Τα συν του μαλαρτζ ειναι οι τοποθετησεις και τα ρεφλεξ..Μεγαλο μειον του οτι δεν ξερει μπαλα με τα ποδια..Ο Εμπεντε ηταν ο,τι'ναι..Καλος,αλλα για μικρομεσαιες ομαδες του πρωταθληματος..Έχει τρομερά αντανακλαστικά, δεκτόν, αλλά και πάλι, όχι καλύτερα απ του Εμπέντε (τον οποίο ακόμα απορώ γιατι δε τον εμπιστευθήκαμε περισσοτερο). Από εκεί και μετά όμως ο Μάλαρτζ έχει πολυ ασταθείς λαβές (να άλλο ένα δυνατό σημείο του Τζόρβα τώρα)και όπως φάνηκε τόσο πέρσι στα επίσημα όσο και φέτος στην προετοιμασία δεν μπορεί να συντονίσει την άμυνά του.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 14
- Πόντοι
- 866
τεντόπανα πριμαβέρα και κάντε το σταυρό σας....Πάλι τα ίδια. Ρε όλοι συννενοημένοι είστε να μην ξανασταυρώσουμε πρωτάθλημα; Φυλακή θα με στείλετε.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
εχω ξαναπεί σε άμπαλλους.... Ο βάτραχος ο πούστης δεν ξέρω πώς το κάνει αλλά το κάνει...
πήρε τα σκουλήκια από βου εθνική και τους πήγε ουέφα και τελικό του λάκυ κάπ.
Εχει τον τρόπο από το σύνολο που έχει να πέρνει το 100%. Τώρα τους γαμάει τους πρεζώνει δεν με νοιάζει.....
Εγώ θεωρώ ότι με αυτά που έχει δείξει ακόμα και με το φετινό βάζελο μπορεί να έχανε 9 πόντους στα ντέρμπυ αλλά από τον νιφφάν είχε περισσότερες πιθανότητες να πάρει πρωτάθλημα.
Ειχα την εντυπωση οτι μιλαμε για πρωταθλημαπαρελειψες την 4αρα..
Επισκέπτης
οκ..γραψε λαθος..ακομη καλυτερα λοιπον..ελατε στον 2ο γυρο οταν θα ειμαι καμια 10αρια ποντους μπροστα & φερτε οποιον θελετε..9 παιζουμε οακα.
Παντως τα 2 τελευταια χρονια δεν αντιμετωπισα και πολλα προβληματα..2006-2007 0-1..2007-2008 1-1 και σε ειχα κανει γιογιο μεσα στο καστρο σου..Απλα η πουτανα δεν εμπαινε μεσα...Θα μπουνε φετος τα χρωστουμενα λεμε![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ετσι ερχοσουνα και περσι στο κυπελο να μου βαλεις αυτα που μου χρωσταγες απο τον αγωνα του πρωταθληματος και ειδες τι εγινε.Ειχα την εντυπωση οτι μιλαμε για πρωταθλημα![]()
![]()
![]()
![]()
Επισκέπτης
γραψε λαθος..στο οακα παιζουμε..Στο ΟΑΚΑ δεν παίζουμε πρώτα? Αν όχι, δίκιο έχεις.
Επισκέπτης
εγω παλι οτι η ολη κουβεντα αρχισε απο την αμυνα σας που ειναι για γελια..Ειχα την εντυπωση οτι μιλαμε για πρωταθλημα![]()
![]()
![]()
![]()
Χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δε θά χω πρόβλημα στο κέντρο της άμυνας όμως, άλλο το'να άλλο τ' άλλο.γραψε λαθος..στο οακα παιζουμε..
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 14
- Πόντοι
- 866
εγώ κρίνω από αυτά που βλέπω....Συμφωνω απολυτα σε αυτο που λες για τις μικρες ομαδες.Τα καρκινωματα τελος..Απλα διαβαζοντας σε τακτικα, πιστευω οτι εχεις υπερεκτιμησει τις δυνατοτητες του γαυρου.
και ποιοτικά στο βάζελο ο μόνος που με έχει συγκινήσει φέτο είναι ο σάλπι.
στο γαύρο με τον γκαλέτο χύνω, ο μπελλού με έχει στείλει πολλές φορές για κατούρημα, ο Ντάρκο τη βάζει μέσα με τα μάτια και ο Ντιόγκο είναι το πρώτο φορ που βλέπω στην Ελλάδα πάνω από 1.80 που μπορεί να χειριστεί τη μπάλλα σωστά στο χορτάρι.
Αντζα δε βρίσκεις στο βάζελο ούτε με κιάλι και φέτος ο γαύρος έχει και βάθος πάγκου.
Μπορεί σε 2 μήνες να σου πω κάτι άλλο.
Ομως.
Βλέπω ότι ο γαύρος βρίσκει κορμό με πολύ λιγότερη προετοιμασία και πολύ αργότερες μεταγραφές. Ο τεντάς βολοδέρνει ακόμα να φτιάξει κορμό...
Οσο πιο γρήγορα δένει ένας κορμός παικτών τόσο πιο μεγάλη και η ποιότητά τους.
Αυτά.
Θα τα λέμε συχνά.
Υπομονη παιδια ακομη κανεις δεν παιζει μπαλα αφηστε να φτασει η ωρα του ντερμπι να δουμε πως θα ειναι οι ομαδες μας μεχρι τοτε ωστε να μπορουμε να βγαλουμε τα συμπερασματα μας.
Παντος μεγαλο ρολο θα παιξει και το πως θα εχει διαμορφωθει μεχρι τοτε η βαθμολογια.
Παντος μεγαλο ρολο θα παιξει και το πως θα εχει διαμορφωθει μεχρι τοτε η βαθμολογια.
Θα διαφωνήσω δυστυχως. Ο Ολυμπιακός άρχισε να παίζει -αν μη τι άλλο- πολύ αποτελεσματικά.Υπομονη παιδια ακομη κανεις δεν παιζει μπαλα αφηστε να φτασει η ωρα του ντερμπι να δουμε πως θα ειναι οι ομαδες μας μεχρι τοτε ωστε να μπορουμε να βγαλουμε τα συμπερασματα μας.
Ο ΠΑΟ ενώ κυριαρχεί απόλυτα ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ σουτ, επομένως οι άμυνες απλά ταμπουρώνονται και τον περιμένουν να χάσει μπάλλα και να βγαλουν αντεπίθεση.
Το χειρότερο όλων είναι ότι σε καθε αντεπίθεση άλλης ομάδας γινόμαστε καρδιακοί αφού δεν έχουμε καθόλου γρήγορες επιστροφές (πλήν Βύντρα και δευτερευόντως Σπυρόπουλου) ενώ στο κέντρο της άμυνας υπάρχει λεωφόρος ελεύθερης διέλευσης.
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 14
- Πόντοι
- 866
Θα διαφωνήσω δυστυχως. Ο Ολυμπιακός άρχισε να παίζει -αν μη τι άλλο- πολύ αποτελεσματικά.
Ο ΠΑΟ ενώ κυριαρχεί απόλυτα ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ σουτ, επομένως οι άμυνες απλά ταμπουρώνονται και τον περιμένουν να χάσει μπάλλα και να βγαλουν αντεπίθεση.
Το χειρότερο όλων είναι ότι σε καθε αντεπίθεση άλλης ομάδας γινόμαστε καρδιακοί αφού δεν έχουμε καθόλου γρήγορες επιστροφές (πλήν Βύντρα και δευτερευόντως Σπυρόπουλου) ενώ στο κέντρο της άμυνας υπάρχει λεωφόρος ελεύθερης διέλευσης.
εχθές ήταν παρανοικά αδιανόητο το πόσο εύκολα ο Λεβαδειακός πάταγε περιοχή........
Μιλάμε τέτοια παιδική χαρά άμυνα ούτε επί ΣΟΥΜ δεν είχαμε.......
Βρασιδα δικιο εχεις..Απλα περσι ηταν πολυ μικρο το χρονικο διαστημα αναμεσα στα 2 παιχνιδια..Θυμασαι τι ειχε ακολουθησει το ντερμπι του πρωταθληματος??Ολοι κραζαν τους παντες επειδη ειχαν αστοχησει σε ανεπαναληπτα τετατετ,ο μυτογκας ειχε χασει το πεναλτι και τα λοιπα..Στο ματς του κυπελλου ο ολυμπιακος προηγηθηκε νωρις..Απο εκει και περα δεν εκανε τιποτα..Ως που ηρθε το 55ο λεπτο..Ο Σαλπι παλι σε τρελλο τετατετ το στελνει πανω στον νικοτοπουλιδη...Απο εκει και περα το γηπεδο κατηφορισε.Η ψυχολογια γαμηθηκε..Το τελικο 4-0 αδικει εσας..Θα μπορουσε να ειναι πολυ μεγαλυτερο το σκορ..Ετσι ερχοσουνα και περσι στο κυπελο να μου βαλεις αυτα που μου χρωσταγες απο τον αγωνα του πρωταθληματος και ειδες τι εγινε.
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 14
- Πόντοι
- 866
Βρασιδα δικιο εχεις..Απλα περσι ηταν πολυ μικρο το χρονικο διαστημα αναμεσα στα 2 παιχνιδια..Θυμασαι τι ειχε ακολουθησει το ντερμπι του πρωταθληματος??Ολοι κραζαν τους παντες επειδη ειχαν αστοχησει σε ανεπαναληπτα τετατετ,ο μυτογκας ειχε χασει το πεναλτι και τα λοιπα..Στο ματς του κυπελλου ο ολυμπιακος προηγηθηκε νωρις..Απο εκει και περα δεν εκανε τιποτα..Ως που ηρθε το 55ο λεπτο..Ο Σαλπι παλι σε τρελλο τετατετ το στελνει πανω στον νικοτοπουλιδη...Απο εκει και περα το γηπεδο κατηφορισε.Η ψυχολογια γαμηθηκε..Το τελικο 4-0 αδικει εσας..Θα μπορουσε να ειναι πολυ μεγαλυτερο το σκορ..
γιατί ξύνεις πληγές;
Το οτι δειχνει πως βρισκεται σε καλο δρομο δεν σημαινει οτι παιζει και μπαλα τουλαχιστον εγω απο το υλικο που εχει αυτη την στιγμη ο Ολυμπιακος περιμενω πολυ περισοτερα πραγματα και θελω να πιστευω οτι αυτο που βλεπουμε ειναι το 50% τον δυνατοτητων που εχει η ομαδα.Θα διαφωνήσω δυστυχως. Ο Ολυμπιακός άρχισε να παίζει -αν μη τι άλλο- πολύ αποτελεσματικά.
Οσο για τον Παναθηναικο ρε μαγκες περα απο τα αγωνιστηκα πιστευω οτι θα πρεπει να φανε το κραξιματακι τους οι πολυμετοχικοι γιατι οταν ταζεις πριν την προκριση στο CL ενα σωρο λεφτα για μεταγραφες μετα περνας στο CL και μαλιστα παιρνεις και αβαντα 5.000.000 παραπανω απο αυτα που υπολογιζες απο τον αποκλεισμο του Ολυμπιακου και δεν παιρνεις παικτη σε θεση βασικου που κανει μπαμ απο μακρια οτι εισαι γυμνος ε τοτε η εισαι μαλακας η δουλευεις τον κοσμο.
Σορυ αλλα αυτη ειναι η γνωμη μου.
Επισκέπτης
σπερνεις την διχονοια???Το οτι δειχνει πως βρισκεται σε καλο δρομο δεν σημαινει οτι παιζει και μπαλα τουλαχιστον εγω απο το υλικο που εχει αυτη την στιγμη ο Ολυμπιακος περιμενω πολυ περισοτερα πραγματα και θελω να πιστευω οτι αυτο που βλεπουμε ειναι το 50% τον δυνατοτητων που εχει η ομαδα.
Οσο για τον Παναθηναικο ρε μαγκες περα απο τα αγωνιστηκα πιστευω οτι θα πρεπει να φανε το κραξιματακι τους οι πολυμετοχικοι γιατι οταν ταζεις πριν την προκριση στο CL ενα σωρο λεφτα για μεταγραφες μετα περνας στο CL και μαλιστα παιρνεις και αβαντα 5.000.000 παραπανω απο αυτα που υπολογιζες απο τον αποκλεισμο του Ολυμπιακου και δεν παιρνεις παικτη σε θεση βασικου που κανει μπαμ απο μακρια οτι εισαι γυμνος ε τοτε η εισαι μαλακας η δουλευεις τον κοσμο.
Σορυ αλλα αυτη ειναι η γνωμη μου.
τι κουφαλα εισαι ρε???
Για Γκαλετι συμφωνω..Για Ντιογκο επαυξανω..Πολυ μεγαλοι παικτες και οι 2..Ειδικα ο Αργεντινος..Ο Νταρκο οντως ειναι η επιτομη του γκολτζη..Ο Μπελουτσι εχει καθετη,εχει σουτ,αλλα χανεται ρε φιλε μεσα στο γηπεδο..Παρε παραδειγμα τον Σκοκο της χανουμας..Ο τυπος μπορει να περασει ολη την ομαδα 5 φορες συμεχομενες..Μπορει να σκοραρει απο παντου..Ομως εμφανιζεται μεσα στο γηπεδο καθε μιση ωρα...Για το βαθος του παγκου διαφωνω...Εχει 3 επιθετικους με τον 3ο να ειναι ο μητρογλου..Εχει ουσιαστικα εναν κοφτη ο οποιος θα παιζει παντα...Πατσατζογλου δεν υπαρχει..Ο Παπαδοπουλος δεν ειναι κοφτης..Για την αμυνα του αν συγκρινεις τα στοπερ με τα δικα μας ειναι λογικο οτι θα βγουν καλυτεροι..Ο Βουλης ειναι μετριος παικτης..Χθες ακομα ψαχνω να βρω τι κανει στην φαση με τον τζεμπουρ..Ο Αβρααμ παθιασμενος και ''σκληρος'' αλλα μεχρι εκει...Τελοσπαντων δεν εχει νοημα να συνεχισουμε αυτην την κουβεντα..Απλα εγω δεν τον φοβαμαι τον γαυρο με αυτα που εχει δειξει μεχρι τωρα..Μπορει να διαψευστω πανηγυρικα,μπορει να δικαιωθω..Εδω θα ειμαστε και θα το συζηταμε..εγώ κρίνω από αυτά που βλέπω....
και ποιοτικά στο βάζελο ο μόνος που με έχει συγκινήσει φέτο είναι ο σάλπι.
στο γαύρο με τον γκαλέτο χύνω, ο μπελλού με έχει στείλει πολλές φορές για κατούρημα, ο Ντάρκο τη βάζει μέσα με τα μάτια και ο Ντιόγκο είναι το πρώτο φορ που βλέπω στην Ελλάδα πάνω από 1.80 που μπορεί να χειριστεί τη μπάλλα σωστά στο χορτάρι.
Αντζα δε βρίσκεις στο βάζελο ούτε με κιάλι και φέτος ο γαύρος έχει και βάθος πάγκου.
Μπορεί σε 2 μήνες να σου πω κάτι άλλο.
Ομως.
Βλέπω ότι ο γαύρος βρίσκει κορμό με πολύ λιγότερη προετοιμασία και πολύ αργότερες μεταγραφές. Ο τεντάς βολοδέρνει ακόμα να φτιάξει κορμό...
Οσο πιο γρήγορα δένει ένας κορμός παικτών τόσο πιο μεγάλη και η ποιότητά τους.
Αυτά.
Θα τα λέμε συχνά.
Ελα ντε..Και εγω τα θυμαμαι και ξενερωνω.γιατί ξύνεις πληγές;
Επισκέπτης
ξεχασες το βασικοτερο..ο βαλβερδες εχει δειξει οτι ειναι καλυτερος του τεντα..παιξτε στα ισια με το υποκαταστημα βορειου ελλαδας που χτυπαει φετος διηπειρωτικο,παιξτε με την βερντερ & μετα εδω ειμαστε εμεις για την χαριστικη βολη..Για Γκαλετι συμφωνω..Για Ντιογκο επαυξανω..Πολυ μεγαλοι παικτες και οι 2..Ειδικα ο Αργεντινος..Ο Νταρκο οντως ειναι η επιτομη του γκολτζη..Ο Μπελουτσι εχει καθετη,εχει σουτ,αλλα χανεται ρε φιλε μεσα στο γηπεδο..Παρε παραδειγμα τον Σκοκο της χανουμας..Ο τυπος μπορει να περασει ολη την ομαδα 5 φορες συμεχομενες..Μπορει να σκοραρει απο παντου..Ομως εμφανιζεται μεσα στο γηπεδο καθε μιση ωρα...Για το βαθος του παγκου διαφωνω...Εχει 3 επιθετικους με τον 3ο να ειναι ο μητρογλου..Εχει ουσιαστικα εναν κοφτη ο οποιος θα παιζει παντα...Πατσατζογλου δεν υπαρχει..Ο Παπαδοπουλος δεν ειναι κοφτης..Για την αμυνα του αν συγκρινεις τα στοπερ με τα δικα μας ειναι λογικο οτι θα βγουν καλυτεροι..Ο Βουλης ειναι μετριος παικτης..Χθες ακομα ψαχνω να βρω τι κανει στην φαση με τον τζεμπουρ..Ο Αβρααμ παθιασμενος και ''σκληρος'' αλλα μεχρι εκει...Τελοσπαντων δεν εχει νοημα να συνεχισουμε αυτην την κουβεντα..Απλα εγω δεν τον φοβαμαι τον γαυρο με αυτα που εχει δειξει μεχρι τωρα..Μπορει να διαψευστω πανηγυρικα,μπορει να δικαιωθω..Εδω θα ειμαστε και θα το συζηταμε..
Μην καρφωνεσαι ρε.σπερνεις την διχονοια???
τι κουφαλα εισαι ρε???
![Idiot :idiot: :idiot:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/idiot2.gif)
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 59
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 49
- Εμφανίσεις
- 6K
- Ψηφοφορία
- Απαντήσεις
- 95