Lemmy13!!!!
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2023
- Like
- 1.882
- Πόντοι
- 206
Η πιο ατακαδορικη ταινια του. Οι φιλοι εδω ραπ-βαζελοι θα το εκτιμησουν.
Η πιο ατακαδορικη ταινια του. Οι φιλοι εδω ραπ-βαζελοι θα το εκτιμησουν.
από ελληνικά μόνο του Κούρκουλου έβλεπα με προσοχή, τα άλλα λόγω των υπολοίπων της παρέας έκανα πως έβλεπαΗ πιο ατακαδορικη ταινια του. Οι φιλοι εδω ραπ-βαζελοι θα το εκτιμησουν.
Τύπε το ξέρουμε ότι είναι κομπλεξικοί σε σημαντικό ποσοστό τους...οι γαβριέλες παίζουν καρνέισον καπ και βρίζουν τον ΕΥΡΩΓΑΜΙΑ DPG
βαθύς ,αβάσταχτος ο πόνος
https://www.sdna.gr/podosfairo/1202...loy-apo-toys-opadoys-toy-olympiakoy-stin-opap
Μετά το ξέσκισμα έρχεται η εκτόνωση και η ποιότητα....Σινεφίλ γίνατε σήμερα κουφάλες ...
![]()
![]()
μετά το σεξ λογικό είναι ...πόσο μάλλον με Βασίλισσα, ποτό μουσικούλα ταινιούλα κ γαροΣινεφίλ γίνατε σήμερα κουφάλες ...
![]()
![]()
συμβουλη, μην ασχολειστε ΚΑΘΟΛΟΥ αποψε μαζι τους, μια χαρα στους 7 ουρανους ειμαστε με την μουσικουλα μας και τον Βεγγο μαςΤύπε το ξέρουμε ότι είναι κομπλεξικοί σε σημαντικό ποσοστό τους...
Η τύχη μου με εχει φέρει το παιχνίδι με την Στάνταρ να το δώ με τα ξαδέρφια μου στα Καμίνια(ειχε πεθάνει ο θείος και είχαμε κηδείες κτλ)...
Γαυράκια αλλά πολύ οκ.
Και τα 3 γκολ της Σταντάρ πανηγυρίστηκαν στην γύρω περιοχή λες και έβαζε γκολ ο Ολυμπιακός σε τελικό τσάμπιονς λίγκ...
Μετά καπνογόνα,βεγγαλικά κτλ...
Όταν μιλάμε για γαύρους,δεν μιλάμε για ανφάν γκατέ....
Τρωτοί όπως όλοι μας είναι....
Περιμένω να πληρωθώ γερά τύπε....συμβουλη, μην ασχολειστε ΚΑΘΟΛΟΥ αποψε μαζι τους, μια χαρα στους 7 ουρανους ειμαστε με την μουσικουλα μας και τον Βεγγο μας
αμαν με αυτο το στοιχημα το ρημαδι. δεν ειναι κομπλεξ τυπα, ειναι ΕΠΙΛΟΓΗ να μην ασχολουμαι με σκατα"φερε την πεθερα μου"ειναι τοσες
πολλες οι ατακες τι να πρωτογραψω......
Περιμένω να πληρωθώ γερά τύπε....
Οπότε θα το δώ.
Σου έχω πει επίσης ότι δεν έχω τέτοια κόμπλεξ.
Τύπε,όταν όλοι οι εδώ και γενικά φίλοι μας γαύροι έβλεπαν λιμούς,σεισμούς,καταποντισμούς,λαίλαπες,πούτσες εντός από ΠΑΟ κτλ εγω έβλεπα μπροστά σαν τον Δανιήλ οτι εχουν πολυ καλά στοιχεία σαν ομάδα και εναν Βάσκο γνώστη του παιχνιδιού...αμαν με αυτο το στοιχημα το ρημαδι. δεν ειναι κομπλεξ τυπα, ειναι ΕΠΙΛΟΓΗ να μην ασχολουμαι με σκατα
i dont give fuck about anchovies dudeΤύπε,όταν όλοι οι εδώ και γενικά φίλοι μας γαύροι έβλεπαν λιμού,σεισμούς,καταποντισμούς,λαίλαπες,πούτσες εντός από ΠΑΟ κτλ εγω έβλεπα μπροστά σαν τον Δανιήλ οτι εχουμ πολυ καλά στοιχεία σαν ομάδα και εναν Βάσκο γνώστη του παιχνιδιού...
![]()
Deali dont give fuck about anchovies dude
Ολες οι στριππερ που εχω γνωρισει γουσταρανε Rammstein . Απλα το αναφερω, δεν ξερω το συγκροτημα, εγω ειμαι της techno, electropop, καλης ελληνικης κλπΤωρα πες μου, τα τελευταια 20 χρονια και, ποια μπαντα φτιαχνει βιντεο κλιπ τετοιας υψηλης ποιοτητας; μονο αυτοι