Νέα

Πράσινε Θεέ Παναθηναϊκέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 138K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (1 μέλη και 3 επισκέπτες)

Ποιό όνομα θα θέλατε για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού;

• Παύλος & Θανάσης Γιαννακόπουλος

Ψήφοι: 106 30,1%
  • Όνομα χορηγού

Ψήφοι: 39 11,1%
  • Panathinaikos Arena

Ψήφοι: 139 39,5%
  • Γιώργος Καλαφάτης

Ψήφοι: 29 8,2%
  • Μίμης Δομάζος

Ψήφοι: 24 6,8%
  • Δημήτρης Σαραβάκος

Ψήφοι: 14 4,0%
  • Κριστόφ Βαζέχα

Ψήφοι: 24 6,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    352

souhdos13

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2008
Like
1
Πόντοι
16
Ο βάζελος για πρώτη φορά είχε φέτος σωστή αμυντική λειτουργία με αλληλοκαλύψεις όπως την εποχή του συγχωρεμένου και του πιγκουίνου........
Α μπραβο ρε μαγκα.Ειπες την μαγικη λεξη.ΑΛΛΗΛΟΚΑΛΥΨΗ...

Ο ομιλος εχει μπερδευτει παρα πολυ...Προσωπικα,δεν θα με χαλασει καθολου μα καθολου να συνεχισω στο Ουεφα...Εχω την εντυπωση πως στην φαση ''φτιαξιματος'' αυτης της ομαδας θα βοηθησει μια καλη ευρωπαικη πορεια...Και εννοειται πως τετοια μπορει να πραγματοποιηθει μονο στο Ουεφα...

alfa291

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2006
Like
457
Πόντοι
36
Παίδες συνέλληνες,  :)

Επιστρέφω από υπαίθρια σουβλακοκρασοκατάνυξη με συναγωνιστές ΠΑΝΑΘΕΣ  με ταυτόχρονη παρακολούθηση του αγώνα. Απόψε στο 11 εναντίον 11 ήμασταν μια χαρά. Ελέγχαμε τον αγώνα από την αρχή και η νίκη μας ήταν παραπάνω από δίκαιη. Ήρθε αργά? Ίσως ναι, ίσως όχι. Θα δείξει. Η εμφάνιση πάντως ήταν πολύ καλή.

Την Κυριακή θα παίξουμε 11 εναντίον 14. Όπως στις 7 από τις 8 αγωνιστικές που προηγήθηκαν. Χρειάζεται πολύ μεγαλύτερη προσπάθεια. Αυτονόητο. Θα δείξει.  :sunglasses:

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66

Επιστρέφω από υπαίθρια σουβλακοκρασοκατάνυξη με συναγωνιστές ΠΑΝΑΘΕΣ  με ταυτόχρονη παρακολούθηση του αγώνα. Απόψε στο 11 εναντίον 11 ήμασταν μια χαρά. Ελέγχαμε τον αγώνα από την αρχή και η νίκη μας ήταν παραπάνω από δίκαιη. Ήρθε αργά? Ίσως ναι, ίσως όχι. Θα δείξει. Η εμφάνιση πάντως ήταν πολύ καλή.

Την Κυριακή θα παίξουμε 11 εναντίον 14. Όπως στις 7 από τις 8 αγωνιστικές που προηγήθηκαν. Χρειάζεται πολύ μεγαλύτερη προσπάθεια. Αυτονόητο. Θα δείξει.  :sunglasses:
φίλε μου καλέ...ο κρόκους τώρα θα δράσει...το προσπάθησε την κυριακή και απέτυχε...ξέρει ότι ΄τωρα θα υπάρξει ξεκίνημα απο εμάς....πρέπει να το κόψει...ο κόρακας θα δουλέψει χειρουργείο....καλά θα ήταν πριν τον αγώνα να του τρίξουν του κόρακα τα δόντια......και φυσικά να μπουν μεσα και να χτυπήσουν απο την αρχή το ματσάκι...

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
θέλω να ευχαριστήσω τον φίλο μου τον βύζο ο οποίος με ενημέρωνε για την εξέλιξη του βου ημιχρόνου κατα την διάρκεια της ουισκοκατάνιξης σε ροκμπλούζ μπάρ του πιτσουνίου....... :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866

ελα ρε λιακο :2funny:
ρε πως το συνδιαζεις καθε φορα μετα απο αγωνα εχει μασα :2funny:
τους γαμησαμε ρε σημερα :thumbsup:

spirosbof

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2008
Like
2
Πόντοι
16
Ετσι ετσι δοξαστε τους,μεχρι την επομενη σφαλιαρα,που κοντολογις ερχεται  :grin:
καλημερα

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Καλημέρα φίλοι ΠΑΝΑΘΕΣ.
Μεγάλη και άξια εμφάνισή σας χθες,συνοδευόμενη από μεγάλη νίκη.
Πόλλά συγχαρητήρια κ καλή τύχη στην συνέχεια-αν κ σας έχω επίφοβους ότι μπορεί να χύσετε την καρδάρα με το γάλα.
Α έχετε κ τα συγχαρητήρια από την Σαρλίζ μου. :smitten:

Συνημμένα

• normal_048.jpg
    normal_048.jpg
    27,6 KB · Εμφανίσεις: 53

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.073
Πόντοι
22.785
Μην το λες μην το λες.......... απα πα πα πα....

[size=25pt]deja-vu............[/size][move][/move]

alfa291

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2006
Like
457
Πόντοι
36

alfa291

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2006
Like
457
Πόντοι
36
Καλημέρα φίλοι ΠΑΝΑΘΕΣ.
Μεγάλη και άξια εμφάνισή σας χθες,συνοδευόμενη από μεγάλη νίκη.
Πόλλά συγχαρητήρια κ καλή τύχη στην συνέχεια-αν κ σας έχω επίφοβους ότι μπορεί να χύσετε την καρδάρα με το γάλα.
Α έχετε κ τα συγχαρητήρια από την Σαρλίζ μου. :smitten:

Καλημέρα!

ΙΜΟ πολύ πιο σημαντική από τη νίκη είναι η εμφάνιση. Πολύ μεγάλη. Αφήνει υποσχέσεις ότι μπορεί να δέσει η ομάδα. Θα δείξει...

bonbenito

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2008
Like
5
Πόντοι
16
Διώξτε τον Τεν Κάτε ΤΩΡΑ λέμεεεεε!!!!!
:uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

ProudToBeGreek

Μέλος
Εγγρ.
4 Οκτ 2008
Like
16
Πόντοι
6
Παιδιά το μεγάλο πρόβλημα στην Ελλάδα είναι η διαιτησία. Ο πράκτορας ελέγχει τα πάντα και χωρίς τη διαιτησία δεν κάνουμε τίποτα. Ανεξάρτητα από το τι θα γίνει τον Κυριακή μας περιμένουν μεγάλα χειρουργεία.

Επισκέπτης
Παιδιά το μεγάλο πρόβλημα στην Ελλάδα είναι η διαιτησία. Ο πράκτορας ελέγχει τα πάντα και χωρίς τη διαιτησία δεν κάνουμε τίποτα. Ανεξάρτητα από το τι θα γίνει τον Κυριακή μας περιμένουν μεγάλα χειρουργεία.
ρε κακομοιρε για τα μαυρα χαλια σας με τις γριες,με τον εργοτελη φταιει ο πρακτορας???
ποσο μαλακας μπορει να εισαι???

bonbenito

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2008
Like
5
Πόντοι
16
Μη μιζεριάζεις. Άμα η ομάδα αρχίσει (που ελπίζω άρχισε) να αποδίδει σύμφωνα με αυτό που χει στο μυαλό του ο Ολλανδός (διώξτε τον λέμεεεεεε :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:) δε θα μπορούνε ούτε τα κοράκια να τη σταματήσουνε.
Υπομονή και ΜΗΝ περιμένεις πολλά για φέτος, ότι έρθει καλοδεχούμενο, αλλά του χρόνου θα έχουν αφομοιωθεί αυτά που θέλει ο Τεν Κάτε. Τότε θα δούμε καλή μπάλλα. Εγώ μπορώ να περιμένω, οι άλλοι ΔΙΩΞΤΕ ΤΟΝ ΤΩΡΑ λέμεεεεε :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

bonbenito

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2008
Like
5
Πόντοι
16
οι ιδιοι θα κλαινε ΠΑΛΙ & θα μιζεριαζουν ΑΝ την κυριακη φανε πουτσα..παλι θα φταιει ο χτεσινος ηρωας & ΠΑΝΤΑ η παραγκα του θειου..ο ελληναρας σε ολη την μαλακια του..
Δεν ισχύουν για μένα αυτά. ΑΝ μας νικήσετε, θα στεναχωρηθώ, σύμφωνοι. Αλλά δεν θα αλλάξει τίποτα σε αυτά που προσωπικά πιστεύω για τον Τεν Κάτε και τα οποία έχω δηλώσει ΚΑΙ ΕΔΩ επανειλλημένα. Ξέρω (έστω, πιστεύω) ότι συνολικά αυτή τη στιγμή έχουμε καλύτερη ΟΜΑΔΑ όπως ξέρω ότι 2-3 παίκτες δικοί σας μπορούνε μόνοι τους να πάρουν ένα ματς. Μην σκοτίζεσαι, ο πρόεδρος-επενδυτής ( :2funny: :2funny: :2funny:) ξέρει....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom