You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Επισκέπτης
τζιγκερ ψυχαρα ΟΛΥΜΠΙΑΚΑΡΑ..είναι σε καλό δρόμο το τεντόπανο.
Εάν έφευγε και τελείως ο καρκίνος και πέρναν τον Κυργιάκο τώρα θα ήταν τα πράγματα διαφορετικά.
Οτι οι παιχτες που εχει ο Παναθηναικος στην αμυνα ειναι κατωτεροι των περιστασεων ειναι δεδομενο.Στο τσουλου και γενικα στην ευρωπη μπορεις να αντιμετωπισεις πολλα προβληματα.Ομως στην ελλαδα πιστευω οτι ακομα και με αυτους τους αμυντικους μπορεις να την σηκωσεις την κουπα.Η εστω με αυτους τους αμυντικους μπορεις να εισαι στην διεκδικηση του πρωταθληματος μεχρι τον Γεναρη,για να ενισχυθεις τοτε.Το εχω ξαναπει και θα το ξαναπω οτι με εναν κακο τερματοφυλακα η αμυνα φαινεται 10 φορες χειροτερη.Αν ο τερματοφυλακας δεν μπορει να καθοδηγησει τους αμυντικους του και να βγει να καθαρισει 1 γαμημενη φαση τοτε ολη αμυνα πελαγοδρομει.Οι αμυντικοι νιωθουν ''γυμνοι'' χωρις καθοδηγηση απο πισω.Ετσι,οι αδυναμιες τους φαινονται περισσοτερο.Δεν ξερω αν ο Τζορβας μπορει να τα καταφερει,παντως σιγουρα θα ειναι καλυτερος απο τον κροατη.ρε μαλάκες καταλάβετέ το.....
Ο βάζελος φέτος θα είναι ασανσέρ.
Μια 3 θα βάζει μια 3 θα τρώει....
αυτό είναι το αποτέλεσμα του να έχεις μέση και μπροστά ομάδα για τσου λου και μέση και πίσω ομάδα για θου βου.
Μαγκες καλως η κακως μετα την διακοπη λογω εθνικης,δινουμε 2 παιχνιδια που ειναι κομβικης σημασιας για την συνεχεια.Παμε τουμπα και υποδεχομαστε την βερντερ στο τσουλου.Αν νικησουμε στην Σαλονικα μπαινουμε πολυ δυνατα στηνμαχη του πρωταθληματος.Θα εχουμε βγαλει αρη και παοκ εκτος με νικες,οπως και επισης το εκτος με την αεκ,εστω και αν χασαμε.Με νικη επι της βερντερ θα μπουμε στην μαχη για τον ρεαλιστικο στοχο,που ειναι η 3η θεση του ομιλου.Στηριξη θελει μαγκες την δεδομενη στιγμη και τιποτα αλλο..
ΥΓ:Για την αμυνα δεν φταινε μονο τα στοπερ.Φταιει ολη η αμυντικη λειτουργια της ομαδας και κυριως κατα την γνωμη μου τα πλαγια μπακ.Επισης και ο ολλανδος εχει μεριδιο ευθυνης.Εχουμε παιξει 10 αγωνες και δεν εχει καθιερωσει ενα σταθερο διδυμο στο κεντρο της αμυνας...
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 14
- Πόντοι
- 866
οκ όλα αυτά......
συμφωνώ....
για πες μου όμως και κάτι ακόμα..........
Εγώ εψές έβαλα στη θέση της τουρκάλας (με τον χθεσινό γαύρο) τον βάζελο..........
το συμπέρασμά μου για το τι θα γινότανε δεν θέλω να το γράψω..............
![Help Sos :helpplea: :helpplea:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/help-sos.gif)
Υ.Γ.
Προσπαθώ να βρω ποιός συνδυασμός βου εθνικής θα μπορέσει να αντιμετωπίσει σέντερ φορ Ντάρκο και Ντιόγκο μαζί και με πιάνει κατάθλιψη.
συμφωνώ....
Εγώ εψές έβαλα στη θέση της τουρκάλας (με τον χθεσινό γαύρο) τον βάζελο..........
![Help Sos :helpplea: :helpplea:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/help-sos.gif)
Υ.Γ.
Προσπαθώ να βρω ποιός συνδυασμός βου εθνικής θα μπορέσει να αντιμετωπίσει σέντερ φορ Ντάρκο και Ντιόγκο μαζί και με πιάνει κατάθλιψη.
εφκολο αμα δε πεζουνεοκ όλα αυτά......
συμφωνώ....
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Υ.Γ.
georgebest
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 7
- Like
- 378
- Πόντοι
- 366
ειναι απλά τα πράματα, εάν οι μαλάκες το καλοκαίρι είχαν πάρει τον Κυργιάκο και τον Τζιμπούρ τώρα τα πράγματα θα ήταν τελείως διαφορετικά.....
γάμησέ τον μωρέ τον Τζιμπούρ. έχουμε ισάξιους ή και καλύτερους. Για τον Κυργιάκο δεν το συζητάμε: κρατάει άμυνα και επίθεση μαζί, μόνος του στην ΑΕΚ
Εχεις ολα τα δικια να ''φοβασαι' με τα στοπερ που εχουμε τωρα και με τους επιθετικους που εχει ο γαυρος.Ομως εμεις στον αξονα θα εχουμε ματος και ζιλμπερτο.Δηλαδη θελω να πω οτι εαν παρουμε το κεντρο(και πιστευω οτι εχουμε καλυτερους παικτες στον αξονα) αμεσως θα τους κοψουμε στην μεση.Για μενα ερωτηματικο στο καραισκακη θα ειναι κατα ποσο θα μπορουμε να κοψουμε τα ακρα τους..Ο Γκαλετι με απασχολει κυριως.Ο αλλος ειναι κλοουν.Ξερει μπαλα αλλα απο ουσια τιποτα...Ασε που στο τηγανι παιζουμε μαρτιο..Οποτε θα εχουμε παρει σεντερμπακακι καλο..ελπιζω τουλαχιστον..Στο οακα θα τους παρουμεοκ όλα αυτά......
συμφωνώ....
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Υ.Γ.
![Ναι! :rockon: :rockon:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/rockon.gif)
![Ναι! :rockon: :rockon:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/rockon.gif)
ο κιριακοσ οταν η μπαλα πιγε κατο 2 ρουφιξε η αεκ και πεκτεσ τσιμπουρ δε κανουν για μεγαλεσ ομαδεσγάμησέ τον μωρέ τον Τζιμπούρ. έχουμε ισάξιους ή και καλύτερους. Για τον Κυργιάκο δεν το συζητάμε: κρατάει άμυνα και επίθεση μαζί, μόνος του στην ΑΕΚ
Kαλά που έγραψες τη συγκεκριμένη πρόταση γιατί έχω ρίξει πολλά μπινελίκια....αυτό είναι το αποτέλεσμα του να έχεις μέση και μπροστά ομάδα για τσου λου και μέση και πίσω ομάδα για θου βου.
Τελικά δεν είσαι άμπαλλος. RESPECT!!!!
![Tooth :tooth: :tooth:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/tooth.gif)
![Tooth :tooth: :tooth:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/tooth.gif)
Βοθραρε δεν φταιει ο κυργιακος χθες..Ο τζεμπουρ καλος ειναι αλλα προφανως ανετοιμος..Παντως εγω το καλοκαιρι δεν τον ηθελα..Ειναι και κωλοπαιδι..Το μονο που δεν θελω ειναι να εχω εναν μαλακα να μου χαλάει τα αποδυτηρια..ο κιριακοσ οταν η μπαλα πιγε κατο 2 ρουφιξε η αεκ και πεκτεσ τσιμπουρ δε κανουν για μεγαλεσ ομαδεσ
georgebest
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 7
- Like
- 378
- Πόντοι
- 366
συμφωνώ. κάθε χρόνο το πρωτάθλημα χάνεται από την αδυναμία να βάλουμε γκολ σε κλειστές άμυνες μικρών ομάδων. αν η υπόσχεση του Τεν Κάτε για επιθετικό ποδόσφαιρο τηρηθεί, θα λυθεί αυτό το πρόβλημα. τα τελευταία 2 χρόνια χορτάσαμε να κερδίζουμε ντέρμπυ και να χάνουμε το πρωτάθλημα.Οτι οι παιχτες που εχει ο Παναθηναικος στην αμυνα ειναι κατωτεροι των περιστασεων ειναι δεδομενο.Στο τσουλου και γενικα στην ευρωπη μπορεις να αντιμετωπισεις πολλα προβληματα.Ομως στην ελλαδα πιστευω οτι ακομα και με αυτους τους αμυντικους μπορεις να την σηκωσεις την κουπα.Η εστω με αυτους τους αμυντικους μπορεις να εισαι στην διεκδικηση του πρωταθληματος μεχρι τον Γεναρη,για να ενισχυθεις τοτε.
πώς καταλαβαίνεις ότι ο Τζόρβας, παρότι πιο νέος, ξέρει να κατευθύνει την άμυνα;Το εχω ξαναπει και θα το ξαναπω οτι με εναν κακο τερματοφυλακα η αμυνα φαινεται 10 φορες χειροτερη.Αν ο τερματοφυλακας δεν μπορει να καθοδηγησει τους αμυντικους του και να βγει να καθαρισει 1 γαμημενη φαση τοτε ολη αμυνα πελαγοδρομει.Οι αμυντικοι νιωθουν ''γυμνοι'' χωρις καθοδηγηση απο πισω.Ετσι,οι αδυναμιες τους φαινονται περισσοτερο.Δεν ξερω αν ο Τζορβας μπορει να τα καταφερει,παντως σιγουρα θα ειναι καλυτερος απο τον κροατη.
γιατι ο Νταρκο εινε καλοπεδο αλα εινε αλι κλασι,φιλε αμινα με κατο τι μπαλα δεν εχηςΒοθραρε δεν φταιει ο κυργιακος χθες..Ο τζεμπουρ καλος ειναι αλλα προφανως ανετοιμος..Παντως εγω το καλοκαιρι δεν τον ηθελα..Ειναι και κωλοπαιδι..Το μονο που δεν θελω ειναι να εχω εναν μαλακα να μου χαλάει τα αποδυτηρια..
Να σου κάνω εγώ μια άλλη ερώτηση; Ποιος είναι καλύτερος ο Τζόρβας ή ο Γκαλίνοβιτς;πώς καταλαβαίνεις ότι ο Τζόρβας, παρότι πιο νέος, ξέρει να κατευθύνει την άμυνα;
![Uglystupid :uglystupid: :uglystupid:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/uglystupid2.gif)
![Uglystupid :uglystupid: :uglystupid:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/uglystupid2.gif)
Ο Ντάρκο ήταν άλλη κλάση!!!γιατι ο Νταρκο εινε καλοπεδο αλα εινε αλι κλασι,φιλε αμινα με κατο τι μπαλα δεν εχης
Lastmoican
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Οκτ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 54
- Πόντοι
- 166
ειναι απλό. εδώ έτρωγε λιγότερα γκολ ο ΟΦΗ που έχει ακόμα χειρότερους αμυντικούς...δεν θα τρώει λιγότερα ο ΠΑΟ;συμφωνώ. κάθε χρόνο το πρωτάθλημα χάνεται από την αδυναμία να βάλουμε γκολ σε κλειστές άμυνες μικρών ομάδων. αν η υπόσχεση του Τεν Κάτε για επιθετικό ποδόσφαιρο τηρηθεί, θα λυθεί αυτό το πρόβλημα. τα τελευταία 2 χρόνια χορτάσαμε να κερδίζουμε ντέρμπυ και να χάνουμε το πρωτάθλημα.πώς καταλαβαίνεις ότι ο Τζόρβας, παρότι πιο νέος, ξέρει να κατευθύνει την άμυνα;
georgebest
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 7
- Like
- 378
- Πόντοι
- 366
ο κιριακοσ οταν η μπαλα πιγε κατο 2 ρουφιξε η αεκ και πεκτεσ τσιμπουρ δε κανουν για μεγαλεσ ομαδεσ
ο Κυργιάκος δεν είναι Θεός να βρίσκεται παντού να διορθώνει τις μαλακίες του Γεωργέα και του Πελετιέρι και όποιου άλλου
grazypoutsa
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
μάγκες πρέπει η ομάδα να σοβαρευτεί..και να παίζει μπάλλα ανάλογη του ονόματος της.......
δεν μπορει να θελουν οι παιχτες απο το 70 να θελουν να πάνε για καφε.....δεν γίνεται αυτό.....
δεν μπορει να θελουν οι παιχτες απο το 70 να θελουν να πάνε για καφε.....δεν γίνεται αυτό.....
μορε κλασι εινε ακομα οπος και ο τζολε αλα εινε για ενα ιμιχρονοΟ Ντάρκο ήταν άλλη κλάση!!!
georgebest
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 7
- Like
- 378
- Πόντοι
- 366
Να σου κάνω εγώ μια άλλη ερώτηση; Ποιος είναι καλύτερος ο Τζόρβας ή ο Γκαλίνοβιτς;![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
μάλλον ο Τζόρβας. αλλά η δική μου ερώτηση δεν απαντήθηκε
Δεν ειμαι πεπεισμενος οτι ο Τζορβας θα φανει ανταξιος των προσδοκιων η οτι θα ειναι ο τερματοφυλακας που θα ειναι βασικος τα επομενα 5 χρονια..Απλα με τον γκαλινοβιτς που εχω δει εχω καθε ''δικαιωμα'' να ελπιζω οτι με αυτον τα πραγματα θα ειναι καλυτερα...συμφωνώ. κάθε χρόνο το πρωτάθλημα χάνεται από την αδυναμία να βάλουμε γκολ σε κλειστές άμυνες μικρών ομάδων. αν η υπόσχεση του Τεν Κάτε για επιθετικό ποδόσφαιρο τηρηθεί, θα λυθεί αυτό το πρόβλημα. τα τελευταία 2 χρόνια χορτάσαμε να κερδίζουμε ντέρμπυ και να χάνουμε το πρωτάθλημα.πώς καταλαβαίνεις ότι ο Τζόρβας, παρότι πιο νέος, ξέρει να κατευθύνει την άμυνα;
georgebest
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 7
- Like
- 378
- Πόντοι
- 366
ειναι απλό. εδώ έτρωγε λιγότερα γκολ ο ΟΦΗ που έχει ακόμα χειρότερους αμυντικούς...δεν θα τρώει λιγότερα ο ΠΑΟ;
πότε συνέβαινε αυτό;
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 59
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 49
- Εμφανίσεις
- 6K
- Ψηφοφορία
- Απαντήσεις