Νέα

Πράσινε Θεέ Παναθηναϊκέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 138K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

Ποιό όνομα θα θέλατε για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού;

• Παύλος & Θανάσης Γιαννακόπουλος

Ψήφοι: 107 30,1%
  • Όνομα χορηγού

Ψήφοι: 39 11,0%
  • Panathinaikos Arena

Ψήφοι: 140 39,4%
  • Γιώργος Καλαφάτης

Ψήφοι: 29 8,2%
  • Μίμης Δομάζος

Ψήφοι: 24 6,8%
  • Δημήτρης Σαραβάκος

Ψήφοι: 14 3,9%
  • Κριστόφ Βαζέχα

Ψήφοι: 25 7,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    355

Επισκέπτης
σουηδε κλαψε λιγο ακομη για την παιανια,την ασεα κλπ & τραβα να βαψεις κανα τοιχο γιατι απο το πολυ ξυλο εχεις χαζεψει τελειως..
Υ.Γ την επομενη φορα,συζηταμε να φερουμε & αραπηδες απο την σομαλια..αυτους με τις μασετες..γουσταρεις Η να προτεινω καμια αλλη φυλη??
ααααααααααααααααααααααααααααααααααα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα..
κλαψε τριτοδευτερε λαγε..

Επισκέπτης
ειναι μια ενδιαφερουσα κουβεντα αυτη αλλα να την κανω με καποιον σοβαρο
εσυ εχεις τοσο κομπλεξ και εισαι τοσο ακυρος που μονο για κανα μπινελικι εισαι και κανα πατατακι
κλασανε οι σοβαροι και βγηκες εσυ!!! οταν δεν μπορεις να απαντησεις η ευκολη λυση ειναι το μπινελικι και η ειρωνια!!!

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
κλασανε οι σοβαροι και βγηκες εσυ!!! οταν δεν μπορεις να απαντησεις η ευκολη λυση ειναι το μπινελικι και η ειρωνια!!!
δεν ειπα οτι ειμαι σοβαρος,ισα ισα κανω πολυ χαβαλε
αυτο που ειπα και μαλλον δεν καταλαβες ειναι οτι εισαι τοσο μαλακας κομπλεξικος που δεν αξιζει να ασχοληθω
καποια στιγμη που θα την κανω αυτη την κουβεντα με καποιον αλλον εδω θα δεις αν εχω να απαντησω η οχι(αρκει να μην πεταγεσαι σαν σφηνοπουτσα οπως παντα)

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
το θέμα πώληση παικτών είναι μεγάλη πίκρα για τον Παναθηναικό.......
Τη μεγαλύτερη μαλακία δε μετά τη διάλυση της ομάδας της ριζούπολης της έκανε ο Θείος με τον Μπορέλι.

Ο μαλακοπίτουρας ταξιτζής θα μπορούσε από τους ΚυργιακοΜπασινοΦυσσοΝικοπολιδοΚαραγκουνοΚωσταντίνους Και Σια να έχει βγάλει γύρω στα 15 20 Μύρια.......
Αντ αυτού...... Πλήρωσε και έναν αλητάκο που του γάμησε τα γενέθλια και του έριξε και μια ροχάλα στη μούρη μόλις ξαναγύρισε Ελλάδα. Με το Καλημέρα. Φτου σου μαλάκα........
:idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot:

ΤΖΙΓΓΕΡ ΨΥΧΑΡΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΑΡΑ

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
το θέμα πώληση παικτών είναι μεγάλη πίκρα για τον Παναθηναικό.......
Τη μεγαλύτερη μαλακία δε μετά τη διάλυση της ομάδας της ριζούπολης της έκανε ο Θείος με τον Μπορέλι.

Ο μαλακοπίτουρας ταξιτζής θα μπορούσε από τους ΚυργιακοΜπασινοΦυσσοΝικοπολιδοΚαραγκουνοΚωσταντίνους Και Σια να έχει βγάλει γύρω στα 15 20 Μύρια.......
Αντ αυτού...... Πλήρωσε και έναν αλητάκο που του γάμησε τα γενέθλια και του έριξε και μια ροχάλα στη μούρη μόλις ξαναγύρισε Ελλάδα. Με το Καλημέρα. Φτου σου μαλάκα........
:idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot:

ΤΖΙΓΓΕΡ ΨΥΧΑΡΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΑΡΑ
και να τα ειχε παρει τι σε κοβει εσενα?εχεις την εντυπωση οτι θα τα εδινε σε μεταγραφες? :2funny: :2funny: :2funny:

ΒΡΑΣΙΔΑΣ2

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2006
Like
1
Πόντοι
16
Καλημερα σε ολους τους οπαδους της μεγαλυτερης ομαδας στην Ελλαδα.

Ουπς σορυ λαθος θρεντ. :grin:

souhdos13

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2008
Like
1
Πόντοι
16
Ρε παπαροπλεζουρα παλι αρχισες να προκαλεις και να λες τις δικες σου πιπες.Καταρχην εγω προσωπικα δεν εχω φαει ποτε ξυλο.Οργανωμενος ειμαι αλλα δεν ειμαι για να πηγαινω να κανω πεσιματα και να το παιζω οτι εχω φιλους που δερνουνε κτλπ.Ουτε επειδη θελω να το παιζω μαγκας στον περιγυρο μου και να λεω παπαριλικια.Γουσταρω να ειμαι εκει στο γηπεδο για την ομαδα μου,να την υποστηριζω οπως μπορω.Ειμαι Παναθηναικος επειδη πολυ απλα γουσταρω ο,τι εχει να κανει με αυτην την ομαδα.Αυτο δεν σημαινει οτι θα πλακωνομαι με οποιον φοραει διαφορετικο κασκολ απο εμενα.
Λες για Ασεα και Παιανια και για λαγους κτλπ.Μπραβο εισαι μαγκας που στην ασεα βαλατε φωτια σε ενα πουλμαν με 18χρονα και μετα τους κυνηγαγατε στα βουνα,οντας υπερδιπλασιοι.Συχαρητηρια εισαι αξιος κυνηγος..Το κεφαλαιο παιανια καλυτερα μην το αναλυσω σε βαθος γιατι μιλαμε για ενα σκηνικο που ειχε ως αποτελεσμα τον θανατο ενος ανθρωπου και απο εκει και περα ο,τι και να λεμε ειναι μαλακιες.Θα σου πω μονο σκορπιες λεξεις κλειδια:200 δικαβαλα μηχανακια με 200,σταυρος αγιας παρασκευης,προσαγωγες απο την πλευρα σας που εδειξαν οτι οι μισοι ηταν υπαλληλοι του κοκκαλη και της θρυλος α.ε.Αν καταλαβες καταλαβες.Μολις καταλαβεις κιολας οτι σε αυτα τα πεσιματα οποιοι ειναι λιγοτεροι τις τρωνε και κυνηγιουνται θα εισαι κομπλε.Δεν μετραει τιποτα αλλο παρα μονο η ποσοτητα μαγκα.Συνεχισε να κανεις τον χουλιγκαν του πληκτρολογιου και τον δερτη πισω απο την οθονη σου.Αρκετα ασχοληθηκα με σενα.
ΥΓ:Σε καποιο ποστ σου διαβασα οτι το 1979 ειχες κανει κατι γαμησια στην γερμανια.Αρα σε κοβω γυρω στα 45.Οποτε ασε να μιλησει για λαγους και πετραχηλια κανας μικροτερος επειδη αμφιβαλω αν εσυ εισαι σε θεση να κυνηγησεις καποιον.Αρχιζουν και οι ρευματισμοι σε λιγο πλεζουρα...

hristidis

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
66
Ρε παπαροπλεζουρα

ΥΓ:Σε καποιο ποστ σου διαβασα οτι το 1979 ειχες κανει κατι γαμησια στην γερμανια.Αρα σε κοβω γυρω στα 45.πλεζουρα...
:new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked:
χαρα στο κουραγιο σου ρε μαγκα να ψαξεις 25000 ποστ.... :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy:

souhdos13

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2008
Like
1
Πόντοι
16
Oχι ρε αραξε σιγα μην διαβαζα ολες τις μαλακιες που καθεται και γραφει.Απλα διαβαζα ενα thread για τα μπουρδελα στην Γερμανια και τυχαια επεσα πανω σαυτο το ποστ του...

hristidis

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
66
Oχι ρε αραξε σιγα μην διαβαζα ολες τις μαλακιες που καθεται και γραφει.Απλα διαβαζα ενα thread για τα μπουρδελα στην Γερμανια και τυχαια επεσα πανω σαυτο το ποστ του...
ακου τωρα...οσο για την παιανια ηταν η ''απολυτη συγκρουση''
ηταν συγκρουση δυο κοσμων...ηταν το τελικο ξεξαθαρισμα....
ηταν η ''εκτος γηπεδων''συγκρουση....
ηταν προγραμματισμενο ,προσυννενοημενο ραντεβου με ''ισους ορους''
300 με 300 ,χωρις μετα να υπαρχει καμμια δικαιολογια....
ΙΣΟΙ ΟΡΟΙ...!!!!!!
εξαιρω βεβαια το ατυχες περιστατικο οτι υπηρξε νεκρος,οπως και το οτι για μενα προσωπικα (τωρα)αυτα ειναι μαλακιες,η συγκρουση εγινε.....
τα συμπερασατα δικα σας.....
ξανατονιζω δεν το λεω για μαγκια και με τον σεβασμο οτι υπηρξε νεκρος ομως στο μυαλο αυτων που πηγαν εκει για να συγκρουστουν η συγκρουση εγινε και με την ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΛΟΓΙΚΗ υπηρξε νικητης και ηττημενος ,ξανατονιζω σε προκαθορισμενο ραντεβου με ''ισους ορους''

ΞΑΝΑΤΟΝΙΖΩ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΕΞΗΓΗΘΩ :ΜΕ ΤΗ ΔΙΚΙΑ ΤΟΥΣ ΛΟΓΙΚΗ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΩΔΙΚΕΣ
ΠΟΥ ΕΜΕΝΑ (ΤΩΡΑ)ΜΕ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΑΝΤΙΘΕΤΟ..... ;) ;) ;)

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866

ρε μαλακισμένα σας έχει γίνει ο πλέ και ο περσόνα εμμονή.....
ξεκολλάτε..........

hristidis

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
66
και επειδη μερικοι σιγουρα θα βιαστουν να βγαλουν συμπερασματα σε καμμια περιπτωση δεν επικροτω αυτα που εγιναν πολυ δε περισσοτερο το οτι υπηρξε νεκρος....
απλα αφου ειπες καποια πραγματα για την παιανια  εγω παραθεσα αυτα που πιστευω οτι εγιναν.....
οι αποψεις μου ειναι γνωστες για το θεμα και τα εχω πει κατεπαναληψη....
μακαρι να βρεθει ο φονιας και να σαπισει μεσα.....
δεν το συζηταω αυτο....

souhdos13

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2008
Like
1
Πόντοι
16
Συμφωνω οτι ετσι ΗΤΑΝ συμφωνημενη να γινει.Συμφωνω απολυτα οτι ηταν η απολυτη συγκρουση.Μια συγκρουση που την επεδιωξαν και οι 2 πλευρες.Ομως διαφωνω στο ''ισους ορους''.Ετσι ηταν συμφωνημενο αλλα δεν νομιζω να τηρηθηκε αυτο.Και στον αριθμο των συμμετεχοντων και κυριως στον ΄΄εξοπλισμο΄΄της καθε πλευρας...Αλλα φυσικο ειναι αλλα να λετε εσεις και αλλα εμεις.Αλλωστε τα σκηνικα τα παρουσιαζει οπως θελει ο καθενας,οποτε ακρη δεν προκειται να βγει.Ειδικα απο την στιγμη που δεν ημουν αυτοπτης μαρτυρας δεν μπορω να βαλω το χερι μου στην φωτια για ο,τι εγινε...Αν ημουν δεν θα ειχα κανενα προβλημα να πω την αληθεια.Αλλα πως σου ειπα τα πεσιματα δεν με ενδιαφερουν.Ξαναλεω οτι στο 99% των περιπτωσεων οι πολλοι ''τρεχουνε'' τους λιγους.Οποτε στο δικο μου το μυαλο,εφοσον υπαρχει αριθμητικο πλεονεκτημα,δεν υπαρχει κανενας λαγος και κανενας γαμιας που κυνηγησε και εδειρε.

hristidis

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
66
Μιλάς για τον εαυτό λες και μιλας για άλλον!
Μα πόσο λακαμας μπορεί να είσαι?
λιγοτερο απο σενα σιγουρα......
το δικο σου το καλουπι εσπασε....δεν μπορει να βγει αλλος πιο λακαμας απο σενα....
μονο τα κλωναρια σου σε συναγωνιζονται....

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
εσυ με δεκα χιλιαρικα που πας?????
θε σε ''ξεσκονισει''σε χρονο D.T. ο πιτσιρικας... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
εδω καταπιε ολοκληρο πλεζουρα..... :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
σταμάτα ρε μαλάκα και συ......
το κλώνο μου στο θρεντ του γαύρου τον είδες;
:grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom