Νέα

Πράσινε Θεέ Παναθηναϊκέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 139K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)

Ποιό όνομα θα θέλατε για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού;

• Παύλος & Θανάσης Γιαννακόπουλος

Ψήφοι: 111 30,2%
  • Όνομα χορηγού

Ψήφοι: 40 10,9%
  • Panathinaikos Arena

Ψήφοι: 145 39,5%
  • Γιώργος Καλαφάτης

Ψήφοι: 29 7,9%
  • Μίμης Δομάζος

Ψήφοι: 27 7,4%
  • Δημήτρης Σαραβάκος

Ψήφοι: 15 4,1%
  • Κριστόφ Βαζέχα

Ψήφοι: 25 6,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    367

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
Δεν ειμαι πεπεισμενος οτι ο Τζορβας θα φανει ανταξιος των προσδοκιων η οτι θα ειναι ο τερματοφυλακας που θα ειναι βασικος τα επομενα 5 χρονια..Απλα με τον γκαλινοβιτς που εχω δει εχω καθε ''δικαιωμα'' να ελπιζω οτι με  αυτον τα πραγματα θα ειναι καλυτερα...

ναι ρε φίλε. αλλά στον Γκαλίνοβιτς να φορτώνουμε τις γκάφες του. μην του φορτώνουμε και τις γκάφες των αμυντικών

bonbenito

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2008
Like
5
Πόντοι
16
Δεν ειμαι πεπεισμενος οτι ο Τζορβας θα φανει ανταξιος των προσδοκιων η οτι θα ειναι ο τερματοφυλακας που θα ειναι βασικος τα επομενα 5 χρονια..Απλα με τον γκαλινοβιτς που εχω δει εχω καθε ''δικαιωμα'' να ελπιζω οτι με  αυτον τα πραγματα θα ειναι καλυτερα...
θα δείξει. Ο Μάλαρτζ πάντως, για να μην ξεχνιόμαστε ότι και καλά του φαγε τη θέση με μεσον ο Γκαλίνοβιτς, ευθύνεται 200% για τα 2 από τα 4 που φαγε προχτές. Ειδικά το 4ο.Γενικά σιχαίνομαι τερματοφύλακες που ενώ βλέπουνε τη μπαλλά σε τροχιά μέσα στη μικρή περιοχή τους μένουνε στη γραμμη. Ευτυχώς, ο Τζόρβας απ όσο τουλάχιστον έχουμε δει περσι χυμάει να τη φάει.

ViDiViCi

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2008
Like
2
Πόντοι
16
ναι ρε φίλε. αλλά στον Γκαλίνοβιτς να φορτώνουμε τις γκάφες του. μην του φορτώνουμε και τις γκάφες των αμυντικών
Ο Γκαλίνοβιτς πάντως είναι μία κλάση μόνος του. Δεν ξέρω όμως τι είδους κλάση. :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

Επισκέπτης
σουηδε ελατε με σαριεγκι & γκουμα στο τηγανι & αμα θελεις βαλτε & τους 2 στο τερμα(γκαλινοβιτς-τζορβα) να δουμε ποσα θα ρουφηξετε..

bonbenito

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2008
Like
5
Πόντοι
16
σουηδε ελατε με σαριεγκι & γκουμα στο τηγανι & αμα θελεις βαλτε & τους 2 στο τερμα(γκαλινοβιτς-τζορβα) να δουμε ποσα θα ρουφηξετε..
Είπαμε μέχρι να ρθουμε θά αποτελέσουν παρελθόν κι οι δυό που λες (ελπιζω τουλάχιστον)

souhdos13

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2008
Like
1
Πόντοι
16
Αγορινα μου απλα λεω οτι με εναν ασταθη τερματοφυλακα τα προβληματα μεγαλωνουν..Ειναι και θεμα ψυχολογιας του αμυντικου απο ενα σημειο και επειτα..

ViDiViCi

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2008
Like
2
Πόντοι
16
Ας είχαμε τον Ντούσαν προπονητή και θα σου έλεγα εγώ τι θα γινόταν. Με το Σόουζα κεντρικό αμυντικό θα σας παίρναμε. :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

souhdos13

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2008
Like
1
Πόντοι
16
θα δείξει. Ο Μάλαρτζ πάντως, για να μην ξεχνιόμαστε ότι και καλά του φαγε τη θέση με μεσον ο Γκαλίνοβιτς, ευθύνεται 200% για τα 2 από τα 4 που φαγε προχτές. Ειδικά το 4ο.Γενικά σιχαίνομαι τερματοφύλακες που ενώ βλέπουνε τη μπαλλά σε τροχιά μέσα στη μικρή περιοχή τους μένουνε στη γραμμη. Ευτυχώς, ο Τζόρβας απ όσο τουλάχιστον έχουμε δει περσι χυμάει να τη φάει.
Αδερφε εγω θεωρω τον Μαλαρτζ καλο τερματοφυλακα..Βεβαια απεδειξε οτι ουτε αυτος ειναι ικανος να ειναι βασικος..Αλλα μην ξεχναμε το ροτεισον που εφαρμοσε ο μεγαλος πορτογαλος προφεσορας του ποδοσφαιρου :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

bonbenito

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2008
Like
5
Πόντοι
16
Ας είχαμε τον Ντούσαν προπονητή και θα σου έλεγα εγώ τι θα γινόταν. Με το Σόουζα κεντρικό αμυντικό θα σας παίρναμε. :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:
Όχι ρε συ, μην ακούω για Ντούσαν εν έτει 2009 σχεδόν, νισάφι πιά

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
το λέω για να το εμπεδώσετε ξανά.....
ο βάζελος φέτος με το σύστημα του νιφάν και τους παίκτες μπροστά θα σκοράρει σε κάθε παιχνίδι και θα παίρνει χαλαρά τις λιβαδιοθράκες...
Νισάφι με τα 0-0 στο 75 που κερδίζαμε με γκολ στο 86..........

Αυτό το πρόβλημα λύθηκε....
Τους μικρομεσαιους (που είναι πάνω κάτω σαν την Ανόρθωση) εάν δεν στραβώσει το παιχνίδι στην αρχή και βρεθείς με 2 γκόλ πίσω στο 15 θα τα πέρνουν και αυτά χαλαρά.
Τους μεγαλομεσαίους θα φτύνει αίμα να τους κερδίσει γιατί μονίμως θα πρέπει να βάζει παραπάνω από αυτά που δέχεται.
Για το γαύρο δεν το συζητώ.
Την παρούσα ομάδα ο γαύρος την έχει πιο χαλαρά..........Είναι κάτι σαν την Προοδευτική του Σούλη τότε και τη Λάρισα του Δώνη...
Οι άμπαλοι του Σούλη νόμιζαν ότι αναβίωναν το Σούλι και έφευγαν με 0-0, η δε Λάρισα με παίκτες πολύ καλύτερους έφευγε με 3άρες και 4άρες παθητικό χωρίς καν να ξέρει το γιατί.  Ξύπνησε κι ο Δώνης τώρα και κάνει παρέα στους Μεσολλογγίτες... Αμα αρχίσει και τα μπινελίκια τον δικέφαλο θα τον αντικαταστήσει με τον αναγεννόμενο ΦΟΊΝΙΚΑ.

souhdos13

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2008
Like
1
Πόντοι
16
Παντως τα 2 τελευταια χρονια δεν αντιμετωπισα και πολλα προβληματα..2006-2007 0-1..2007-2008 1-1 και σε ειχα κανει γιογιο μεσα στο καστρο σου..Απλα η πουτανα δεν εμπαινε μεσα...Θα μπουνε φετος τα χρωστουμενα λεμε :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
για σας φιλοι μου !!!!!!!!!!!!!
το ασπρο αλογο παραμονεβη

ViDiViCi

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2008
Like
2
Πόντοι
16
ο βάζελος φέτος με το σύστημα του νιφάν και τους παίκτες μπροστά θα σκοράρει σε κάθε παιχνίδι και θα παίρνει χαλαρά τις λιβαδιοθράκες...

Τους μικρομεσαιους (που είναι πάνω κάτω σαν την Ανόρθωση) εάν δεν στραβώσει το παιχνίδι στην αρχή και βρεθείς με 2 γκόλ πίσω στο 15 θα τα πέρνουν και αυτά χαλαρά.
Τους μεγαλομεσαίους θα φτύνει αίμα να τους κερδίσει γιατί μονίμως θα πρέπει να βάζει παραπάνω από αυτά που δέχεται.
Την παρούσα ομάδα ο γαύρος την έχει πιο χαλαρά..........Είναι κάτι σαν την Προοδευτική του Σούλη τότε και τη Λάρισα του Δώνη...
Οι άμπαλοι του Σούλη νόμιζαν ότι αναβίωναν το Σούλι και έφευγαν με 0-0, η δε Λάρισα με παίκτες πολύ καλύτερους έφευγε με 3άρες και 4άρες παθητικό χωρίς καν να ξέρει το γιατί.  Ξύπνησε κι ο Δώνης τώρα και κάνει παρέα στους Μεσολλογγίτες... Αμα αρχίσει και τα μπινελίκια τον δικέφαλο θα τον αντικαταστήσει με τον αναγεννόμενο ΦΟΊΝΙΚΑ.
RESPECT στο τετράγωνο!!!!!

souhdos13

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2008
Like
1
Πόντοι
16

Συμφωνω απολυτα σε αυτο που λες για τις μικρες ομαδες.Τα καρκινωματα τελος..Απλα διαβαζοντας σε τακτικα, πιστευω οτι εχεις υπερεκτιμησει τις δυνατοτητες του γαυρου.

bonbenito

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2008
Like
5
Πόντοι
16
Αδερφε εγω θεωρω τον Μαλαρτζ καλο τερματοφυλακα..Βεβαια απεδειξε οτι ουτε αυτος ειναι ικανος να ειναι βασικος..
Έχει τρομερά αντανακλαστικά, δεκτόν, αλλά και πάλι, όχι καλύτερα απ του Εμπέντε (τον οποίο ακόμα απορώ γιατι δε τον εμπιστευθήκαμε περισσοτερο). Από εκεί και μετά όμως ο Μάλαρτζ έχει πολυ ασταθείς λαβές (να άλλο ένα δυνατό σημείο του Τζόρβα τώρα)και όπως φάνηκε τόσο πέρσι στα επίσημα όσο και φέτος στην προετοιμασία δεν μπορεί να συντονίσει την άμυνά του.

Επισκέπτης
Παντως τα 2 τελευταια χρονια δεν αντιμετωπισα και πολλα προβληματα..2006-2007 0-1..2007-2008 1-1 και σε ειχα κανει γιογιο μεσα στο καστρο σου..Απλα η πουτανα δεν εμπαινε μεσα...Θα μπουνε φετος τα χρωστουμενα λεμε :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
παρελειψες την 4αρα..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom