Νέα

Πράσινε Θεέ Παναθηναϊκέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 139K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 18 άτομα (0 μέλη και 18 επισκέπτες)

Ποιό όνομα θα θέλατε για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού;

• Παύλος & Θανάσης Γιαννακόπουλος

Ψήφοι: 111 30,2%
  • Όνομα χορηγού

Ψήφοι: 40 10,9%
  • Panathinaikos Arena

Ψήφοι: 145 39,5%
  • Γιώργος Καλαφάτης

Ψήφοι: 29 7,9%
  • Μίμης Δομάζος

Ψήφοι: 27 7,4%
  • Δημήτρης Σαραβάκος

Ψήφοι: 15 4,1%
  • Κριστόφ Βαζέχα

Ψήφοι: 25 6,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    367

souhdos13

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2008
Like
1
Πόντοι
16
μαθε να διαβαζεις καλυτερα..για κατι χρωστουμενα με τα στρουμφακια εγραψα..οσο για τον μιλκο & τον τσιλ,χαλαρωσε & θα τους δουμε στην πορεια..οσο για τον πυρινο κοσμο,αστο γιατι σας ποναει πολυ & μαλιστα απο πα ΝΤΟΥ..ασε μην εχουμε καμια λυποθυμια παλι.. ;)
Ειδικα στο βολει με ποναει οντως το γεγονος οτι πηγαινατε 20 ατομα με εξευτελιστικα φθηνο εισητηριο :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:Δικιο εχεις,θα τα δουμε ολα στην πορεια..Απλα γουσταρω επειδη φετος θα ασχολειστε με ολα αυτα τα αθληματα..Αυτο για την λιποθυμια δεν το καταλαβα αλλα δεν πειραζει..

Επισκέπτης
Ειδικα στο βολει με ποναει οντως το γεγονος οτι πηγαινατε 20 ατομα με εξευτελιστικα φθηνο εισητηριο :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:Δικιο εχεις,θα τα δουμε ολα στην πορεια..Απλα γουσταρω επειδη φετος θα ασχολειστε με ολα αυτα τα αθληματα..Αυτο για την λιποθυμια δεν το καταλαβα αλλα δεν πειραζει..
εγω ασχολουμαι καθε χρονο φιλε..& τμημα ταβλι να ειχε ο ΘΡΥΛΟΣ θα ειχα διαρκειας..

Επισκέπτης
Ωραιος..Τοτε αυτο που εγραψα παει στο συνολο του λαου σας και οχι σε σενα..
το συνολο οντως δεν ασχολειται..μην ξεχνας ομως οτι ασχολειται η 7,τα αρρωστακια γενικα,οποτε δεν χρειαζεται να ασχολουνται περισσοτεροι..

ΒΡΑΣΙΔΑΣ2

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2006
Like
2
Πόντοι
16
Ωραιος..Τοτε αυτο που εγραψα παει στο συνολο του λαου σας και οχι σε σενα..
Ουτε σε εμενα παει βασικα παρολο οτι πηγενα παλιοτερα και σε μπασκετ και σε βολει σε επιλεγμενους αγωνες (ντερμπι και εκτος εδρας) δεν με συγκινουν ιδιαιτερα σαν αθληματα ειδικα στο βολει πηγενα μονο σε παιχνιδια με τον βαζελο και στους δυο ευρωπαικους τελικους δεν θυμαμε να εχω παει με αλλες ομαδες.

souhdos13

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2008
Like
1
Πόντοι
16
το συνολο οντως δεν ασχολειται..μην ξεχνας ομως οτι ασχολειται η 7,τα αρρωστακια γενικα,οποτε δεν χρειαζεται να ασχολουνται περισσοτεροι..
Σε τμηματα οπως του βολει αμφιβαλω κατα ποσο ασχολουνται και αυτοι που λες.Τουλαχιστον η παρουσια στο γηπεδο δεν μαρτυραει αυτο που λες.Πολυ λιγα ατομα στο μελινα μερκουρη.Παρα πολυ λιγα.

ΒΡΑΣΙΔΑΣ2

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2006
Like
2
Πόντοι
16
Φιλε αυτο θα μας παρει πολυ καιρο.. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:Παντως καναμε κατι καλες κινησουλες απο'τι εμαθα..Πηραμε και καλο κοουτς..Και καινουρια μπρατσακια,αναπνευστηρες και βατραχοπεδιλα..Δυναμωσαμε πολυ :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
Εξι τετοια και θα πεταει η ομαδα.

:grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

souhdos13

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2008
Like
1
Πόντοι
16
Ουτε σε εμενα παει βασικα παρολο οτι πηγενα παλιοτερα και σε μπασκετ και σε βολει σε επιλεγμενους αγωνες (ντερμπι και εκτος εδρας) δεν με συγκινουν ιδιαιτερα σαν αθληματα ειδικα στο βολει πηγενα μονο σε παιχνιδια με τον βαζελο και στους δυο ευρωπαικους τελικους δεν θυμαμε να εχω παει με αλλες ομαδες.
Μια χαρα.Και εγω δεν μιλαω να πηγαινει καποιος σε ολα ανεξαιρετως τα ματς του ''ερασιτεχνη''.Απλα το ειπα πιο πολυ για να σας πικαρω οπαδικα.Στο βολει των αντρων ειναι ζητημα να εχω παει τα 2 τελευταια χρονια 10 φορες.Εχει παιξει ρολο βεβαια και οτι ειναι στην γλυφαδα και εγω ειμαι στην ακριβως αντιθετη πλευρα..Κατα τα αλλα μπασκετ ποδοσφαιρο εννοειται.Και τα τελευταια 2 χρονια εχω τιμησει πολυ τις κοριτσαρες μας στο βολει.Συνδυαζεις την στηριξη στην ομαδα σου με το ''οφθαλμολουτρο'' :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

ΒΡΑΣΙΔΑΣ2

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2006
Like
2
Πόντοι
16
Μια χαρα.Και εγω δεν μιλαω να πηγαινει καποιος σε ολα ανεξαιρετως τα ματς του ''ερασιτεχνη''.Απλα το ειπα πιο πολυ για να σας πικαρω οπαδικα.Στο βολει των αντρων ειναι ζητημα να εχω παει τα 2 τελευταια χρονια 10 φορες.Εχει παιξει ρολο βεβαια και οτι ειναι στην γλυφαδα και εγω ειμαι στην ακριβως αντιθετη πλευρα..Κατα τα αλλα μπασκετ ποδοσφαιρο εννοειται.Και τα τελευταια 2 χρονια εχω τιμησει πολυ τις κοριτσαρες μας στο βολει.Συνδυαζεις την στηριξη στην ομαδα σου με το ''οφθαλμολουτρο'' :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
Τι να το κανεις ρε χειροτερα και απο στριπτιζαδικο βλεπεις αλλα δεν μπορεις να πιασεις. :grin:

bonbenito

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2008
Like
5
Πόντοι
16

Επισκέπτης
τα μαυρα του κρόκους ρε γιατί δεν τα λές?.....
τα ειπα ρε πιτσουνογερε..το αλτσχαιμερ σ' εχει ξεκανει..οταν γραφω οτι απο δω συμπληρωνω,εννοω οτι το βασικο μεροκαματο το περνω απο τον θειο..
ψιτ..μην μου μιλας πολυ γιατι παλι θα σε λεει τσατσο η πουτανα μου..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom