Maximilien
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2018
- Κριτικές
- 8
- Like
- 34.786
- Πόντοι
- 6.536
Καταλαβαίνεις τι θα κάζο θα ζήσουμε από ροπάο....ρε το διαβασα χθες....λες;
Θα κυκλοφορεί με άβαταρ Head & Shoulders...
Καταλαβαίνεις τι θα κάζο θα ζήσουμε από ροπάο....ρε το διαβασα χθες....λες;
Καταλαβαίνεις τι θα κάζο θα ζήσουμε από ροπάο....
Θα κυκλοφορεί με άβαταρ Head & Shoulders...
μεθυσμένε στόκε αφήνεις μπόχα κουράδας σε όποιο νήμα ξεσπάς τα ψυχολογικά σου , τα βάζεις με όλους τους οπαδούς στα αντίπαλα νήματα ,Μην το ξανα πεις. Οι Παναθηναικοι, οπως ο ROBC ΕΠΙΚΟ ΔΙΠΛΟ ΣΤΟ ΑΜΣΤΕΡΝΤΑΜ.
Οι αεκτζηδες, τα ιδια.
Ο @kachaplias . Απροπο. της αεκ.
τι γραφει διπλα στο ονομα μου?Ρε μουνή,εισαι ο τσιγκολελέτος?
συγχαρητηρια κερδισατε ενα κουτι λουκουμια και ενα μιλκο χωρις ζαχαρηΣτην αβαταρ του τσιγκολελετος δεν ειδες που εγραφε κατσαπλιας η φανελα απο πισω;
Μαλλον κανενα μπαν θα ειχε φαει ως κατσαπλιας.
γαυροι. ο καρκινος του αθληματος σε ολα τα επιπεδα... απο τον τελευταιο οπαδο μεχρι τον προεδρομεθυσμένε στόκε αφήνεις μπόχα κουράδας σε όποιο νήμα ξεσπάς τα ψυχολογικά σου , τα βάζεις με όλους τους οπαδούς στα αντίπαλα νήματα ,
σου φταίνε όλοι κ όλες οι ομάδες εσχατόγερε
Απευθύνσου σε κάποια δημόσια δομή ,έστω στην εκκλησία να σε περιθάλψουν αν και κεί οι άνθρωποι μάλλον θα αηδιάσουν και θα σε παρατήσουν
Προσταρησε μου ρε συ το βίντεο με την εφταρα της Γιούβε. Ή οποίο θέλεις εσύ.μεθυσμένε στόκε αφήνεις μπόχα κουράδας σε όποιο νήμα ξεσπάς τα ψυχολογικά σου , τα βάζεις με όλους τους οπαδούς στα αντίπαλα νήματα ,
Απευθύνσου σε κάποια δημόσια δομή ,έστω στην εκκλησία να σε περιθάλψουν αν και κεί οι άνθρωποι μάλλον θα αηδιάσουν και θα σε παρατήσουν
Οξω ρε σκατοπουστρ@ από εδώ μέσα , εδώ μόνο θα σε γ@μαμε και θα προσκυνάς. Ευρωπαίοι Ευρωπαίοι που σας αρέσουνε τα πράσινα τα πέηΦύγε μορη ρουφοκαυλετα πουστρα ξεφωνημενη
Ώπα μαν...μεθυσμένε στόκε αφήνεις μπόχα κουράδας σε όποιο νήμα ξεσπάς τα ψυχολογικά σου , τα βάζεις με όλους τους οπαδούς στα αντίπαλα νήματα ,
Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΕΧΘΡΟΣ και των τριών σας το σήκωσε. Αυτό θα σας πονάει για όλη σας τη ζωή. Η πρώτη ελληνική ομάδα σε συλλογικό επίπεδο που το σήκωσε πρώτη είναι και ο μεγαλύτερος σας εχθρός. Αυτό είναι που καυλωνει περισσότερο έναν γαύρο.γαυροι. ο καρκινος του αθληματος σε ολα τα επιπεδα... απο τον τελευταιο οπαδο μεχρι τον προεδρο
νταξ μην κρίνεις από εδώ μέσα , αν κ εδώ υπάρχουν νοήμονες γαύροι που αντιλαμβάνονται κάποια πράματα..γαυροι. ο καρκινος του αθληματος σε ολα τα επιπεδα... απο τον τελευταιο οπαδο μεχρι τον προεδρο
Προσταρησε μου ρε συ το βίντεο με την εφταρα της Γιούβε. Ή οποίο θέλεις εσύ.
Ή κάνε μου μια σούμα τις πορείες του Παναθηναϊκού. Τι σου ζητάω ρε;
Ενώ εσείς είστε ο ανθός του φίλαθλου πνεύματος και το ανφάν γκατέ του αθλητισμού....γαυροι. ο καρκινος του αθληματος σε ολα τα επιπεδα... απο τον τελευταιο οπαδο μεχρι τον προεδρο
Δεν μου λες ρε ανθρωπακι. Τι να λέει άραγε τι μυθικό πουλί που γλύφεις τις κουτσουλιές του; Για δες τι λέει και ελα να μας πεις.τα φάρμακα σου να ζητήσεις από τον γιατρό κ κάποιον συγγενή γείτονα παπά να σε κοιτάξουν
κι άλλα ψυχολογικά ?Δεν μου λες ρε ανθρωπακι. Τι να λέει άραγε τι μυθικό πουλί που γλύφεις τις κουτσουλιές του; Για δες τι λέει και ελα να μας πεις.
συγχαρητηρια εχω δωσει μονο σε νοημονες γαυρους τυπε...νταξ μην κρίνεις από εδώ μέσα , αν κ εδώ υπάρχουν νοήμονες γαύροι που αντιλαμβάνονται κάποια πράματα..
τα φάρμακα σου να ζητήσεις από τον γιατρό κ κάποιον συγγενή γείτονα παπά να σε κοιτάξουν
μια χαρα καλυτεροι ειμαστε απο τους περισσοτερους σε αυτο το μπουρδελακι...Ενώ εσείς είστε ο ανθός του φίλαθλου πνεύματος και το ανφάν γκατέ του αθλητισμού....
Καλά. Ας το γυρίσουμε στο τι τσιμπήσες.κι άλλα ψυχολογικά ?
από πέσιμο ή χέσιμο θα πας και θα σε βρούνε κακιασμένο σαν βρυκόλακα
ε ναί κάπως έτσι είναι !!συγχαρητηρια εχω δωσει μονο σε νοημονες γαυρους τυπε...
τους αλλους που ντεμεκ κανουν καζουρα αλλα απλα δειχνουν τα απειρα κομπλεξ κατω απο το χαλακι που κρυβουν ισως και τα στραπατσα της ζωης τους περα απο την κωλοομαδα τους δε τους χαριζω ουτε τον πυρετο μου.
ανθρωπακια ειναι που επειδη δεν εχουν επιτυχιες στη ζωη τους ψαχνουν την "χαρα" αλλα μονο χαρα δεν ειναι αυτο.ε ναί κάπως έτσι είναι !!
Τι άλλο να είναι όταν κάποιος επιζητεί κουβέντα ,μιλάει νορμάλ σαν άνθρωπος
και ξαφνικά επειδή η ομάδα του νίκησε ,μεταμορφώνεται σε είρωνα κ τσι(α)μπουκά που ψάχνεται ?
ή ψυχικά ασθενής ή κομπλεξικός ή έχει πιεί ξύδια .... ή όλα μαζί
Εγω κατάλαβα ότι τόσα χρόνια που κλαιγόσασταν,το κάνατε γιατί δεν είσασταν ΕΣΕΙΣ στην θέση του γαύρου,όχι επειδή υπήρχε αδικία...μια χαρα καλυτεροι ειμαστε απο τους περισσοτερους σε αυτο το μπουρδελακι...
το εμβαθύνεις σωστά , το πας σε πανεπιστημιακό επίπεδο , δεν χρειάζεται ...ανθρωπακια ειναι που επειδη δεν εχουν επιτυχιες στη ζωη τους ψαχνουν την "χαρα" αλλα μονο χαρα δεν ειναι αυτο.
ο ανθρωπος που χαιρεται ειναι ευτυχισμενος και δε μοιραζει μισος οπου σταθει και οπου βρεθει ειδικα την μερα που του χαριστηκε αυτη η χαρα...
ειναι σαν να γεννησες παιδι και να αρχισεις να λες σε ολους ΧΑ δεν εκανες αγορι ΧΑ δεν εκανες παιδι ΧΑ το παιδι μου ειναι πιο ομορφο απο το δικο σου και ολα αυτα μολις την ημερα που γεννηθηκε...
τοσο μαλακες...
Τσαφ τσαφ τσαφ.Ξεκόλλα...δεν παίζαμε μαζί....και ξεκουμπισου από το νήμα....πήγαινε απόγονε στο μιλκονημα σας....