Νέα

Πράσινε Θεέ Παναθηναϊκέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 138K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 18 άτομα (0 μέλη και 18 επισκέπτες)

Ποιό όνομα θα θέλατε για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού;

• Παύλος & Θανάσης Γιαννακόπουλος

Ψήφοι: 107 30,1%
  • Όνομα χορηγού

Ψήφοι: 39 11,0%
  • Panathinaikos Arena

Ψήφοι: 140 39,4%
  • Γιώργος Καλαφάτης

Ψήφοι: 29 8,2%
  • Μίμης Δομάζος

Ψήφοι: 24 6,8%
  • Δημήτρης Σαραβάκος

Ψήφοι: 14 3,9%
  • Κριστόφ Βαζέχα

Ψήφοι: 25 7,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    355

Επισκέπτης
Παππου ακου λιγο να μαθαινεις.Ο Καστιγιο ειναι ενας ουρουγουανος που τον πουλησατε τελιως στην τυχη σε εναν μαλακα προεδρο που ξοδευει τα λεφτα ετσι επειδη του γουσταρει.Τα 15 μυρια ειναι εικονικα μαγκακο.

ήσουν μπροστά στη συναλλαγή ρε μάγκα που λες ότι τα λεφτά ειναι εικονικα;;

souhdos13

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2008
Like
1
Πόντοι
16
Δεν ειπα οτι τα λεφτα δεν ειναι αυτα που δημοσιευτηκαν.Εγραψα απλα οτι τα η αξια του ποδοσφαριστη δεν αντιπροσωπευουν τα λεφτα που δωθηκαν για να αποκτηθει.Και αυτο συμβαινει παντα σε μεταγραφες ομαδων της Ρωσιας και της Ουκρανιας.

ploughman

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Μαΐ 2006
Κριτικές
10
Like
0
Πόντοι
1.997
Θα συμφωνήσω με τον souhdos13.
Λόγω τακτικής(μαλακίας θα έλεγα καλλίτερα)τηε διοίκησης,ο Παναθηναϊκός δεν πουλούσε παίχτες.Από που να ξεκινήσω και που να φτάσω:Δώνης,Μπορέλι,ΟυζουνίδηςΚυριάκος,Μπασινάς,Καραγκούνης μέχρι και τους πιο πρόσφατους Μόρις και Παπαδόπουλο,όλοι έφυγαν ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ και ωραίοι!
Δεν είναι απαραίτητο να σας αρέσουν οι παίχτες που αναφέρω,όμως ήταν από τα πρώτα ονόματα στην ομάδα την εποχή που έπαιζαν και λογικά-με βάση τους τίτλους που είχαν αλλά και την πορεία μέχρι τα ημιτελικά του C.L. για τους πρώτους,αλλά και τις κατά καιρούς καλές πορείες της ομάδας για τους επόμενους,θα έπρεπε λογικά να τους καλοπληρώσει κάποιος για να τους πάρει.
Όμως για διάφορους λόγους,δεν μπήκε δραχμή στα ταμεία της ομάδας.
Στον Ολυμπιακό το βλέπουν διαφορετικά.Πήραν Lua Lua,τον πούλησαν,πήραν Ledesma,Nunez,τους πούλησαν.Καθαρά επιχειρηματικά.Δεν κρίνω αξίες,απλά καταθέτω την άποψή μου.

stranger88

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Κριτικές
3
Like
112
Πόντοι
16
Παππου ακου λιγο να μαθαινεις.Ο Καστιγιο ειναι ενας ουρουγουανος που τον πουλησατε τελιως στην τυχη σε εναν μαλακα προεδρο που ξοδευει τα λεφτα ετσι επειδη του γουσταρει.Τα 15 μυρια ειναι εικονικα μαγκακο.Δεν αντιπροσωπευουν σε καμια περιπτωση την αξια του παικτη.Ψαξου λιγο να βρεις τι λεφτα παιζουν στην Ουκρανια και την Ρωσια και μετα μιλα.Ο Γεωργατος ειναι ενας ποδοσφαιριστης που ηρθε στο μπουρδελο σου στα 23 του.Δηλαδη η ομαδα σου δεν ειχε καμια ''επιρροη'' πανω στο ταλεντο του.Επισης να σου θυμησω οτι η εποχη που πηγε ο Γεωργατος στην Ιντερ ηταν τελειως διαφορετικη απο την σημερινη.Πηγαινε ψαξε να δεις τα ποσα που δινοντουσαν τοτε και συγκρινε τα με τα ποσα που δινονται τωρα.Ο Παναθηναικος παντα εβγαζε ΠΑΙΚΤΑΡΑΔΕΣ απο τα σπλαχνα του αλλα λογω τακτικης της διοικησης δεν πουλιοντουσαν σε ομαδες του εξωτερικου.Εξαιρεση ο παικταρας Γιουρκας Σειταριδης που πωληθηκε εναντι 3 εκατομμυριων στην Πορτο.Τελειωνοντας η αναφορα μου στον Τοροσιδη ηταν επειδη καθε χρονο τον θελουν ολα τα μεγαθηρια και παντα εδω μενει ο αμπαλος.Σας ποναει που υπαρχει ο Νινης στον Παναθηναικο ενω εσεις δεν παραγετε τιποτα απο τις ακαδημιες σας.Γιαυτο λοιπον μην ξεφευγεις απο την παιδεια σου σαν γαυρος.Μιλα για λαγους και πετραχηλια,για το κλεμμενο πρωταθλημα της ριζουπολης,για το 1-4 στο κλουβι και ασε τα τα ποδοσφαιρικα για αλλους που μπορουν να μιλησουν γιαυτα.
   ΥΓ:Την λεξη λαγος την εχετε ψωμοτυρι ρε μαγκες ε?Εγω θα σου πω μονο το εξης γιαυτο το θεμα:κατσε εκει στα ορια του πειραια σου επειδη παραεξω μαγκακο λιμανισιε δεν μετρας μια.Κατσε εκει και μιλα για λαγους οσο θελεις.Οταν χρειαζεται να βγεις παραεξω επιστρατευεις Ρωσους και Σερβους.Ειναι ωραια η προπαγανδα σας για τους λαγους αλλα να την κανετε μεταξυ σας επειδη παραεξω δεν πιανει μαγκες οσο και να προσπαθειτε.

Ελα ρε μην ασχολείσαι με τον παπούλη και τον συγχίζεις μην πάθει καμμιά καρδιά  :2funny: για καμμιά κωλοτρυπίδα καλός είναι να μοστράρει να θυμάται και τα νιάτα του. :2funny:

souhdos13

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2008
Like
1
Πόντοι
16
Ρε stranger εγω δεν προκαλεσα κανεναν.Αυτος μολις εγραψα κατι πεταχτηκε σαν την πουτσα να πει την μαλακια του και να με πει(προσωπικα) λαγο,να μπω μεσα στο λαγουμι μου και οτι εχω χαζεψει απο το ξυλο.Εγω απλα απαντησα.Δεν ειμαι εδω για να το παιξω χουλιγκαν του πληκτρολογιου οπως κανουν πολλοι γαυροι εδω μεσα.Και αν ελεγε γενικα για λαγους στα παπαρια μου..Επειδη με αποκαλεσε προσωπικα απαντησα γιαυτο το θεμα.Και αμα δεις ολα τα προηγουμενα ποστ ειναι πραγματικα για τον πουτσο αυτα που εγραφε σε σχεση με αυτο που εγραψα εγω.Τελοσπαντων γαμησε το.

hristidis

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
66
Παππου ακου λιγο να μαθαινεις.Ο Καστιγιο ειναι ενας ουρουγουανος που τον πουλησατε τελιως στην τυχη σε εναν μαλακα προεδρο που ξοδευει τα λεφτα ετσι επειδη του γουσταρει.Τα 15 μυρια ειναι εικονικα μαγκακο.Δεν αντιπροσωπευουν σε καμια περιπτωση την αξια του παικτη.Ψαξου λιγο να βρεις τι λεφτα παιζουν στην Ουκρανια και την Ρωσια και μετα μιλα.Ο Γεωργατος ειναι ενας ποδοσφαιριστης που ηρθε στο μπουρδελο σου στα 23 του.Δηλαδη η ομαδα σου δεν ειχε καμια ''επιρροη'' πανω στο ταλεντο του.Επισης να σου θυμησω οτι η εποχη που πηγε ο Γεωργατος στην Ιντερ ηταν τελειως διαφορετικη απο την σημερινη.Πηγαινε ψαξε να δεις τα ποσα που δινοντουσαν τοτε και συγκρινε τα με τα ποσα που δινονται τωρα.Ο Παναθηναικος παντα εβγαζε ΠΑΙΚΤΑΡΑΔΕΣ απο τα σπλαχνα του αλλα λογω τακτικης της διοικησης δεν πουλιοντουσαν σε ομαδες του εξωτερικου.Εξαιρεση ο παικταρας Γιουρκας Σειταριδης που πωληθηκε εναντι 3 εκατομμυριων στην Πορτο.Τελειωνοντας η αναφορα μου στον Τοροσιδη ηταν επειδη καθε χρονο τον θελουν ολα τα μεγαθηρια και παντα εδω μενει ο αμπαλος.Σας ποναει που υπαρχει ο Νινης στον Παναθηναικο ενω εσεις δεν παραγετε τιποτα απο τις ακαδημιες σας.Γιαυτο λοιπον μην ξεφευγεις απο την παιδεια σου σαν γαυρος.Μιλα για λαγους και πετραχηλια,για το κλεμμενο πρωταθλημα της ριζουπολης,για το 1-4 στο κλουβι και ασε τα τα ποδοσφαιρικα για αλλους που μπορουν να μιλησουν γιαυτα.
   ΥΓ:Την λεξη λαγος την εχετε ψωμοτυρι ρε μαγκες ε?Εγω θα σου πω μονο το εξης γιαυτο το θεμα:κατσε εκει στα ορια του πειραια σου επειδη παραεξω μαγκακο λιμανισιε δεν μετρας μια.Κατσε εκει και μιλα για λαγους οσο θελεις.Οταν χρειαζεται να βγεις παραεξω επιστρατευεις Ρωσους και Σερβους.Ειναι ωραια η προπαγανδα σας για τους λαγους αλλα να την κανετε μεταξυ σας επειδη παραεξω δεν πιανει μαγκες οσο και να προσπαθειτε.
και γιατι ρε μαγκα αφου ξοδευουν οι μαλακες οι ρωσοι τα λεφτα αερα δεν ψωνιζουν απο το μαγαζι σου????
αφου ειναι μαλακες και δεν ξερουν που τα δινουν γιατι δεν τα δινουν σε εσας?????
εχεις παρει χαμπαρι οτι το αλβανακι απο ΟΛΟΥΣ τους προπονητες ειναι μεταξυ παγκου και εξεδρας?????
σε ενδιαφερει να ψαξεις γιατι συμβαινει αυτο????
θεωρεις οτι ΟΛΟΙ εχουν εμπαθεια με ενα τοσο σοβαρο περιουσιακο στοιχειο της ομαδας σου που τυχαινει να αβανταρεται και με τρελλα απο τα Μ.Μ.Ε.????
μηπως δεν ειναι τιποτα παραπανω απο ενα μετριο παιχτακι που απλα ΥΠΕΡΔΙΑΦΗΜΙΣΤΗΚΕ απο τους αβανταδορους δημοσιογραφους της ομαδας σου για να κανουν εκδουλευση στη διοικηση????
στην πραγματικη οχι σε αυτην που εσεις φανταζεσται οτι εχετε....
θυμασαι μηπως ποτε μπηκε ο νινης στην ομαδα σου????
σε μια εποχη που ο κοσμος ηταν ετοιμος να τα βαλει με ολους,παιχτες ,διοικηση,προπονητη....
μηπως λειτουργησε σαν επικοινωνιακο τρυκ για να καλμαρει τους οπαδους οι οποιο βλεποντας ενα 17χρονο στην ενδεκαδα ενθουσιαστηκαν και ασχοληθηκαν με αυτον???
μηπως εγω ειμαι μαλακας που αντι να σας γραψω στα παπαρια μου καθομαι στις 2 η ωρα το βραδυ και σας ξυπναω απο τον ληθαργο????
ε....μηπως????? :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

hristidis

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
66
και μηπως εσεις ειστε μεγαλα κοροιδα που αντι να εκμεταλλευτειτε καποιον που σας ανοιγει τα ματια καθοσαστε και κανετε μαγκιες ?????

souhdos13

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2008
Like
1
Πόντοι
16
Για τους λογους που ο Νινης μπηκε στην ενδεκαδα του Παναθηναικου συμφωνω απολυτως μαζι σου.Αλλα δεν καταλαβαινω γιατι αυτο πρεπει να σημαινει οτι ειναι καποιος τυχαιος η μετριος παικτης.Μπορει να μπηκε μονο και μονο για να τραβηξει το ενδιαφερον των οπαδων απο τα πραγματικα προβληματα της ομαδας αλλα απο εκει και περα εβγαλε ματια οσο αγωνιστηκε.Δεν ειναι απλα ενας μετριος παικτης και τιποτα αλλο οπως εσυ θες να τον παρουσιασεις.Για την ηλικια του ειναι σε πολυ υψηλο επιπεδο.Ποδοσφαιρικα,εχει τρελλη σεντρα(πραγμα σπανιο για ελληνα ποδοσφαιριστη),''βλεπει'' γηπεδο καθετα και οχι παραλληλα και εχει πολυ καλη τεχνικη καταρτιση.Οσο για την ''πραγματικη'' διοικηση του Παναθηναικου γιατι δεν λες στα ισα τι εννοεις?

stranger88

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Κριτικές
3
Like
112
Πόντοι
16
Ρε stranger εγω δεν προκαλεσα κανεναν.Αυτος μολις εγραψα κατι πεταχτηκε σαν την πουτσα να πει την μαλακια του και να με πει(προσωπικα) λαγο,να μπω μεσα στο λαγουμι μου και οτι εχω χαζεψει απο το ξυλο.Εγω απλα απαντησα.Δεν ειμαι εδω για να το παιξω χουλιγκαν του πληκτρολογιου οπως κανουν πολλοι γαυροι εδω μεσα.Και αν ελεγε γενικα για λαγους στα παπαρια μου..Επειδη με αποκαλεσε προσωπικα απαντησα γιαυτο το θεμα.Και αμα δεις ολα τα προηγουμενα ποστ ειναι πραγματικα για τον πουτσο αυτα που εγραφε σε σχεση με αυτο που εγραψα εγω.Τελοσπαντων γαμησε το.

Καλά αυτός έχεις χαζέψει από τις τσόντες  :idiot: το παίζει τσουκαλάς, gay 7 και μαγκιά κλανιά πίσω απο το pc. :jerking:
Εχει περάσει πλέον σε τροχιά διαστήματος. :idiot:
Μην ασχολείσαι με ζαβους τον χρόνο σου χάνεις εξάλλου δεν έχεις εκπαιδευτεί για να επικοινωνείς με καθυστερημένα. :crazy:

hristidis

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
66
Για τους λογους που ο Νινης μπηκε στην ενδεκαδα του Παναθηναικου συμφωνω απολυτως μαζι σου.Αλλα δεν καταλαβαινω γιατι αυτο πρεπει να σημαινει οτι ειναι καποιος τυχαιος η μετριος παικτης.Μπορει να μπηκε μονο και μονο για να τραβηξει το ενδιαφερον των οπαδων απο τα πραγματικα προβληματα της ομαδας αλλα απο εκει και περα εβγαλε ματια οσο αγωνιστηκε.Δεν ειναι απλα ενας μετριος παικτης και τιποτα αλλο οπως εσυ θες να τον παρουσιασεις.Για την ηλικια του ειναι σε πολυ υψηλο επιπεδο.Ποδοσφαιρικα,εχει τρελλη σεντρα(πραγμα σπανιο για ελληνα ποδοσφαιριστη),''βλεπει'' γηπεδο καθετα και οχι παραλληλα και εχει πολυ καλη τεχνικη καταρτιση.Οσο για την ''πραγματικη'' διοικηση του Παναθηναικου γιατι δεν λες στα ισα τι εννοεις?
ρε φιλε τωρα μου κανεις πλακα???φαινεσαι οτι σκαμπαζεις απο μπαλλα....
με το υλικο που εχει αυτη τη στιγμη ο βαζελος ουτε για εξεδρα δεν ειναι....
καλο παιχτακι αλλα αυτο ακριβως,ενα καλο παιχτακι και τιποτα παραπανω.....
μαλακες ειναι ολοι που δεν τον βαζουν?????
θα κανει μια μετρια καριερα σε μια μεσαια ομαδα της ελλαδας....
δεν προκειται να παιξει στον παο και θα το δεις....
εδω θα ειμαστε...
πιστευεις οτι τα λεω αυτα γιατι εχω προβλημα με το παιδι????
ισα ισα ειναι και φτωχο αλβανακι και εφαγε και ψωμακι....ολα καλα...παραπανω δεν εχει,τι να κανουμε?????

souhdos13

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2008
Like
1
Πόντοι
16
Stranger συμφωνω απολυτως.Δεν ειχα σκοπο να ασχοληθω,απλα επειδη μου εκανε προσωπικη επιθεση μπηκα στο τριπακι να απαντησω.Και επειδη δεν γουσταρω γενικα τους ''νταβαδες''.Τελοσπαντων παμε παρακατω...

hristidis

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
66
εδω τολμησαν να τον συγκρινουν με τον μεσσι που 16 χρονων επαιζε βασικος στην μπαρτσα και στην εθνικη....
και οσοι σκαμπαζανε απο τοπι ειχαν τρελλαθει στα γελια...

souhdos13

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2008
Like
1
Πόντοι
16
Hristidi...Σε αρκετα σημεια εχεις δικιο.Μα και εγω στο ποστ για την ανανεωση του συμβολαιου του εγραψα οτι πρεπει να δουλεψει και αλλο.Διαφωνω στην γνωμη που εχεις για τον ποδοσφαιριστη,εγω πιστευω πως μπορει να παιξει και εξω μπαλα σε καλο επιπεδο.Τον πιστευω αρκετα ειδικα για δεξια λογω της πολυ καλης σεντρας που εχει.Αλλα αυτο δεν εχει σημασια.Εχει πολυ ανταγωνισμο μπροστα του φετος και θα πρεπει να ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ οτι οντως ειναι για μεγαλα πραγματα.Οσο για το αν ειναι μαλακες που δεν τον βαζουν οι προπονητες,για τον Πεσειρο ειμαι σιγουρος οτι ειναι παπαρας.Περσι δεν ειχε μισο παικτη να βοηθησει στην αναπτυξη του παιχνιδιου και να βγαλει μια μπαλια και δεν τον εβαζε επειδη ηταν κοτα και ''αμυντικος'' προπονητης.Εβαζε το στριγκακι τον Τζιολη μεσα.Τελοσπαντων δεν προκειται να συμφωνησουμε οποτε γαμησε το...

hristidis

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
66
Hristidi...Σε αρκετα σημεια εχεις δικιο.Μα και εγω στο ποστ για την ανανεωση του συμβολαιου του εγραψα οτι πρεπει να δουλεψει και αλλο.Διαφωνω στην γνωμη που εχεις για τον ποδοσφαιριστη,εγω πιστευω πως μπορει να παιξει και εξω μπαλα σε καλο επιπεδο.Τον πιστευω αρκετα ειδικα για δεξια λογω της πολυ καλης σεντρας που εχει.Αλλα αυτο δεν εχει σημασια.Εχει πολυ ανταγωνισμο μπροστα του φετος και θα πρεπει να ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ οτι οντως ειναι για μεγαλα πραγματα.Οσο για το αν ειναι μαλακες που δεν τον βαζουν οι προπονητες,για τον Πεσειρο ειμαι σιγουρος οτι ειναι παπαρας.Περσι δεν ειχε μισο παικτη να βοηθησει στην αναπτυξη του παιχνιδιου και να βγαλει μια μπαλια και δεν τον εβαζε επειδη ηταν κοτα και ''αμυντικος'' προπονητης.Εβαζε το στριγκακι τον Τζιολη μεσα.Τελοσπαντων δεν προκειται να συμφωνησουμε οποτε γαμησε το...
τελος παντων διαφωνουμε και η πορεια θα δειξει....
παντως σιγουρα ειναι καλο παιδι και αυτο ειναι κατι...

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
εδω τολμησαν να τον συγκρινουν με τον μεσσι που 16 χρονων επαιζε βασικος στην μπαρτσα και στην εθνικη....
και οσοι σκαμπαζανε απο τοπι ειχαν τρελλαθει στα γελια...
καλά και τον Μπελούτσι τον είπατε διάδοχο του μαραντόνα....
Στην ελλάδα η μαλακία δεν έχει ομάδα.......

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
Θα συμφωνήσω με τον souhdos13.
Λόγω τακτικής(μαλακίας θα έλεγα καλλίτερα)τηε διοίκησης,ο Παναθηναϊκός δεν πουλούσε παίχτες.Από που να ξεκινήσω και που να φτάσω:Δώνης,Μπορέλι,ΟυζουνίδηςΚυριάκος,Μπασινάς,Καραγκούνης μέχρι και τους πιο πρόσφατους Μόρις και Παπαδόπουλο,όλοι έφυγαν ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ και ωραίοι!
Δεν είναι απαραίτητο να σας αρέσουν οι παίχτες που αναφέρω,όμως ήταν από τα πρώτα ονόματα στην ομάδα την εποχή που έπαιζαν και λογικά-με βάση τους τίτλους που είχαν αλλά και την πορεία μέχρι τα ημιτελικά του C.L. για τους πρώτους,αλλά και τις κατά καιρούς καλές πορείες της ομάδας για τους επόμενους,θα έπρεπε λογικά να τους καλοπληρώσει κάποιος για να τους πάρει.
Όμως για διάφορους λόγους,δεν μπήκε δραχμή στα ταμεία της ομάδας.
Στον Ολυμπιακό το βλέπουν διαφορετικά.Πήραν Lua Lua,τον πούλησαν,πήραν Ledesma,Nunez,τους πούλησαν.Καθαρά επιχειρηματικά.Δεν κρίνω αξίες,απλά καταθέτω την άποψή μου.
ο δωνης πουληθηκε,ο ουζουνιδης μπορελι και λοιποι αν εφυγαν για εξωτερικο ειναι γιατι εφυγαν ως ελευθεροι ειτε επειδη τα λεφτα της μεταγραφης ηταν λιγα
ειμαστε η πρωτη ομαδα που εστειλε παικτες εξω και η πρωτη ομαδα που πουλησε σε καμπιονατο την εποχη που οι ομαδες ειχαν 3 ξενους μονο
οσο για τις ακαδημιες που ειπε ο σουηδος ας ριξει μια ματια σε εθνικες νεων,εφηβων και παιδων να μας πει ποσοι παικτες ειναι του ολυμπιακου
να μην αναφερω και το παπαδοπουλακι που το υπολογιζουν να φτασει τα 23 εκ

Επισκέπτης
ο δωνης πουληθηκε,ο ουζουνιδης μπορελι και λοιποι αν εφυγαν για εξωτερικο ειναι γιατι εφυγαν ως ελευθεροι ειτε επειδη τα λεφτα της μεταγραφης ηταν λιγα
ειμαστε η πρωτη ομαδα που εστειλε παικτες εξω και η πρωτη ομαδα που πουλησε σε καμπιονατο την εποχη που οι ομαδες ειχαν 3 ξενους μονο
οσο για τις ακαδημιες που ειπε ο σουηδος ας ριξει μια ματια σε εθνικες νεων,εφηβων και παιδων να μας πει ποσοι παικτες ειναι του ολυμπιακου
να μην αναφερω και το παπαδοπουλακι που το υπολογιζουν να φτασει τα 23 εκ
το θεμα ειναι ποσοι απο τους παιχτες εχουν παιξει η θα παιξουν. τη να της κανω της ακαδημιες οταν ολοι οι μικροι φευγουν δανεικοι και αγυριστοι. και κατι αλλο πες εναν παιχτη που εβγαλε απο της ακαδημιες του και ειναι μελος βασικος ενοειται στην ομαδα.τα ψωνια γινονται απο αλλες ομαδες.

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
το θεμα ειναι ποσοι απο τους παιχτες εχουν παιξει η θα παιξουν. τη να της κανω της ακαδημιες οταν ολοι οι μικροι φευγουν δανεικοι και αγυριστοι. και κατι αλλο πες εναν παιχτη που εβγαλε απο της ακαδημιες του και ειναι μελος βασικος ενοειται στην ομαδα.τα ψωνια γινονται απο αλλες ομαδες.
ειναι μια ενδιαφερουσα κουβεντα αυτη αλλα να την κανω με καποιον σοβαρο
εσυ εχεις τοσο κομπλεξ και εισαι τοσο ακυρος που μονο για κανα μπινελικι εισαι και κανα πατατακι

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom