dimigoall
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 24 Ιουν 2022
- Κριτικές
- 61
- Like
- 29.814
- Πόντοι
- 22.886
ΠίνωΕσύ τι ομάδα είσαι τύπε?
Σε Αεκτζή απευθυνόμουν.
Ω,ρε,θα γίνει Κούγκι σήμερα εδώ....
Και σας βλέπω να
Η υπέρτατη
ΠίνωΕσύ τι ομάδα είσαι τύπε?
Σε Αεκτζή απευθυνόμουν.
Ω,ρε,θα γίνει Κούγκι σήμερα εδώ....
Γεια σου.....πιο παλιος ειμαι απο εσενα εδω μεσα που θα με πεις και κλωνο!
θα την κρατησω την φωτο... αλλωστε Κωστανταρας ΑΕΚτζης και με κιτρινο πουκαμισο σφαλιαριζει σε στυλ Μανωλα τον "Νινιαδη" με τα κοκκινα....Σκάσε ρε μπούστη.
Πίνω
Και σας βλέπω να
Η υπέρτατη
για σας που δε ξερετε και απο διαλογο υπαρχει και η σιγασηΣκάσε ρε μπούστη.
Είναι που δεν έχει αξία. Ονειρεύεστε ΜΠΑΣ ΚΑΙ.... το αφαιρέσουν.Για πόσο θα το έχει πρέπει να λες....ελέγχονται και έρχονται τρελές ειδήσεις για συνδιαλλαγες πονηρές με αποτέλεσμα την αφαίρεση του μιλκοκυπελλου....να το θυμάσαι αυτό που σου λέω....
η δική μας στόχευση θα πρέπει να είναι ο ένδοξος δρόμος από παλιά , αυτή είναι η πυξίδα ,πορεία στο τσάμπιονς λιγκ ή έστω ουεφα καπΑντικειμενικά είναι μεγάλη επιτυχία του οσφπ το κόνφερενς και μπράβο του. Μακάρι να το κάνουμε και εμείς. Βέβαια, με το ανθρωπάκι που διοικεί δεν προσδοκώ τίποτα. Το κωλο καναλι του χτες διέκοψε το πρόγραμμα, την Κυριακή όμως survivor έδειχνε.
Φύγε μορη πουστρα σιχαμένη, πήγαινε να σε γαμησουν τα πακια στο σινεμά,και στο παλασκα όλο το ναυτικόΟξω ρε σκατοπουστρ@ από εδώ μέσα , εδώ μόνο θα σε γ@μαμε και θα προσκυνάς. Ευρωπαίοι Ευρωπαίοι που σας αρέσουνε τα πράσινα τα πέη
μην αισχρολογείςΦύγε μορη πουστρα σιχαμένη, πήγαινε να σε γαμησουν τα πακια στο σινεμά,και στο παλασκα όλο το ναυτικό
μην αισχρολογείς
φαινεται απο αυτα που γραφεις απογονε της τρουμπας ποσο μαλακας εισαι.Ζητω η ΔΕΥΤΕΡΑΝΤΖΑ παναθηναικος με τις πορεις. Κανε μου τη χαρη να μου τις ξανα αραδιασεις τις πορειες μια στιγμη. Μην ξεχασεις να μου πεις και ποσες φορες με απεκλεισαν και ποιοι, τσολιαδακι. Τοσο δα παρακατιανο τσολιαδακι.
Δεν μου λες. Κανενα τσιμπουκι κανεις;
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Εχεις κωλο; Εχω ετοιμο ενα καβλι μαυρισιο. Ελα να κατσεις.
Απόγονε στο νηματακι των μιλκοκυπελλουχων.
τον εχουμε καταλαβει φιλε μου....ο τσοπανης δεν καταλαβαινει οτι κουραζει...κουρασες. σε διωξαν απο τον μπειραια και τελειωσαν τα πανηγυρια? τοσο ανεπιθυμητος πια απο τους ομοιδεατες σου?
Δεν μου ειπες για τις πορειες του Παναθηναικου οπως μου ελεγες τις αλλες φορες που καναμε ανταλλαγή παραθεσεων.φαινεται απο αυτα που γραφεις απογονε της τρουμπας ποσο μαλακας εισαι.
απλα δεν ειχα καταλαβει οτι χθες ηταν παγκοσμια ημερα αυνανισμου και γι αυτο
το τερματισες το μαλακομετρο!!!
επαναλαμβανεις τις ιδιες μαλακιες ....κουρασες τζουλια....
Μην είστε κομπλεξικοί ρε. Εμεις πάντα δινουμε συγχαρητήρια στον αντίπαλο για τις επιτυχίες του.
ρε μαλακα οτι το κυπελλο που πηρες ειναι ευρωπαικο και ειναι επιτυχια δεν το αμφισβητει καποιος με μυαλο.Δεν μου ειπες για τις πορειες του Παναθηναικου οπως μου ελεγες τις αλλες φορες που καναμε ανταλλαγή παραθεσεων.
Για ξεκινα, ρε συ. Μια χαρα κελαηδαγες τοτε.
Μπραβο. Αυτη ειναι η θεση ενος βαζελου σαν του λογου σου μπροστα σε ενα πρωταθλητη Ευρωπης, Γαυρο. ΔΟΥΛΟΣ!το οτι εχω παιξει ημιτελικο τσαμπιονς λιγκ