slayer123
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Ιουλ 2022
- Κριτικές
- 8
- Like
- 4.934
- Πόντοι
- 736
Αυτη η ψυχη που να βρισκεται???Εκεί θα βάλουν τα λουκάνικα που τους έριξε ο ταβερνιάρης
Αλλος μπασκετικος
Αυτη η ψυχη που να βρισκεται???Εκεί θα βάλουν τα λουκάνικα που τους έριξε ο ταβερνιάρης
Τον πήρε το εύρηκαΑυτη η ψυχη που να βρισκεται???
Αλλος μπασκετικος
Δν θα σου ξαναπαντησω σε αυτο το νημα,γιατι ακρη δν θα βγαλω!!!αντε ειπαμε για το μπασκετ εχετε παραπανω....για πες για ολα τα αλλα....αντε να σε δω....ελα....
ναι ρε παιδι μου οκ θα ερθω...για την εικονα πες κατι.....Εσύ έλα τον άλλο μήνα που θα έχουν βγει στην αγορά τα ξαδέρφια σου τα βλητα
Ειναι χειροτερος απο Γαυρος αυτος!!Τον πήρε το εύρηκα
Τι εψαχνες να εξασφαλισεις ειπαμε στις 19/5 που ηρθε 2-2????Δν θα σου ξαναπαντησω σε αυτο το νημα,γιατι ακρη δν θα βγαλω!!!
Απλως διαβασε ενα που αφησα!
Ειπα κατι αλλο εγω????Τι εψαχνες να εξασφαλισεις ειπαμε στις 19/5 που ηρθε 2-2????
Δεν πιστεύω να σε έχουν αφήσει ακλαδευτο.... γιατί το πρόστιμο για τα ξερά είναι μεγάλοναι ρε παιδι μου οκ θα ερθω...για την εικονα πες κατι.....
Δν θα σου ξαναπαντησω σε αυτο το νημα,γιατι ακρη δν θα βγαλω!!!
χαχαχαχαχα τι ειναι αυτο?????χαχαχαχαχαχαχαχαχα...την εικονα σχολιασε.....Δν θα σου ξαναπαντησω σε αυτο το νημα,γιατι ακρη δν θα βγαλω!!!
καλα τοοοσο πολυ κανεις τον κινεζο???....ενα απλο σχολιο για την εικονα.....δοσο δυσκολο ειναι????Δεν πιστεύω να σε έχουν αφήσει ακλαδευτο.... γιατί το πρόστιμο για τα ξερά είναι μεγάλο
Βλεπω μας τριβεις στα μουτρα. το αηττητο στα μεταξυ μας φετοςΕιπα κατι αλλο εγω????
Απλα και λητα!
ΡέαμπτσιουκΒλεπω μας τριβεις στα μουτρα. το αηττητο στα μεταξυ μας φετος
Αληθεια ειναι επισης Την τελευταια τριετια σε εχω κερδισει ΜΟΝΟ μια φορα. Μηπως θυμασαι και τι εψαχνες εκεινη την φορα που σε κερδισα και τι εχασες; Το ιδιο που εχασε η Αεκ φετος, νομιζω...
εν τω μεταξυ ειναι τοσο βλακες που γινονται ρεζιλι μονοι τους....χαχαχαχαχαΒλεπω μας τριβεις στα μουτρα. το αηττητο στα μεταξυ μας φετος
Αληθεια ειναι επισης Την τελευταια τριετια σε εχω κερδισει ΜΟΝΟ μια φορα. Μηπως θυμασαι και τι εψαχνες εκεινη την φορα που σε κερδισα και τι εχασες; Το ιδιο που εχασε η Αεκ φετος, νομιζω...
Καλα και στα περσυ με την Κωλογρια εφαγα φαπα με την Α.Ε.Κ.Βλεπω μας τριβεις στα μουτρα. το αηττητο στα μεταξυ μας φετος
ναι αλλα μας αποκλεισανε απο το κυπελο...χαχαχαχαχαχαχα !!!!...εχουν πολυ πλακα τα βαζελακια !!!!!Ρέαμπτσιουκ
Φιλε μια συμβουλη. Αν θελεις την κρατας αν θελεις την γραφεις στ' αρχιδια σου. Οταν θα τριβεις στα μουτρα του αλλου κατι να μπορεις και να το υποστηριξεις.Καλα και στα περσυ με την Κωλογρια εφαγα φαπα με την Α.Ε.Κ.
Αυτος ειναι ο αθλητισμος,το θεμα ειναι ο καθενας να κοιταει οτι υπαρχει μαυρη και ασπρη οψη!
Και οχι οπως τη θελει ο καθενας!
την φωτο με τις κουπες κανουν οτι δεν την βλεπουν.....εδω κανανε γυρο του θριαμβου τοτε με τον Τζιμπριλ που βγηκανε 2 χααχαχαχαχαχαχαχ!!!!!!!!!!οι τυποι κοροιδευουν τα φαιναλ φορ και τους μικρους τελικους στην ευρωλιγκα (και σωστά) και στο επομενο ποστ βαζουνε κατι 2-2 και κατι 1-1 φλεβαρη μηνα.....
καλα εδω να μου πεις κανουν αφιερωματα καθε χρονο οτι παραλιγο θα κερδιζαν την πορτο και την μπαρτσελονα ναπουμε...
πηρανε πρωταθλημα στο μπασκετ ρε τυπε!!!τι δεν καταλαβαινεις????την φωτο με τις κουπες κανουν οτι δεν την βλεπουν.....εδω κανανε γυρο του θριαμβου τοτε με τον Τζιμπριλ που βγηκανε 2 χααχαχαχαχαχαχαχ!!!!!!!!!!