OXI ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΟΧΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΕΧΩ ΔΕΙ ΤΙΣ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΟΥ ΜΕΓΙΣΤΟΥ 500 ΦΟΡΕΣ ΤΗΝ ΚΑΘΕΜΙΑ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΤΟ ΣΚΕΦΤΗΚΑ ΑΥΤΟ!!!!!! ΠΕΘΑΝΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
OXI ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΟΧΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΕΧΩ ΔΕΙ ΤΙΣ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΟΥ ΜΕΓΙΣΤΟΥ 500 ΦΟΡΕΣ ΤΗΝ ΚΑΘΕΜΙΑ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΤΟ ΣΚΕΦΤΗΚΑ ΑΥΤΟ!!!!!! ΠΕΘΑΝΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
ειμαι στο λαιβ judas priest πριν 2 χρονια αν δεν κανω λαθος και λιγο πριν βγουν πηγα με ενα φιλο για κατουρημα στης χημικες, καθομαστε σε μια απ της σειρες και σχεδον φτανει να μπω μεσα, ειναι ενας μπροστα, ανοιγει να βγει ενας απ μια και πεταγεται ενας απο αλλη σειρα και δεν προλαβαινει αυτος που ηταν μπροστα μου.... του λεω "ταχυτης και αυτοσυγκεντρωση, για να σε δω στην επομενη" το φιλαρακι μου δακρισε, και οι πισω γελαγαν....
Τύπε το ξέρουμε ότι είναι κομπλεξικοί σε σημαντικό ποσοστό τους...
Η τύχη μου με εχει φέρει το παιχνίδι με την Στάνταρ να το δώ με τα ξαδέρφια μου στα Καμίνια(ειχε πεθάνει ο θείος και είχαμε κηδείες κτλ)...
Γαυράκια αλλά πολύ οκ.
Και τα 3 γκολ της Σταντάρ πανηγυρίστηκαν στην γύρω περιοχή λες και έβαζε γκολ ο Ολυμπιακός σε τελικό τσάμπιονς λίγκ...
Μετά καπνογόνα,βεγγαλικά κτλ...
Όταν μιλάμε για γαύρους,δεν μιλάμε για ανφάν γκατέ....
Τρωτοί όπως όλοι μας είναι....