Zebu
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 42
- Like
- 31.279
- Πόντοι
- 28.246
Μοναχογιος (οχι μοναχοπαιδι) ειναι, δεν θα εβγαινε κακομαθημενος; Αλλα σε ξανα ρωταω ακομα και ο πιο σωστος, κοιταξου στον καθρεφτη, δεν την επεσε ακομα σε σερβιτορα σε καφετερια την ωρα που εργαζοταν; Ή μηπως εχοντας πιει τα ποτηρακια σου δεν ξεφυγες; Ως κυριος επαναλαμβανω και οχι σαν ενα κακομαθημενο πλουσιοπαιδο. Αν μου γυρισεις την ερωτηση, ΝΑΙ τα εχω κανει και δεν ντραπηκα καθολου. Σερνικος που σεβεται τον εαυτο του ειμαι και κυνηγουσα τα παντα στο θεμα μουνι. Ακομα και σε παντρεμενη την επεσα και του την γαμαγα του μαλακα, εξι χρονια! Φανταζομαι εσυ εισαι της εκκλησιας και δεν τα εχεις κανει μαλλον. Πες μου και τι δουλεια εχει το ενα, με ο,τι εκανε στα Μπουζουκια ο μικρος με το τι θα γινει, αν γινει σε αθλητικο και Ολυμπιακο επιπεδο.Στο μπασκετ δν υπαρχει κατι αλλο,μονο τα δυο μας εμειναν!
Στα αλλα αθληματα δν περναει κανενας αλλος απο εδω να λεει,μονοι σας ερχεστε στις νικες ειτε στις ηττες και αραδιαζετε διαφορα!!!
Για τον μικρο,μαλλον δν τα γνωριζετε ολα και για αυτο κραταμε ΜΟΝΟ αυτο το ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ,ΕΚΕΙΝΗΣ της ημερας!
Αλλα για πες οσο Εξυπνοι ειμαστε εμεις που βριζουμε,αλλο τοσο ΕΞΥΠΝΟΙ δν ειστε και εσεις που πριν 3 μηνες λεγατε Πρεζεμπορα τον Χοντρο και τωρα παρε την Κ.Α.Ε.
Εγω το τι καμνετε δν με απασχολει,αλλα εσεις μας τα τριβετε στη μουρη!
Και οπως σου ειχα πει οτι τα αποδυτηρια σου ηταν κωλοχανιο,αλλα τοσο ξερω τι εστι ο μικρος και ο κολλητος του!
Το ποιος σας προσκαλεσε,εχετε ελευθερας εδω εμεις εδωναδα ειμαστε!
Εχθρους δν εχουμε-αντιπαλους εχουμε!!
Για τα αποδυτηρια του Μπαρτζωκα δεν μας ειπες κατι που δεν ξεραμε. (Τωρα ισως ερθει ο Χελ να μου ριξει καμια κανατα με καλαμακι, αλλα δεν βαριεσαι)
Επιμενεις οτι δεν εγινε προσκληση και δη που την ξεκινησες ο ιδιος. Ξεφυλισε τις σελιδες προς τα πισω και ελα να μου πεις ποιος το ξεκινησε με τα αδερφια και αν αποσπασαν (αυτην την λεξη χρησιμοποιησες) τα αδερφια περιουσια απο συγγενη. Εγω δεν ειχα κανει στο γαυραδικο αυτην την κουβεντα με τον μιλφομανιακ; Τι θελεις να συζητηζουμε επιτελους και δεν μου το λες στα ισια.