Zebu
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 42
- Like
- 31.334
- Πόντοι
- 28.246
Ακριβως κουβεντες του δημοτικου κανεις με το να αραδιαζεις σερι. Αλλα δεν φαινονται του βαζελου τα οσα λενε παιδακια.Καλημερα με υγεια και A/C(εγω τουλαχιστον εδω που ειμαι σιγουρα)
Το πως τα λεει ο καθενας,εγω δν μπορω να απολογηθω ουτε να αιτιολογησω τα λεγομενα του καθενα.
Εγω αιτιολογω τα δικα μου,οπως και τη φωτο που ανεβασα.
Τωρα για τα κλωναρια ή τους διπλους λογαριασμους(η μαρκελλα που εμφανιστηκε τωρα ας πουμε)εγκω ντε ξερει!!!!
Το τι κερδισα???
Οτι σας πονεσε και περνατε απο εδω (και σε αλλα φορουμ-εφαρμογες-live)και να κλαιγεστε οτι και που μας κερδισατε και τι εβγαλες απο αυτο??(καταλαβενεις οτι αυτα τα λεγαμε στο δημοτικο,ουτε καν στο γυμνασιο)
Στο θεμα Τρακη εχω πει και θα ξαναπω την αποψη μου,ειναι κακομαθημενο που παιρνει με οποιο τροπο αυτο που θελει!
Οτι μεσω τουτουνου τρολλαρω,ναι!
Aλλα δν επικροτω ομως οπως καμνατε εσεις στο Σ.Ε.Φ. με τον μικρο,που ουτε σας περασε απο το μυαλο γιατι εμφανιστηκε και μαλιστα με την εμφανιση,αλλα no problem!
Αλλα οι Βαζελοι ειναι οι μαλακες που λενε για τον Τρακη,εσεις ειστε οι Εξυπνοι!
Μαρινακη θεε παρε την Κ.Α.Ε.!
Και εγω οτι θελω να πω θα το πω και δν θα φοβηθω,για ηρεμα παντα λεω!
Απλα δν θα μπω στη διαδικασια να τσακωνομαι εδω μεσα γιατι δν εχω χρονο και τη διαθεση!!!!!
Ελπιζω να σε καλυψα,ηρεμα τα λεω παντα!!!!!
Κουρασα και ζητω συγνωμη απο ολους για το γραμμα!
Εσας δηλαδη δεν σας πονεσε που το χασατε εξαιτιας μας περυσι στο Καραισκακη;
Για το οτι περναμε απο εδω και κλαιγομαστε, δεν γυρνας πισω για να δεις ποιος εκανε προσκλησεις απο χτες το απογευμα για να ερθουμε; Αλλα οχι, εσεις εοστε βαζελοι και δεν εχετε αναγκη.
Για τον Μιλτιαδη που την επεσε στην Φουρειρα. Βρες μου εναν σερνικο, αναλογα με το παπλωμα που τον σκεπαζει και δεν εκανε τετοια πεσιματα σε γυναικα που εργαζοταν ειτε ως τραγουδιστρια ειιτε ως λουλουδου, ειτε δεν ξερω και εγω. Τρεφεσαι απο τα σχολια του διαδικτυου, φιλε. Και η αποδειξη ειναι το τι σου γραψανε, και τι ειδες σε σοσιαλ τι ζητανε μεριδα οπαδων. Σου γραψανε οτι θα παρει την παε και εσυ το εδεσες κομπο. Βεβαια ακομα και να ισχυει οτι ο Μαριναλης θα μπει στο Μπασκετ ειτε ως ιδιοκτητης, ειτε ως κανενας χορηγος, δεν ξερω. ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΛΕΤΕ. ΠΟΥ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΑΣ ΚΟΒΕΙ ΤΟ ΣΩΒΡΑΚΟ ΚΑΙ ΤΟ ΒΑΖΕΤΕ ΣΤΑ ΚΑΤΑΠΤΥΣΤΑ.
Τα ιδια κανεις και με τον Μπαρτζωκα. Εχεις ξεχασει ποιος ειναι ο εχθρος σου, δηλαδη ο Ολυμπιακος, και κοιτας πως να κερδισεις αυτον και τι θα γραφτει εις βαρος του.
Τελευταία τροποποίηση: