georgebest
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 7
- Like
- 378
- Πόντοι
- 366
οι Γερμανοί πάντα ψώνιζαν από μας μέσα στη Γερμανία (Λεβερκούζεν, Σάλκε, Αμβούργο). φέτος δεν περίμεναν καν τις εκπτώσεις
ποιοι εμείς ρε φίλεEσείς μετά την πεντάρα στην Μπάγερν την λέγατε υπερομάδα.
Σε σπίτι που μπαίνει ο ''Πρωταθλητής'' δε χρειάζεται κωλόχαρτομόνο κωλόχαρτο.....
Από τη βιασύνη μου σε πέρασα για γαύρο ;) ;)ποιοι εμείς ρε φίλε
...ρε μαγκες Παναθηναικοι , προκειται για μεγαλη ελληνικη νικη στο ποδοσφαιρο και καθεστε και ασχολειστε με τους κομπλεξικους ???? Μην τους δινετε αξια ρε...
ελλας ευρωπη ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ γαμιεται το λιμανι και ο ολυμπιακος.αντε γεια γαυρακια την κυριακη εφρχεται η σειρα σας.καθιστε καναπε και απολαυστε μπαλλα απο την καλυτερη ελληνικη ομαδα στην ευρωπη.αντε γεια.
ελλας ευρωπη ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ γαμιεται το λιμανι και ο ολυμπιακος.αντε γεια γαυρακια την κυριακη εφρχεται η σειρα σας.καθιστε καναπε και απολαυστε μπαλλα απο την καλυτερη ελληνικη ομαδα στην ευρωπη.αντε γεια.
βοηθεια τους
...καλα ρε πουστη μου , περιγραφη στο ΝΕΤ κανει ο γαβρος ο Που - ρου - Που - που ?
Δεν μας αφησουν να αγιασουμε ρε γαμωτο....
Ρε γάμησέ τους όλους, σιγά μην κάτσω να ακούσω τι θα πούνε, μάτια δεν εχεις, δεν είδες μόνος σου? έχω ήδη ετοιμαστεί και πάω να το γλεντήσω......καλα ρε πουστη μου , περιγραφη στο ΝΕΤ κανει ο γαβρος ο Που - ρου - Που - που ?
Δεν μας αφησουν να αγιασουμε ρε γαμωτο....
εγώ νομίζω ότι και οι Ιταλοί αξίζουν να φάνε τον πούτσο μας