Νέα

Πράσινε Θεέ Παναθηναϊκέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 138K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 19 άτομα (0 μέλη και 19 επισκέπτες)

Ποιό όνομα θα θέλατε για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού;

• Παύλος & Θανάσης Γιαννακόπουλος

Ψήφοι: 107 30,3%
  • Όνομα χορηγού

Ψήφοι: 39 11,0%
  • Panathinaikos Arena

Ψήφοι: 139 39,4%
  • Γιώργος Καλαφάτης

Ψήφοι: 29 8,2%
  • Μίμης Δομάζος

Ψήφοι: 24 6,8%
  • Δημήτρης Σαραβάκος

Ψήφοι: 14 4,0%
  • Κριστόφ Βαζέχα

Ψήφοι: 24 6,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    353

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
εσυ τι λες?οτι τους πληρωσε η ΕΠΑΕ?

αν εγινε ετσι φιλε μου δεν νομιζω να τους επερνε στο ν οσφπ ο  κοκκαλης!!
θυνμασε νομιζω την ιστορια με την χονβεντ που μονο ο φιτος δεν πιαστηκε κια μετα εκανε μεταγραφη στον παο χωρις να ειναι κανενας καλος παικτης!!
την προδοσια πολοι λατρεψαν τον προδοτη(ΒΑΤΡΑΧΟ)κανεις!!!

ass4ever

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2006
Like
4
Πόντοι
1
ο κοκκαλης σαν επιχειρηματιας ειναι πετυχημενος οκ?μην λεμε και ψεμματα...απλα ειχε μια καλυψη απο τα λαμογια του κρατους........αλλα δεν παυει να ειναι πανεξυπνος......ο τζιγγερ απο την αλλη ειναι το ακρως αντιθετο.......δεν γνωριζει το παληκαρι απο business...απλα τις διαχειριζεται οσες του εχουν δοθει......αλλος ειναι ο γατος της οικογενειας και το ονομα του ΠΑΥΛΟΣ ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗΣ αλλα προφανως ασχολειται με σοβαρες επιχειρησεις απο τον ΠΑΟ....και αυτο ειναι το κριμα του ΠΑΟ γιατι σε γενικες γραμμες ειναι πιο υγιες σωματειο απο τον ολυμπιακο σε πολλα επιπεδα εκτος απο το εμπορικο κομματι της υποθεσης....
+1000
Ο Παύλος έχει αναλάβει τα πετρέλαια, και γενικά όποιες υποθέσεις φέρνουν το χρήμα στην οικογένεια και, για να μη μπλέξει το μικρό βλάμμένο στα πόδια τους (βλέπε Τζίγγερ) του δώσανε τον Παναθηναϊκό να παίζει και να μαλακίζεται..

peloponisios

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2005
Like
3
Πόντοι
16
Θα συμφωνήσω με τον φίλο για τα οικονομικά μεγέθη μπάσκετ ποδοσφαίρου και για το γεγονός ότι ο Παυλάρας δεν ενέδωσε στις απαιτήσεις της οικογένειας για την ΠΑΕ. Αλλά πέραν του οικονομικού, αρνήθηκε και για άλλους παράγοντες(ψυχική, σωματική υγεία κυρίως και φθορά).
Το άλλο που βλέπω είναι ότι κατηγορείται ο Τζίγγερ για όλα. Δεν βλέπω να αναγνωρίζει κανείς όμως το γεγονός ότι ο άνθρωπος δεν είναι αρτηριοσκληρωτικός, αλλάζει, προσαρμόζεται, ακούει. Αν δεν τα έκανε όλα αυτά, ο Παπ θα ήταν γαύρος, ο Σάλπι ΑΕΚτζής και πάει λέγοντας.
Βέβαια αυτή είναι η νοοτροπία μου και η άποψη μου μιας και σε πολλά συμφωνώ μαζί του οπότε δεν είμαι αντικειμενικός.
Οι δηλώσεις του όμως σήμερα είναι για τα μπάζα... Πάλι κλασμένος ήτανε... Τι να τον κάνουμε? Μας βγήκε Τόνυ Μοντάνα ο κάπταιν...

MATURELOVERR

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2005
Like
3
Πόντοι
1
ερωτηση.πιστευετε οτι η οικογενεια βαρδινογιαννη εχει χασει οικονομικα απο το νταλαβερι με το βαζελο?γιατι καποιος βαζελος μου ειπε οτι τα χωνουν απο καβλα και οτι σ'αυτο διαφερουν απο τον κοκκαλη ο οποιος δεν εχει χασει αλλα εχει βγαλει κιολας.τη γνωμη σας.

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
ερωτηση.πιστευετε οτι η οικογενεια βαρδινογιαννη εχει χασει οικονομικα απο το νταλαβερι με το βαζελο?γιατι καποιος βαζελος μου ειπε οτι τα χωνουν απο καβλα και οτι σ'αυτο διαφερουν απο τον κοκκαλη ο οποιος δεν εχει χασει αλλα εχει βγαλει κιολας.τη γνωμη σας.

Κ μόνο η προβολή που έχουν απο την ενασχόληση τους με τον ΠΑΟ ,έχει αντίκρυσμα(και οικονομικό) στις άλλες εταιρείες του Ομίλου Βαρδινογιάννη.

peloponisios

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2005
Like
3
Πόντοι
16
E όχι και έχει χάσει. Ειδικά αυτοί δεν θα το άφηναν το θέμα χωρίς να το ξεψαχνίσουν να δουν ότι θα αποφέρει κέρδη. Και καλά κάνουνε. Το ότι δεν το κάνουνε ώστε να υπάρχει μια ισορροπία μεταξύ κέρδους και επιτυχιών είναι το θέμα. Που θα πάει όμως, θα το βρουνε. Νέος είμαι, υπομονή έχω. Που θα πάει???  Γιατί οι υγιείς σύλλογοι έτσι δουλεύουνε. Βγάζουνε παίχτες, κάνουνε πορείες, βγάζουνε κέρδη. Καλή ώρα Λυών, Μαν Γιουνάιτεντ, Μπάγερν Μονάχου κλπ. ʼλλοι βάζουνε για να ξεπλένουνε(που το θεωρώ υποκριτικό οπότε με τπτ δεν μπορώ να το ασπαστώ) π.χ. Τσέλσκι, σύλλογοι του Μεξικό. ʼλλοι έχουν το βάρος της φανέλας... Ρεάλ, Μίλαν κλπ.
Αλλά τι να το κάνεις? Το ποδόσφαιρο εν γένει μαγνητίζει ανορθόδοξα και ψιλοπαράνομα στοιχεία λόγω φύσεως. Δεν είναι καθαρό από γεννησιμιού του.

germaon

Σεβαστός
Εγγρ.
29 Απρ 2006
Κριτικές
18
Like
15
Πόντοι
2.007
Ο monimo sex πού έχει χαθεί? Τόσα posts για τον Παναθηναϊκό και ακόμα να επέμβει?

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.140
Πόντοι
42.697
εχει πάει για ban-ακι ιαμάτικό εδώ και καιρό >:(

sonyp900

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
25
Πόντοι
66
Κάτι σαν την ΡΕΑΛ έχετε πάθει και εσείς οι βάζελοι............σήμερα χάσανε στην έδρα τους από την Ουέλβα 0-3!!!!!!!!!! Αξίζει να σημειθεί ότι η Ουέλβα ζήτησε αναβολή του αγώνα επειδή σκοτώθηκαν και τραυματίστηκαν κάποιοι οπαδοί της όταν τράκαρε το λεωφορείο που τους μετέφερε.

Carlos

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Αυγ 2005
Κριτικές
12
Like
2
Πόντοι
2.945
Το  εχω  γραψει  και  θα  το  ξαναγραψω . Το  χειροτερο  ρολο  στις  ομαδες  τον  παιζουν  οι    δημοσιογραφοι-ρεπορτερ  της  καθε  ομαδας . Το  ζω  τωρα  στον  ΠΑΟ . Μιλαμε  για  τα  ΑΠΟΛΥΤΑ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΑ.  Καραγκιοζηδες  οι  οποιοι  περνανε  την  γραμμη  της  διοικησης . Και  γιατι  οχι ?    Πληρωμενα  τα  ξενοδοχεια,αεροπορικα κλπ  οταν  η  ομαδα  παιζει  Ευρωπη ,  προφανως  θα  παιρνουν  και  τα  μαυρα    τους . Δεν  εχουν  καταλαβει  οτι  οι  φιλαθλοι  εχουν  ξυπνησει  και  δεν  τα  τρωνε  αυτα  πια ?  Ειδικα  οι  Παναθηναικοι  που  ειμαστε  ηφαιστειο  ετοιμο  να  εκραγει  ,  δεν  εχουμε  αλλη  υπομονη  .  Τα  συνθηματα  που  ακουστηκαν  κατα  δημοσιογραφων  στον  αγωνα  με  Καλαμαρια    ειναι  μονο  η  αρχη.....

peloponisios

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2005
Like
3
Πόντοι
16
Κάτι σαν την ΡΕΑΛ έχετε πάθει και εσείς οι βάζελοι............σήμερα χάσανε στην έδρα τους από την Ουέλβα 0-3!!!!!!!!!! Αξίζει να σημειθεί ότι η Ουέλβα ζήτησε αναβολή του αγώνα επειδή σκοτώθηκαν και τραυματίστηκαν κάποιοι οπαδοί της όταν τράκαρε το λεωφορείο που τους μετέφερε.

Τι να πω ρε φίλε... ΠΑΟ στην Ελλάδα, Ρεάλ στην Ισπανία, Ρίβερ στην Αργεντινή, Μίλαν στην Ιταλία, Παρί στην Γαλλία, Τότεναμ στην Αγγλία μου αρέσουν και όλες πάνε φούντο... Τι να πω....

moutsos13

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2006
Like
211
Πόντοι
36
Τι να πω ρε φίλε... ΠΑΟ στην Ελλάδα, Ρεάλ στην Ισπανία, Ρίβερ στην Αργεντινή, Μίλαν στην Ιταλία, Παρί στην Γαλλία, Τότεναμ στην Αγγλία μου αρέσουν και όλες πάνε φούντο... Τι να πω....

Φιλε pel. δεν αλλαζεις καλυτερα ομαδα μπας και δουμε καμια ασπρη μερα...  ;)

peloponisios

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2005
Like
3
Πόντοι
16
Λες? Να είμαι η μαυρόγατα? Όταν πήγα στο μπασκετάκι με Μακάμπι μας έγινε ο κώλος να, μέχρι να τους κερδίσουμε....

Επισκέπτης
Το   εχω   γραψει   και  θα  το   ξαναγραψω . Το   χειροτερο  ρολο   στις  ομαδες  τον  παιζουν   οι    δημοσιογραφοι-ρεπορτερ   της   καθε  ομαδας . Το  ζω   τωρα   στον  ΠΑΟ . Μιλαμε  για  τα   ΑΠΟΛΥΤΑ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΑ.  Καραγκιοζηδες  οι  οποιοι  περνανε   την  γραμμη  της  διοικησης . Και  γιατι   οχι ?    Πληρωμενα  τα  ξενοδοχεια,αεροπορικα κλπ  οταν  η  ομαδα  παιζει  Ευρωπη ,  προφανως  θα  παιρνουν  και   τα  μαυρα    τους . Δεν  εχουν  καταλαβει   οτι   οι  φιλαθλοι  εχουν  ξυπνησει   και  δεν  τα   τρωνε  αυτα  πια ?  Ειδικα  οι   Παναθηναικοι  που  ειμαστε  ηφαιστειο  ετοιμο  να  εκραγει  ,   δεν  εχουμε  αλλη  υπομονη  .   Τα   συνθηματα  που  ακουστηκαν   κατα   δημοσιογραφων  στον   αγωνα  με  Καλαμαρια     ειναι   μονο   η   αρχη.....

αυτο αληθεια ειναι φιλε μου αλλα η αιτια της ανυπαρξιας της ομαδας ακομη και στους ελληνικους θεσμους ειναι οτι το ροστερ της ομαδας ειναι και κακα σχεδιασμενο και κακως μεταχειρισμενο απο προπονητες κλπ....και φυσικα υστερουν τα βασικα στελεχη του σε συγχρονες αξιες του ποδοσφαιρου οπως τεχνικη,ταχυτητα,γρηγορη πιεση υπο πιεση και φαντασια,ενστικτο...βλεπε τζιολης,βυντρα,μποβιο,λεοντιου,σεριτς,αντονσον κλπ......για μενα οι μονοι ποδοσφαιριστες που μπορουν αυτη τη στιγμη να φορουν την φανελα του ΠΑΟ εινια οι:δαρλας(το παιδι εχει δυνατοτητες αρκει να βρεθει η ομαδα σε μια υγιη κατασταση.....εδω περσι που επαιξε τσαμπιονς λιγκ και η ομαδα ηταν μετρια και εδειξε πολυ καλα στοιχεια),αντριτς(καλος χαφ,πολυ καλυτερος απο μποβιο που πασαρει στα 2 μετρα.........προωθει την μπαλα μπροστα δεν την πασαρει μονο διπλα και πισω.......και εχει το καλυτερο σουτ στην ομαδα....απορω γιατι δεν παιζει βασικος οπως συμβαινει στην δικη μου ομαδα με τον ταραλιδη....),παπαδοπουλος(αρκει να συνελθει γενικοτερα......παιζει πολυ μεγαλο ρολο στην πτωση του τα 2 τελευταια χρονια ο τροπος παιχνιδιου του ΠΑΟ...τον εχει καταστρεψει και ο μαλεζανι που ο μαλακας τον εβαζε στην ακρη της αριστερης πλευρας με συνεπεια να ειναι ακινδυνος αφου ουτε σεντρες μπορει να βγαλει ουτε την εξαιρετικη κοφτη ντριμπλα εχει........αν παιξει σεντερ φορ αυτος ο παικτης σιγουρα θα ανεβει και η αποδοση του),σαλπιγγιδης(νεος παικτης σε καλη ηλικια,γρηγορος και μεσα στη φαση....νομιζω οτι ηδη βοηθα την ομαδα οσο μπορει υπο αυτες τις συνθηκες και αν βρεθει ο παικτης που θα τον τροφοδοτει σωστα τοτε θα παει καλα),θεοδωριδης(καλο παικτακι αλλα αν δεν εχεις 2,3 παικταραδες διπλα του να ανεβει και η ψυχολογια του και οι εμπειριες του δεν θα προοδευσει..δυστυχως και εχει καλα στοιχεια),γκονζαλες(ειμαι 50-50 στο να παραμεινει αυτος ο παικτης στην ομαδα....απο τη μια γνωριζει καλα τα μυστικα της μπαλας αλλα απο την αλλη ο χαρακτηρας του και η ολη προσωπικοτητα του μεσα στο γηπεδο ειναι προβληματικη....αλλες φορες πετουσε οπως με ροζενμποργκ και αρσεναλ και αλλες φορες δεν φαινεται στο γηπεδο......δεν ειμαι σιγουρος ομως...παντως αν εφευγε θα τον εδιωχνα τελευταιο.....),μορις(ο μονος παικτης που γνωριζει και τεχνικα το ποδοσφαιρο και αμυντικα εχει ματι......αν αποφυγει τα λαθη που οντως τελευταια εχει κανει πολλα ειναι αναντικαταστατος....)οι τερματοφυλακες(νομιζω οτι ειναι αρκετα καλοι και οι 2 με καποια σκαμπανεβασματα ομως.....δεν εμπνεουν απολυτη σιγουρια αλλα η θεση του τερματοφυλακα ειναι εξαιρετικα δυσκολη....οποτε νομιζω οτι αλλου ειναι το βασικο προβλημα μιας ομαδας οταν δεν παει καλα και οχι ο τερματοφυλακας......)Απο την αλλη μερια πρεπει να φυγουν οπως ηρθαν οι :ιβανσιτς,βικτωρ,σεριτς,νιλσον,βυντρα,μπισκαν,μποβιο,ματζιος,γκουμας..για λεοντιου δεν ειμαι 100% βεβαιος αλλα βλεπω οτι το παιδι δεν εχει δυναμη και κινητικοτητα στο κορμι του....δεν εχει εκρηξη...απο την αλλη ειναι τεχνιτακος αλλα για ενα αμυντικο χαφ ειναι πολυ λιγο αυτο............

peloponisios

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2005
Like
3
Πόντοι
16
Να φύγει ο Βίκτορ όπως ήρθε??? Φίλε μου wtf? Τον έχεις ξαναδεί στην Ελλάδα αυτόν τον παίχτη? Νιώθω τα μαλλίά μου να πέφτουν σιγά σιγά...

Επισκέπτης
Να φύγει ο Βίκτορ όπως ήρθε??? Φίλε μου wtf? Τον έχεις ξαναδεί στην Ελλάδα αυτόν τον παίχτη? Νιώθω τα μαλλίά μου να πέφτουν σιγά σιγά...

φιλε ο βικτωρ δεν αντιλεγω οτι καποτε επαιζε μεγαλη μπαλα στη ρεαλ μαδριτης και στη λα κορουνια.....αλλα για βαλτα κατω.....τί φιλοδοξιες μπορει να εχει ενας τετοιος παικτης σε αυτη την ηλικια(31) και με τους τραυματισμους που ειχε προσφατα? δηλαδη εσυ στηριζοσουνα πριν 6 χρονια στον παουλο σοουζα αυτον τον μεγιστο αμυντικο μεσο?θα μου πεις καλυτερα κουτσο βικτωρ και σοουζα παρα μπισκαν κλπ.....συμφωνω αν το λες ετσι.....αλλα ο βικτωρ δεν μπορει ποτε να αποτελεσει σε αυτην την κατασταση(σωματικη και ψυχολογικη) εναυσμα για ενα καλο χτισιμο ομαδας......μπορει και να κανω λαθος.......στο ποδοσφαιρο τιποτα δεν ειναι σιγουρο....απλα εκτιμησεις κανουμε....

germaon

Σεβαστός
Εγγρ.
29 Απρ 2006
Κριτικές
18
Like
15
Πόντοι
2.007
Φίλε lampros σίγουρα είσαι Ολυμπιακός?  :(

KARALIAKOURAS

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2006
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
6
Ουαου!Φιλε Λαμπρε δεν ξερω τι ομαδα εισαι αλλα αυτα που λες για συγκεκριμενους παικτες με βρισκουν απολυτα συμφωνο. :thumbsup:
Ειδικα η αναλυση για λεοντιου ειναι η πικρη αληθεια.
Ενα ματσο φλωροι εχουν μαζευτει στην Παιανια.
Ολο μαλλουρες,στεκες και ζελεδακι.
Αρα φταει ο Τζιγγερ με το Ληβαθηνο που αγορασαν παικτες ντελικατους και πολυ λαητ.Τον μουρινιο να ειχε φερει αντι Μπακε το καλοκαιρι, στα ιδια θα μασταν.Ελεος θελω στον παο δρεπανυφορα  τυπου αμανατιδη(του γαυρου) καρεμπε και ζε ελιας.
Ελεος πια με τους καλτσονατους >:(

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom