DayStalker
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 22 Φεβ 2020
- Like
- 7.655
- Πόντοι
- 2.306
Πολλή μικρή ομάδα έχετε γίνει.
απο πισω οι νταλικες των Rammstein!!!!!!!!!!!!!!!!!!Πολλή μικρή ομάδα έχετε γίνει.
απο πισω οι νταλικες των Rammstein!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Οχι Καρρά ρε μαλάκα.Καρρά δεν ακούς ας πούμε , καψουροτράγουδα ? ούτε μια φορά ? δεν μπορεί
Γονίδη Τερλέγκα ?Οχι Καρρά ρε μαλάκα.
Γονίδη Τερλέγκα ?
ναι ρε φιλε εκει ημουν κ εγω , κ εχει γινει και σε αλλο λαιβ αυτοΘυμηθηκα χροοοοοοονια πολλα πισω συναυλια νομιζω Gagarin ή Ροδον δεν θυμαμαι, οι Destruction, και ενας τυπος ανεβαινει στην σκηνη να κανει stage diving (για τους βλασφημους εδω, φευγεις απο πανω και πεφτεις στο κοινο που σε βασταει στα χερια) και οπως πηδαει προς το κοινο ολοι κανουν επιτοπου ανοιγμα και εσκασε με την μαπα στο πατωμα οπως σκαει σακουλα με νερο......ωραιες εποχες
ρίξε κανά άσμα τώρα που γυρίζει .. οτιδήποτε που σου αρέσει ....(όχι αθλητικό)Σουρεαλισμος.
ΕΦΤΑΣΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕρίξε κανά άσμα τώρα που γυρίζει .. οτιδήποτε που σου αρέσει ....(όχι αθλητικό)
Ξερω τι θές βάρβαρε Γότθε...απο πισω οι νταλικες των Rammstein!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ξερω τι θές βάρβαρε Γότθε...
αλλα και στους bolt thrower να κανει crowd serfing τυπος με ολο το ποδι στον γυψο και την πατεριτσα στο χεριΘυμηθηκα χροοοοοοονια πολλα πισω συναυλια νομιζω Gagarin ή Ροδον δεν θυμαμαι, οι Destruction, και ενας τυπος ανεβαινει στην σκηνη να κανει stage diving (για τους βλασφημους εδω, φευγεις απο πανω και πεφτεις στο κοινο που σε βασταει στα χερια) και οπως πηδαει προς το κοινο ολοι κανουν επιτοπου ανοιγμα και εσκασε με την μαπα στο πατωμα οπως σκαει σακουλα με νερο......ωραιες εποχες
Τωρα πες μου, τα τελευταια 20 χρονια και, ποια μπαντα φτιαχνει βιντεο κλιπ τετοιας υψηλης ποιοτητας; μονο αυτοιΞερω τι θές βάρβαρε Γότθε...
εχεις κανενα βιντεο απ τα πανηγυρια απ τους γαυρους στο πασαλιμανι οταν χασαμε στον ημιτελικο το champions league απ τον Αγιαξ;;Πολλή μικρή ομάδα έχετε γίνει.
Ελληνικά είπες?
Τσάκω....
αυτό το ..."πρώτη μου φορά που αγάπησα στ' αλήθεια" το παθαίνω συχνά
Είναι τόπ σε όλα.Τωρα πες μου, τα τελευταια 20 χρονια και, ποια μπαντα φτιαχνει βιντεο κλιπ τετοιας υψηλης ποιοτητας; μονο αυτοι
οταν τραγουδαγε με αρχοντα Νοτη και τον ειχα δει μιλαμε για λαιλαπααυτό το ..."πρώτη μου φορά που αγάπησα στ' αλήθεια" το παθαίνω συχνά