slayer123
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Ιουλ 2022
- Κριτικές
- 8
- Like
- 4.935
- Πόντοι
- 736
Στο μπασκετ δν υπαρχει κατι αλλο,μονο τα δυο μας εμειναν!Ακριβως κουβεντες του δημοτικου κανεις με το να αραδιαζεις σερι. Αλλα δεν φαινονται του βαζελου τα οσα λενε παιδακια.
Εσας δηλαδη δεν σας πονεσε που το χασατε εξαιτιας μας περυσι στο Καραισκακη;
Για το οτι περναμε απο εδω και κλαιγομαστε, δεν γυρνας πισω για να δεις ποιος εκανε προσκλησεις απο χτες το απογευμα για να ερθουμε; Αλλα οχι, εσεις εοστε βαζελοι και δεν εχετε αναγκη.
Για τον Μιλτιαδη που την επεσε στην Φουρειρα. Βρες μου εναν σερνικο, αναλογα με το παπλωμα που τον σκεπαζει και δεν εκανε τετοια πεσιματα σε γυναικα που εργαζοταν ειτε ως τραγουδιστρια ειιτε ως λουλουδου, ειτε δεν ξερω και εγω. Τρεφεσαι απο τα σχολια του διαδικτυου, φιλε. Και η αποδειξη ειναι το τι σου γραψαμε, και τι ειδες σε σοσιαλ τι ζητανε μεριδα οπαδων. Σου γραψανε οτι θα παρει την παε και εσυ το εδεσες κομπο. Βεβαια ακομα και να ισχυει οτι ο Μαριναλης θα μπει στο Μπασκετ ειτε ως ιδιοκτητης, ειτε ως κανενας χορηγος, δεν ξερω. ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΛΕΤΕ. ΠΟΥ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΑΣ ΚΟΒΕΙ ΤΟ ΣΩΒΡΑΚΟ ΚΑΙ ΤΟ ΒΑΖΕΤΕ ΣΤΑ ΚΑΤΑΠΤΥΣΤΑ.
Τα ιδια κανεις και με τον Μπαρτζωκα. Εχεις ξεχασει ποιος ειναι ο εχθρος σου, δηλαδη ο Ολυμπιακος, και κοιτας πως να κερδισεις αυτον και τι θα γραφτει εις βαρος του.
Στα αλλα αθληματα δν περναει κανενας αλλος απο εδω να λεει,μονοι σας ερχεστε στις νικες ειτε στις ηττες και αραδιαζετε διαφορα!!!
Για τον μικρο,μαλλον δν τα γνωριζετε ολα και για αυτο κραταμε ΜΟΝΟ αυτο το ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ,ΕΚΕΙΝΗΣ της ημερας!
Αλλα για πες οσο Εξυπνοι ειμαστε εμεις που βριζουμε,αλλο τοσο ΕΞΥΠΝΟΙ δν ειστε και εσεις που πριν 3 μηνες λεγατε Πρεζεμπορα τον Χοντρο και τωρα παρε την Κ.Α.Ε.
Εγω το τι καμνετε δν με απασχολει,αλλα εσεις μας τα τριβετε στη μουρη!
Και οπως σου ειχα πει οτι τα αποδυτηρια σου ηταν κωλοχανιο,αλλα τοσο ξερω τι εστι ο μικρος και ο κολλητος του!
Το ποιος σας προσκαλεσε,εχετε ελευθερας εδω εμεις εδωναδα ειμαστε!
Εχθρους δν εχουμε-αντιπαλους εχουμε!!