Το εχω γραψει και θα το ξαναγραψω . Το χειροτερο ρολο στις ομαδες τον παιζουν οι δημοσιογραφοι-ρεπορτερ της καθε ομαδας . Το ζω τωρα στον ΠΑΟ . Μιλαμε για τα ΑΠΟΛΥΤΑ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΑ. Καραγκιοζηδες οι οποιοι περνανε την γραμμη της διοικησης . Και γιατι οχι ? Πληρωμενα τα ξενοδοχεια,αεροπορικα κλπ οταν η ομαδα παιζει Ευρωπη , προφανως θα παιρνουν και τα μαυρα τους . Δεν εχουν καταλαβει οτι οι φιλαθλοι εχουν ξυπνησει και δεν τα τρωνε αυτα πια ? Ειδικα οι Παναθηναικοι που ειμαστε ηφαιστειο ετοιμο να εκραγει , δεν εχουμε αλλη υπομονη . Τα συνθηματα που ακουστηκαν κατα δημοσιογραφων στον αγωνα με Καλαμαρια ειναι μονο η αρχη.....
αυτο αληθεια ειναι φιλε μου αλλα η αιτια της ανυπαρξιας της ομαδας ακομη και στους ελληνικους θεσμους ειναι οτι το ροστερ της ομαδας ειναι και κακα σχεδιασμενο και κακως μεταχειρισμενο απο προπονητες κλπ....και φυσικα υστερουν τα βασικα στελεχη του σε συγχρονες αξιες του ποδοσφαιρου οπως τεχνικη,ταχυτητα,γρηγορη πιεση υπο πιεση και φαντασια,ενστικτο...βλεπε τζιολης,βυντρα,μποβιο,λεοντιου,σεριτς,αντονσον κλπ......για μενα οι μονοι ποδοσφαιριστες που μπορουν αυτη τη στιγμη να φορουν την φανελα του ΠΑΟ εινια οι:δαρλας(το παιδι εχει δυνατοτητες αρκει να βρεθει η ομαδα σε μια υγιη κατασταση.....εδω περσι που επαιξε τσαμπιονς λιγκ και η ομαδα ηταν μετρια και εδειξε πολυ καλα στοιχεια),αντριτς(καλος χαφ,πολυ καλυτερος απο μποβιο που πασαρει στα 2 μετρα.........προωθει την μπαλα μπροστα δεν την πασαρει μονο διπλα και πισω.......και εχει το καλυτερο σουτ στην ομαδα....απορω γιατι δεν παιζει βασικος οπως συμβαινει στην δικη μου ομαδα με τον ταραλιδη....),παπαδοπουλος(αρκει να συνελθει γενικοτερα......παιζει πολυ μεγαλο ρολο στην πτωση του τα 2 τελευταια χρονια ο τροπος παιχνιδιου του ΠΑΟ...τον εχει καταστρεψει και ο μαλεζανι που ο μαλακας τον εβαζε στην ακρη της αριστερης πλευρας με συνεπεια να ειναι ακινδυνος αφου ουτε σεντρες μπορει να βγαλει ουτε την εξαιρετικη κοφτη ντριμπλα εχει........αν παιξει σεντερ φορ αυτος ο παικτης σιγουρα θα ανεβει και η αποδοση του),σαλπιγγιδης(νεος παικτης σε καλη ηλικια,γρηγορος και μεσα στη φαση....νομιζω οτι ηδη βοηθα την ομαδα οσο μπορει υπο αυτες τις συνθηκες και αν βρεθει ο παικτης που θα τον τροφοδοτει σωστα τοτε θα παει καλα),θεοδωριδης(καλο παικτακι αλλα αν δεν εχεις 2,3 παικταραδες διπλα του να ανεβει και η ψυχολογια του και οι εμπειριες του δεν θα προοδευσει..δυστυχως και εχει καλα στοιχεια),γκονζαλες(ειμαι 50-50 στο να παραμεινει αυτος ο παικτης στην ομαδα....απο τη μια γνωριζει καλα τα μυστικα της μπαλας αλλα απο την αλλη ο χαρακτηρας του και η ολη προσωπικοτητα του μεσα στο γηπεδο ειναι προβληματικη....αλλες φορες πετουσε οπως με ροζενμποργκ και αρσεναλ και αλλες φορες δεν φαινεται στο γηπεδο......δεν ειμαι σιγουρος ομως...παντως αν εφευγε θα τον εδιωχνα τελευταιο.....),μορις(ο μονος παικτης που γνωριζει και τεχνικα το ποδοσφαιρο και αμυντικα εχει ματι......αν αποφυγει τα λαθη που οντως τελευταια εχει κανει πολλα ειναι αναντικαταστατος....)οι τερματοφυλακες(νομιζω οτι ειναι αρκετα καλοι και οι 2 με καποια σκαμπανεβασματα ομως.....δεν εμπνεουν απολυτη σιγουρια αλλα η θεση του τερματοφυλακα ειναι εξαιρετικα δυσκολη....οποτε νομιζω οτι αλλου ειναι το βασικο προβλημα μιας ομαδας οταν δεν παει καλα και οχι ο τερματοφυλακας......)Απο την αλλη μερια πρεπει να φυγουν οπως ηρθαν οι :ιβανσιτς,βικτωρ,σεριτς,νιλσον,βυντρα,μπισκαν,μποβιο,ματζιος,γκουμας..για λεοντιου δεν ειμαι 100% βεβαιος αλλα βλεπω οτι το παιδι δεν εχει δυναμη και κινητικοτητα στο κορμι του....δεν εχει εκρηξη...απο την αλλη ειναι τεχνιτακος αλλα για ενα αμυντικο χαφ ειναι πολυ λιγο αυτο............