Νέα

Πράσινε Θεέ Παναθηναϊκέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 138K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 22 άτομα (0 μέλη και 22 επισκέπτες)

Ποιό όνομα θα θέλατε για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού;

• Παύλος & Θανάσης Γιαννακόπουλος

Ψήφοι: 109 30,4%
  • Όνομα χορηγού

Ψήφοι: 39 10,9%
  • Panathinaikos Arena

Ψήφοι: 141 39,4%
  • Γιώργος Καλαφάτης

Ψήφοι: 29 8,1%
  • Μίμης Δομάζος

Ψήφοι: 24 6,7%
  • Δημήτρης Σαραβάκος

Ψήφοι: 15 4,2%
  • Κριστόφ Βαζέχα

Ψήφοι: 25 7,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    358

FlashDance

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Ιουν 2022
Κριτικές
4
Like
7.255
Πόντοι
1.336
συμβουλη, μην ασχολειστε ΚΑΘΟΛΟΥ αποψε μαζι τους, μια χαρα στους 7 ουρανους ειμαστε με την μουσικουλα μας και τον Βεγγο μας
Το ελληνικο ποδοσφαιρο το εκοψα λογω θειου Κοκκαλη και το ευρωπαικο συλλογων λογω Γκουαρδιολα Τικι-τακα
Μου εχει μεινει μονο των εθνικων ομαδων

Lemmy13!!!!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2023
Like
1.879
Πόντοι
206
Το ελληνικο ποδοσφαιρο το εκοψα λογω θειου Κοκκαλη και το ευρωπαικο συλλογων λογω Γκουαρδιολα Τικι-τακα
Μου εχει μεινει μονο των εθνικων ομαδων
Συμφωνω ΑΠΟΛΥΤΑ. Βαλε μεσα και την πανωλη με το στοιχημα οπου χαθηκε ο καλος χαβαλες μεταξυ μας. Παλια εβλεπες πχ Μπαρτσελονα-Μπαγιερν και υποστηριζες την μια ή την αλλη για λογους "ρομαντικους" πχ οχι μπαρτσα ειναι λιμανι, οχι μπαγιερν κωλογερμαναραδες κτλ. ΤΩΡΑ υποστηριζουν αυτο που επαιξαν στοιχημα, κανενα γουστο πια. Παλια λεγαμε οτι χανονται οι φιλαθλοι και αυξανονται οι οπαδοι, τωρα αυξηθηκαν τραγικα πολυ οι τζογαδοροι ασχετου ηλικιας. Χαθηκε η "πλακα".....

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
34.786
Πόντοι
6.536
Ολες οι στριππερ που εχω γνωρισει γουσταρανε Rammstein . Απλα το αναφερω, δεν ξερω το συγκροτημα, εγω ειμαι της techno, electropop, καλης ελληνικης κλπ
Τύπε πές μας οτι σου αρέσουν και οι Prodigy.....

:confused::confused::confused:

• Χαχα
Αντιδράσεις: ROB. C

Lemmy13!!!!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2023
Like
1.879
Πόντοι
206
Ολες οι στριππερ που εχω γνωρισει γουσταρανε Rammstein . Απλα το αναφερω, δεν ξερω το συγκροτημα, εγω ειμαι της techno, electropop, καλης ελληνικης κλπ
Ειναι ο ρυθμος της μουσικης τους, στακατος οτι πρεπει για pole dance κτλ. Συν (υποθετω) οτι μερικα τους κλιπ ειναι "ακραια" σεξουαλικα, οπως αυτο εδω....
Τύπε πές μας οτι σου αρέσουν και οι Prodigy.....

:confused::confused::confused:
big time, οι καλυτεροι στο ειδος τους μακραν. και live οπου περνας πραγματικα ομορφα

koskam

Σπουδαίος
Εγγρ.
17 Μαρ 2018
Κριτικές
24
Like
10.401
Πόντοι
3.446

Lemmy13!!!!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2023
Like
1.879
Πόντοι
206
σοβαρα τωρα, η κορυφαια ελληνικη ταινια
και πανακριβη παραγωγη για τα τοτε ελληνικα δεδομενα, ολα απο την τσεπη του Βεγγου, γιαυτο μετα απο τα 2 ΘΒ εξαφανιστηκε για χρονια απο το σινεμα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

παω στο νημμα των αρουραιων να ποσταρω το "γουρι"

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
32.017
Πόντοι
28.246
Όταν οπαραδεχτείς, οτι όταν τα τρώγατε τρία-τρία απο τη Μακάμπι στο ποδόσφαιρο, και τέσσερα-τέσσερα απο τη Χέερενφεεν, την ώρα που εμείς στέλναμε τη Γιουβέντους σπίτι της και στον καναπέ, και αργότερα τη Ρόμα, τη Σάλκε, τη Φενέρ, την Άντερλεχτ και ένα σκασμό άλλες, τότε μίλα για αρσενικούς. Αποδεχτείτε τις σφαλιάρες που τρώγατε, και ακόμα τρώτε στην Ευρώπη, και το οτι παίζατε Τσου-Λου στις δικές μας πλάτες, με τις πορείες που κάναμε, και τότε, με τέτοιο ανδρισμό, μιλάτε και για τα υπόλοιπα.

Οταν σε μια διοργανωση καμια ομαδα δεν εχει φτασει μέχρι την κουπα, τοτε ο αμέσως επομενος τρόπος να συγκρίνεις είναι να δεις ποιος κατάφερε να φτάσει πιο μακριά στην διοργάνωση.
Βεβαια δεν ξερω γιατι καθομαι και το εξηγώ , ενω μεχρι και το ανιψάκι μου 2 δημοτικού το καταλαβαινει αλλα δεν πειραζει.

Δεν θελουν να καταλαβουν
απλο ειναι.........
Οτι δεν μας αρεσει το κανουμε γαργαρα
Αλλοι μετρανε πορειες και ποιες ομαδες απεκλεισαν και ποσο κοντα εφτασαν. Εμεις ειμαστε Ολυμπιακός μετραμε κουπες.
Καπως ετσι το ειπε και ο Τρακης προχτες.

Καλο δρομο να εχετε στις πορειες σας, παιδια.

Παιδακια. Ο Παναθηναικος ηταν και παραμενει η ΔΕΥΤΕΡΗ ποδοσφαιρικη δυναμη στην Ελλαδα και πλεον ειναι και η ΔΕΥΤΕΡΗ ποδοσφαιρική Ελληνικη δυναμη και στην Ευρωπη.
Ο ΠΡΩΤΟΣ ειναι ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ!

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
1
Like
7.321
Πόντοι
2.356
Αλλοι μετρανε πορειες και ποιες ομαδες απεκλεισαν και ποσο κοντα εφτασαν. Εμεις ειμαστε Ολυμπιακός μετραμε κουπες.
Καπως ετσι το ειπε και ο Τρακης προχτες.

Καλο δρομο να εχετε στις πορειες σας, παιδια.

Παιδακια. Ο Παναθηναικος ηταν και παραμενει η ΔΕΥΤΕΡΗ ποδοσφαιρικη δυναμη στην Ελλαδα και πλεον ειναι και η ΔΕΥΤΕΡΗ ποδοσφαιρική Ελληνικη δυναμη και στην Ευρωπη.
Ο ΠΡΩΤΟΣ ειναι ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ!
ποτε παιζετε σουπερκαπ "καταχτητες" ευρωπης?

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
32.017
Πόντοι
28.246
Καλως τον ατιτλο.

Απροπο παιζουμε τον αυγουστο στο μαρακανα.

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
1
Like
7.321
Πόντοι
2.356
Καλως τον ατιτλο.

Απροπο παιζουμε τον αυγουστο στο μαρακανα.
γεια σου μιλκουχε ευρωπης!!!! αντε και καμια τυροπιτα πρωι να πιασει καλα ο συνδυασμος με μιλκο!

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
32.017
Πόντοι
28.246
γεια σου μιλκουχε ευρωπης!!!! αντε και καμια τυροπιτα πρωι να πιασει καλα ο συνδυασμος με μιλκο!
Εν περιεργο πραγμα. Οσο ελειπε το μελος κατσαπλιας αλωνιζε το μελος τσιγκολελετος. Τωρα ηρθε ο κατσαπλιας χαθηκε ο τσιγκολετος.
Βρε λες....

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
1
Like
7.321
Πόντοι
2.356
Εν περιεργο πραγμα. Οσο ελειπε το μελος κατσαπλιας αλωνιζε το μελος τσιγκολελετος. Τωρα ηρθε ο κατσαπλιας χαθηκε ο τσιγκολετος.
Βρε λες....
το παιζεις παρατηρητικος αλλα τελικα δεν εισαι τοσο πολυ απο ο,τι φαινεται!

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
128
Like
8.479
Πόντοι
7.885
Χαίρονται με το μιλκο καπ οι πουτανες. Μέχρι εκεί είστε πουστρ@κια να βγαίνετε πρώτοι στην γ'εθνικης της Ευρώπης και να σας γ@μαει ο Παναθηναϊκός.

• Χαχα
Αντιδράσεις: ROB. C

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
32.017
Πόντοι
28.246
ποιος σου μιλησε εσενα απογονε?σε εβρισα τζουλια ?βαλε προκτοσιναλαρ γιατι οπως φαινεται
δεν αντεχεις τον πονο , τραβα να βρεις τον μπαμπα στην αμερικη και ασε τι κανω εγω...
κλοουν ε κλοουν...
Ζητω η ΔΕΥΤΕΡΑΝΤΖΑ παναθηναικος με τις πορεις. Κανε μου τη χαρη να μου τις ξανα αραδιασεις τις πορειες μια στιγμη. Μην ξεχασεις να μου πεις και ποσες φορες με απεκλεισαν και ποιοι, τσολιαδακι. Τοσο δα παρακατιανο τσολιαδακι.

Δεν μου λες. Κανενα τσιμπουκι κανεις;

Εχεις κωλο; Εχω ετοιμο ενα καβλι μαυρισιο. Ελα να κατσεις.

DayStalker

Σπουδαίος
Εγγρ.
22 Φεβ 2020
Like
7.702
Πόντοι
2.306
ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΤΕ ΤΟΝ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑ.

olympiacos14.jpg

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
1
Like
7.321
Πόντοι
2.356
Ζητω η ΔΕΥΤΕΡΑΝΤΖΑ παναθηναικος με τις πορεις. Κανε μου τη χαρη να μου τις ξανα αραδιασεις τις πορειες μια στιγμη. Μην ξεχασεις να μου πεις και ποσες φορες με απεκλεισαν και ποιοι, τσολιαδακι. Τοσο δα παρακατιανο τσολιαδακι.

Δεν μου λες. Κανενα τσιμπουκι κανεις;

Εχεις κωλο; Εχω ετοιμο ενα καβλι μαυρισιο. Ελα να κατσεις.
κουρασες. σε διωξαν απο τον μπειραια και τελειωσαν τα πανηγυρια? τοσο ανεπιθυμητος πια απο τους ομοιδεατες σου?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom