Νέα

Πράσινε Θεέ Παναθηναϊκέ

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 134K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

Ποιό όνομα θα θέλατε για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού;

  • Παύλος & Θανάσης Γιαννακόπουλος

    Ψήφοι: 103 30,3%
  • Όνομα χορηγού

    Ψήφοι: 37 10,9%
  • Panathinaikos Arena

    Ψήφοι: 134 39,4%
  • Γιώργος Καλαφάτης

    Ψήφοι: 27 7,9%
  • Μίμης Δομάζος

    Ψήφοι: 24 7,1%
  • Δημήτρης Σαραβάκος

    Ψήφοι: 14 4,1%
  • Κριστόφ Βαζέχα

    Ψήφοι: 24 7,1%

  • Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    340

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Μηνύματα
9.547
Like
9
Πόντοι
66
ο γκαγκατόπουστας έφυγε αλλα΄τα τσιράκια του ακόμα εδώ ειναι.....θα αργήσει να ξεβρωμίσει λέμεεεε
 

ΒΡΑΣΙΔΑΣ2

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2006
Μηνύματα
4.150
Like
1
Πόντοι
16
ο γκαγκατόπουστας έφυγε αλλα΄τα τσιράκια του ακόμα εδώ ειναι.....θα αργήσει να ξεβρωμίσει λέμεεεε
Ναι ρε επιτελους να ξεβρωμισει και να φερουν πισω τον Τριβελα μπας και παρει πρωταθλημα η παναθα. :2funny: :2funny: :2funny:
 

cretan335

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Μηνύματα
5.488
Like
1
Πόντοι
66
Τάαααααααααααααααααααααααααααααλε, το πήρατε βρε το πρωτάθλημα ή ακόμα??  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
 

souhdos13

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2008
Μηνύματα
2.067
Like
1
Πόντοι
16
Μαλακιστηκε σημερα η Λαρισα,θα μπορουσε να το εχει παρει το ματσακι.Τελοσπαντων και το χ καλο μας πεφτει.Μονο μην βιαστουμε να χαρουμε γιατι αυριο εχουμε το ντερμπακι με τις Σερρες.Παμε γερα και ελπιζω να εχει λαο αυριο.Μετα το στραβοπατημα του γαυρου σιγουρα πολλοι θα το σκεφτουν αλλιως...
Ο Κακος σημερα ειχε δικιο(νομιζω) στην φαση με τον Σολανο.Εκανε μαλακια ο Περουβιανος.Μπορουσε να κρατηθει και να εβγαζε την φανελα στο δευτερο παστελι :tooth: :tooth: :tooth:
 

souhdos13

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2008
Μηνύματα
2.067
Like
1
Πόντοι
16
Μπορέλι: Γιατί να μην επαναλάβει ο ΠΑΟ τον άθλο του ’96;


Μπορεί ο σημερινός Παναθηναϊκός να μην έχει καμία ομοιότητα με εκείνον του 1995-96, παρόλα αυτά μπορεί να επαναλάβει τον άθλο εκείνης της εποχής. Αυτό ανέφερε σε συνέντευξη που παραχώρησε ο Χουάν Χοσέ Μπορέλι, ο αγαπημένος «Χότα-Χότα» της «πράσινης» εξέδρας, σχολιάζοντας, μεταξύ άλλων, και τη νίκη-πρόκριση επί της Ανόρθωσης.


Αναλυτικά η συνέντευξη στο «ΕΘΝΟΣΠΟΡ»:

ΕΘΝΟΣΠΟΡ: Ο Γιώργος Βαρδινογιάννης κατά τη στιγμή της βράβευσής σου πριν από το παιχνίδι με την Ανόρθωση είπε πως «από ένα λάθος που δεν ήταν όλο δικό σου, αλλά ούτε και δικό του, έφυγες από τον Παναθηναϊκό». Τι εννοούσε;

ΜΠΟΡΕΛΙ: Είναι κάποιες στιγμές που ο εγωισμός τυφλώνει. Και οι δύο μας το χειριστήκαμε λάθος τότε. Ο Γιώργος Βαρδινογιάννης ήταν για μένα σαν πατέρας. Αλλά του ζήτησα αρκετές φορές να μιλήσουμε για την ανανέωση του συμβολαίου μου και μου έλεγε συνεχώς «αύριο». Κι επειδή αυτό γινόταν για αρκετό καιρό, μια νύχτα που ήμουν «τρελός» έκλεισα στην Οβιέδο. Επειτα ήρθε εκείνος σε μένα, αλλά δεν μπορούσα να πάρω τον λόγο μου πίσω. Αυτό δεν ήταν λάθος και των δυο μας;

ΕΘΝΟΣΠΟΡ: Εκτός του Γ. Βαρδινογιάννη, ποιον άλλον αναγνώριζες το βράδυ της Τρίτης στην ομάδα;

ΜΠΟΡΕΛΙ: Τον Καραγκούνη και τον Γκούμα, λιγοστούς υπαλλήλους και τους δημοσιογράφους που κάλυπταν το ρεπορτάζ από παλιά.

ΕΘΝΟΣΠΟΡ: Οι υπόλοιποι παίκτες δεν σε χαιρέτησαν;

ΜΠΟΡΕΛΙ: Μα δεν με ήξεραν. Και με όσους μίλησα, συστηθήκαμε.

ΕΘΝΟΣΠΟΡ: Τι σου άρεσε ποιο πολύ στο παιχνίδι με την Ανόρθωση;

ΜΠΟΡΕΛΙ: Εκτός από την πρόκριση, ο κόσμος. Η ατμόσφαιρα του γεμάτου ΟΑΚΑ μου είχε λείψει.

ΕΘΝΟΣΠΟΡ: Στην Αργεντινή έχεις τη δυνατότητα να βλέπεις αγώνες του Παναθηναϊκού;

ΜΠΟΡΕΛΙ: Οχι. Εχω να δω παιχνίδι της ομάδας από το 2002 που ήμουν για λίγο στον Ακράτητο. Μαθαίνω τα νέα μόνο αν τύχει να μου τηλεφωνήσει κάποιος φίλος από την Ελλάδα.

ΕΘΝΟΣΠΟΡ: Τι εντύπωση σου άφησε ο ΠΑΟ κόντρα στην Ανόρθωση;

ΜΠΟΡΕΛΙ: Τη διαφορά για μένα στον Παναθηναϊκό την κάνει ο Καραγκούνης. Ηταν ο μόνος που έκανε την παραπάνω κίνηση για να πετύχει ένα γκολ.

ΕΘΝΟΣΠΟΡ: Το γκολ ήταν του Καραγκούνη ή του Νάγκι;

ΜΠΟΡΕΛΙ: Εντάξει και ο Νάγκι έκανε τρομερό λάθος, αλλά δεν μπορείς να παραβλέψεις την παρουσία του Καραγκούνη. Με το ταλέντο και το πάθος του παρασύρει όλη την ομάδα. Για μένα είναι μεγαλύτερος παίκτης και μεγαλύτερη προσωπικότητα από τον Ζιλμπέρτο Σίλβα. Κατά τα άλλα, είδα μια αργή ομάδα και δεν μου αρέσει να βλέπω τον Παναθηναϊκό να παίζει στο Ολυμπιακό στάδιο μπροστά σε τόσο κόσμο με έναν μόνο επιθετικό. Ισως ο Τεν Κάτε να μη θέλησε να ρισκάρει, αλλά ο ΠΑΟ πρέπει να παρουσιάζει και θέαμα. Το σύστημα δεν το κατάλαβα, όπως δεν κατάλαβα πως ο Κετσπάγια που ήθελε μόνο τη νίκη, έστησε την ομάδα τόσο αμυντικά. Ολοι λένε για τη μεγάλη πορεία της Ανόρθωσης φέτος. Δεν είναι καλή πορεία, όταν μένεις έξω απ όλα.

ΕΘΝΟΣΠΟΡ: Αν ήσουν προπονητής στον Παναθηναϊκό τι μεταγραφές θα έκανες;

ΜΠΟΡΕΛΙ: Σίγουρα θα έπαιρνα πλάγιους αμυντικούς και στόπερ. Ο Σαριέγκι δεν μου δίνει σιγουριά και έτσι μένει μόνος ο Γκούμας να κάνει αυτό που ξέρει πολύ καλά όλα αυτά τα χρόνια. Θα έπαιρνα και επιθετικό. Κι αυτό, για να μπορέσει η ομάδα να προχωρήσει στο Τσάμπιονς Λιγκ.

ΕΘΝΟΣΠΟΡ: Αυτός ο Παναθηναϊκός μπορεί να επαναλάβει τον δικό σας άθλο;

ΜΠΟΡΕΛΙ: Γιατί όχι. Το πιο δύσκολο κομμάτι πέρασε. Από εδώ και πέρα είναι καθαρά θέμα ψυχολογίας και λιγότερο ικανοτήτων, τις οποίες όμως ούτως ή άλλως διαθέτει ο ΠΑΟ. Με όποια ομάδα κι αν κληρωθεί δεν θα είναι το φαβορί, και αυτό θα είναι καλό γιατί δεν θα κουβαλάει το ανάλογο βάρος. Εγώ αν ήμουν στη θέση των παικτών, θα προτιμούσα για αντίπαλο μια μεγάλη ευρωπαϊκή ομάδα.

ΕΘΝΟΣΠΟΡ: Υπάρχουν διαφορές και ομοιότητες με την ομάδα του 1995-96;

ΜΠΟΡΕΛΙ: Ομοιότητες δεν θα έλεγα πως έχει. Δεν νομίζω πως μοιάζει σε κάτι. Καταρχήν τότε ήταν μια ελληνική ομάδα. Ημασταν μόνο τρεις ξένοι και υπήρχε οικογενειακό κλίμα. Τώρα με τόσες διαφορετικές εθνικότητες μέσα στα αποδυτήρια δεν ξέρω αν μπορεί να υπάρξει ομοψυχία. Επίσης με τον Ρότσα η ομάδα σ' όποιο γήπεδο και να πήγαινε δεν κλεινόταν, έπαιζε επιθετικά.

ΕΘΝΟΣΠΟΡ: Πώς εξηγείς το γεγονός ότι ο Παναθηναϊκός έχει μείνει 9 βαθμούς πίσω στο πρωτάθλημα;

ΜΠΟΡΕΛΙ: Οταν το έμαθα δεν το πίστεψα. Αλλά για να λέμε σωστά πράγματα ο Ολυμπιακός βρίσκεται δίκαια στην πρώτη θέση, γιατί όλα αυτά τα χρόνια έχει φτιάξει ένα σπουδαίο σύνολο με νοοτροπία νικητή και διαθέτει πολλούς αξιόλογους παίκτες που δίνουν πολλές λύσεις σε όλες τις γραμμές. Καμία άλλη ομάδα στην Ελλάδα δεν έχει κάνει το ίδιο. Οσο για τον Παναθηναϊκό, χρειάζεται ενίσχυση για να παλέψει για το πρωτάθλημα. Ισως τώρα, η πρόκριση στους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ τον βοηθήσει ψυχολογικά για να το πετύχει.

ΕΘΝΟΣΠΟΡ: Αρκετοί παρομοιάζουν τον Μπελούτσι με σένα. Εχετε κοινά χαρακτηριστικά;

ΜΠΟΡΕΛΙ: Οχι, όχι δεν νομίζω πως έχουμε το ίδιο στιλ. Εκείνος κάνει περισσότερα σουτ έξω από την περιοχή, εγώ δεν έκανα τόσα. Αλλά είναι φανταστικός παίκτης. Μου αρέσει πολύ.

ΕΘΝΟΣΠΟΡ: Ωστόσο, ο Μπελούτσι αξίζει τα 7,5 εκατ. ευρώ που έδωσε ο Ολυμπιακός για το 50% των δικαιωμάτων του;

ΜΠΟΡΕΛΙ: Σίγουρα ναι. Είναι ένας αξιόλογος παίκτης. Ακόμη δεν έχει δείξει όλα τα στοιχεία του. Του χρόνου πιστεύω πως θα είναι καλύτερος. Να ξέρετε πως οι Αργεντινοί και οι Βραζιλιάνοι έχουν πρόβλημα με την προσαρμογή. Και εγώ το είχα. Αλλά ο Μπελούτσι είναι άλλης κλάσης παίκτης και μακάρι να έρχονταν κι άλλοι ανάλογου επιπέδου στην Ελλάδα.

ΕΘΝΟΣΠΟΡ: Στον Παναθηναϊκό ποιον συμπατριώτη σου θα έφερνες;

ΜΠΟΡΕΛΙ: Στην επίθεση θα πρότεινα τον Αουτσε της Αρχεντίνος Ζούνιορ. Ξέρει πολλή μπάλα.

ΕΘΝΟΣΠΟΡ: Σε πικραίνει το γεγονός ότι ο ΠΑΟ παρότι αναζητάει παίκτες στην Αργεντινή δεν έχει ζητήσει ποτέ ούτε τη συμβουλή σου για κάποιον;

ΜΠΟΡΕΛΙ: Μου είπαν πως έχει γραφτεί αρκετές φορές στην Ελλάδα ότι έχω παράπονο γι αυτό. Δεν με στενοχωρεί, απλά αναρωτιέμαι πώς είναι δυνατόν αυτοί που έρχονται και ψάχνουν στην Αργεντινή παίκτες για τον Παναθηναϊκό να ξέρουν καλύτερα από μένα και τον Ρότσα, ο οποίος μπορεί να μη ζει στην Αργεντινή, αλλά παρακολουθεί τα πάντα και έχει αρκετές διασυνδέσεις σε όλες τις ομάδες. Αυτοί πάνε κατευθυνόμενοι όταν έρχονται στην Αργεντινή. Μου τα λένε οι φίλοι μου που τους βλέπουν.

ΕΘΝΟΣΠΟΡ: Ολα αυτά είχες την ευκαιρία τις ημέρες που βρίσκεσαι στην Ελλάδα να τα πεις σε κάποιον από τη διοίκηση;

ΜΠΟΡΕΛΙ: Στον Γιώργο Βαρδινογιάννη είπα κάποια πράγματα μόνο, όμως αυτός δεν κάνει πλέον κουμάντο. Και δεν ήξερα με ποιον έπρεπε να μιλήσω.

ΕΘΝΟΣΠΟΡ: Το περασμένο καλοκαίρι ο Παναθηναϊκός διεκδίκησε τον Πεγεράνο. Πιστεύεις πως έπρεπε να επιμείνει περισσότερο και να δώσει τα λεφτά που ζητούσε η ομάδα του;

ΜΠΟΡΕΛΙ: Με βάση την εικόνα που είδα από τον Παναθηναϊκό, σίγουρα και έπρεπε. Ο Πεγεράνο είναι ένας σπουδαίος αμυντικός και έκαναν μεγάλο λάθος που τον έχασαν. Αλλά και εδώ παρατηρείται το εξής παράλογο: Εστειλαν τον Ρότσα στην Αργεντινή, τους έφερε μια αξιόλογη λίστα παικτών, κανείς από αυτούς δεν αποκτήθηκε και στο τέλος τον έδιωξαν κιόλας. Σ εμένα τουλάχιστον δεν έχει ζητηθεί ποτέ να τους εξυπηρετήσω σε κάτι.

ΕΘΝΟΣΠΟΡ: Από άλλες ομάδες ωστόσο έχεις δεχτεί τηλεφωνήματα;

ΜΠΟΡΕΛΙ: Πέρυσι μου τηλεφώνησε ο Μάρκος για την ΑΕΚ και του είπα τη γνώμη μου για τον Αουτσε. Επίσης, μου τηλεφωνούν από τον ΑΠΟΕΛ και την Ομόνοια.

ΕΘΝΟΣΠΟΡ: Ποια είναι η γνώμη σου για τους παίκτες που βλέπει τώρα ο Μανωλάς στην Αργεντινή;

ΜΠΟΡΕΛΙ: Ο Σιβέλι είναι πολύ καλός αμυντικός. Αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι γιατί δεν πάει ο προπονητής να δει παίκτες και τους παίρνουν οι τεχνικοί διευθυντές. Είναι νέα μόδα στην Ελλάδα;

ΕΘΝΟΣΠΟΡ: Τώρα είσαι προπονητής στην ακαδημία της Ρίβερ Πλέιτ. Πώς σχεδιάζεις το μέλλον σου;

ΜΠΟΡΕΛΙ: Θα γίνω προπονητής και μακάρι μια μέρα, ελπίζω να είναι σύντομα, να έρθω στην Ελλάδα.

ΕΘΝΟΣΠΟΡ: Είναι δυνατόν να σου αρέσει η Ελλάδα πιο πολύ από την πατρίδα σου;

ΜΠΟΡΕΛΙ: Πέρασα ωραία χρόνια εδώ. Εχω πολλούς φίλους. Και θεωρώ πως οι λογαριασμοί μου με την Ελλάδα δεν έχουν λήξει. Καλοί και κακοί. Γιατί υπάρχουν και άνθρωποι που με έχουν πληγώσει πολύ και ακόμη δεν μου έχουν ξεπληρώσει τη ζημιά που μου έκαναν...

ΕΘΝΟΣΠΟΡ: Η οικογένειά σου τι λέει;

ΜΠΟΡΕΛΙ: Θα έρθουν μαζί μου. Ο γιος μου άλλωστε (ο 16χρονος Τζόναθαν) παίζει στην Τίγκρες. Θα ήταν ωραίο να δω και τον γιο μου στο ελληνικό πρωτάθλημα.

ΕΘΝΟΣΠΟΡ: Ποια ανάμνηση είναι αυτή που όσα χρόνια και αν περάσουν θα μεταφέρεις μαζί σου από την Ελλάδα, όπου και αν βρίσκεσαι;

ΜΠΟΡΕΛΙ: Το παιχνίδι με τη Λέγκια, το παιχνίδι στο Αμστερνταμ με τον Αγιαξ και ένα ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο «Καραϊσκάκη» που σημείωσα εγώ το γκολ. Αυτά τα ματς με έχουν στιγματίσει.

ΕΘΝΟΣΠΟΡ: Για την επιλογή σου να πας στον Ακράτητο (2001-2002) δεν λες τίποτα...

ΜΠΟΡΕΛΙ: Ηταν μία λάθος επιλογή, την οποία έκανα από τη μεγάλη μου επιθυμία να έρθω στην Ελλάδα. Αυτό δεν πρόκειται να ξανασυμβεί. Κι ήταν λάθος, γιατί μετά τον Παναθηναϊκό δεν έπρεπε να συνδεθώ με μία ομάδα που υποβιβάστηκε και είχε πολλά προβλήματα.

ΕΘΝΟΣΠΟΡ: Αλήθεια πώς καταφέρνεις να μιλάς τόσο καλά τα ελληνικά;

ΜΠΟΡΕΛΙ: Κάθε μέρα ακούω μόνο ελληνικά cd. Τραγουδάω συνέχεια Γιάννη Πλούταρχο.





Καυλιαρη Χοτα-Χοτα :rockon: :rockon: :rockon:
 

souhdos13

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2008
Μηνύματα
2.067
Like
1
Πόντοι
16
Δηλωσεις Βικτωρα Μητροπουλου χθες στο ΟΑΚΑ...

Ο υποψήφιος πρόεδρος της ΕΠΟ, Βίκτωρας Μητρόπουλος, βρέθηκε στις εξέδρες του ΟΑΚΑ χθες. Σε ερώτηση, μάλιστα, που του έγινε σχετικά με την υποψηφιότητά του και την κατάσταση που υπάρχει σήμερα στην Ομοσπονδία, σχολίασε: «Χρειάζονται πολλές αλλαγές σε όλα τα επίπεδα. Το δικό μου σλόγκαν, είναι: 50-50 σε όλα! Ο Γκαγκάτσης ήταν καλός σε πολλούς τομείς, όχι όμως και στη διαιτησία. Εκεί πρέπει να βελτιωθούν τα πράγματα, ώστε να υπάρξει ισονομία».



:tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth:
 

hristidis

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Μηνύματα
6.597
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
66
καλα τον μουρινιο τον βγαλατε τρελλο....
τον αθλητικο διευθυντη της ρεαλ ΠΡΕΝΤΡΑΓΚ ΜΙΓΙΑΤΟΒΙΤΣ που δηλωσε:φυσικα και εχουμε προτιμηση σε αντιπαλο.Δεν ειναι αλλος απο τον παναθηναικο.....
τι θα τον βγαλετε;;;;;;
ρε κοροιδα μην κρατατε ομπρελλες.....ΣΑΣ ΦΤΥΝΟΥΝ...... :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot:
 

souhdos13

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2008
Μηνύματα
2.067
Like
1
Πόντοι
16
καλα τον μουρινιο τον βγαλατε τρελλο....
τον αθλητικο διευθυντη της ρεαλ ΠΡΕΝΤΡΑΓΚ ΜΙΓΙΑΤΟΒΙΤΣ που δηλωσε:φυσικα και εχουμε προτιμηση σε αντιπαλο.Δεν ειναι αλλος απο τον παναθηναικο.....
τι θα τον βγαλετε;;;;;;
ρε κοροιδα μην κρατατε ομπρελλες.....ΣΑΣ ΦΤΥΝΟΥΝ...... :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot:
Κατι μας ειπες τωρα ρε φιλε.
Φυσιολογικο ειναι ΟΛΟΙ να θελουν να παιξουν με εμας.Σου θυμιζω ποιες ειναι οι αλλες 7 ομαδες που περασαν ως ΠΡΩΤΕΣ απο τον ομιλο τους:Ρομα,Μπαρτσελονα,Λιβερπουλ,Μαντσεστερ Γιουναιτεντ,Μπαγερν,Πορτο,Γιουβεντους.
Επομενως για ολες τις ''δευτερες'' ο Παναθηναικος ειναι ξερολουκουμο.
Αν εξαιρεσεις την Πορτο και την Ρομα ολες οι υπολοιπες ειναι τα ιερα τερατα του ευρωπαικου ποδοσφαιρου.Μονο και μονο που μπαινουμε στο ιδιο τσουβαλι με αυτες τις ομαδες ειναι τιμη μας.
Θα αποδειξουμε μεσα στο γηπεδο οτι κανεις δεν θα μας αποκλεισει ευκολα.Και εννοειται πως αν εχουμε καλη κληρωση και περασουμε,στους 8 θελουμε την Ιντερ του παπαρα του Μουρινιο.Αν και την βλεπω να μην περναει...
 

souhdos13

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2008
Μηνύματα
2.067
Like
1
Πόντοι
16
Και με την ευκαιρια να αλλαξουμε ψηφοφορια μαγκες.
Το 51,1% πηρε τα πελε μου(που λεει και ο περσονας) :tooth: :tooth:
 

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Μηνύματα
10.598
Like
5
Πόντοι
166
η πλακα ειναι οτι αν κανεις μια βολτα απο τα θεματα που αφορουν το ποδοσφαιρο,θα δεις τους ιδιους κ τους ιδιους να μπαινουν παντου,να λενε κατι για να εχουν να πουν η να αναψουν τα αιματα κ να φευγουν
 

hristidis

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Μηνύματα
6.597
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
66
ρε ξευτιλες δεν ντρεποσαστε λιγο ρε τσετουλιαρηδες,,,,,,
τι βραβευσατε εναν παιχτη που εφερε εδω ενα τηλεοπτικο καναλι;;;;
αμα εισασταν μαγκες και τον σεβοσασταν ας τον φερνατε εσεις....
αλλα ξεχασα σας αρεσει το τζαμπε.....ασ λεγατε τουλαχιστον στη νοβα οτι θα του πληρωναυε υα εισητηρια....ουτε δυο χιλιαρικα δεν ηταν....
γουσταρετε να ειστε τζαμπα μαγκες.... :P :P :P :P :P :P

υ.γ. με το γηπεδο τι θα γινει;;;;;
αφου ζητιανευετε που ζητιανευετε βγειτε στα φαναρια τουλαχιστον να πλυνετε κανενα τζαμι και τις εισπραξεις να τις δωσετε στο σωφερ ωστε να μην εχει αναγκη ουτε τον Βωβο ουτε τον Κακλαμανη.....
τσετουλιαρηδες  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
 

hristidis

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Μηνύματα
6.597
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
66
Κατι μας ειπες τωρα ρε φιλε.
Φυσιολογικο ειναι ΟΛΟΙ να θελουν να παιξουν με εμας.Σου θυμιζω ποιες ειναι οι αλλες 7 ομαδες που περασαν ως ΠΡΩΤΕΣ απο τον ομιλο τους:Ρομα,Μπαρτσελονα,Λιβερπουλ,Μαντσεστερ Γιουναιτεντ,Μπαγερν,Πορτο,Γιουβεντους.
Επομενως για ολες τις ''δευτερες'' ο Παναθηναικος ειναι ξερολουκουμο.
Αν εξαιρεσεις την Πορτο και την Ρομα ολες οι υπολοιπες ειναι τα ιερα τερατα του ευρωπαικου ποδοσφαιρου.Μονο και μονο που μπαινουμε στο ιδιο τσουβαλι με αυτες τις ομαδες ειναι τιμη μας.
Θα αποδειξουμε μεσα στο γηπεδο οτι κανεις δεν θα μας αποκλεισει ευκολα.Και εννοειται πως αν εχουμε καλη κληρωση και περασουμε,στους 8 θελουμε την Ιντερ του παπαρα του Μουρινιο.Αν και την βλεπω να μην περναει...
στους ανθρωπους της ομαδας σου πεστα που και καλα παρεξηγηθηκαν με τον μουρινιο....
προφανως και εγω σε αυτους απευθυνομαι....
 

hristidis

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Μηνύματα
6.597
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
66
η πλακα ειναι οτι αν κανεις μια βολτα απο τα θεματα που αφορουν το ποδοσφαιρο,θα δεις τους ιδιους κ τους ιδιους να μπαινουν παντου,να λενε κατι για να εχουν να πουν η να αναψουν τα αιματα κ να φευγουν
ενω εσυ κανεις καμμια υψηλου επιπεδου φιλοσοφικη αναλυση ε;;;;;
 

souhdos13

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2008
Μηνύματα
2.067
Like
1
Πόντοι
16
Τι σημαινει ''τσετουλιαρης''?Ειναι λιμανισια εκφραση? :tooth:
Το γηπεδο θα γινει.Τελος.
 

ViDiViCi

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2008
Μηνύματα
2.178
Like
2
Πόντοι
16
Ρε τραχανοπλαγιά Χρηστίδη για ποια Ρεάλ μας λες; :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:
Αυτή είναι από τις εύκολες τις κλήρωσης. Καμμιά πιο δύσκολη δεν μπορούσες να αναφέρεις; :2funny: :2funny: :2funny:
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom