talos43
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Φεβ 2006
- Like
- 9
- Πόντοι
- 66
καλά....μην το γελάς....έτσι και χάσουμε απο τους γαύροι μπορεί να το ακούσεις.....Για να μην ξεχνιόμαστε: ΔΙΩΞΤΕ ΤΟΝ ΤΕΝ ΚΑΤΕ ΤΩΡΑ!!!!
καλά....μην το γελάς....έτσι και χάσουμε απο τους γαύροι μπορεί να το ακούσεις.....Για να μην ξεχνιόμαστε: ΔΙΩΞΤΕ ΤΟΝ ΤΕΝ ΚΑΤΕ ΤΩΡΑ!!!!
Δεν το γελάω, δυστυχώς. Η ανωριμότητά μας (από τον ρπώτο της διοίκησης μέχρι τον τελευταίο οπαδό) έχει γράψει ιστορία.καλά....μην το γελάς....έτσι και χάσουμε απο τους γαύροι μπορεί να το ακούσεις.....
εμ...τι νομίζεις?......ε'ίμαστε παντογνώστες εμείς...παίζουμε το τόπι στα δάκτυλα...[μετά το πουλί μας]....Ελα μωρε τι λετε τωρα....
Τεν Κατε και τα αρχ@@@δια μου...
Οι ευρωπαιοι ειναι μαλακες που κρατανε τους προπονητες για 10-15 χρονια
Εδω στην Ελλαδα τους αλλαζουμε στο ξαμηνο γιατι ξερουμε απο μπαλα
και καταλαβαινουμε ποιος ειναι γνωστης και ποιος οχι...
Φανταζεσαι τον Μαλεζανι να συμπληρωνει 15νταετια στην ομαδα;
(Μαλεζανι ηταν και ο τσιχλας παρεπιπτοντως...μετα εγινε και Σερ)
Ελα μωρε τι λετε τωρα....
Τεν Κατε και τα αρχ@@@δια μου...
Οι ευρωπαιοι ειναι μαλακες που κρατανε τους προπονητες για 10-15 χρονια
Εδω στην Ελλαδα τους αλλαζουμε στο ξαμηνο γιατι ξερουμε απο μπαλα
και καταλαβαινουμε ποιος ειναι γνωστης και ποιος οχι...
Φανταζεσαι τον Μαλεζανι να συμπληρωνει 15νταετια στην ομαδα;
(Μαλεζανι ηταν και ο τσιχλας παρεπιπτοντως...μετα εγινε και Σερ)
...H πορεια της Manchester United στα πρωτα χρονια του Alex Ferguson.....
περιοδος
1986-87 τερματισε 11η
1987-88 τερματισε 2η
1988-89 τερματισε 11η
1989-90 τερματισε 13η
1990-91 τερματισε 6η
1991-92 τερματισε 2η
1992-93 [size=14pt]πρωτο πρωταθλημα μετα απο 26 χρονια [/size] !!!!!!!!.....την συνεχεια ολοι την γνωριζετε...........
μη βάζεις ιδέες στους αεκτζήδες και κρατήσουν το δώνη......
Εσύ αυτό κατάλαβες ε? Κοιμήσου αγγελούδι μουεσεις που θελετε να διωξουμε τον τεν κατε,ξερετε απο ποδοσφαιρο????μηπως ο ανθρωπος δεν εκανε καμμια μεταγραφη???μηπως αλλος τους πηρε αυτους???μηπως δεν ξερετε τις θεσεις των παικτων.αντε λοιπον ,σωπατε,αφηστε τον ανρωπο να δουλεψει και θυμηθειτε τα τελευταια ετη τι φυντανια φεραμε...μην γινουμε ολυμπιακος.....
ο ορος κερασε ο βαζελος τον γαυρο πουτσα ειναι ''αδοκιμος''Αυτη η πουτσα που τους κερασε τοτε ο Μητσαρας θα μεινει για παντα στην ιστορια...
Μπραβο απολυτε
φυγε ρε παπαρα σου ειπα..ο ορος κερασε ο βαζελος τον γαυρο πουτσα ειναι ''αδοκιμος''
δεν γινεται η πουτανα να κερασει πουτσα τον γαμια....
βρες αλλη εκφραση...πες κερδισε π.χ. ;) ;) ;)
πουστηδες και παλληκαρια γιναμε μαλλια κουβαρια;;;;
το τι θα κανω εγω ειναι δικο μου θεμα....εσυ ΜΑΘΕ ΝΑ ΣΕΒΕΣΑΙ ΤΟΝ ΓΑΜΙΑ ΣΟΥ.... ;)υπαλληλακο,πιπωσε το κοκκαλη να λαδωσει κανα κορακι να παρεις πρωταθλημα στα χαρτια...
οι καλυτεροι παιχτες του θρηνου
ειναι
ευθυμιαδης
κασναφερης
δουρος
τσαγκαρακης
ζωγραφος
σπυροπουλος
παπουτσελης
κουκουλας
σπαθας
μπριακος
μποροΘρηλος
εχετε παιχταραδες ρε λαδεμποροι
Στο μπασκετ οι πουτσες που σ'εχω κερασει ειναι αμετρητες...Αυτη η πελατειακη σχεση που εχουμε αναπτυξει ,κανει τον ορο ''κερασε'',περα για περα ''δοκιμο''.ο ορος κερασε ο βαζελος τον γαυρο πουτσα ειναι ''αδοκιμος''
δεν γινεται η πουτανα να κερασει πουτσα τον γαμια....
βρες αλλη εκφραση...πες κερδισε π.χ. ;) ;) ;)
πουστηδες και παλληκαρια γιναμε μαλλια κουβαρια;;;;
ε ενταξει,καντε υπομονη και σε 22 χρονια θα σας το διναμε και εμεις ετσι κιαλλοιως.......H πορεια της Manchester United στα πρωτα χρονια του Alex Ferguson.....
περιοδος
1986-87 τερματισε 11η
1987-88 τερματισε 2η
1988-89 τερματισε 11η
1989-90 τερματισε 13η
1990-91 τερματισε 6η
1991-92 τερματισε 2η
1992-93 [size=14pt]πρωτο πρωταθλημα μετα απο 26 χρονια [/size] !!!!!!!!.....την συνεχεια ολοι την γνωριζετε...........
παλι δεν καταλαβες το πνευμα μου....Στο μπασκετ οι πουτσες που σ'εχω κερασει ειναι αμετρητες...Αυτη η πελατειακη σχεση που εχουμε αναπτυξει ,κανει τον ορο ''κερασε'',περα για περα ''δοκιμο''.
ασε με λγο να δισκεδασω που εγινες ξαφνικα ''κυριος'' εσυ που δεν εχεις αφησει αγαμητη ουτε βαζελικη ουρα...φυγε ρε παπαρα σου ειπα..
αστα να βγαλουν γλωσσα..
γιατι ρε τρυπα τους προγκας???
Ποιος το θελει αυτο????? μην τρελαθουμε κιολαςεσεις που θελετε να διωξουμε τον τεν κατε,ξερετε απο ποδοσφαιρο????μηπως ο ανθρωπος δεν εκανε καμμια μεταγραφη???μηπως αλλος τους πηρε αυτους???μηπως δεν ξερετε τις θεσεις των παικτων.αντε λοιπον ,σωπατε,αφηστε τον ανρωπο να δουλεψει και θυμηθειτε τα τελευταια ετη τι φυντανια φεραμε...μην γινουμε ολυμπιακος.....