Είναι αργά πλέον έχω εθιστεί...............
στα τραβελια η στα....προσοντα???????
Είναι αργά πλέον έχω εθιστεί...............
στα τραβελια η στα....προσοντα???????
Βρειτε τραπεζα να τα βαλετε ...οταν τα παρετεΟ Σωτηρης Νινης υπεγραψε σημερα νεο συμβολαιο με την ΠΑΝΑΘΑ μεχρι το 2012. Η ρητρα για ενδεχομενη μεταγραφη του σε ομαδα του εξωτερικου ειναι στα 10 εκατ. ευρω και σε αλλη ελληνικη ομαδα στα 15 εκατ. ευρω. ;)
σπυράκο είμαι σε χάνει μουν και έχω αποχή. αλλιως θα σε περιποιόμουν όπως πρέπει.....Βρειτε τραπεζα να τα βαλετε ...οταν τα παρετε
κριμα...σπυράκο είμαι σε χάνει μουν και έχω αποχή. αλλιως θα σε περιποιόμουν όπως πρέπει.....
κριμα...
κακομοιρε εμεις τσιμπησαμε 15 μυρια απο τον βλακα τον ουκρανο με τον νερι..Ολα καλα με την ανανεωση του Σωτηρακη.Τωρα το κεφαλι μεσα και δουλεια.Οτι ειναι τρελλο ταλεντο ειναι αναμφισβητητο.Μενει να συνεχισει να προπονειται σκληρα και τοτε σιγουρα θα κανει μεγαλη καριερα.Οσο για τα 10 μυρια ειναι μια χαρα.Και για να λυθουν οι αποριες αν θα τα παρουμε,αυτο ειναι σιγουρο.Σε αντιθεση με τα σουπερ ταλεντα του πειραια(βλεπε τοροσιδη) που καθε χρονο τα ζηταει η μιση ευρωπη,πλασαρονται απο τα μμε ως παικταραδες και καθε χρονο εδω μενουν..
ο νινης ειναι αυτος ο πιτσιρικας ο Αλβανος που οι προπονητες δεν τον βαζουν να παιξει και οι τσατσοδημοσιογραφει προσπαθουν με το ζορι να καθιερωσουν??????Ο Σωτηρης Νινης υπεγραψε σημερα νεο συμβολαιο με την ΠΑΝΑΘΑ μεχρι το 2012. Η ρητρα για ενδεχομενη μεταγραφη του σε ομαδα του εξωτερικου ειναι στα 10 εκατ. ευρω και σε αλλη ελληνικη ομαδα στα 15 εκατ. ευρω. ;)
ε μωρε με το καθε παρλιακο..σα να μην πέρασε μια μέρα......
στα σκατα !!!!!!Ολα καλα με την ανανεωση του Σωτηρακη.Τωρα το κεφαλι μεσα
ακριβώς...σαν τα 15 που δώσατε για τον ντιόγκο.... .....ρεεεε μήπως τον πήρατε δανεικό απο τσέλση?....λέω ΄τώρα εγώ....ο νινης ειναι αυτος ο πιτσιρικας ο Αλβανος που οι προπονητες δεν τον βαζουν να παιξει και οι τσατσοδημοσιογραφει προσπαθουν με το ζορι να καθιερωσουν??????
αυτος που ειχαν στειλει η ρεαλ και η μιλαν σκαουτερ για να τον δουν????
δεκα μυρια??????σε κλωτσες?????
αντιστοιχες παπαριες μας ελεγαν για τον παγκοσμιου φημης δημουτσο & τον τεραστιο δαρλα..ο νινης ειναι αυτος ο πιτσιρικας ο Αλβανος που οι προπονητες δεν τον βαζουν να παιξει και οι τσατσοδημοσιογραφει προσπαθουν με το ζορι να καθιερωσουν??????
αυτος που ειχαν στειλει η ρεαλ και η μιλαν σκαουτερ για να τον δουν????
δεκα μυρια??????σε κλωτσες?????
εγώ έβιζα τον μαλάκα για ΚαραγκουνοΜπασινοΝικοπολιδοΚυργιακους που τους άφησε όλους ελεύθερους...ε μωρε με το καθε παρλιακο..
οπως του καυλωνει δηλαδη???
για πε..
ποιον εχετε πουλησει & που???
καλα ξεχασες τον μαυρο πανθηρα????τον νταμ εντοι....αντιστοιχες παπαριες μας ελεγαν για τον παγκοσμιου φημης δημουτσο & τον τεραστιο δαρλα..
ειναι & καμια 15αρια ακομη ονοματα που δεν θυμαμαι,που ηταν ολοι τους εξαιρετοι ποδοσφαιριστες..
εχει γαμηθει η παναθα να πουλαει σε ολη την οικουμενη..
τι να πεις???
απο το πολυ ξυλο εχουν χαζεψει τελειως ορισμενα λαγουδακια..
ρε ποιος τους γαμαει..καλα ξεχασες τον μαυρο πανθηρα????τον νταμ εντοι....
γριά άστο γιατί το μπινελίκι το περισσότερο στον άχρηστο δεν τον έριξα για τα πρωταθλήματα, αλλά για την ολόκληρη εντεκάδα που δεν πήρε ούτε φράγκο.......ακριβώς...σαν τα 15 που δώσατε για τον ντιόγκο.... .....ρεεεε μήπως τον πήρατε δανεικό απο τσέλση?....λέω ΄τώρα εγώ....