Ειναι επι των οικονομικων και δεν θελει σπαταλες.υπονομευτής το..παρ'αρτημα...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 14
- Πόντοι
- 866
έχει καεί η γούνα του απ τον Αλέξις......Ειναι επι των οικονομικων και δεν θελει σπαταλες.![]()
talos43
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Φεβ 2006
- Like
- 9
- Πόντοι
- 66
μάλλον πολύ μαλάκας θα αποδειχθεί και αυτός.....κοίταζε την θεσούλα του μην του την φάει ο ρότσα και να το αποτέλεσμα...ο παπάρας...Θα παρουμε φιλε..Δεν πιστευω να ειναι τοσο βλακας ο Αντωνιου να θελει να χασει την δουλεια του απο κατι τοσο οφθαλμοφανες..
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 14
- Πόντοι
- 866
λέει ότι τέτοιο μαγείρεμα σε ομάδα έχω να δω από την εποχή Μαλακαζάνι....Κι ο Τεν Κάτε έβαλε σαν αμυντικό χαφ τον Νίνη...τι να λέει αυτό...???
Τότε που έπαιζε ο Εκι αμυντικό χαφ.....
Ούτε ψύλλος στον κόρφο μου ρε πούστη μου... Τι μου θύμησες τώρα.....
Μην λες αυτο το ονομα γιατι θα αγριεψει.έχει καεί η γούνα του απ τον Αλέξις......
Bull_
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Δεκ 2005
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
Εσύ ταλιμπανάκι μην ξεχνιέσαι...σε 15 μέρες... έχειυπονομευτής το..παρ'αρτημα...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![Xxx Knockinboots :knockinb: :knockinb:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/xxx_knockinboots.gif)
Τον Αλέξις τον έφαε η μαρμάγκα...εδώ είναι Βαλκάνια δεν είναι παίξε γέλασε λέμεεε...ρώτα και τον Ταλό μετά από 15 μέρες...έχει καεί η γούνα του απ τον Αλέξις......
Θα δειξει..Ο μεταγραφικος σχεδιασμος οντως ηταν για τον πουτσο..Παλι καλα που μπορουνε να διορθωσουνε τα πραγματα τον Γεναρη..Και αν δεν το κανουν θα πεσει πολυ κραξιμο..μάλλον πολύ μαλάκας θα αποδειχθεί και αυτός.....κοίταζε την θεσούλα του μην του την φάει ο ρότσα και να το αποτέλεσμα...ο παπάρας...
Αυτό δεν ήταν σχεδιασμός. Μπιρίμπα ήταν, μαζέψανε όλα τα λιμά επειδή θέλανε δυό τρία χαρτιά απ το σωρό.Θα δειξει..Ο μεταγραφικος σχεδιασμος οντως ηταν για τον πουτσο..Παλι καλα που μπορουνε να διορθωσουνε τα πραγματα τον Γεναρη..Και αν δεν το κανουν θα πεσει πολυ κραξιμο..
Bull_
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Δεκ 2005
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
Nαι...σαν τον chefinspektor Dreyfuss με τον Inspector ClouzeauΜην λες αυτο το ονομα γιατι θα αγριεψει.![]()
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
![Tickedoff :tickedoff: :tickedoff:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/tickedoff.gif)
![Mrs Violent1 :hammer: :hammer:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/mrs_violent1.gif)
![Mrs New Blowingup :blowup: :blowup:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/mrs_new_blowingup.gif)
![Smiley with an AK :ak: :ak:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/mrs_ak_qleft3.gif)
![Έρχεται ροπαλιά :knuppel: :knuppel:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/knuppel2.gif)
![Mrs Cussing :cussing: :cussing:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/mrs_cussing.gif)
![Argue :argue: :argue:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/argue.gif)
![Bottom :bottom: :bottom:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/bottom.gif)
Ρε μου φαινεται οτι χανουμε την ουσια δηλαδη ο Αντωνιου φταιει που δεν πηρατε αμυντικο? του ειπαν οι πολυμετοχικοι παρε παικτη και αυτος δεν βρηκε? οχι τους εφερε καποια ονοματα αλλα αυτοι θεωρησαν πολλα τα λεφτα και δεν θεωρησαν σκοπιμο να μπουν σε αλλα εξοδα.μάλλον πολύ μαλάκας θα αποδειχθεί και αυτός.....κοίταζε την θεσούλα του μην του την φάει ο ρότσα και να το αποτέλεσμα...ο παπάρας...
Εξω οι πολυμετοχικοι απο την παναθα αντε ρε εγω θα τα φωναζω για εσας?
![Tickedoff :tickedoff: :tickedoff:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/tickedoff.gif)
Επισκέπτης
βρασιδα ψυχαρα τριφυλλαρα..Ρε μου φαινεται οτι χανουμε την ουσια δηλαδη ο Αντωνιου φταιει που δεν πηρατε αμυντικο? του ειπαν οι πολυμετοχικοι παρε παικτη και αυτος δεν βρηκε? οχι τους εφερε καποια ονοματα αλλα αυτοι θεωρησαν πολλα τα λεφτα και δεν θεωρησαν σκοπιμο να μπουν σε αλλα εξοδα.
[size=15pt]Εξω οι πολυμετοχικοι απο την παναθα αντε ρε εγω θα τα φωναζω για εσας?[/size]![]()
αααααααααααααααααααααα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα..
αστους ρε στην πικρα τους..
Πλεζουρα διαβασα ενα ποστ σου το πρωι στο γαυροθρεντ και δακρυα συγκινησης τρεξαν απο τα ματια μου..Διαβασα για 2 αθληματα που τα τελευταια χρονια ειχατε ξεχασει οτι υπηρχαν..Βολει και μπασκετ..Εχετε αφηνιασει μαλλον με Μιλκοβιτς και Τσιλντρες ε??Τι εγινε?Ο πυρινος λαος του ολυμπιακου επιστρεφει στο βολει για την πρεμιερα με εμας??Ε ρε γλεντια λεμε..βρασιδα ψυχαρα τριφυλλαρα..
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
Δεν ειναι εδω ο χρηστιδης και προσπαθω να τους ανοιξω τα ματια εγω.βρασιδα ψυχαρα τριφυλλαρα..
![Boobies :boobies: :boobies:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/boobies2et.gif)
Ρε κολυμπι μαθατε να παιξουμε και κανα ντερμπι και στο πολο?Πλεζουρα διαβασα ενα ποστ σου το πρωι στο γαυροθρεντ και δακρυα συγκινησης τρεξαν απο τα ματια μου..Διαβασα για 2 αθληματα που τα τελευταια χρονια ειχατε ξεχασει οτι υπηρχαν..Βολει και μπασκετ..Εχετε αφηνιασει μαλλον με Μιλκοβιτς και Τσιλντρες ε??Τι εγινε?Ο πυρινος λαος του ολυμπιακου επιστρεφει στο βολει για την πρεμιερα με εμας??Ε ρε γλεντια λεμε..![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![Αχακαλοέ... :dancing: :dancing:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/mrs_eusa_dance.gif)
Επισκέπτης
μαθε να διαβαζεις καλυτερα..για κατι χρωστουμενα με τα στρουμφακια εγραψα..οσο για τον μιλκο & τον τσιλ,χαλαρωσε & θα τους δουμε στην πορεια..οσο για τον πυρινο κοσμο,αστο γιατι σας ποναει πολυ & μαλιστα απο πα ΝΤΟΥ..ασε μην εχουμε καμια λυποθυμια παλι.. ;)Πλεζουρα διαβασα ενα ποστ σου το πρωι στο γαυροθρεντ και δακρυα συγκινησης τρεξαν απο τα ματια μου..Διαβασα για 2 αθληματα που τα τελευταια χρονια ειχατε ξεχασει οτι υπηρχαν..Βολει και μπασκετ..Εχετε αφηνιασει μαλλον με Μιλκοβιτς και Τσιλντρες ε??Τι εγινε?Ο πυρινος λαος του ολυμπιακου επιστρεφει στο βολει για την πρεμιερα με εμας??Ε ρε γλεντια λεμε..![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Μια χαρά ανοιχτα νομιζω τα χουμε όσοι έχουμε ποσταρει εδώ και κα' να δυό ωρες.Δεν ειναι εδω ο χρηστιδης και προσπαθω να τους ανοιξω τα ματια εγω.![]()
Μου είναι αδύνατο να μη βλέπω την πραγματικότητα, όπως αδιάφορο εντελώς μου είναι να τσακώνομαι για οπαδικά.
Είπαμε (είπα, τέλος πάντων) το μόνο που με φανατίζει σαν θέαμα είναι οι αγώνες μοτοσυκλέττας.
Φιλε αυτο θα μας παρει πολυ καιρο..Ρε κολυμπι μαθατε να παιξουμε και κανα ντερμπι και στο πολο?![]()
![Ναι! :rockon: :rockon:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/rockon.gif)
![Ναι! :rockon: :rockon:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/rockon.gif)
Επισκέπτης
μπαααααααα..παλι θα τρεχουμε για μπρατσακια..Ρε κολυμπι μαθατε να παιξουμε και κανα ντερμπι και στο πολο?![]()
και ναυαγοσ'ωστες!!!Φιλε αυτο θα μας παρει πολυ καιρο..![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Παντως καναμε κατι καλες κινησουλες απο'τι εμαθα..Πηραμε και καλο κοουτς..Και καινουρια μπρατσακια,αναπνευστηρες και βατραχοπεδιλα..Δυναμωσαμε πολυ
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Επισκέπτης
εκει καθαριζει ο γιατρος..εκει κλαινε αλλοι φετος..Μια χαρά ανοιχτα νομιζω τα χουμε όσοι έχουμε ποσταρει εδώ και κα' να δυό ωρες.
Μου είναι αδύνατο να μη βλέπω την πραγματικότητα, όπως αδιάφορο εντελώς μου είναι να τσακώνομαι για οπαδικά.
Είπαμε (είπα, τέλος πάντων) το μόνο που με φανατίζει σαν θέαμα είναι οι αγώνες μοτοσυκλέττας.
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 59
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 49
- Εμφανίσεις
- 6K
- Ψηφοφορία
- Απαντήσεις
- 95