Lemmy13!!!!
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2023
- Like
- 1.879
- Πόντοι
- 206
Το ελληνικο ποδοσφαιρο το εκοψα λογω θειου Κοκκαλη και το ευρωπαικο συλλογων λογω Γκουαρδιολα Τικι-τακασυμβουλη, μην ασχολειστε ΚΑΘΟΛΟΥ αποψε μαζι τους, μια χαρα στους 7 ουρανους ειμαστε με την μουσικουλα μας και τον Βεγγο μας
Συμφωνω ΑΠΟΛΥΤΑ. Βαλε μεσα και την πανωλη με το στοιχημα οπου χαθηκε ο καλος χαβαλες μεταξυ μας. Παλια εβλεπες πχ Μπαρτσελονα-Μπαγιερν και υποστηριζες την μια ή την αλλη για λογους "ρομαντικους" πχ οχι μπαρτσα ειναι λιμανι, οχι μπαγιερν κωλογερμαναραδες κτλ. ΤΩΡΑ υποστηριζουν αυτο που επαιξαν στοιχημα, κανενα γουστο πια. Παλια λεγαμε οτι χανονται οι φιλαθλοι και αυξανονται οι οπαδοι, τωρα αυξηθηκαν τραγικα πολυ οι τζογαδοροι ασχετου ηλικιας. Χαθηκε η "πλακα".....Το ελληνικο ποδοσφαιρο το εκοψα λογω θειου Κοκκαλη και το ευρωπαικο συλλογων λογω Γκουαρδιολα Τικι-τακα
Μου εχει μεινει μονο των εθνικων ομαδων
Τύπε πές μας οτι σου αρέσουν και οι Prodigy.....Ολες οι στριππερ που εχω γνωρισει γουσταρανε Rammstein . Απλα το αναφερω, δεν ξερω το συγκροτημα, εγω ειμαι της techno, electropop, καλης ελληνικης κλπ
Ειναι ο ρυθμος της μουσικης τους, στακατος οτι πρεπει για pole dance κτλ. Συν (υποθετω) οτι μερικα τους κλιπ ειναι "ακραια" σεξουαλικα, οπως αυτο εδω....Ολες οι στριππερ που εχω γνωρισει γουσταρανε Rammstein . Απλα το αναφερω, δεν ξερω το συγκροτημα, εγω ειμαι της techno, electropop, καλης ελληνικης κλπ
big time, οι καλυτεροι στο ειδος τους μακραν. και live οπου περνας πραγματικα ομορφαΤύπε πές μας οτι σου αρέσουν και οι Prodigy.....
Ολες οι στριππερ που εχω γνωρισει γουσταρανε Rammstein . Απλα το αναφερω, δεν ξερω το συγκροτημα, εγω ειμαι της techno, electropop, καλης ελληνικης κλπ
σοβαρα τωρα, η κορυφαια ελληνικη ταινια
μαζι με το "της κακομοιρας" οι ατακες εκει μεσα πεφτουν κατα ριπαςσοβαρα τωρα, η κορυφαια ελληνικη ταινια
και πανακριβη παραγωγη για τα τοτε ελληνικα δεδομενα, ολα απο την τσεπη του Βεγγου, γιαυτο μετα απο τα 2 ΘΒ εξαφανιστηκε για χρονια απο το σινεμασοβαρα τωρα, η κορυφαια ελληνικη ταινια
Όταν οπαραδεχτείς, οτι όταν τα τρώγατε τρία-τρία απο τη Μακάμπι στο ποδόσφαιρο, και τέσσερα-τέσσερα απο τη Χέερενφεεν, την ώρα που εμείς στέλναμε τη Γιουβέντους σπίτι της και στον καναπέ, και αργότερα τη Ρόμα, τη Σάλκε, τη Φενέρ, την Άντερλεχτ και ένα σκασμό άλλες, τότε μίλα για αρσενικούς. Αποδεχτείτε τις σφαλιάρες που τρώγατε, και ακόμα τρώτε στην Ευρώπη, και το οτι παίζατε Τσου-Λου στις δικές μας πλάτες, με τις πορείες που κάναμε, και τότε, με τέτοιο ανδρισμό, μιλάτε και για τα υπόλοιπα.
Οταν σε μια διοργανωση καμια ομαδα δεν εχει φτασει μέχρι την κουπα, τοτε ο αμέσως επομενος τρόπος να συγκρίνεις είναι να δεις ποιος κατάφερε να φτάσει πιο μακριά στην διοργάνωση.
Βεβαια δεν ξερω γιατι καθομαι και το εξηγώ , ενω μεχρι και το ανιψάκι μου 2 δημοτικού το καταλαβαινει αλλα δεν πειραζει.
Αλλοι μετρανε πορειες και ποιες ομαδες απεκλεισαν και ποσο κοντα εφτασαν. Εμεις ειμαστε Ολυμπιακός μετραμε κουπες.Δεν θελουν να καταλαβουν
απλο ειναι.........
Οτι δεν μας αρεσει το κανουμε γαργαρα
ποτε παιζετε σουπερκαπ "καταχτητες" ευρωπης?Αλλοι μετρανε πορειες και ποιες ομαδες απεκλεισαν και ποσο κοντα εφτασαν. Εμεις ειμαστε Ολυμπιακός μετραμε κουπες.
Καπως ετσι το ειπε και ο Τρακης προχτες.
Καλο δρομο να εχετε στις πορειες σας, παιδια.
Παιδακια. Ο Παναθηναικος ηταν και παραμενει η ΔΕΥΤΕΡΗ ποδοσφαιρικη δυναμη στην Ελλαδα και πλεον ειναι και η ΔΕΥΤΕΡΗ ποδοσφαιρική Ελληνικη δυναμη και στην Ευρωπη.
Ο ΠΡΩΤΟΣ ειναι ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ!
Καλως τον ατιτλο.ποτε παιζετε σουπερκαπ "καταχτητες" ευρωπης?
Απροπο παιζουμε τον αυγουστο στο μαρακανα.ποτε παιζετε σουπερκαπ "καταχτητες" ευρωπης?
γεια σου μιλκουχε ευρωπης!!!! αντε και καμια τυροπιτα πρωι να πιασει καλα ο συνδυασμος με μιλκο!Καλως τον ατιτλο.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Απροπο παιζουμε τον αυγουστο στο μαρακανα.
Εν περιεργο πραγμα. Οσο ελειπε το μελος κατσαπλιας αλωνιζε το μελος τσιγκολελετος. Τωρα ηρθε ο κατσαπλιας χαθηκε ο τσιγκολετος.γεια σου μιλκουχε ευρωπης!!!! αντε και καμια τυροπιτα πρωι να πιασει καλα ο συνδυασμος με μιλκο!
το παιζεις παρατηρητικος αλλα τελικα δεν εισαι τοσο πολυ απο ο,τι φαινεται!Εν περιεργο πραγμα. Οσο ελειπε το μελος κατσαπλιας αλωνιζε το μελος τσιγκολελετος. Τωρα ηρθε ο κατσαπλιας χαθηκε ο τσιγκολετος.
Βρε λες....
Χαίρονται με το μιλκο καπ οι πουτανες. Μέχρι εκεί είστε πουστρ@κια να βγαίνετε πρώτοι στην γ'εθνικης της Ευρώπης και να σας γ@μαει ο Παναθηναϊκός.γεια σου μιλκουχε ευρωπης!!!! αντε και καμια τυροπιτα πρωι να πιασει καλα ο συνδυασμος με μιλκο!
Ζητω η ΔΕΥΤΕΡΑΝΤΖΑ παναθηναικος με τις πορεις. Κανε μου τη χαρη να μου τις ξανα αραδιασεις τις πορειες μια στιγμη. Μην ξεχασεις να μου πεις και ποσες φορες με απεκλεισαν και ποιοι, τσολιαδακι. Τοσο δα παρακατιανο τσολιαδακι.ποιος σου μιλησε εσενα απογονε?σε εβρισα τζουλια ?βαλε προκτοσιναλαρ γιατι οπως φαινεται
δεν αντεχεις τον πονο , τραβα να βρεις τον μπαμπα στην αμερικη και ασε τι κανω εγω...
κλοουν ε κλοουν...
Εχεις κωλο; Εχω ετοιμο ενα καβλι μαυρισιο. Ελα να κατσεις.γεια σου μιλκουχε ευρωπης!!!! αντε και καμια τυροπιτα πρωι να πιασει καλα ο συνδυασμος με μιλκο!
κουρασες. σε διωξαν απο τον μπειραια και τελειωσαν τα πανηγυρια? τοσο ανεπιθυμητος πια απο τους ομοιδεατες σου?Ζητω η ΔΕΥΤΕΡΑΝΤΖΑ παναθηναικος με τις πορεις. Κανε μου τη χαρη να μου τις ξανα αραδιασεις τις πορειες μια στιγμη. Μην ξεχασεις να μου πεις και ποσες φορες με απεκλεισαν και ποιοι, τσολιαδακι. Τοσο δα παρακατιανο τσολιαδακι.
Δεν μου λες. Κανενα τσιμπουκι κανεις;
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Εχεις κωλο; Εχω ετοιμο ενα καβλι μαυρισιο. Ελα να κατσεις.