Νέα

Πράσινε Θεέ Παναθηναϊκέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 138K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (0 μέλη και 15 επισκέπτες)

Ποιό όνομα θα θέλατε για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού;

• Παύλος & Θανάσης Γιαννακόπουλος

Ψήφοι: 107 30,1%
  • Όνομα χορηγού

Ψήφοι: 39 11,0%
  • Panathinaikos Arena

Ψήφοι: 140 39,4%
  • Γιώργος Καλαφάτης

Ψήφοι: 29 8,2%
  • Μίμης Δομάζος

Ψήφοι: 24 6,8%
  • Δημήτρης Σαραβάκος

Ψήφοι: 14 3,9%
  • Κριστόφ Βαζέχα

Ψήφοι: 25 7,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    355

souhdos13

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2008
Like
1
Πόντοι
16
Ντεμπουτο Πεκοβιτς σημερα για τον μπασκετικο Παναθηναικο στην φιλικη νικη με 80-79,με τον Μαυροβουνιο να σημειωνει 11 ποντους.Ειναι ο πιο ανερχομενος ευρωπαιος σεντερ και ελπιζω να το αποδειξει και να βοηθησει στην κατακτηση του απολυτου στοχου που ειναι παλι το triple crown.Για να μην ξεχναμε κιολας και το μπασκετ μαγκες.Μην ξεχναμε οτι αυτο μας κρατησε για πολλα χρονια ''ζωντανους'' και πρεπει να συνεχισουμε να ειμαστε ολοι διπλα στην ομαδα...

Bill_743

Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2008
Like
1
Πόντοι
0
Παιδια θελω μια πληροφορηση απο οποιον γνωριζει φυσικα και θα παει με οργανωμενη εκδρομη στην Κυπρο για να δει τον αγωνα του Παναθηναικου με την Ανορθωση.
Εχω κλεισει για 3μερη εκδρομη στην Κυπρο για τον αγωνα με το γραφειο ταξιδιων Travel City στην Αθηνα. Μας ειπαν οτι τη δευτερα 29/9 θα μας δωσουν το ενημερωτικο προγραμμα της εκδρομης και θα εξοφλησουμε. Ξερει καποιος αν πρεπει να μας δωσουν τη δευτερα και το εισιτηριο του αγωνα, γιατι μας εχουν πει οτι στην τιμη του πακετου συμπεριλαμβανεται το εισιτηριο του αγωνα. Κι αν δεν μας το δωσουν, τι πρεπει να κανω?  Τους εχω δωσει προκαταβολη 170 ευρω.

SANIM

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2006
Κριτικές
10
Like
1.397
Πόντοι
2.537
γιατι ο ΠΑΟ εχει ρεπο;

SANIM

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2006
Κριτικές
10
Like
1.397
Πόντοι
2.537
ΤΕΛΙΚΑ.... γιατι ΔΕΝ παιζει η παναθα;

ploughman

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Μαΐ 2006
Κριτικές
10
Like
0
Πόντοι
1.997
Όχι ρε φίλε,το Σάββατο είναι η συναυλία,αλλά μέχρι να ξεστήσουν τα σκηνικά θα τους πάρει και την Κυριακή.
Άσε που έχουμε και C.L. την Τετάρτη,οπότε ούτως ή αλλέως δεν θα παίζαμε Την Κυριακή

SANIM

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2006
Κριτικές
10
Like
1.397
Πόντοι
2.537
Όχι ρε φίλε,το Σάββατο είναι η συναυλία,αλλά μέχρι να ξεστήσουν τα σκηνικά θα τους πάρει και την Κυριακή.
Άσε που έχουμε και C.L. την Τετάρτη,οπότε ούτως ή αλλέως δεν θα παίζαμε Την Κυριακή
ΣΚΑΤΑ....και με τι θα γελασουμε τοτε;

souhdos13

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2008
Like
1
Πόντοι
16
Με την τσαπου που θα φας στην νεα σμυρνη.

ploughman

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Μαΐ 2006
Κριτικές
10
Like
0
Πόντοι
1.997
Με την τσαπου που θα φας στην νεα σμυρνη.
Χαχαχαχα,έγραψες!
Εν τω μεταξύ είναι και η έκθεση αθλητισμού στο Ελληνικό και όλοι οι παίχτες ήταν εκεί σήμερα,ενώ ορισμένοι θα πάνε και αύριο.Οπότε οι περισσότεροι θα σέρνονται το Σ/Κ

souhdos13

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2008
Like
1
Πόντοι
16
Εσυ οταν την τρως γελας ρε κοροιδο;
Σορι μορτη.Διορθωση:Παντως εμεις θα γελασουμε με την τσαπου που θα φας στην νεα σμυρνη.Αλλα επειδη εψαχνες για κωμωδια μονο αυτη μου ηρθε στο μυαλο.

Sexpeare in Luv

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιαν 2008
Like
2
Πόντοι
6
Νομίζω πως είμαι στο σωστό thread.

taumentcl8.jpg

(Mετάφραση από τα τονισμένα γράμματα στην μέση της σελίδας)

"Κάποια παιχνίδια απαγορευόταν να τα κερδίσουμε από την άλλη μεριά βεβαια όταν κερδίζαμε τον Ολυμπιακό μετά τη λήξη περίμενε όλους τους παίχτες ένας χοντρός φάκελος. Αποστολέας; Ο Παναθηναϊκός."

Gaston Taument, διεθνής Ολλανδός ποδοσφαιριστής, παίχτης του OΦH τη σαιζόν 1999-2000 στο Voetbal International του Φεβρουαρίου 2008

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom