεριά....Φτανει ρε μαλακα κι εσυ με την κουπα. Θα ναυαγήσει το βαπορι που τις κανει βολτα και θα τις φαει ο πατος και τα ψαρια.
μεσα στον ιουλιο θα παει και γυθειο...
ειναι η ωρα του κοινωνικου προβληματισμου
raopau
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2012
- Like
- 22.269
- Πόντοι
- 5.006
Zebu
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 42
- Like
- 31.279
- Πόντοι
- 28.246
Στο Σουφλι δεν θα τις πανε;μεσα στον ιουλιο θα παει και γυθειο...
Βασιλοφρων13
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Φεβ 2014
- Like
- 6.932
- Πόντοι
- 1.406
Πινουν τα ψάρια ΜΙΛΚΟ τυπε;Φτανει ρε μαλακα κι εσυ με την κουπα. Θα ναυαγήσει το βαπορι που τις κανει βολτα και θα τις φαει ο βυθος και τα ψαρια.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 62
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 49
- Εμφανίσεις
- 6K