DARKSIDEOFTHEMOON
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2006
- Like
- 31
- Πόντοι
- 166
Ε παίχτη μου ,όπως κ να το κανουμε τα βαζέλια είναι πιο πολιτισμένα από σας τους γκαγκουρες
εσυ τι κανεις ρε παλιοκαραγκιοζη αιωνιε βαζελε κλαψοαδικημενε;;;;;ετσι ετσι να βριζεις μανες κλπ αλλα αυτοι θα ειστε μια ζωη η ντροπη των οπαδων απο κοντα μοκο ομως ;)
θυμησου την τριαρα της ριζουπολης που σας πηραμε τα στριγκακια....
ρε ....έτσι και τους ρίξουμε 4 θα πάθουν κανένα ψυχικό τραλαλα...και 2 αρκετά είναι.....είπαμε ..θα τους φερθούμε τρυφερά......όπως λέει και ο περσόνας...μην φωνάζεις μάνα μου,αγάπη είναι....Τι να πείτε για το μπάσκετ ορέ απαταιώνιοι;;;
Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ
Θα μας κατακυρωθεί κ υπέρ μας η ένσταση με τον Πανιώνιο κ τότε ποιος μας πιάνει
Υ.Γ:Kαντε μου μια χάρη,ρίχτε τους ένα καβλί την Κυριακή ρε πούστη μου,όπως την περσινή Τ Ε Σ Σ Α Ρ Α που τους ρίξαμε,να δείτε πότε θα ξαναεμφανιστούν όλες αυτες οι λολίτες που προκαλούν,εδώ μέσα.
Ενα μήνα εξαφανιζόλ ήταν
η ενδοξοτερη μερα στην συγχρονη ιστορια του ολυμπιακου ειναι ........ρε φιλε παιρνεις 10 χρονια το πρωταθλημα και εχεις να αναφερεις μονο την πιο ντροπιαστικη μερα στην συγχρονη ιστορια του ελληνικου ποδοσφαιρου ??
Μονο αυτο θυμασαι ?? Καταντια ρε φιλε.....
Βλεπεις που δικαιωνομαι που λεω οτι δεν εχετε πεισει ολα αυτα τα χρονια με το ποδοσφαιρο που παιζετε ?
Το θεωρεις τυχαιο αυτο ?
Θεωρεις συμπτωματικη ολη αυτη την αμφισβητηση ??
Σε αντιπαραβολη δες την αυτοκρατορια του μπασκετικου ΠΑΟ.....ολοι οι αντιπαλοι εντος και εκτος Ελλαδας μιλανε με τα καλυτερα λογια.....
ποιος μιλησε για μανες;;;;άντε ρε...σκυλοβριστήτε.......πέστε για τα σόγια σας........ρε δεν αφήνετε τις μαλακίες λεω εγώ...βριστήτε αλλά όχι μάνες κ.λ.π.//////
Θα μας τρελάνεις εντελώς ρε φίλε?Μόνο από σένα ακούγονται τέτοια πράγματα!κλασσικος βαζελος.....
εγω μιλαω με γεγονοτα και με πραγματικοτητες και εσυ με ονειρα και με πεποιθησεις.....
πως να συνεννοηθουμε;;;;;;;;
πιστευεις οτι μπορει στο ελαχιστο να μας πτοησει η ανανδρια σας και η ανικανοτητα σας να μπορεσετε να παραδεχτειτε την ανωτεροτητα του αντιπαλου;;;;;
θυμησου την τριαρα της ριζουπολης που σας πηραμε τα στριγκακια....
ενω στην αρχη (σωστα) τα βαλατε με τους παιχτες σας που μπροστα σε αυτους του θρυλου ητανε ΚΟΤΤΕΣ σιγα σιγα απαξιωσατε τη νικη επειδη πεσανε μερικα καπνογονα ....
αυτοι λοιπον οι λιγοψυχοι και ανανδροι θαρρεις οτι μας ενδιαφερει τι λενε;;;;;
εδω ακομα κλαιτε στη νεα σμυρνη για να παρετε 5 σφυριγματα στο ντερμπι,σας εχουν καταλαβει ολοι....
σιγά ρε πώς κάνεις έτσι για μερικά δακρυγόνα, μερικές καρέκλες, μερικά μπουκάλια, μερικές πέτρες, μερικά πόμολα και μερικά μάρμαρα;Θα μας τρελάνεις εντελώς ρε φίλε?Μόνο από σένα ακούγονται τέτοια πράγματα!
καλα μαυρε,αντε παντρεψου την σαρλιζ(στον υπνο σου φυσικα) αφου χωρισες τη ναναΕ παίχτη μου ,όπως κ να το κανουμε τα βαζέλια είναι πιο πολιτισμένα από σας τους γκαγκουρες
ΑΚΡΙΒΩΣ.Αντε στην τρύπα σου τώρα.
καλημέρα....Μόνιμα είναι "φτιαγμένος" αυτός...
ΚΑΛΗΜΕΡΑ.
Είδες λίγη μπαλίτσα προχθές και πήρε ο κώλος σου αέρα καλέ μου??καλημέρα....
απορία:
υπάρχει γαύρος ΜΗ φτιαγμενος;
μα είδες τώρα;Είδες λίγη μπαλίτσα προχθές και πήρε ο κώλος σου αέρα καλέ μου??
Απότομη θα είναι πάλι η προσγείωση μόνο χαλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλάααααααρα