Μπραβο ρε βαζελοι, καιρος ηταν! Συγχαρητηρια για την νικη σας![]()
...ευχαριστουμε ρε μαγκακο.....φαντασου περηφανεια που θα 'νιωσαν οι ομογενεις στη Γερμανια....
Αυτην την στιγμη που βλεπω το πρωτο γκολ στην ΝΕΤ συγκινηθηκα......ανατριχιλα......
Μπραβο ρε βαζελοι, καιρος ηταν! Συγχαρητηρια για την νικη σας![]()
Λοιπον επειδη αργειτε να μου απαντησετε και εκνευριζομαι : 4 + 4 = 8 γκολακια απο Βερντερ και Νταρκο την Κυριακη / τα λεμε ξανα στις 11:30 το βραδυ οταν θα ειστε με τα βρακια κατεβασμενα![]()
![]()
![]()
![]()
....ρε παιδια τι εβαλε ο Καραγκουνης ? Τι φωτοβολιδα ηταν αυτη ?
...παιδια , το βλεμμα του Ντιεγκο το ειδατε μετα το 3ο γκολ ? Ετοιμος να κλαψει ηταν...
Πουν'τος ο Υπουργός;Εξαφανίστηκε;Θα φανεί μέχρι την Κυριακή;![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
αρουραιοι αρουραιοι στην ευρωπη θα ειστε παντα τελευταιοι![]()
![]()
![]()
![]()
Θα διαφωνήσω.Δεν είναι καφενείο,αλλά ασόβαρη ομάδα.Μπορεί στη μέρα της να σε σκορπίσει στους 5 ανέμους,πολύ εύκολα όμως μπορεί να πάθει το ίδιο.Σήμερα δεν της πήγαν 2-3 φάσεις στην αρχή-δεν λέω ευκαιρίες,αλλά στιγμές του αγώνα-και μετά έχασε την αυτοσυγκέντρωσή της.Μπράβο στον παο για την νίκη αλλά επιβεβαιώνεται για άλλη μια φορά το τι καφενείο είναι η Βερντερ και όχι μόνο φέτος αλλά τα τελευταία 10 χρόνια, όταν έλεγα ότι πέρσι ο ολυμπιακός απλώς κέρδισε το καφενείο ήμουν εμπαθής και κακός, βαρέθηκα να επιβεβαιώνομαι!![]()
..εγω εχω μια απορια .....πρεπει να βγει κοτζαμ Βγενοπουλος και να απειλησει εμμεσως πλην σαφως τος παικτες οτι θα φυγουν πρωτα αυτοι μεχρι τον τελευταιο και οτι ο Τεν Κατε μενει για να παιξουν τα μαλακισμενα οπως πραγματικα μπορουν???
Υ.Γ. ....μαλακισμενα , απο αυριο τα κεφαλια μεσα...συγκεντρωση , προπονηση και οχι πολλα πολλα.....πουτσα στον γαβρο για να ολοκληρωθει το παρτυ....
οπως εχω ξαναπει
ο βγενο ειναι μαγκας ρε
Η βαθμολογία είναι ως εξής:Μπαλαρα παιξατε παιδια,αλλα η ανορθωση ηταν παλι η μεγαλη εκπληξη,θα ναι κριμα να μην περασει αυτη η ομαδα,αμα νικησει τη Βερντερ περναει οτι και να γινει στο οακα??
Μπράβο στον παο για την νίκη αλλά επιβεβαιώνεται για άλλη μια φορά το τι καφενείο είναι η Βερντερ και όχι μόνο φέτος αλλά τα τελευταία 10 χρόνια, όταν έλεγα ότι πέρσι ο ολυμπιακός απλώς κέρδισε το καφενείο ήμουν εμπαθής και κακός, βαρέθηκα να επιβεβαιώνομαι!![]()