Συμφωνω οτι ετσι ΗΤΑΝ συμφωνημενη να γινει.Συμφωνω απολυτα οτι ηταν η απολυτη συγκρουση.Μια συγκρουση που την επεδιωξαν και οι 2 πλευρες.Ομως διαφωνω στο ''ισους ορους''.Ετσι ηταν συμφωνημενο αλλα δεν νομιζω να τηρηθηκε αυτο.Και στον αριθμο των συμμετεχοντων και κυριως στον ΄΄εξοπλισμο΄΄της καθε πλευρας...Αλλα φυσικο ειναι αλλα να λετε εσεις και αλλα εμεις.Αλλωστε τα σκηνικα τα παρουσιαζει οπως θελει ο καθενας,οποτε ακρη δεν προκειται να βγει.Ειδικα απο την στιγμη που δεν ημουν αυτοπτης μαρτυρας δεν μπορω να βαλω το χερι μου στην φωτια για ο,τι εγινε...Αν ημουν δεν θα ειχα κανενα προβλημα να πω την αληθεια.Αλλα πως σου ειπα τα πεσιματα δεν με ενδιαφερουν.Ξαναλεω οτι στο 99% των περιπτωσεων οι πολλοι ''τρεχουνε'' τους λιγους.Οποτε στο δικο μου το μυαλο,εφοσον υπαρχει αριθμητικο πλεονεκτημα,δεν υπαρχει κανενας λαγος και κανενας γαμιας που κυνηγησε και εδειρε.
φιλε ουτε εγω φυσικα ημουν εκει αλλα εχω μαρτυριες απο ατομα που ηταν εκει
μερικοι εκ των οποιων βαζελοι....
οι μαρτυριες λενε τα ιδια....
οι γαυροι υπερισχυσαν καθαρα....
αυτο ειναι ενα γεγονος που για μενα δεν εχει σημασια...ομως δεν παυει να ειναι γεγονος....
αδερφε οταν εισαι οπλισμενος με γκασμαδες και φτυαρια και αλλα τι συμφωνια δεν τηρηθηκε????
ειχαν ραντεβου για να ''σκοτωθουν''
ολα τα αλλα ειναι περιττα...