You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Zebu
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 42
- Like
- 33.741
- Πόντοι
- 28.246
Αστον αδερφε! Δεν ξερει με ποιον χει μπλεξει. Θα μαθει.μουνοπανα βαζελες....μπουρδελο μυαλο εχετε με μεγαλο στομα ....παλιοτσολια
Και να πεις οτι τον προκαλεσα, δεν....
είσαι έτοιμος για το κουστουμάκι με τους ιμάντες στο Δαφνί γερομεθύστακαΣτο δικο σου περιβολι. Εγω παιδια δεν εκανα και δεν μεγαλωσα παιδια.
Μουνοπανο, ειτε το πιστευεις ειτε οχι, τη γυναικα που επιασες στα βορμοχερα σου, εχει πεθανει σε ηλικια 44 χρονων απο ανακοπη το καλοκαιρι του 2014. Μια κι εξω. Με φωναξανε και μου ειπανε οτι την βρηκαν μελανιασμενη. θα σε παω γαμιωντας.
Ειτε με πιστευεις ειτε οχι χτυπησες ευαισθητη φλεβα.
Ο,τι ιερο εχεις σου το εχω ηδη καταρραστει!
ήσουν καρατσεκαρισμένος μαλάκας αλλά μετά την 29ποντη ψωλιά του ΣΛΟΥΚΑΣ παραφρόνησες κερατούκλη
Zebu
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 42
- Like
- 33.741
- Πόντοι
- 28.246
Να σου συμπληρωσω την εικονα ....είσαι έτοιμος για το κουστουμάκι με τους ιμάντες στο Δαφνί γερομεθύστακα
ήσουν καρατσεκαρισμένος μαλάκας αλλά μετά την 29ποντη ψωλιά του ΣΛΟΥΚΑΣ παραφρόνησες κερατούκλη
Οταν την ειδα στο κουτι ηταν παραμορφωμενη και τρομαξα και να την γνωρισω.
Θα σε γαμησω μουνοπανο.
μη πίνεις ρε κωλόγερο ε κωλόγεροΝα σου συμπληρωσω την εικονα ....
Οταν την ειδα στο κουτι ηταν παραμορφωμενη και τρομαξα και να την γνωρισω.
Θα σε γαμησω μουνοπανο.
Μην μπερδεύεις σαπιόγερε νεκρούς με ζωντανούς επειδή πονάς για τα αθλητικά , κατσαπλιά
troubakhs
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2017
- Like
- 31.116
- Πόντοι
- 5.506
ελα ρε σκασε λιγο....μη πίνεις ρε κωλόγερο ε κωλόγερο
Μην μπερδεύεις σαπιόγερε νεκρούς με ζωντανούς επειδή πονάς για τα αθλητικά , κατσαπλιά
Zebu
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 42
- Like
- 33.741
- Πόντοι
- 28.246
Στ αρχιδια μου αν δεν με πιστευεις αυτη ειναι η αληθεια. Χτυπησες ευαισθητο σημειο μου, αρχιδι. Που να μην προλαβω να ταξιδεψω αυριο για Αθηνα, αυτη ειναι η αληθεια!μη πίνεις ρε κωλόγερο ε κωλόγερο
Προσεχουμε ΜΑΛΑΚΑ οταν πιανουμε το οποιοδηποτε οικογενειακο μελος στο στομα μας.
τι να σκάσω ρε μλκα ? δεν καταλαβαίνεις ότι κακό του κάνεις με τα χάδια ?ελα ρε σκασε λιγο....
troubakhs
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2017
- Like
- 31.116
- Πόντοι
- 5.506
ρε μαλακα μπαστρδο τον ειπες....τι χαιδευω?τι να σκάσω ρε μλκα ? δεν καταλαβαίνεις ότι κακό του κάνεις με τα χάδια ?
αυτο με τους απογονους ειναι μαλακια αστειο βρωμικο
ελα κουλαρετε το τωρα
james tiberius kirk
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 4 Φεβ 2013
- Κριτικές
- 5
- Like
- 8.563
- Πόντοι
- 2.356
Ευτυχώς ο Τουρκαλάς άφησε τον Μαντζούκα να πάει στον Άρη.
Θα τον έτρωγε ο πάγκος και του χρόνου.
Θα τον έτρωγε ο πάγκος και του χρόνου.
ρε μεθυσμένη κουδουνίστρα έφαγες πούτσα στα αθλητικά και φτιάχνεις στόρυ για νεκρούς ?Στ αρχιδια μου αν δεν με πιστευεις αυτη ειναι η αληθεια. Χτυπησες ευαισθητο σημειο μου, αρχιδι. Που να μην προλαβω να ταξιδεψω αυριο για Αθηνα, αυτη ειναι η αληθεια!
Προσεχουμε ΜΑΛΑΚΑ οταν πιανουμε το οποιοδηποτε οικογενειακο μελος στο στομα μας.
μαλακόγερε κανείς δεν είναι τόσο μαλάκας που να σου μοιάζει και να μπερδεύει εκκλιπόντες ..
Κανείς δεν έχει την παραμικρή σκέψη να θίξει κάτι ιερό .....και μόνο που μνημονεύεις την μακαρίτισσα ,ασέβεια κάνεις ΕΣΥ !!!!
troubakhs
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2017
- Like
- 31.116
- Πόντοι
- 5.506
ρε μαλακα σκασε να τελειωνουμε.....ρε μεθυσμένη κουδουνίστρα έφαγες πούτσα στα αθλητικά και φτιάχνεις στόρυ για νεκρούς ?
μαλακόγερε κανείς δεν είναι τόσο μαλάκας που να σου μοιάζει και να μπερδεύει εκκλιπόντες ..
Κανείς δεν έχει την παραμικρή σκέψη να θίξει κάτι ιερό .....και μόνο που μνημονεύεις την μακαρίτισσα ,ασέβεια κάνεις ΕΣΥ !!!!
Zebu
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 42
- Like
- 33.741
- Πόντοι
- 28.246
Ρε μουνι τι μου εγραψες; Οτι μου γαμαγανε τη γυναικα σωστα; Ε, θα σε σκισω!ρε μεθυσμένη κουδουνίστρα έφαγες πούτσα στα αθλητικά και φτιάχνεις στόρυ για νεκρούς ?
να το δεχθώ ....ρε μαλακα μπαστρδο τον ειπες....τι χαιδευω?
αυτο με τους απογονους ειναι μαλακια αστειο βρωμικο
ελα κουλαρετε το τωρα
ο γέρος δεν λέει για απόγονους , σκαρφίστηκε τη γυναίκα ...βέβαια αν ισχύει , θεός σχωρέστην
μαλακόγερε αλκοολικέ έφαγες πούτσα αλά ΣΛΟΥΚΑΣΡε μουνι τι μου εγραψες; Οτι μου γαμαγανε τη γυναικα σωστα; Ε, θα σε σκισω!
και στην πορεία μας λες ότι η γυναίκα είναι στον άλλο κόσμο...
Μη προσπαθείς να δημιουργήσεις εντυπώσεις
Για σκισίματα στείλε πμ όταν ξεμεθύσεις
Ρε μαν ταραμάς είσαι... Δεν ξέρεις τι τίτλους έχεις???Αφού η φωτο είναι του 23 όπως λες ΕΣΎ, το 23 είχαμε 6. φέτος που έγιναν 7 έχουμε 2024 γκεγκε;;
Zebu
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 42
- Like
- 33.741
- Πόντοι
- 28.246
Να πας να γαμηθεις. Δεν εχω κατι αλλο να σου πω.μαλακόγερε αλκοολικέ έφαγες πούτσα αλά ΣΛΟΥΚΑΣ
και στην πορεία μας λες ότι η γυναίκα είναι στον άλλο κόσμο...
Μη προσπαθείς να δημιουργήσεις εντυπώσεις
Για σκισίματα στείλε πμ όταν ξεμεθύσεις
Δεν εισαι μονο ηλιθιος τελικα εισαι και σκατοψυχος! Συνεχισε.
koskam
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 17 Μαρ 2018
- Κριτικές
- 24
- Like
- 10.637
- Πόντοι
- 3.446
είσαι χαζός ή τον κάνεις;;; γράφει 7 τίτλους;; είπες ότι η φωτο είναι το '23;; είχα 6 το '23;;; και έχω 7 το '24 ναι ή οχι;; πες που έχω κάνει λάθος σε αυτά που γράφω!Ρε μαν ταραμάς είσαι... Δεν ξέρεις τι τίτλους έχεις???
το μόνο καλό που έχει το Ισλάμ είναι η απαγόρευση του αλκοόλ , κόψε το ρημάδι !!!!!Να πας να γαμηθεις. Δεν εχω κατι αλλο να σου πω.
Δεν εισαι μονο ηλιθιος τελικα εισαι και σκατοψυχος! Συνεχισε.
Έχει και έναείσαι χαζός ή τον κάνεις;;; γράφει 7 τίτλους;; είπες ότι η φωτο είναι το '23;; είχα 6 το '23;;; και έχω 7 το '24 ναι ή οχι;; πες που έχω κάνει λάθος σε αυτά που γράφω!
Έχει και ένα διηπειρωτικο.... Άρα 7 το 23.... Εγώ φταίω που μιλάω με άτομα που δεν ξέρουν ούτε τι έχουν!!!είσαι χαζός ή τον κάνεις;;; γράφει 7 τίτλους;; είπες ότι η φωτο είναι το '23;; είχα 6 το '23;;; και έχω 7 το '24 ναι ή οχι;; πες που έχω κάνει λάθος σε αυτά που γράφω!
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 59
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 49
- Εμφανίσεις
- 6K