Νέα

Πράσινε Θεέ Παναθηναϊκέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 138K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 18 άτομα (2 μέλη και 16 επισκέπτες)

Ποιό όνομα θα θέλατε για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού;

• Παύλος & Θανάσης Γιαννακόπουλος

Ψήφοι: 107 30,2%
  • Όνομα χορηγού

Ψήφοι: 39 11,0%
  • Panathinaikos Arena

Ψήφοι: 139 39,3%
  • Γιώργος Καλαφάτης

Ψήφοι: 29 8,2%
  • Μίμης Δομάζος

Ψήφοι: 24 6,8%
  • Δημήτρης Σαραβάκος

Ψήφοι: 14 4,0%
  • Κριστόφ Βαζέχα

Ψήφοι: 25 7,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    354

DayStalker

Σπουδαίος
Εγγρ.
22 Φεβ 2020
Like
7.655
Πόντοι
2.306
Πολλή μικρή ομάδα έχετε γίνει. :alivedick::alivedick::alivedick::alivedick:

GOwjrc6W4AEY8il

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
20.258
Πόντοι
6.056
λοιπόν θα βάλω ένα άσμα ...μίσανδρο ...:2funny:
αλλά τι να κάνουμε ? είναι ένα έργο τέχνης η ερμηνεία της γυναίκας , ο χρωματισμός της φωνής της, ο ρυθμός
σε συνδυασμό με το βίντεο δημιουργεί αριστούργημα κι ας μην ταυτιζόμαστε με τους στίχους..
Δεν ξέρω το είδος της μουσικής ,δεν με ενδιαφέρει,
ας την βάλει ο αγαπητός Lemmy να ροκάρει , εγώ με τέτοια φωνάρα την αγαπάω και χεβυμεταλού !!!!:smitten:

koskam

Σπουδαίος
Εγγρ.
17 Μαρ 2018
Κριτικές
24
Like
10.301
Πόντοι
3.446
Θυμηθηκα χροοοοοοονια πολλα πισω συναυλια νομιζω Gagarin ή Ροδον δεν θυμαμαι, οι Destruction, και ενας τυπος ανεβαινει στην σκηνη να κανει stage diving (για τους βλασφημους εδω, φευγεις απο πανω και πεφτεις στο κοινο που σε βασταει στα χερια) και οπως πηδαει προς το κοινο ολοι κανουν επιτοπου ανοιγμα και εσκασε με την μαπα στο πατωμα οπως σκαει σακουλα με νερο......ωραιες εποχες:buck2::buck2::buck2::buck2:
ναι ρε φιλε :2funny::2funny::2funny: εκει ημουν κ εγω , κ εχει γινει και σε αλλο λαιβ αυτο :cheesy::cheesy:

Lemmy13!!!!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2023
Like
1.879
Πόντοι
206
Την Tarja την εχω Νο1 στο μεταλ, Νο2 σε ολα ομως. Εδω το Νο1 ΜΟΥ. Νο1 σε ΦΩΝΗ, ΠΑΡΟΥΣΙΑ, ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ. Η μεγαλυτερη καλλιτεχνης, Καλλιτεχνης, στον κοσμο ever. Τιποτα ανθρωπινο,θνητο πανω της. Μια οντοτητα απο μια αλλη διασταση. Το μονο φθαρτο σε αυτην ηταν η καρδια της που δεν αντεξε, τον πονο την ερωτικη απογοητευση την εγκαταλειψη απο την αγαπη. Ολοι οσοι τραγουδουν οπερα οσο μεγαλωνουν παχαινουν για να ανταπεξελθουν (μεσω διαφραγματος) στις απαιτησεις της οπερας. Εκεινη ηταν 20 χρονων και σχεδον 100 κιλα και μετα αδυνατησε μεσα σε 1,5 χρονο για να μπορεσει να παιξει σε οπερες οπου η ηρωιδα ηταν αδυνατη οπως Μανταμ Μπατερφλαι και τα καταφερε καλυτερα εναντια στην φυση! Κανεις δεν το περιμενε απο εσας εδω απο εναν metalhead ah? Το ΤΕΛΕΙΟ το προσκυνω. (στο 0:50 κανει μια χαψια καθε ποζερια απο μεταλλα επι σκηνης με μια κινηση και ενα ΒΛΕΜΑ)
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

ρίξε κανά άσμα τώρα που γυρίζει .. οτιδήποτε που σου αρέσει ....(όχι αθλητικό)
ΕΦΤΑΣΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

koskam

Σπουδαίος
Εγγρ.
17 Μαρ 2018
Κριτικές
24
Like
10.301
Πόντοι
3.446
Θυμηθηκα χροοοοοοονια πολλα πισω συναυλια νομιζω Gagarin ή Ροδον δεν θυμαμαι, οι Destruction, και ενας τυπος ανεβαινει στην σκηνη να κανει stage diving (για τους βλασφημους εδω, φευγεις απο πανω και πεφτεις στο κοινο που σε βασταει στα χερια) και οπως πηδαει προς το κοινο ολοι κανουν επιτοπου ανοιγμα και εσκασε με την μαπα στο πατωμα οπως σκαει σακουλα με νερο......ωραιες εποχες:buck2::buck2::buck2::buck2:
αλλα και στους bolt thrower να κανει crowd serfing τυπος με ολο το ποδι στον γυψο και την πατεριτσα στο χερι

koskam

Σπουδαίος
Εγγρ.
17 Μαρ 2018
Κριτικές
24
Like
10.301
Πόντοι
3.446

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
34.836
Πόντοι
6.536
Τωρα πες μου, τα τελευταια 20 χρονια και, ποια μπαντα φτιαχνει βιντεο κλιπ τετοιας υψηλης ποιοτητας; μονο αυτοι
Είναι τόπ σε όλα.
Εχω πάει παλιότερα σε συναυλία τους στην Γερμανία.
Δεν υπάρχουν οι τύποι...

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.628
Πόντοι
12.756
αυτό το ..."πρώτη μου φορά που αγάπησα στ' αλήθεια" το παθαίνω συχνά :confused:

οταν τραγουδαγε με αρχοντα Νοτη και τον ειχα δει μιλαμε για λαιλαπα
ειμαι αισθηματιας:angel: