Νέα

Πράσινε Θεέ Παναθηναϊκέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 139K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 33 άτομα (0 μέλη και 33 επισκέπτες)

Ποιό όνομα θα θέλατε για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού;

• Παύλος & Θανάσης Γιαννακόπουλος

Ψήφοι: 111 30,2%
  • Όνομα χορηγού

Ψήφοι: 40 10,9%
  • Panathinaikos Arena

Ψήφοι: 145 39,5%
  • Γιώργος Καλαφάτης

Ψήφοι: 29 7,9%
  • Μίμης Δομάζος

Ψήφοι: 27 7,4%
  • Δημήτρης Σαραβάκος

Ψήφοι: 15 4,1%
  • Κριστόφ Βαζέχα

Ψήφοι: 25 6,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    367

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
Θα παρουμε φιλε..Δεν πιστευω να ειναι τοσο βλακας ο Αντωνιου να θελει να χασει την δουλεια του απο κατι τοσο οφθαλμοφανες..
μάλλον πολύ μαλάκας θα αποδειχθεί και αυτός.....κοίταζε την θεσούλα του μην του την φάει ο ρότσα και να το αποτέλεσμα...ο παπάρας...

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
Κι ο Τεν Κάτε έβαλε σαν αμυντικό χαφ τον Νίνη...τι να λέει αυτό...???
λέει ότι τέτοιο μαγείρεμα σε ομάδα έχω να δω από την εποχή Μαλακαζάνι....
Τότε που έπαιζε ο Εκι αμυντικό χαφ.....
Ούτε ψύλλος στον κόρφο μου ρε πούστη μου... Τι μου θύμησες τώρα.....

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
4
Πόντοι
66
υπονομευτής το..παρ'αρτημα... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Εσύ ταλιμπανάκι μην ξεχνιέσαι...σε 15 μέρες... έχει :knockinb:
έχει καεί η γούνα του απ τον Αλέξις......
Τον Αλέξις τον έφαε η μαρμάγκα...εδώ είναι Βαλκάνια δεν είναι παίξε γέλασε λέμεεε...ρώτα και τον Ταλό μετά από 15 μέρες... :grin:

souhdos13

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2008
Like
1
Πόντοι
16
μάλλον πολύ μαλάκας θα αποδειχθεί και αυτός.....κοίταζε την θεσούλα του μην του την φάει ο ρότσα και να το αποτέλεσμα...ο παπάρας...
Θα δειξει..Ο μεταγραφικος σχεδιασμος οντως ηταν για τον πουτσο..Παλι καλα που μπορουνε να διορθωσουνε τα πραγματα τον Γεναρη..Και αν δεν το κανουν θα πεσει πολυ κραξιμο..

bonbenito

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2008
Like
5
Πόντοι
16
Θα δειξει..Ο μεταγραφικος σχεδιασμος οντως ηταν για τον πουτσο..Παλι καλα που μπορουνε να διορθωσουνε τα πραγματα τον Γεναρη..Και αν δεν το κανουν θα πεσει πολυ κραξιμο..
Αυτό δεν ήταν σχεδιασμός. Μπιρίμπα ήταν, μαζέψανε όλα τα λιμά επειδή θέλανε δυό τρία χαρτιά απ το σωρό.

ΒΡΑΣΙΔΑΣ2

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2006
Like
2
Πόντοι
16
Ρε μου φαινεται οτι χανουμε την ουσια δηλαδη ο Αντωνιου φταιει που δεν πηρατε αμυντικο? του ειπαν οι πολυμετοχικοι παρε παικτη και αυτος δεν βρηκε? οχι τους εφερε καποια ονοματα αλλα αυτοι θεωρησαν πολλα τα λεφτα και δεν θεωρησαν σκοπιμο να μπουν σε αλλα εξοδα.
Εξω οι πολυμετοχικοι απο την παναθα αντε ρε εγω θα τα φωναζω για εσας? :tickedoff:

Επισκέπτης
Ρε μου φαινεται οτι χανουμε την ουσια δηλαδη ο Αντωνιου φταιει που δεν πηρατε αμυντικο? του ειπαν οι πολυμετοχικοι παρε παικτη και αυτος δεν βρηκε? οχι τους εφερε καποια ονοματα αλλα αυτοι θεωρησαν πολλα τα λεφτα και δεν θεωρησαν σκοπιμο να μπουν σε αλλα εξοδα.
[size=15pt]Εξω οι πολυμετοχικοι απο την παναθα αντε ρε εγω θα τα φωναζω για εσας?[/size] :tickedoff:
βρασιδα ψυχαρα τριφυλλαρα..
αααααααααααααααααααααα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα..
αστους ρε στην πικρα τους..

souhdos13

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2008
Like
1
Πόντοι
16
Πλεζουρα διαβασα ενα ποστ σου το πρωι στο γαυροθρεντ και δακρυα συγκινησης τρεξαν απο τα ματια μου..Διαβασα για 2 αθληματα που τα τελευταια χρονια ειχατε ξεχασει οτι υπηρχαν..Βολει και μπασκετ..Εχετε αφηνιασει μαλλον με Μιλκοβιτς και Τσιλντρες ε??Τι εγινε?Ο πυρινος λαος του ολυμπιακου επιστρεφει στο βολει για την πρεμιερα με εμας??Ε ρε γλεντια λεμε.. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

ΒΡΑΣΙΔΑΣ2

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2006
Like
2
Πόντοι
16
Δεν ειναι εδω ο χρηστιδης και προσπαθω να τους ανοιξω τα ματια εγω. :boobies:

ΒΡΑΣΙΔΑΣ2

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2006
Like
2
Πόντοι
16
Πλεζουρα διαβασα ενα ποστ σου το πρωι στο γαυροθρεντ και δακρυα συγκινησης τρεξαν απο τα ματια μου..Διαβασα για 2 αθληματα που τα τελευταια χρονια ειχατε ξεχασει οτι υπηρχαν..Βολει και μπασκετ..Εχετε αφηνιασει μαλλον με Μιλκοβιτς και Τσιλντρες ε??Τι εγινε?Ο πυρινος λαος του ολυμπιακου επιστρεφει στο βολει για την πρεμιερα με εμας??Ε ρε γλεντια λεμε.. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Ρε κολυμπι μαθατε να παιξουμε και κανα ντερμπι και στο πολο? :dancing:

Επισκέπτης
μαθε να διαβαζεις καλυτερα..για κατι χρωστουμενα με τα στρουμφακια εγραψα..οσο για τον μιλκο & τον τσιλ,χαλαρωσε & θα τους δουμε στην πορεια..οσο για τον πυρινο κοσμο,αστο γιατι σας ποναει πολυ & μαλιστα απο πα ΝΤΟΥ..ασε μην εχουμε καμια λυποθυμια παλι.. ;)

bonbenito

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2008
Like
5
Πόντοι
16
Δεν ειναι εδω ο χρηστιδης και προσπαθω να τους ανοιξω τα ματια εγω. :boobies:
Μια χαρά ανοιχτα νομιζω τα χουμε όσοι έχουμε ποσταρει εδώ και κα' να δυό ωρες.
Μου είναι αδύνατο να μη βλέπω την πραγματικότητα, όπως αδιάφορο εντελώς μου είναι να τσακώνομαι για οπαδικά.
Είπαμε (είπα, τέλος πάντων) το μόνο που με φανατίζει σαν θέαμα είναι οι αγώνες μοτοσυκλέττας.

souhdos13

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2008
Like
1
Πόντοι
16
Ρε κολυμπι μαθατε να παιξουμε και κανα ντερμπι και στο πολο? :dancing:
Φιλε αυτο θα μας παρει πολυ καιρο.. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:Παντως καναμε κατι καλες κινησουλες απο'τι εμαθα..Πηραμε και καλο κοουτς..Και καινουρια μπρατσακια,αναπνευστηρες και βατραχοπεδιλα..Δυναμωσαμε πολυ :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

bonbenito

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2008
Like
5
Πόντοι
16
Φιλε αυτο θα μας παρει πολυ καιρο.. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:Παντως καναμε κατι καλες κινησουλες απο'τι εμαθα..Πηραμε και καλο κοουτς..Και καινουρια μπρατσακια,αναπνευστηρες και βατραχοπεδιλα..Δυναμωσαμε πολυ :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
και ναυαγοσ'ωστες!!!

Επισκέπτης
Μια χαρά ανοιχτα νομιζω τα χουμε όσοι έχουμε ποσταρει εδώ και κα' να δυό ωρες.
Μου είναι αδύνατο να μη βλέπω την πραγματικότητα, όπως αδιάφορο εντελώς μου είναι να τσακώνομαι για οπαδικά.
Είπαμε (είπα, τέλος πάντων) το μόνο που με φανατίζει σαν θέαμα είναι οι αγώνες μοτοσυκλέττας.
εκει καθαριζει ο γιατρος..εκει κλαινε αλλοι φετος..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom