Νέα

Πράσινε Θεέ Παναθηναϊκέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 138K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)

Ποιό όνομα θα θέλατε για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού;

• Παύλος & Θανάσης Γιαννακόπουλος

Ψήφοι: 107 30,1%
  • Όνομα χορηγού

Ψήφοι: 39 11,0%
  • Panathinaikos Arena

Ψήφοι: 140 39,4%
  • Γιώργος Καλαφάτης

Ψήφοι: 29 8,2%
  • Μίμης Δομάζος

Ψήφοι: 24 6,8%
  • Δημήτρης Σαραβάκος

Ψήφοι: 14 3,9%
  • Κριστόφ Βαζέχα

Ψήφοι: 25 7,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    355

chris1982

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2006
Like
0
Πόντοι
6
ρε φιλε τον ειδα με καλλιθεα τον βλεπω κ με παοκ.οποτε παιζει γκολ βαζει.με  τον εργοτελη 2 εβαλε στο κυπελλο ασε που το 1 ακυρωθηκε αδικα

theofilos

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2006
Like
0
Πόντοι
6
Και στο κάτω κάτω, γιατί να μην ζητήσουν πριμ επειδή κέρδισαν το γάβρο; Εκτός αν προτιμάς τις εποχές που ο Σωφέρ είχε συμβόλαια πείνας με τους διάφορους Καραγκούνηδες. Η το καλοκαίρι, που επιχείρησε να κόψει τη μπάλα στο Γκέκα, επειδή ήθελε ντε και καλά να τον δώσει στον ΠΑΟΚ για αντάλλαγμα. Προτιμάς παίχτες που να μην αντιμιλάνε ποτέ στο αφεντικό;

chris1982

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2006
Like
0
Πόντοι
6
το σπιτι του γαυρου στο κυπελλο με τηβν καλλιθεα αυτοες θα το εκλεινε για ενα γκολ περασε ο γαυρος..2 τουχε βαλει τοτε του βρωμογαυρου

theofilos

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2006
Like
0
Πόντοι
6
το σπιτι του γαυρου στο κυπελλο με τηβν καλλιθεα αυτοες θα το εκλεινε για ενα γκολ περασε ο γαυρος..2 τουχε βαλει τοτε του βρωμογαυρου

Οκ, αλλα με καμμιά Μάντσεστερ τι θα έκανε λες;

KARALIAKOURAS

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2006
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
6
Θα σου απαντησω εν ταχει γιατι με καλει ο Μορφεας.
Ο Γκονζαλες,οπως και αλλοι παικτες σε αλλες ομαδες,δεν το λενε για να πουλησουν οπαδιλικι.Το λενε για ανεβασουν τον πηχη,να σφιξουν οι κωλοι.Να πει στους κοιμισηδες συμαπαικτες του "Ρε μαλακες ειμαστε ρεντικολα,ολο δευυτεροτριτοι,ξυπνηστε!".Απλα σε παικτες που κανουν για μεγαλες ομαδες η πιεση της πρωτιας λειτουργει ευεργετικα,σε παικτες που  απλα δεν κανουν η' δεν εχουν ψηθει πρωτα για να κανουν
τους φευγει το σκατο.
Και αν θες τη γνωμη μου,ναι τον Εκι τον βλεπω να φευγει γιατι απλα χαραμιζεται.Για τη παρτη του καθαρα, καλυτερα να την κανει.
Και θα μεινουμε με τον Παπ και τ'αλλα παιδια που θεωρουν επιτυχια να κερδανε τον χειροτερο Ολυμπιακο της τελευταιας 15ετιας με αυτογκολ του Κωστουλα και μετα να ζητανε πριμ,λες και κατεκτησαν τιποτα τα μαλακιστηρια....Αυτος ειναι ο Παναθηναικος του Σωφερ. :)

theofilos

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2006
Like
0
Πόντοι
6
Θα σου απαντησω εν ταχει γιατι με καλει ο Μορφεας.
Ο Γκονζαλες,οπως και αλλοι παικτες σε αλλες ομαδες,δεν το λενε για να πουλησουν οπαδιλικι.Το λενε για ανεβασουν τον πηχη,να σφιξουν οι κωλοι.Να πει στους κοιμισηδες συμαπαικτες του "Ρε μαλακες ειμαστε ρεντικολα,ολο δευυτεροτριτοι,ξυπνηστε!".Απλα σε παικτες που κανουν για μεγαλες ομαδες η πιεση της πρωτιας λειτουργει ευεργετικα,σε παικτες που  απλα δεν κανουν η' δεν εχουν ψηθει πρωτα για να κανουν
τους φευγει το σκατο.
Και αν θες τη γνωμη μου,ναι τον Εκι τον βλεπω να φευγει γιατι απλα χαραμιζεται.Για τη παρτη του καθαρα, καλυτερα να την κανει.
Και θα μεινουμε με τον Παπ και τ'αλλα παιδια που θεωρουν επιτυχια να κερδανε τον χειροτερο Ολυμπιακο της τελευταιας 15ετιας με αυτογκολ του Κωστουλα και μετα να ζητανε πριμ,λες και κατεκτησαν τιποτα τα μαλακιστηρια....Αυτος ειναι ο Παναθηναικος του Σωφερ. :)

ΠΟτέ δεν σου άρεσε με το τριφύλλι ο Παπ; Μήπως είσαι άδικος;

chris1982

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2006
Like
0
Πόντοι
6
θα επαιρνε τα αρχιδια μου οπως κατι παιχταραδες τυπου παπαδοπουλου ,σαλπιγγιδη κ σια...φιλε ολοι αυτοι ειναι το ιδιο...θεμα προβολης μαρκετινγκ τυχης κ μιας καλης χρονιας ειναι ολα.προσωπικη αποψη παντα

KARALIAKOURAS

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2006
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
6
Θεοφιλε αυτο το θεωρησα αυτονοητο.Οταν πηραμε το νταμπλ ο Παπ ηταν...Ροκυ Μπαλμποα.Κανεις δεν το αμφισβητει αυτο!Προς θεου.
Μιλαω για θεμα νοοτροπιας.Ακομα και το λεοντιου με το Μαντζιο που τους εχω πει στρινγκατους,καλοι παικτες ειναι.Το Θεμα ειναι αυτοι πως βλεπουν το Παναθηναικο?Τι στανταρντ τους θετει ο Σωφερ?
Εσυ θεωρεις επιτυχια τη νικη με γαυρο?
Αυτοι κανανε ενα καλο ματς και ξεκαβλωσανε.Δεν εχουν καταλαβει που παιζουν.Δεν εχουν καταλαβει πως θελουμε κουπες.
Αλλα κυριως ο Σωφερ δεν τους το δινει να το καταλαβουν.
Και η πλακα ξερεις ποια ειναι?Οτι και ο ιδιος το εχει καταλαβει το πε και προσφατα για "νοοτροπια πρωταθλητη που χρειαζεται ",αλλα δεν πειθει μεχρι στιγμης πως μπορει να το αλλαξει.Και μεχρει τοτε θα ειναι ο Σωφερ και στο ΟΑΚΑ "οο,εεε,εχομαστε στα επισημα,να σας γαμησουμε :knockinb:111"

theofilos

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2006
Like
0
Πόντοι
6
Θεοφιλε αυτο το θεωρησα αυτονοητο.Οταν πηραμε το νταμπλ ο Παπ ηταν...Ροκυ Μπαλμποα.Κανεις δεν το αμφισβητει αυτο!Προς θεου.
Μιλαω για θεμα νοοτροπιας.Ακομα και το λεοντιου με το Μαντζιο που τους εχω πει στρινγκατους,καλοι παικτες ειναι.Το Θεμα ειναι αυτοι πως βλεπουν το Παναθηναικο?Τι στανταρντ τους θετει ο Σωφερ?
Εσυ θεωρεις επιτυχια τη νικη με γαυρο?
Αυτοι κανανε ενα καλο ματς και ξεκαβλωσανε.Δεν εχουν καταλαβει που παιζουν.Δεν εχουν καταλαβει πως θελουμε κουπες.
Αλλα κυριως ο Σωφερ δεν τους το δινει να το καταλαβουν.
Και η πλακα ξερεις ποια ειναι?Οτι και ο ιδιος το εχει καταλαβει το πε και προσφατα για "νοοτροπια πρωταθλητη που χρειαζεται ",αλλα δεν πειθει μεχρι στιγμης πως μπορει να το αλλαξει.Και μεχρει τοτε θα ειναι ο Σωφερ και στο ΟΑΚΑ "οο,εεε,εχομαστε στα επισημα,να σας γαμησουμε :knockinb:111"

Μα αυτο λεω κι εγω. Οτι δεν γινεται να παρουμε κουπες με την ομαδα που εχουμε. Θελει πολλα πραγματα για να ξαναφτασουμε σ αυτο το σημειο, δυστυχως.
Και πρωτα απ ολα, να παψει ο Τζιγγερ να αντιμετωπιζει τους παιχτες σαν μουτσους στα καραβια του.

alfa291

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2006
Like
459
Πόντοι
36
Πράσινα αδέλφια, με τον ανεπάγγελτο    :jerking: ιδιοκτήτη της ΠΑΕ άσπρη μέρα μόνο κατά λάθος θα δούμε...

Ας το συνειδητοποιήσουμε!

Για πεισματάκια παιδιάστικα οι Κυριάκος (τον έδιωξε στη μέση της χρονιάς και χάσαμε δικό μας πρωτάθλημα), Κωνσταντίνου (βρήκαν φορ οι απόγονοι μετά από χρόνια), Γκέκας (βγάζει μάτια στη Γερμανία, όχι στο Μπαχρέιν) διώχτηκαν από την ομάδα...

Ο Παύλος και ο Θανάσης να είναι καλά και οι 2 ομάδες του βόλλεϋ. Και όλα τα τμήματα που παλεύουν...

ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ!  :)

Carlos

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Αυγ 2005
Κριτικές
12
Like
2
Πόντοι
2.945
2  ερωτηματα  για  τους  μπουρδελομανεις  φιλαθλους 

1)  Η  συμβαση  εκμεταλλευσης  του  γηπεδου Καραισκακη  απο  τον Κοκκαλη  εχει  δημοσιοποιηθει  ποτε ? (ο  μοναδικος  δημοσιογραφος  που  ειχε  αρχιδια  να  το  ψαξει  ηταν  ο  σπαστικος Συριγος.Μαλιστα  ειχε  ειπωθει  οτι  η  δολοφονικη επιθεση  που  ειχε  δεχτει  μπορει  να  ειχε  σχεση  με  την  ερευνα  αυτη...)

2)  Ειναι  ποτε  δυνατον  η  Ξανθη  να  πουλα  τον  Τοροσιδη  στον  ΟΣΦΠ  και  μετα  απο  λιγο  να  βγαινει    ο  Πανοπουλος  και  να  πουλα  τρελα  κατηγορωντας  τον  Λεμονη  για αιφνιδια παραιτηση ?  Ναι  ρε  Πανοπουλε  μας  επεισες  παιζοντας  το  επιθετικος  και  υβριστικος  οτι  δεν  ηξερες  τιποτα......  Ημαρτον  ρε  καραγκιοζηδες , σεβαστειτε  λιγο  τους  φιλαθλους  αυτης της  ακριτικης  περιοχης....Φανταστειτε  να  ειχαν  γινει  αυτα  με  ΠΑΟ-ΟΦΗ . Θα  μας  ειχαν  ζαλισει  τα  αρχιδια  περι  θυγατρικων , μητρικων κλπ κλπ...

germaon

Σεβαστός
Εγγρ.
29 Απρ 2006
Κριτικές
18
Like
15
Πόντοι
2.007
Εγώ θέλω να δω τώρα με την απάτη της "διπλής ανάπλασης" που ο ΠΑΟ και θα χτίσει γήπεδο στο Βοτανικό και δε θα παραδώσει τη Λεωφόρο αφού ο Ερασιτέχνης... μάλωσε με τοην ΠΑΕ τί θα λένε όλοι αυτοί που μιλούσαν για απάτη του Ολυμπιακού με το Καραϊσκάκη (και ο αδέκαστος κύριος Συριγος βεβαιως βεβαιως)  >:(

theofilos

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2006
Like
0
Πόντοι
6
Εγώ θέλω να δω τώρα με την απάτη της "διπλής ανάπλασης" που ο ΠΑΟ και θα χτίσει γήπεδο στο Βοτανικό και δε θα παραδώσει τη Λεωφόρο αφού ο Ερασιτέχνης... μάλωσε με τοην ΠΑΕ τί θα λένε όλοι αυτοί που μιλούσαν για απάτη του Ολυμπιακού με το Καραϊσκάκη (και ο αδέκαστος κύριος Συριγος βεβαιως βεβαιως)  >:(

Δεν είναι απάτη δηλαδή η ιστορία του Καραϊσκάκη;
Και αμφισβητείς το οτι είναι αδέκαστος ο Φίλιππος Συρίγος; Αν έχεις στοιχεία περί του αντιθέτου, να τα καταθέσεις. Ειδ' άλλως, απλώς τον συκοφαντείς, ως γνήσιος γάβρος του Κόκκαλη που είσαι.

germaon

Σεβαστός
Εγγρ.
29 Απρ 2006
Κριτικές
18
Like
15
Πόντοι
2.007
Δεν είναι απάτη δηλαδή η ιστορία του Καραϊσκάκη;
Ασ'το Κραϊσκάκη. Είπαμε, είναι ...απάτη του κράτους που ... χαϊδεύει τον Κόκκαλη. Για τη Διπλή ανάπλαση δεν άκουσα σχόλιο από σενα.
Για τον κύριο Συρίγο (αν και κακώς ασχολούμαι με τέτοια καθιζήματα) θα τον δω αν για το Βοτανικό αφιερώσει τόσα άρθρα όσα για το Κραϊσκάκη.
Για την ΑΕΚ και το 44 πάντως ...τσιμουδιά. Εσένα πώς σου φαίνεται αυτό? Είναι χαρακτηριστικό αδέκαστου δημοσιογράφου?

theofilos

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2006
Like
0
Πόντοι
6
Ασ'το Κραϊσκάκη. Είπαμε, είναι ...απάτη του κράτους που ... χαϊδεύει τον Κόκκαλη. Για τη Διπλή ανάπλαση δεν άκουσα σχόλιο από σενα.
Για τον κύριο Συρίγο (αν και κακώς ασχολούμαι με τέτοια καθιζήματα) θα τον δω αν για το Βοτανικό αφιερώσει τόσα άρθρα όσα για το Κραϊσκάκη.
Για την ΑΕΚ και το 44 πάντως ...τσιμουδιά. Εσένα πώς σου φαίνεται αυτό? Είναι χαρακτηριστικό αδέκαστου δημοσιογράφου?

ʼλλο ρώτησα, άλλο απαντάς. Δεν γίνεται κάθε φορά τα επιχειρήματα να είναι της κατηγορίας "κι εσεις γιατί καταπιέζετε τους μαύρους στην Αμερική;" κατά το ανέκδοτο.
Αν όμως το Καραϊσκάκη είναι απάτη, εσύ συνεργείς σ' αυτήν, πηγαίνοντας εκεί, ναι η όχι;

theofilos

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2006
Like
0
Πόντοι
6
Και για να μπω στη λογική σου, αν ο Φίλιππος Συρίγος είναι για σένα "καθίζημα" (μόνο και μόνο επειδή τα έβαλε με τον Κόκκαλη, που του έστειλε τους φουσκωτούς, όπως ξέρεις), ο Τσουκαλάς και οι αληταράδες εγκάθετοί του τι είναι;

germaon

Σεβαστός
Εγγρ.
29 Απρ 2006
Κριτικές
18
Like
15
Πόντοι
2.007
Δεν απαντάς για τη διπλή ανάπλαση όμως... Τί γνώμη έχεις?
Ούτε μου εξηγείς  γιατί ο Συρίγος δεν έγραψε τίποτα για 44 και Βοτανικό

theofilos

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2006
Like
0
Πόντοι
6
Δεν απαντάς για τη διπλή ανάπλαση όμως... Τί γνώμη έχεις?
Ούτε μου εξηγείς  γιατί ο Συρίγος δεν έγραψε τίποτα για 44 και Βοτανικό

Τα παίρνουμε ένα ένα. Και η μου απαντάς γι' αυτό που σε ρώτησα (οπότε απαντάω κι εγώ μετά), η δεν έχω κουβέντες μαζί σου.
Εφόσον όμως επιμένεις να λες το Συρίγο "καθίζημα" χωρίς στοιχεία, ως κοινός συκοφάντης, σε λυπάμαι. "Συκοφαντείτε- συκοφαντέιτε, όλο κάτι θα μείνει", που έλεγε και ο Γκαίμπελς.

germaon

Σεβαστός
Εγγρ.
29 Απρ 2006
Κριτικές
18
Like
15
Πόντοι
2.007
Σου είπα, ο Συρίγος είναι καθίζημα γιατί ασχολείται μόνο με το Καραϊσκάκη ενω θα έπρεπε να αφιερώσει και κανα αρθράκι μονόστηλο και για τα άλλα. Η μόνη ερμηνεία που χωράει σε αυτό είναι οτι έχει συμφέροντα να πολεμάει τον Κόκκαλη ή έχει εμπάθεια.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom