Νέα

Πράσινε Θεέ Παναθηναϊκέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 138K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (0 μέλη και 16 επισκέπτες)

Ποιό όνομα θα θέλατε για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού;

• Παύλος & Θανάσης Γιαννακόπουλος

Ψήφοι: 107 30,1%
  • Όνομα χορηγού

Ψήφοι: 39 11,0%
  • Panathinaikos Arena

Ψήφοι: 140 39,4%
  • Γιώργος Καλαφάτης

Ψήφοι: 29 8,2%
  • Μίμης Δομάζος

Ψήφοι: 24 6,8%
  • Δημήτρης Σαραβάκος

Ψήφοι: 14 3,9%
  • Κριστόφ Βαζέχα

Ψήφοι: 25 7,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    355

souhdos13

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2008
Like
1
Πόντοι
16
Περσονα εγω δεν εχω καμια εμμονη με κανεναν.Απλα αυτος με προκαλεσε προσωπικα και απαντησα.Αυτο ειναι ολο.Αν τα ελεγε ολα αυτα γενικα ουτε που θα του απαντουσα.Δεν ασχολουμαι με χουλιγκανους της οθονης.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Περσονα εγω δεν εχω καμια εμμονη με κανεναν.Απλα αυτος με προκαλεσε προσωπικα και απαντησα.Αυτο ειναι ολο.Αν τα ελεγε ολα αυτα γενικα ουτε που θα του απαντουσα.Δεν ασχολουμαι με χουλιγκανους της οθονης.
ο πλέ ευγενικά.....
ρε θα με πεθάνει το στομάχι μου απ τα γέλια.....

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

hristidis

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
66
Συμφωνω οτι ετσι ΗΤΑΝ συμφωνημενη να γινει.Συμφωνω απολυτα οτι ηταν η απολυτη συγκρουση.Μια συγκρουση που την επεδιωξαν και οι 2 πλευρες.Ομως διαφωνω στο ''ισους ορους''.Ετσι ηταν συμφωνημενο αλλα δεν νομιζω να τηρηθηκε αυτο.Και στον αριθμο των συμμετεχοντων και κυριως στον ΄΄εξοπλισμο΄΄της καθε πλευρας...Αλλα φυσικο ειναι αλλα να λετε εσεις και αλλα εμεις.Αλλωστε τα σκηνικα τα παρουσιαζει οπως θελει ο καθενας,οποτε ακρη δεν προκειται να βγει.Ειδικα απο την στιγμη που δεν ημουν αυτοπτης μαρτυρας δεν μπορω να βαλω το χερι μου στην φωτια για ο,τι εγινε...Αν ημουν δεν θα ειχα κανενα προβλημα να πω την αληθεια.Αλλα πως σου ειπα τα πεσιματα δεν με ενδιαφερουν.Ξαναλεω οτι στο 99% των περιπτωσεων οι πολλοι ''τρεχουνε'' τους λιγους.Οποτε στο δικο μου το μυαλο,εφοσον υπαρχει αριθμητικο πλεονεκτημα,δεν υπαρχει κανενας λαγος και κανενας γαμιας που κυνηγησε και εδειρε.
φιλε ουτε εγω φυσικα ημουν εκει αλλα εχω μαρτυριες απο ατομα που ηταν εκει
μερικοι εκ των οποιων βαζελοι....
οι μαρτυριες λενε τα ιδια....
οι γαυροι υπερισχυσαν καθαρα....
αυτο ειναι ενα γεγονος που για μενα δεν εχει σημασια...ομως δεν παυει να ειναι γεγονος....
αδερφε οταν εισαι οπλισμενος με γκασμαδες και φτυαρια και αλλα τι συμφωνια δεν τηρηθηκε????
ειχαν ραντεβου για να ''σκοτωθουν''
ολα τα αλλα ειναι περιττα...

hristidis

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
66
μαλακες εχω μπερδευτει και δεν ξερω που απανταω ....αφηστε τις παπαριες.... :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

souhdos13

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2008
Like
1
Πόντοι
16
Ηristidi...Εννοειται οτι το ''αποτελεσμα'' της μαχης ειναι αυτο που λες.Σε καμια περιπτωση δεν προσπαθω να πω οτι δεν ''μας'' τρεξατε.Απλα εχω σοβαρες ενστασεις για τον αριθμο των συμμετεχοντων και για τον εξοπλισμο.Τα φτυαρια και οι γκασμαδες απο την πλευρα μας ειναι γεγονος αλλωστε οι μαλακες που πηγαν εκει τα κλεψανε απο γειτονικο καταστημα.Οταν λεω εξοπλισμο εννοω αλλα πραγματα,πιο ''βαρβατα''.Συν οτι τα κρανη στην μια πλευρα δεν υπηρχαν ενω στην αλλη ηταν ''προυποθεση''...Και οταν μιλαμε για εξοπλισμο που καλυπτει το πιο σημαντικο μερος του σωματος πιστευω πως καταλαβαινεις την διαφορα...

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
3
Πόντοι
66
μαλακες εχω μπερδευτει και δεν ξερω που απανταω ....αφηστε τις παπαριες.... :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:
Αργησες,αλλά το κατάλαβες... :2funny: :2funny: :2funny:
Μην μπαίνεις στη μέση όταν συνομιλούν 2 διχασμένες προσωπικότητες...απλά απόλαυσε τους... ;)

hristidis

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
66
Ηristidi...Εννοειται οτι το ''αποτελεσμα'' της μαχης ειναι αυτο που λες.Σε καμια περιπτωση δεν προσπαθω να πω οτι δεν ''μας'' τρεξατε.Απλα εχω σοβαρες ενστασεις για τον αριθμο των συμμετεχοντων και για τον εξοπλισμο.Τα φτυαρια και οι γκασμαδες απο την πλευρα μας ειναι γεγονος αλλωστε οι μαλακες που πηγαν εκει τα κλεψανε απο γειτονικο καταστημα.Οταν λεω εξοπλισμο εννοω αλλα πραγματα,πιο ''βαρβατα''.Συν οτι τα κρανη στην μια πλευρα δεν υπηρχαν ενω στην αλλη ηταν ''προυποθεση''...Και οταν μιλαμε για εξοπλισμο που καλυπτει το πιο σημαντικο μερος του σωματος πιστευω πως καταλαβαινεις την διαφορα...
ενταξει μην το συνεχισουμε γιατι δεν αξιζει....
πιστευω να συμφωνεις οτι αυτα ειναι μαλακιες και δεν αξιζει καμμια ζωη να χανεται για μια παπαρια...
ετσι δεν ειναι;;;;;;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom