Νέα

Πράσινε Θεέ Παναθηναϊκέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 138K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (0 μέλη και 16 επισκέπτες)

Ποιό όνομα θα θέλατε για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού;

• Παύλος & Θανάσης Γιαννακόπουλος

Ψήφοι: 107 30,1%
  • Όνομα χορηγού

Ψήφοι: 39 11,0%
  • Panathinaikos Arena

Ψήφοι: 140 39,4%
  • Γιώργος Καλαφάτης

Ψήφοι: 29 8,2%
  • Μίμης Δομάζος

Ψήφοι: 24 6,8%
  • Δημήτρης Σαραβάκος

Ψήφοι: 14 3,9%
  • Κριστόφ Βαζέχα

Ψήφοι: 25 7,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    355

theofilos

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2006
Like
0
Πόντοι
6
Σου είπα, ο Συρίγος είναι καθίζημα γιατί ασχολείται μόνο με το Καραϊσκάκη ενω θα έπρεπε να αφιερώσει και κανα αρθράκι μονόστηλο και για τα άλλα. Η μόνη ερμηνεία που χωράει σε αυτό είναι οτι έχει συμφέροντα να πολεμάει τον Κόκκαλη ή έχει εμπάθεια.

Οκ, σε προειδοποίησα. Δεν ασχολούμαι άλλο μαζί σου. Είσαι φαιδρός, συκοφάντης και φανατισμένος (που όλα μαζί μας κάνουν το προφίλ του σύγχρονου "γάβρου", για τον οποίο ο γάϊδαρος πετάει επειδή έτσι είπε ο Κόκκαλης).
Οπότε, δεν πας με τα κουβαδάκια σου σε άλλη παραλία;

Carlos

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Αυγ 2005
Κριτικές
12
Like
2
Πόντοι
2.945
Ρε   παιδια  2   ερωτησεις   εκανα  και  αρχισατε  ανωφελες  αντιπαραθεσεις   ενω   απαντηση  δεν  πηρα . Εν ταχει :

1) H  συμβαση  για  το   Καραισκακη  εχει   δημοσιοποιηθει  ποτε ?

2) Πιστευετε οτι  ο  Πανοπουλος    δεν  ηξερε  τιποτα   για  Λεμονη   ενω  τις   ιδιες  μερες   διαπραγματευοταν  με  ΟΣΦΠ  για  Τοροσιδη ?

germaon

Σεβαστός
Εγγρ.
29 Απρ 2006
Κριτικές
18
Like
15
Πόντοι
2.007
Οκ, σε προειδοποίησα. Δεν ασχολούμαι άλλο μαζί σου. Είσαι φαιδρός, συκοφάντης και φανατισμένος (που όλα μαζί μας κάνουν το προφίλ του σύγχρονου "γάβρου", για τον οποίο ο γάϊδαρος πετάει επειδή έτσι είπε ο Κόκκαλης).
Είσαι καλά παιδί μου? Δεν σου απάντησα για ποιό λόγο κατηγορώ το Συρίγο? Το "συκοφάντης" πού κολλάει? Νομίζω ήμουν αναλυτικός. Αλλά αν δε θες να απαντησεις για τη Διπλή Ανάπλαση μπορείς απλά να το πεις και να αφήσεις τα κουβαδάκια. Τράβα τώρα στην Περισσό γιατί πρέπει να κολλήσεις κάτι αφίσες.

theofilos

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2006
Like
0
Πόντοι
6
Ρε   παιδια  2   ερωτησεις   εκανα  και  αρχισατε  ανωφελες  αντιπαραθεσεις   ενω   απαντηση  δεν  πηρα . Εν ταχει :

1) H  συμβαση  για  το   Καραισκακη  εχει   δημοσιοποιηθει  ποτε ?

2) Πιστευετε οτι  ο  Πανοπουλος    δεν  ηξερε  τιποτα   για  Λεμονη   ενω  τις   ιδιες  μερες   διαπραγματευοταν  με  ΟΣΦΠ  για  Τοροσιδη ?

1. Όχι
2. Δεν ξέρω

theofilos

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2006
Like
0
Πόντοι
6
quote author=theofilos link=topic=2598.msg53204#msg53204 date=1166878009]

Είσαι καλά παιδί μου? Δεν σου απάντησα για ποιό λόγο κατηγορώ το Συρίγο? Το "συκοφάντης" πού κολλάει? Νομίζω ήμουν αναλυτικός. Αλλά αν δε θες να απαντησεις για τη Διπλή Ανάπλαση μπορείς απλά να το πεις και να αφήσεις τα κουβαδάκια. Τράβα τώρα στην Περισσό γιατί πρέπει να κολλήσεις κάτι αφίσες.[

Αφήνω στην κρίση των συμπολεμιστών το ήθος σου. Ουστ κωλόγαβρε (που είσαι και φασιστάκι και δεν το κρύβεις)

germaon

Σεβαστός
Εγγρ.
29 Απρ 2006
Κριτικές
18
Like
15
Πόντοι
2.007
Απάντηση πάντως για τη διπλή ανάπλαση ΔΕΝ ΔΟΘΗΚΕ.
Ίσως αυτό να είναι η καλύτερη απάντηση.

theofilos

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2006
Like
0
Πόντοι
6
Απάντηση πάντως για τη διπλή ανάπλαση ΔΕΝ ΔΟΘΗΚΕ.
Ίσως αυτό να είναι η καλύτερη απάντηση.

Θα δινόταν, αν απαντούσες πρώτα εσύ για το Καραϊσκάκη, που προηγήθηκε και χρονολογικά. Αλλά κουβέντα με τύπους σαν και σένα δεν κάνω πια. Και σήκω φύγε μη σε πλακώσω στα μπινελίκια χριστουγεννιάτικα. Εδώ είναι χώρος για Παναθηναίκούς (αλλά και για όποιους άλλους, αρκεί να συζητάνε πολιτισμένα). Εσύ δεν ανήκεις σε κανένα απο τα δύο είδη, τσάτσε του Κόκκαλη.

KARALIAKOURAS

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2006
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
6
Ολοι θελουμε να μαθουμε για τη "διπλη αναπλαση" και "τη συμβαση του Καραισκακη".Δεν κανω Χριστουγεννα,αν δεν μαθω την αληθεια.
Αποκαλυψη τωρα! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Ρε σεις χαλαρωστε,τα πολεοδομικα πιασαμε τωρα?Τι λαμογιες κανει ο Θειος κι ο Τζιγγερ για να χτισουν γηπεδα οσο πιο τζαμπε γινεται με το μεγιστο κερδος γι'αυτους θα αναλυσουμε τωρα?

Σαν και μας ειναι.Ψαχνουν να τη βγαλουν οσο πιο φθηνα γινεται :knockinb:.Μονο που αυτοι τα καταφερνουν. :2funny:

alfa291

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2006
Like
459
Πόντοι
36
Ρε  παιδια  2  ερωτησεις  εκανα  και  αρχισατε  ανωφελες  αντιπαραθεσεις  ενω  απαντηση  δεν  πηρα . Εν ταχει :

1) H  συμβαση  για  το  Καραισκακη  εχει  δημοσιοποιηθει  ποτε ?

2) Πιστευετε οτι  ο  Πανοπουλος    δεν  ηξερε  τιποτα  για  Λεμονη  ενω  τις  ιδιες  μερες  διαπραγματευοταν  με  ΟΣΦΠ  για  Τοροσιδη ?

1. Δεν την έχω δει.
2. Η σχέση ανοιχτής γραμμής των 2 ομάδων δεν αφήνει περιθώρια για αμφιβολίες. Αν κάποιος ΜΑΛΑΚΑΣ περιμένει δημοσιευμένα στοιχεία για να πιστεί, ας παίξει σε άλλη παραλία. Και για να μην ξεχνιόμαστε, μετά και τα 2 αυτά γεγονότα, η Ξάνθη απέσυρε τις απαιτήσεις της για τον Σίκοφ, ο οποίος είχε διαφωνήει με την Ξάνθη και έπαιζε στα Σκόπια. Ο παίκτης οδεύει προς απογόνους μεριά (σημερινό πρωτοσέλιδο Στο "ΦΩΣ" και στην "SPORDAY"). Είπατε τίποτα?

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
πρασινε θεε παναθηναικε...........γεια σου ρε τζιγγερ αρχηγε!!!!!!!

germaon

Σεβαστός
Εγγρ.
29 Απρ 2006
Κριτικές
18
Like
15
Πόντοι
2.007
Θα δινόταν, αν απαντούσες πρώτα εσύ για το Καραϊσκάκη, που προηγήθηκε και χρονολογικά. Αλλά κουβέντα με τύπους σαν και σένα δεν κάνω πια. Και σήκω φύγε μη σε πλακώσω στα μπινελίκια χριστουγεννιάτικα. Εδώ είναι χώρος για Παναθηναίκούς (αλλά και για όποιους άλλους, αρκεί να συζητάνε πολιτισμένα). Εσύ δεν ανήκεις σε κανένα απο τα δύο είδη, τσάτσε του Κόκκαλη.
Εγώ φίλε πολιτισμένα συζητώ. Πες μου μια βρισιά που είπα . Αλλά εσυ με τον όρο "πολιτισμένα" εννοείς να συμφωνούμε μαζί σου . Αυτό είναι που δεν έκανα. Για το Καραϊσκάκη (για να μη θεωρείς οτι αποφεύγω τις ερωτήσεις, όπως εσύ) έχω να πω οτι η ιστορία είναι πολύ μπερδεμένη και κανείς δεν ξέρει τί γίνεται. Πάντως στην Ελλάδα όλες οι κυβερνήσεις κάνουν τα στραβά μάτια όταν πρόκειται για τις μεγάλες ομάδες.

germaon

Σεβαστός
Εγγρ.
29 Απρ 2006
Κριτικές
18
Like
15
Πόντοι
2.007
Και πες μου πού παρεκτράπηκα και μιλησα "απολίτιστα". Εσύ άρχισες τα "κουβαδάκια" και τα "τσάτσε του Κόκκαλη" όταν είχες στριμωχτεί και απάντησα. Η έλλειψη επιχειρημάτων οδηγεί σε ύβρεις. Και ούτε εξήγηση έδωσες για τα δύο μέτρα και δύο σταθμά του Συρίγου. Είστε τόσο φανατισμένοι που αναζητείτε συμμάχους ακόμα και στο πρόσωπο του Συρίγου.
Φιλικά
ο "τσάτσος" του Κόκκαλη (μεγάλη μου τιμή καθώς η προσφορά του ανθρώπου αυτού στον Ολυμπιακό ειναι τεράστια)

germaon

Σεβαστός
Εγγρ.
29 Απρ 2006
Κριτικές
18
Like
15
Πόντοι
2.007
Αυτά με τον Περισσό και τις αφίσσες ήταν στα πλαίσια του πολιτισμένου διάλογου βλακέντιε;
Μήπως προηγήθηκε ένα ποστ σου με κουβαδάκια? (λέω εγώ)
Βρε ουστ απο το θρεντ, κωλόγαβρε!
Και συνεχίζεις τις υβρεις κωλοβάζελε. Κύριοι administrators δεν επεμβαίνετε βλέπω. >:(

flyeron

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Σεπ 2005
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
6
Παρακαλούμε ας σταματήσουν οι απρεπείς αντιπαραθέσεις αλλιώς θα υποχρεωθούμε να σβήσουμε τα μηνύματα.

theofilos

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2006
Like
0
Πόντοι
6
Παρακαλούμε ας σταματήσουν οι απρεπείς αντιπαραθέσεις αλλιώς θα υποχρεωθούμε να σβήσουμε τα μηνύματα.

Όπως επίσης καλό θα ήταν, οι αντιφρονούντες ποδοσφαιρικοί οπαδοί, να είναι πιο κόσμιοι όταν βρίσκονται σε ένα τόπικ που δεν είναι για την ομάδα τους. Στο δικό τους ας δείξουν όποιο πρόσωπο νομίζουν. Μήπως τα ίδια δεν κάνει στην τηλεόραση και ο αγαπημένος τους Τάκης Τσουκαλάς, ο "επιστήμονας"; (κατά το φυλακόβιο Σαλιαρέλλη φυσικά)

fkmenace

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2006
Like
14
Πόντοι
6
Germaon, το ότι ο Συρίγος είναι απλά αντιπαθής και αλαζόνας είναι γνωστός σε όσους παρακολουθούν αθλητικά και ιδιαίτερα μπάσκετ εδώ και καιρό. Αλλά σε μία εποχή όπως αυτή, όπου ο Ολυμπιακός έχει τη δύναμη μέσω του προέδρου του να επηρεάζει τα πάντα (αυτή τη στιγμή έχει τρεις αθλητικές εφημερίδες , σαν να μην έφτανε ο Πρωταθλητής, ήρθε και το ΝΤΑΜΠΛ) και να δημιουργεί εντυπώσεις υπέρ του, είναι μάλλον λίγο άτοπο να μιλάμε για οργανωμένη προσπάθεια σπίλωσης του Ολυμπιακού για το Καραϊσκάκη...από τον Συρίγο δηλαδή.

Τέλος από μένα άτομα όπως εσύ (αν και αρκετά γαύρος γαμώτο :cheesy:) είναι ιδιαίτερα ευπρόσδεκτα σε όλα τα θρεντ.. γιατί μιλάν σαν άνθρωποι και όχι σαν εριστικά και.. "μελετηρά" υποκείμενα, τα οποία καλύτερα να συνειδητοποιήσουν ότι δεν βρέχει.. κάποιος φτύνει

theofilos

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2006
Like
0
Πόντοι
6
Μπα, μπα, ξαναζωντάνεψε η ΝΟΠΟ χριστουγεννιάτικα;
Και τα βρίσκει κιόλας με τους αντίστοιχους γάβρους;
Ενδιαφέρον!

theofilos

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2006
Like
0
Πόντοι
6
Απ' ότι βλέπω βγάζουν απογόνους όμως!

fkmenace

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2006
Like
14
Πόντοι
6
:2funny:  :2funny:  :2funny:  :2funny:  :2funny:

Α ρε μάγκες χρόνια πολλά σε όλους.. Και μακάρι να δούμε την Πανάθα εκεί που τη θέλουμε. Όσους για κάποιους "αναστημένους"..  χαμένοι στην μετάφραση θα μείνουν. Καλά Χριστούγεννα και σ'αυτούς, καλές αφισοκολλήσεις (με σκούφους με σφυροδρέπανα, ει δυνατόν)

theofilos

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2006
Like
0
Πόντοι
6
:2funny:  :2funny:  :2funny:  :2funny:  :2funny:

Α ρε μάγκες χρόνια πολλά σε όλους.. Και μακάρι να δούμε την Πανάθα εκεί που τη θέλουμε. Όσους για κάποιους "αναστημένους"..  χαμένοι στην μετάφραση θα μείνουν. Καλά Χριστούγεννα και σ'αυτούς, καλές αφισοκολλήσεις (με σκούφους με σφυροδρέπανα, ει δυνατόν)

Ε, ναι μωρέ, όλο σβάστικες θα κολλιούνται στους τοίχους;

(ʼλλά αν είναι να τα βρει κανείς με γάβρους -germaon κλπ- επι "τέτοιας" βάσεως, τα βρίσκει μια χαρά, το αρχέγονο ένστικτο βλέπεις.)

Και ομολογώ οτι ενώ τα σφυροδρέπανα τα έχω υπ' όψιν μου, τους σκούφους τους αγνοώ. Αλλά εσύ, που πάντα ξέρεις τι λες, πάνσοφε πιτσιρίκο, κάτι θα γνωρίζεις περισσότερο. Μη σου χαλάσω τη μανέστρα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom