κλασσικος βαζελος.........εγω θα κανω υπομονη φιλαρακο αλλα θα παρω πρωταθλημα με την αξια μου..........και οχι με κορακια και ομαδες τυπου Ξανθης......δεν ειναι τυχαιο οτι ολοι σας βριζουν......ποσα χρονια εχεις να δεις μπαλιτσα στο Καραισκακη ρε κακομοιρη ?
Και να σου πω και κατι αλλο ? Την κριση την μεγαλη την περασαμε εμεις......βλεπω το μπαλακι να ερχεται σε εσας ειδικα με τον αλαζονα τον Προεδρο σας που αλλαζει προπονητες σαν τα πουκαμισα στην πρωτη γκελα.......Σημειωσε το αυτο που θα σου πω.......Τοσα χρονια το πρωταθλημα δεν το κερδιζες εσυ , απλα το εχαναν οι αλλοι......τα υπολοιπα την Κυριακη.....
εγω μιλαω με γεγονοτα και με πραγματικοτητες και εσυ με ονειρα και με πεποιθησεις.....
πως να συνεννοηθουμε;;;;;;;;
πιστευεις οτι μπορει στο ελαχιστο να μας πτοησει η ανανδρια σας και η ανικανοτητα σας να μπορεσετε να παραδεχτειτε την ανωτεροτητα του αντιπαλου;;;;;
θυμησου την τριαρα της ριζουπολης που σας πηραμε τα στριγκακια....
ενω στην αρχη (σωστα) τα βαλατε με τους παιχτες σας που μπροστα σε αυτους του θρυλου ητανε ΚΟΤΤΕΣ σιγα σιγα απαξιωσατε τη νικη επειδη πεσανε μερικα καπνογονα ....
αυτοι λοιπον οι λιγοψυχοι και ανανδροι θαρρεις οτι μας ενδιαφερει τι λενε;;;;;
εδω ακομα κλαιτε στη νεα σμυρνη για να παρετε 5 σφυριγματα στο ντερμπι,σας εχουν καταλαβει ολοι....