Νέα

Πράσινε Θεέ Παναθηναϊκέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 138K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (0 μέλη και 16 επισκέπτες)

Ποιό όνομα θα θέλατε για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού;

• Παύλος & Θανάσης Γιαννακόπουλος

Ψήφοι: 107 30,1%
  • Όνομα χορηγού

Ψήφοι: 39 11,0%
  • Panathinaikos Arena

Ψήφοι: 140 39,4%
  • Γιώργος Καλαφάτης

Ψήφοι: 29 8,2%
  • Μίμης Δομάζος

Ψήφοι: 24 6,8%
  • Δημήτρης Σαραβάκος

Ψήφοι: 14 3,9%
  • Κριστόφ Βαζέχα

Ψήφοι: 25 7,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    355

Επισκέπτης
Ουαου!Φιλε Λαμπρε δεν ξερω τι ομαδα εισαι αλλα αυτα που λες για συγκεκριμενους παικτες με βρισκουν απολυτα συμφωνο. :thumbsup:
Ειδικα η αναλυση για λεοντιου ειναι η πικρη αληθεια.
Ενα ματσο φλωροι εχουν μαζευτει στην Παιανια.
Ολο μαλλουρες,στεκες και ζελεδακι.
Αρα φταει ο Τζιγγερ με το Ληβαθηνο που αγορασαν παικτες ντελικατους και πολυ λαητ.Τον μουρινιο να ειχε φερει αντι Μπακε το καλοκαιρι, στα ιδια θα μασταν.Ελεος θελω στον παο δρεπανυφορα  τυπου αμανατιδη(του γαυρου) καρεμπε και ζε ελιας.
Ελεος πια με τους καλτσονατους >:(

μαλλον φιλε δεν καταλαβες πολλα.......το προβλημα δεν ειναι οτι τα παιδια ειναι ντελικατα και με μαλλακι σενιο αλλα οτι στο συχρονο ποδοσφαιρο θελεις να συνδυασεις 3 πραγματα......τεχνικη,ταχυτητα,δυναμη...........αν δεν εχεις και κυριως στο κεντρο και στα μπακ τετοιους παικτες που να κανουν κοντρολ και πασα υπο πιεση εκει που πρεπει.....γαμα τα.......ποιον ζε ελιας και αμανατιδη μου λες?ο πρωτος ηταν υπερβολικα σκληρος(οποτε τί να το κανουμε) και ο αλλος απλα ειχε πολυ παθος γιατι δεν ηξερε πολλα απο μπαλλα και προσπαθουσε να καλυψει το κενο αυτο με παθος και αυτοθυσια....και τα καταφερε πολυ καλα οπως και ο κουλης......ο καραταιδης που ηταν μακραν ο πιο γρηγορος αμυντικος του θρυλου την τελευταια δεκαετια....μαζι με τον ντρασενα που τον εστειλαν αδιαβαστο.........

και οσο για τον φιλο που ρωταει........ναι δυστυχως ειμαι κωλογαυρος!!!!!!!!!!!!

KARALIAKOURAS

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2006
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
6
Φιλε νομιζω δεν καταλαβες το υφος μου!
Εννοουσα πως απο το να εχω στρινγκατους τεχνιτες,προτιμω ατεχνα παθιασμενα δρεπανυφορα.Για τριτοκλασατα πρωταθληματα τυπου Ελλαδας,Σκωτιας και τα ρεστα.Αλλωστε εκει ειναι το μυστικο του Ολυμπιακου τοσα χρονια(για την Ελλαδα):παιρνουμε τσαμπουκαληδες για βαση και γαρνιρουμε με 1-2 τεχνιτες που θα κανουν το κατι παραπανω.Αυτο ο Τζιγγερ δεν το καταλαβε ποτε.Θες 7-8 να κλωτσανε σαν τα μουλαρια και παικτες τυπου Ριμπο,Τζιοβανι,Τζοτζεβιτς να καθαριζουν μπροστα.
Οσον αφορα το τι χρειαζεται ενας παικτης,ναι ειναι ταχυτητα,τεχνικη δυναμη και πασα υπο πιεση.Αλλα τετοιοι παικτες θα ειναι τουλαχιστον μαλακες να ερθουν Ελλαδα σε γονιμη ποδοσφαιρικα ηλικια.
Οταν σιτεψουν και το βασικοτερο ολων-η ταχυτητα- χαθει, πανε οπου γουσταρεις αρκει να τους τα σταξεις.(Ριμπο-Βικτορ).
Για μια ευρωπαικη ομαδα επιπεδου ειναι παλαιμαχοι.

Επισκέπτης
Φιλε νομιζω δεν καταλαβες το υφος μου!
Εννοουσα πως απο το να εχω στρινγκατους τεχνιτες,προτιμω ατεχνα παθιασμενα δρεπανυφορα.Για τριτοκλασατα πρωταθληματα τυπου Ελλαδας,Σκωτιας και τα ρεστα.Αλλωστε εκει ειναι το μυστικο του Ολυμπιακου τοσα χρονια(για την Ελλαδα):παιρνουμε τσαμπουκαληδες για βαση και γαρνιρουμε με 1-2 τεχνιτες που θα κανουν το κατι παραπανω.Αυτο ο Τζιγγερ δεν το καταλαβε ποτε.Θες 7-8 να κλωτσανε σαν τα μουλαρια και παικτες τυπου Ριμπο,Τζιοβανι,Τζοτζεβιτς να καθαριζουν μπροστα.
Οσον αφορα το τι χρειαζεται ενας παικτης,ναι ειναι ταχυτητα,τεχνικη δυναμη και πασα υπο πιεση.Αλλα τετοιοι παικτες θα ειναι τουλαχιστον μαλακες να ερθουν Ελλαδα σε γονιμη ποδοσφαιρικα ηλικια.
Οταν σιτεψουν και το βασικοτερο ολων-η ταχυτητα- χαθει, πανε οπου γουσταρεις αρκει να τους τα σταξεις.(Ριμπο-Βικτορ).
Για μια ευρωπαικη ομαδα επιπεδου ειναι παλαιμαχοι.

το προβλημα ειναι οτι ετσι σκεπτεται ο κοκκαλης......αλλα αυτος ο τροπος σκεψης και ειναι λαθος απο τη μια πλευρα και δεν εφαρμοζεται σωστα στην πραξη απο τη στιγμη που υιοθετειται.....και εξηγουμαι...........ποια ειναι τα δρεπανυφορα του ολυμπιακου?τα συχρονα δρεπανηφορα τυπου ΕΣΣΙΕΝ ειναι σε αλλες πολιτειες......και γιατί να εχουμε στο μυαλο μας την καταστροφη και οχι τη δημιουργια?ενας σοβαρος λογος για τον οποιο δεν βγαινουν μπαλαδοροι με ολη τη σημασια της λεξεως ειναι γιατι οι προπονητες τους τους καλουπωνουν σε μια μαλακισμενη σκεψη τους υπο το αγχος του αποτελεσματος.........δεν μπορεις π.χ. στον καστιγιο να κανει μονο αυτο!ενω μπορει να σου τα κανει ολα.....και εμεις τον βαζουμε βασικο μετα απο 4 χρονια στην ομαδα......

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Ολυμπιακός παιδιά. Το πρόβλημα που πάντα είχε ο Ολυμπιακός, που τώρα έχει ΚΑΙ ο Παναθηναϊκός και που η ΑΕΚ απλά το παρέκαμψε φέτος είναι πως από ακαδημίες έπασχε. Τώρα δεν έχει νέους παίκτες ούτε ο Παναθηναϊκός. Είναι λογικό οι πρόεδροι να μη θ΄λελουν να βάζουν πολλά λεφτά. Γιατί οι μεταγραφές των ακριβών ξένων δεν τους βγαίνουν και πληρώνουν τόσα στις ρήτρες που μετά το μετανιώνουν. Τις καλύτερες χρονιές του ο ΠΑΟ τις είχε με παιδιά από τα σπλάχνα του και λαβράκια εξωτερικού (βλ. βαζέχα, μπορέλι, Χένρικσεν κοκ), παίκτες δηλαδή που δεν τους έπιανε το μάτι σου. Όλα αυτα τα χρόνια ο Ολυμπιακός κάνει 1-2 μεταγραφές ενος μεγάλου για τα ελληνικά ξένου παίκτη (ακόμα κι αν δεν χρειάζεται σε αυτή τη θέση (βλ. Ρίμπο) αλλά από τις θέσεις που χρειάζεται κάποιο καλό παίκτη παίρνει όλο μάπες καρπούζια (ας μη θυμηθώ τους τελευταίους κεντρικούς αμυντικούς κάθε χρονιά). Από την άλλη περάσανε παίκτες που δεν ακούμπησαν στον ολυμπιακό που τραβάμε τα μαλλιά μας (Κρίστενσεν, Ντρασένα). Για τον ΠΑΟ, έτσι όπως είναι η ομάδα δεν υπάρχει άλλη λύση εκτός από αυτή που λέγαμε και στον Ολυμπιακό τη μαύρη 10ετία. Δηλαδή να πετάξει όλους τους παίκτες, να μείνει μόνο με πιτσιρικάδες για 2-3 χρόνια με την προσθήκη 1-2 καλών ξένων παικτών (και δεν μιλάω για τον Εκι που είναι λίγος κατά τη γνώμη μου) και μετά από την υπομονή των 3 χρόνων να σκίσει εντός και εκτός. Υπομονή δεν έχουμε. Ο Ολυμπιακός πήρε τα τελευταία πρωταθλήματα γιατί (αν εξαιρέσεις 2 χρονιές του Μπάγιεβιτς που έπαιξε μπάλα και μία του Προτάσοφ) οι άλλες ομάδες είναι σε μαύρα χάλια. Επίσης ο Ολυμπιακός έκανε και λάθη σε προπονητές, δεν τους έδωσε την ευκαιρία να φτιάξουν (Μπλαχίν-Προτάσοφ).
Η ΑΕΚ πάντως χτίζεται σταδιακά και θα κάνει καλή ομάδα αν δεν πάρουν τα μυαλά τους αέρα. ʼσχετο, τους παίκτες σας ρε σεις γιατι δεν τους θέλετε; )Μπασινάς, καραγκούνης, Κυριάκος, Κωνσταντίνου, Λυμπερόπουλος, Νικοπολίδης είμαι απόλυτα σίγουρος πως θα έβγαζαν μάτια αν είχαν μείνει στον ΠΑΟ. Μήπως ο κος Λιβαθηνός αναλώνει τους πάντες για να δικαιολογεί τη θέση του κάνοντας μεταγραφές; Αν θυμάμαι καλά ο Ολυμπιακός είχε μια χρονιά Μπάγεβιτς που δεν είχε κάνει ούτε μία μεταγραφή (κι ας έπρεπε) και προκρίθηκε από τους ομίλους...τυχαίο;;

peloponisios

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2005
Like
3
Πόντοι
16
Λάμπρο, σαφώς λέμε τις απόψεις μας. Αυτό που λέω όμως είναι ότι ο Βίκτορ δεν μου έχει δείξει καθόλου ότι ήρθε για τα ένσημα εδώ. Μου έχει δείξει αντιθέτως ένα επίπεδο το οποίο εμένα προσωπικά με σκλαβώνει απέναντι του. Μπορεί να μην έχω δει ΤΗΝ μπάλα αλλά πρωτίστως στον Παναθηναϊκό που με μεγάλωσε θέλω να βλέπω τέτοιους ακριβώς παίχτες. Το παιδί μπήκε, έβαλε τα πόδια του στην φωτιά, πήρε παιχνίδια μόνος του, κατέχει το άθλημα, βγάζει μια αύρα θετικότατη, δεν το παίζει κυρία και βεντέτα παρότι είναι. Είναι πρότυπο για κάποια παιδιά που θέλουν να παίξουν. Αυτά ίσως για μένα είναι πιο σημαντικά. Είναι προσωπικότητα και όχι γύφτος προικοθήρας. Για μένα. Αλλά ένας κούκος (ούτε δύο ούτε τρεις) φέρνουν την άνοιξη. Ας παίζει και με ένα πόδι, δεν με ενδιαφέρει, προάγει το επίπεδο μου και της ομάδας μου.
Και με λυπεί το γεγονός ότι τον φθείρουμε με αυτόν τον τρόπο. Τώρα για τα δαντελάκια που λέτε, ναι μεν αλλά.... μιλάμε για παιδιά 20χρονα και 22χρονα και 25χρονα. Ποιος είναι δίπλα τους να τους παιδαγωγήσει? Ποιος τους μαθαίνει γράμματα? Ποιος τους δείχνει ότι η ζωή δεν είναι μόνο μπάλα και ότι πρέπει να φτιάξουν πρώτα τον χαρακτήρα τους και μετά τα πόδια τους?
Όλα τα μαυράκια στη Γαλλία πάνε σχολεία και τους μαθαίνουνε τρόπους, φιλότιμο, να μιλάνε σωστά. Εδώ τους μαθαίνουνε να κάνουν αρπαχτές. Για αυτό ποτέ δεν λυπήθηκα ούτε για τον Νικοπολίδη, ούτε για τον Λύμπε, ούτε για τον Μιχαλάκη, ούτε για τον Μπασινά, ούτε για τον Σειταρίδη, αλλά λυπήθηκα για την μη αξιοποίηση του Ρενέ, την φυγή του Μικάελσεν, την φυγή του Πάολο, του Βαζέχα, του Βάντσικ, την μη αξιοποίηση του Σαραβάκου... Τέτοιους θέλω στον ΠΑΟ που ονειρεύομαι. Τότε δεν με στενοχωρούσε που έχανα το πρωτάθλημα γιατί είχαμε ένα επίπεδο. Τώρα που είμαστε αχταρμάς και το φιλότιμο είναι μαλακία και το επίπεδο πολυτέλεια, κάποιες εκλάμψεις λάμπουν εκθαμβωτικά και τις ξεχωρίζω. Ο Βίκτορ στην ομάδα του Κυράστα δεν θα έκανε παπάδες? Στην ομάδα του 96' δεν θα έκανε μπαμ? Πιστεύω πως ναι.
Πάντως επειδή είναι ωραίος ο ρομαντισμός στην μπάλα, ακούω απόψεις, να πιάσουμε κουβέντα... Για πες.
(π.χ. όποτε βλέπω τον πραγματικά μεγάλο και πρότυπο Δεληκάρη και τον ακούω, μου σηκώνεται η τρίχα, και μετά ακούς τον Γκούμα, τον Αμανατίδη να μιλάνε και λες ρε πούστη μου, κανείς δεν τους έχει πει να το βουλώσουν? )

peloponisios

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2005
Like
3
Πόντοι
16
Ουαου!Φιλε Λαμπρε δεν ξερω τι ομαδα εισαι αλλα αυτα που λες για συγκεκριμενους παικτες με βρισκουν απολυτα συμφωνο. :thumbsup:
Ειδικα η αναλυση για λεοντιου ειναι η πικρη αληθεια.
Ενα ματσο φλωροι εχουν μαζευτει στην Παιανια.
Ολο μαλλουρες,στεκες και ζελεδακι.
Αρα φταει ο Τζιγγερ με το Ληβαθηνο που αγορασαν παικτες ντελικατους και πολυ λαητ.Τον μουρινιο να ειχε φερει αντι Μπακε το καλοκαιρι, στα ιδια θα μασταν.Ελεος θελω στον παο δρεπανυφορα  τυπου αμανατιδη(του γαυρου) καρεμπε και ζε ελιας.
Ελεος πια με τους καλτσονατους >:(

Τέτοιους κάφρους φίλε μου δεν πρέπει να έχει ο ΠΑΟ. Προτιμώ ένα Ρενέ, ένα Μικάελσεν που κάνουν καλλίτερη δουλειά και ξέρουν να πουν δυο κουβέντες και δεν είναι γύφτοι. Προτιμώ έναν Κόλκα να αλωνίζει και να κάνει γιο γιο αυτούς που αναφέρεις και μετά πηγαίνει σπίτι του και δεν προκαλεί. (Αλήθεια, θα μου εξηγήσει ποτέ κανείς γιατί δεν κρατήσαμε τον παιχταρά αυτόν? )

fkmenace

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2006
Like
14
Πόντοι
6
Παιδιά, για μένα το πρόβλημα είναι αλλού.

Ο Παναθηναϊκός πήρε πρωτάθλημα (ψέμματα, νταμπλ) πριν από μερικά χρόνια με βασικούς τους εξής παίκτες :

- Νικοπολίδης μετέπειτα Χαλκιάς
- Σεϊταρίδης, Φύσσας για μερικά παιχνίδια και κυρίως Μινχ
- Μόρις- Κυργιάκος-Γκούμας
- Ζουτάουτας-Μπασινάς-Μίτου (ήμαρτον)- Μάριτς- Σανμαρτεάν-Σαπάνης-Επαλέ
- Παπαδόπουλος-Κωνσταντίνου και στα τελευταία ματς Ολιζαντέμπε
- Γκονζάλες στον δεύτερο γύρο, και στο μισό κιόλας

Πιστεύετε ότι αυτό το ρόστερ είναι καλύτερο από αυτό που έχει τώρα? Σίγουρα ξεχνάω κάποιους βέβαια.. Και δεν αντιλέγω ότι σε ορισμένες θέσεις , και κυρίως στα μπακ, ποτέ δεν ήρθαν επαρκείς αντικαταστάτες. Αλλά για μένα η βασική διαφορά ήταν ότι εκείνη η ομάδα είχε χτιστεί με ένα πλάνο.. Ασχέτως προσωπικής αξίας , ο καθείς ήξερε τη θέση του, και η ομάδα έπαιζε σαν ομάδα, και όχι σαν την ομάδα του 5χ5 που βρίσκεται απλά κάθε Κυριακή..

Το πιο σωστό που διάβασα, κατ εμέ, είναι για τη θέση του Παπαδόπουλου.. Ο Μουνιόθ δεν είναι βλάκας, για αυτό θέλει υψηλό σέντερ φορ. ʼμα δείτε την παραγωγικότητα του διδύμου κυπριακό κριάρι - Μητσάρας εκείνη τη χρονιά, θα καταλάβετε.. Και με τον Σαλπιγγίδη από δίπλα..
Οπότε εγώ δεν πιστεύω ότι θα κάνουμε κάτι αυτή τη χρονιά. Αλλά με λίγη υπομονή και πίστη στον Μουνιόθ, τον οποίο πρέπει να αφήσουν να δουλέψει, τουλάχιστον ελπίζω ότι του χρόνου, και με αυτό το υλικό βελτιωμένο (να φεύγουν κάτι ʼντριτς που έβαλε δύο μακρινά σουτ και τον βγάλαμε καλό πόδι, Σέριτς , Μπίσκαν κλπ.) τουλάχιστον ευελπιστώ ότι θα παίζουμε ΜΠΑΛΑ.. και ας μην πάρουμε τίποτα..

Τώρα αν αρχίσει πάλι τις μαλακίες ο Τζίγκερ, διώξει εκατό και πάρει άλλους τόσους, απλά ας πάει να γαμηθεί...

fkmenace

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2006
Like
14
Πόντοι
6
Τέτοιους κάφρους φίλε μου δεν πρέπει να έχει ο ΠΑΟ. Προτιμώ ένα Ρενέ, ένα Μικάελσεν που κάνουν καλλίτερη δουλειά και ξέρουν να πουν δυο κουβέντες και δεν είναι γύφτοι. Προτιμώ έναν Κόλκα να αλωνίζει και να κάνει γιο γιο αυτούς που αναφέρεις και μετά πηγαίνει σπίτι του και δεν προκαλεί. (Αλήθεια, θα μου εξηγήσει ποτέ κανείς γιατί δεν κρατήσαμε τον παιχταρά αυτόν? )

Δεν μαρκάρει - σπρώχνει.. Κάτω από 1.72 γαρ..

peloponisios

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2005
Like
3
Πόντοι
16
Ναι αλλά φέτος είναι βασικός στην Φέγενορντ και παίζει καλά και εδώ απ'όσο θυμάμαι, ήταν καλός. Ήξερε και μπάλα κιόλας.

Είχαμε και τον Γήττα κάποτε... Αλήθεια τους πρώην τους έχετε δει φέτος? Που σε πονεί και που σε σφάζει... Σαρακατσάνος, Κουτσουρές και δεν συμμαζεύεται...

Carlos

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Αυγ 2005
Κριτικές
12
Like
2
Πόντοι
2.945
    Τετοια    κριση    δεν  θυμαμαι  να  'εχει  περασει  ο  ΠΑΟ  τα  τελευταια  χρονια . Ωρες-ωρες  γινονται    καποιες  κινησεις  απο  την  διοικηση  και  αναρωτιεσαι  αν  οι  ανθρωποι  ειναι  1)τρελοι, 2)πανασχετοι  και  3)κρυφολυμπιακοι  που  εχουν    διεισδησει  και  θελουν    να    μας  διαλυσουν  εκ  των  εσω .    Αληθεια  ,  οπως  πολυ  σωστα  ανεφερε  ενας  φιλος  προηγουμενως  , ο  Κολκα  γιατι  εφυγε , καταλαβε  κανεις ?  Και  να'ταν μονο  αυτος , παει  στο  διαολο....  Παντως    ειναι  ειρωνικο  πως  ενω  το  ποδοσφαιρο  μας  εχει  κανει  ρεζιλι  ,  στο  μπασκετ  η    αυτοκρατορια    καταπινει  τον  ενα  μετα  τον  αλλο  σε  ολη  την  Ευρωπη . Θα  μου  πειτε  εκει  ειναι  διαφορετικα . Ναι  αλλα  δεν  μπορω  να  παραβλεψω  οτι  ο    Παυλος    δινει  ρεσιταλ  διοικησης  και  αποτελει    παραδειγμα  προς  μιμηση  για  καποιους  αλλους    νεοτερους . 3  απλα  πραγματακια  εχει  κανει :
    1) Kαθε  χρονο  φερνει  την  αφροκρεμα    των  παικτων ,  δηλαδη  σπρωχνει  χρημα
    2) Εχει  αφησει    την  ομαδα  εν  λευκω  στον  στρατηγο  Ομπραντοβιτς  και  δεν  ανακατευεται  σε  μεταγραφες,αγωνιστικα  θεματα κλπ
    3) Δειχνει  οτι  εχει  μερακι , λατρεια , ειναι  οπαδος  της  ομαδας . Ξερετε  πολλους  προεδρους  στην  Ευρωπη  να  παρατανε  την  Βιανεξ  και  να  τρεχουν  να  υποδεχτουν  τους  Μπετσιροβιτς,Ντελκ  στην  πρωτη  προπονηση  τους ?
    Και    μια  απορια    για    το  τελος . Αφου  ο  Τζιγγερ  δεν  ξερει    απο  μπαλα - οπως  και  ο  businessman  Κοκκαλης , μονο ο  Ντεμης  ειναι  ποδοσφαιρανθρωπος -  γιατι  δεν  εχει  μια  ομαδα  συμβουλων  διπλα  του  η  οποια  να  απαρτιζεται  απο  βετερανους  που  ξερουν  το  αντικειμενο  και  αποδεδειγμενα  αγαπουν  τον  ΠΑΟ(Σαραβακος,Βαζεχα) ?
      Αυτη  την  στιγμη  στον  ΠΑΟ  δεν  υπαρχει  ενα    σταθερο  σημειο  αναφορας  , ενας    ανθρωπος-ιστορικο συμβολο    που  να  ενωνει  τους  υπολοιπους(βλ. Φρανκι  στο  μπασκετ) .  Ειναι  δυνατον  απο  τους  παλιους    να  εχει  ξεμεινει  ο  γραφικος Φυλακουρης  στην  Παιανια ?

germaon

Σεβαστός
Εγγρ.
29 Απρ 2006
Κριτικές
18
Like
15
Πόντοι
2.007
Το πρόβλημα πιστεύω διογκώνεται στις ομάδες μας.Και διογκώνεται από τους οπαδούς. Για δυο λογους.
1) Αρχίσαμε τα τελευταία χρόνια να "βομβαρδιζόμαστε" από το ξένο ποδόσφαιρο στην τηλεόραση και έτσι οι συγκρίσεις με το ελληνικό είναι αναποφευκτες, άρα και η μελαγχολία.
2) Οι δημοσιογράφοι λαϊκίζουν σε απίστευτο βαθμό. Χαϊδεύουν τα αυτιά των οπαδών-πελατών και τους γεμίζουν φούμαρα ότι οι ομάδες μας είναι κάτι. Το πρόβλημα αυτό είναι εντονότερο στον Παναθηναϊκό , για τον οποίο δημοσιογράφοι εκμεταλλεύονται κάποιες μεμονωμένες πορείες του παρελθόντος (μεχρι και στον τελικό) που δεν έχουν κάνει οι άλλες ελληνικές ομάδες και προσπαθουν να μας πείσουν οτι ο ΠΑΟ είναι κάτι μεταξύ Ρεάλ και Μπάγερν. Έτσι ο κόσμος τα πιστεύει (γιατί τον συμφέρει,καθως ως λαός είμαστε πολύ συμφεροντολογοι) και όταν προσγειώνεται στην πραγματικότητα είναι πιά πολύ αργά. Έτσι ψάχνει να ανακαλύψει τί φταίει που δεν πάει καλά. Τίποτα δε φταίει ρε παιδιά. Έτσι ήταν πάντα οι Ελληνικές ομάδες. Μια σεζόν καλή μπάλα και 10 κακή. Απολαύστε αυτό που έχετε .
Ο Ολυμπιακός άλλη περίπτωση. Επειδή έχει σαρωσει τα πάντα στην Ελλάδα κάποιοι προσπαθούν να μας πείσουν ότι ο στόχος της ομάδας πρεπει να είναι η...ευρωπαϊκή καταξίωση. Τί άλλο να γράψουν ? Φυσικά ο κύριος λόγος που ο Ολυμπιακός αποτυγχάνει στο Τσ.Λ. δεν είναι άλλος από τον εξής απλό. Στον όμιλό του υπάρχουν σχεδόν πάντα τρεις καλύτερες ομάδες. Στο φετινό Τσ.Λ. δεν προκρίθηκε ΟΥΤΕ ΜΙΑ ομάδα απο το 3ο και 4ο γκρούπ δυναμικότητας. Κάτι αστείες δικαιολογίες "φταίει ότι παιρνει το πρωτάθλημα" κλπ δεν αξίζουν ούτε σχολιασμού. Γιατί και όταν έχασε το πρωτάθλημα ο Ολυμπιακός πάλι στην απ'έξω έμεινε. Απλά ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ και δεν προκρίνεται.
Όσον αφορά το μπάσκετ οι συγκρίσεις είναι λανθασμένες. Οι θρίαμβοι των Ελληνικών ομάδων (3 Πρωταθλητριών ο ΠΑΟ και 1 ο Ολυμπιακός) δεν οφείλονταν τόσο στους ...γιγαντες προέδρους μας , όσο στην εγκατάλειψη του αθλήματος από τις προηγμένες αθλητικά χώρες (μάλιστα σε μερικές δεν υφίσταται καν ως άθλημα, Αγγλία, Σκωτία, Ολλανδία, Γερμανία, Βέλγιο). Ας το είχαν αγαπήσει και σε αυτές τις χώρες το μπάσκετ όπως το ποδόσφαιρο και θα σου έλεγα πού θα ήταν  οι Έλληνες.Και ο Παύλος δεν αναμειγνύεται στη δουλειά του προπονητή φίλε Carlos γιατί πολύ απλά έχει τον 2ο καλύτερο προπονητή της Ευρώπης ( μετά το Μεσίνα) οπότε δε χρειάζεται. Νομίζετε οτι αν ο Κόκκαλης είχε τον Μουρίνιο θα ανακατευόταν?

Συμπέρασμα, ας απολαύσουμε αυτό που έχουμε , όπως είπα και πιό πάνω. Ούτως ή αλλως το αν κάτι είναι καλό ή κακό εξαρτάται από το πώς το βλέπεις. Το ποτήρι είναι μισοάδειο , είναι όμως και μισογεμάτο. "Έτσι είναι αν έτσι νομίζετε", Πιραντέλο

KARALIAKOURAS

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2006
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
6
Πελοπονησιε παικτη-λαητ-τεχνιτη να σε κανει γιο-γιο και πολυ καλυτερο οπως λες και να μην προκαλει εχει δεκα χρονια ο Γαυρος,τον Βησσαριωνα(τζορτζεβιτς).
Αυτο ειναι το προβλημα.Οτι και σε τεχνιτες και σε δρεπανυφορα ο γαυρος ηταν παντα πιο κομπλε.Και δεν θα μπω σε διαδικασια να λεω τα περι διαιτησιας.Αρκετα τη μασησαμε αυτη τη καραμελα!Με αποτελεσμα τα τελευταια 3 χρονια να βλεπουμε την αληθεια καταματα,με τις φλωρατζες του Τζιγγερ.Με ολα αυτα τα ελπιδοφαρα παιδακια με την καλη τεχνικη και το πολυ μελλον.
Απλα δες το Γκονζαλες.Που μπηκε μετα απο τοσους μηνες και μυρισε τεσοστερονη.Σαν τη μυγα μες το γαλα ξεχωριζει.
Και η ντριμπλα να μην του πιασει,ο αντιπαλος επιτοπου θα φαει κλωτσια.Και γι'αυτο πιστευω οι αλλοι δεν τον γουσταρουν στην ομαδα.Επειδη παιζει αντρικια και χαλαει τη πιατσα!Ειναι τυχαιο ποιους εχει βαρεσει?
Τους πιο εκνευριστικα κοιμησηδες:
Παπ,Τοργκελε,Γκεκα,Μαντζιο(=μεγαλυτερη απατη ποδοσφαιριστης ever) και ξερω γω πιο αλλο.
Εχει φρικαρει το παλικαρι εκει μεσα.Επομενος σιγουρα θα ναι ο Λεοντιου.Αυτος και αν θελει φαπες. :knuppel:

theofilos

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2006
Like
0
Πόντοι
6
Κοιμίσης ο Παπ; Δεν θα συμφωνήσω συνάδελφε!
Και είναι πολύ υπερτιμημένος ο Γκονζάλες, αν θες τη γνώμη μου.

Επισκέπτης
αντι ο γκονζαλες και ο καθε καθε γκονζαλες να παιζει μπουνιες με συμπαιχτες του ,να βαλει κατω τον κωλο του και να παιξει μπαλα!!τοσα λεφτα παιρνει!!ειναι προκληση να μην κανει τιποτα και να πληρωνεται!!και αυτο ισχυει για τον καθε ποδοσφαιριστη καθε ομαδας!!λενε το ποιηματακι γαι οπαδιλικι και το ποσο πονανε την ομαδα και οταν μπαινουν στο γηπεδο κοιμουνται!!

theofilos

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2006
Like
0
Πόντοι
6
Δεν εχει παίξει μπουνιές μόνο με συμπαίχτες του,
εχει παίξει μάπες και με ένα γαύρο σε ένα supermarket που ήθελε να τον πειράξει λέγοντας του κάποια γαλλικά.
Το να πάρεις την ευθήνη και να στήσεις τη μπάλλα στα 11 βήματα, να εκλέσεις πέναλτυ να σκοράρεις και να πανηγυρίσεις το γκόλ οπως εκανε πέρσυ μέσα στο κολασμένο καραισκάκη θελει αρχίδια και επειδή του Εκι του περισσεύουν γιαυτο ο κόσμος του Παναθηναικού τον λατρεύει και ας μην εχει παιξει ακόμη τη μπάλλα που ξέρει.

Μωρέ ας παίξει μπάλα και δεν χρειάζονται ούτε οπαδιλίκια, ούτε μπουνίδια. Αλλά δεν πιστεύω οτι είναι ο παιχταράς που μας έλειπε, σόρρυ συναγωνιστές.

Επισκέπτης
με τον μαντζιο δεν πλακωθηκε ο γκονζαλες?και δεν ειναι η πρωτη φορα που παιζει ξυλο με τους συμπαιχτες του!!εχει κοντα 2 μηνες να παιξει καλα!!

chris1982

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2006
Like
0
Πόντοι
6
ρε σεις λειπει ο Τσιγκας απο το βαζελο...φοβερος συγχρονος φορ...καλυτερος απο Σαλπιγγιδη.Τσαμπα χρημα πηρε ο κοντος

theofilos

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2006
Like
0
Πόντοι
6
ρε σεις λειπει ο Τσιγκας απο το βαζελο...φοβερος συγχρονος φορ...καλυτερος απο Σαλπιγγιδη.Τσαμπα χρημα πηρε ο κοντος

Και που τον εχεις δει και λες οτι ειναι καλυτερος απο τον Σαλπιγγιδη βρε φιλε;

KARALIAKOURAS

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2006
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
6
Ποτε δεν ειπα οτι ο εκι ειναι παικταρας.Ο Μητσου που πηγε και ειπε πως ειναι "2 ριβαλντο" του εκανε ζημια.Ειπα αυτο που λεει ο Σαβαλας.
Οτι εχει αρχιδια.
Οταν ο Γκονζαλες το καλοκαιρι ειπε "Αν δεν παρουμε το πρωταθλημα, να σηκωθουμε να φυγουμε" ο Ρωσοποντιος αρχηγος μας(= :2funny:)  ειπε "Δεν συμφωνω,δεν μπορω να πω κατι τετοιο" και να που ειμαστε.
Αυτος ειναι ο Παναθηναικος των Παπαδοπουλων και ολων αυτων που επειδη κερδισαν το γαυρο-το θεωρησαν μεγαλο κατορθωμα- ακουσον ακουσον, πηγα στο τζιγγερ να του ζητησουν πριμ επιβραβευσης!Μια φορα εκανε και κατι σωστο ο Σωφερ και τους εδωσε ενα αρχιδι.
Αλλα απο ενα τετοιο σκηνικο καταλαβαινεις ποιοτητα χαρακτηρα πιακτων.

theofilos

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2006
Like
0
Πόντοι
6
Ποτε δεν ειπα οτι ο εκι ειναι παικταρας.Ο Μητσου που πηγε και ειπε πως ειναι "2 ριβαλντο" του εκανε ζημια.Ειπα αυτο που λεει ο Σαβαλας.
Οτι εχει αρχιδια.
Οταν ο Γκονζαλες το καλοκαιρι ειπε "Αν δεν παρουμε το πρωταθλημα, να σηκωθουμε να φυγουμε" ο Ρωσοποντιος αρχηγος μας(= :2funny:)  ειπε "Δεν συμφωνω,δεν μπορω να πω κατι τετοιο" και να που ειμαστε.
Αυτος ειναι ο Παναθηναικος των Παπαδοπουλων και ολων αυτων που επειδη κερδισαν το γαυρο-το θεωρησαν μεγαλο κατορθωμα- ακουσον ακουσον, πηγα στο τζιγγερ να του ζητησουν πριμ επιβραβευσης!Μια φορα εκανε και κατι σωστο ο Σωφερ και τους εδωσε ενα αρχιδι.
Αλλα απο ενα τετοιο σκηνικο καταλαβαινεις ποιοτητα χαρακτηρα πιακτων.

Το οπαδιλικι ειναι ακριβως αυτο παντως: Να λες καθε φορα "παμε για πρωταθλημα" κλπ, χωρις να εχεις την ομαδα γι αυτο. Και φυσικα, δικαιωθηκε ο Παπ σ' αυτο. Αλλα τωρα που δεν θα παρουμε πρωταθλημα, ο Εκι θα σηκωθει να φυγει λες;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom