Νέα

Πράσινε Θεέ Παναθηναϊκέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 138K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

Ποιό όνομα θα θέλατε για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού;

• Παύλος & Θανάσης Γιαννακόπουλος

Ψήφοι: 107 30,1%
  • Όνομα χορηγού

Ψήφοι: 39 11,0%
  • Panathinaikos Arena

Ψήφοι: 140 39,4%
  • Γιώργος Καλαφάτης

Ψήφοι: 29 8,2%
  • Μίμης Δομάζος

Ψήφοι: 24 6,8%
  • Δημήτρης Σαραβάκος

Ψήφοι: 14 3,9%
  • Κριστόφ Βαζέχα

Ψήφοι: 25 7,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    355

AnalLoverGGG

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2005
Κριτικές
8
Like
0
Πόντοι
6
Εγω σου απαντησα για τον εαυτο μου οταν ειπες οτι θα ειμαι υπερ του Ζλαταν. Εγω ουτε κανα Κυπριακι εδειρα, ουτε ειμαι υπερ του Ζλαταν. Τραβα βρες κανα μαλακισμενο απο αυτα που θα ειναι σημερα υπρ του Ζλαταν και που εδειρε τα Κυπριακια και πες του οτι θες.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Εγω σου απαντησα για τον εαυτο μου οταν ειπες οτι θα ειμαι υπερ του Ζλαταν. Εγω ουτε κανα Κυπριακι εδειρα, ουτε ειμαι υπερ του Ζλαταν. Τραβα βρες κανα μαλακισμενο απο αυτα που θα ειναι σημερα υπρ του Ζλαταν και που εδειρε τα Κυπριακια και πες του οτι θες.
ο εαυτός σου ισχυρίζεται ότι έπαιζε 11 χρόνια με μεγαθήρια...
Φαντάζομαι ότι ο εαυτός σου ξεχνάει ότι ο βάζελος αποκλείστηκε από μια επαρχιακή ολλανδική ομάδα στα ημιτελικά που μετά πήρε τσουλου.
Επίσης ξεχνάει ότι πηγαίναμε αυτά τα 11 χρόνια πίπα κώλο την επαρχιακή εκείνη ομάδα του Τορίνο που σου έκανε την τρύπα σουρωτήρι............

Αλλά βέβαια εσύ ήσουν απασχολημένος με τα μεγαθήρια που σε πήγαιναν πίπα κώλο 11 χρόνια και δεν μπορούσες να ασχοληθείς με τις επαρχιακές ομάδες που κέρδιζε εκτός έδρας ο ανύπαρκτος ΠΑΟ.......

NiLe

Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2007
Like
5
Πόντοι
16
PAO MONO ESY[youtube=425,350]YKCtVnCF5YE[/youtube]

Bill_743

Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2008
Like
1
Πόντοι
0
Αντε αποψε η ΠΑΝΑΘΑ να παρει ενα θετικο αποτελεσμα απεναντι στην Inter και μετα σε 15 μερες να κερδισει την Ανορθωση μεσα στο ΓΣΠ και να βαλει φουλ πλωρη για τους "16" του Champions League!!! ;) ;)

AnalLoverGGG

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2005
Κριτικές
8
Like
0
Πόντοι
6
Μιλας για 2-3 ματς σε 15 χρονια. Οταν εγω παιζω καθε χρονο με Ρεαλ, Μαντσεστερ, Λυων, Βαλενθια, Βερντερ, Λιβερπουλ, Τσελσι.
ΟΚ, ειμαι μαλακας,  αντε γεια και με τη νικη σημερα.

ο εαυτός σου ισχυρίζεται ότι έπαιζε 11 χρόνια με μεγαθήρια...
Φαντάζομαι ότι ο εαυτός σου ξεχνάει ότι ο βάζελος αποκλείστηκε από μια επαρχιακή ολλανδική ομάδα στα ημιτελικά που μετά πήρε τσουλου.
Επίσης ξεχνάει ότι πηγαίναμε αυτά τα 11 χρόνια πίπα κώλο την επαρχιακή εκείνη ομάδα του Τορίνο που σου έκανε την τρύπα σουρωτήρι............

Αλλά βέβαια εσύ ήσουν απασχολημένος με τα μεγαθήρια που σε πήγαιναν πίπα κώλο 11 χρόνια και δεν μπορούσες να ασχοληθείς με τις επαρχιακές ομάδες που κέρδιζε εκτός έδρας ο ανύπαρκτος ΠΑΟ.......

Bill_743

Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2008
Like
1
Πόντοι
0
Μιλας για 2-3 ματς σε 15 χρονια. Οταν εγω παιζω καθε χρονο με Ρεαλ, Μαντσεστερ, Λυων, Βαλενθια, Βερντερ, Λιβερπουλ, Τσελσι.
ΟΚ, ειμαι μαλακας,  αντε γεια και με τη νικη σημερα.

Ναι μεγαλε, αλλα εκτος απο αυτες τις ομαδες επαιζες και με τα μεγαθηρια τυπου Χερενφεν, Μακαμπι Χα'ι'φα, Μολντε, Ροζενμποργκ, Λιλ που σε πηγαινανε πιπα κωλο οπως και η Ανορθωση φετος.
Οποτε, αντε γεια και με τη νικη σημερα κοντρα στο μεγαθηριο Νορτζελαντ...

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
ΟΚ, ειμαι μαλακας,  αντε γεια και με τη νικη σημερα.

2-3 ματς;
ρε πας καλά;
που ζεις;
σε άλλη χώρα;
ρε τι άλλο θα ακούσουμε....

kavlotripanos

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2008
Like
4
Πόντοι
1
ρε ανώτερε......
ρε ευρω-πέε........
τα κυπριάκα ήρθανε και τους στείλατε νοσοκομείο....
Αει χούι που τα παίζετε και ανώτεροι τώρα......

σαν την πούτσα πετάγεσαι.
οπού διαβάζω τα κομπλεξικά σου βλέπω.
ουουουουουουουρρρττττττττττττττττττ :jerking: :jerking:

Επισκέπτης
Eιστε τυχεροί που παίζετε με την ανέτοιμη ιντερ από όλες τις απόψεις γιατί θα γραφόταν μιά απο τις πιό μελανές στιγμές της ιστορίας σας!

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
σαν την πούτσα πετάγεσαι.
οπού διαβάζω τα κομπλεξικά σου βλέπω.
ουουουουουουουρρρττττττττττττττττττ :jerking: :jerking:

την πούτσα που σε γαμάει εννοάς;
έτσι πετάγονται αυτές....
εκει που δεν το περιμένεις.....

souhdos13

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2008
Like
1
Πόντοι
16
Μαγκες μην ασχολειστε με γαυροχανουμους.Ο καθε πικραμενος φετος στην ευρωπη ηρθε να γραψει την παπαρια του εδω.Τοσες μερες ολοι λενε οτι θα φαμε 5 και οτι δεν εχουμε καμια ελπιδα.Οσο πλησιαζει ο αγωνας για να εχουν την σουφρα τους καλυμενη λενε οτι η ιντερ δεν ειναι στα καλα της και οτι ο παναθηναικος με λιγη τυχη μπορει να παρει αποτελεσμα και τις κλασικες γνωστες μαλακιες.Ολοι εμεις εχουμε χρεος να υποδεχ8ουμε σημερα στο μαρουσι τον αυτοκρατορα οπως ακριβως του αρμοζει στην επιστροφη του σπιτι του,δηλαδη στους ομιλους του C.L.Ολοι απο νωρις στο γηπεδο για να το χαρουμε και αν ερθει το αποτελεσμα καλως,ειδαλλως δεν εγινε και τιποτα.Και ας ελπισουμε οτι ο ολλανδος θα παραταξει την καλυτερη δυνατη ενδεκαδα.ΠΑΝΑΘΑ ΓΕΡΑ,ΤΑΞΙΔΕΨΕ ΜΑΣ ΠΑΛΙ ΟΠΩΣ ΜΟΝΟ ΕΣΥ ΜΠΟΡΕΙΣ.

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
ΠΑΝΑΘΕΣ καλησπέρα........πλησιάζει ώρα...εμείς σεντόνι και οι.....άλλοι για πεπόνι....στον καναπέ.... :grin: :grin: :grin: :grin:

σήμερα πάντως δύσκολα τα πράγματα.....δεν έχουμε και άμυνα αλλα.....και με χου θα είμαι ευχαριστημένος.......πάντως η επίδα πεθαίνει τελευταία..........ΤΑΞΙΔΕΨΕ ΜΑΣ ΜΩΡΗ ΠΑΝΑΘΑΑΑΑΑΑΑΑΑ............. :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing:

ORCA

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουν 2008
Like
1
Πόντοι
16
ετσι την βλεπω εγω την inter. σαν πορνη.
14rp8.jpg

πως βλεπεις εδω στο μπουρδελα.ντοτ.κομ τις διαφημισεις για τα hot city tours;
oλες αυτες τις κλασατες, τις μεγαλομοντελες πορνες;   

καπως ετσι την βλεπω την ιντερ.
εχω χυσει ολοκληρη juventus….2 φορες εριξα τα φλοκια στο προσωπο της juve…
και δε θα γαμησω αποψε την inter; ποια inter; τυχερα ειναι τα ιταλακια που εχουν το γιγαντα τον μουρινιο στον παγκο τους, οποτε θα ειναι χαμηλο το σκορ....ειδαλλως θα εφτανε μακρια η βαλιτσα για την ιντερ σημερα το βραδυ.... αντε με χιλια ζορια να τσιμπησει καμια ισοπαλια η inter….

ομως δε το βλεπω, ragazzi....γαμησι, γαμησι ανελεητο περιμενει την ιντερ

.....γαμησι χωρις σαλιο...ετσι αρεσει στις ιταλικες "κυριες"....απο τα 30 μετρα golazZzo στο γαμα ο μικρος με το Nr.7, απο τα 40 μετρα golazZzo στο γαμα ο παολο σοουζα....ρωτηστε τη juve, ξερει καλα η juve…

τι να λεμε τωρα....σοβαροι να ειμαστε.....el futbol club de barcelona, afc ajax amsterdam, juventus "grande seniora" turin….ακομα πινουν τα φλοκια μου

κουπα μονο λειπει απο την τροπαιοθηκη μου....για ευρωπαικη κουπα μιλαω....τις κουπες του ελληνικου πρωταθληματος εγω δεν τις εχω ουτε για χεσιμο...καμια αξια δεν εχουν...δεν υπαρχει ελληνικο πρωταθλημα....
τι να παινευτω, δηλαδη; οτι νικησα την καλαμαρια, οτι νικησα τον εργοτελη; αυτα ειναι για κατι ξυπολυτους, για κατι πεινασμενους.....
εγω μονο για ευρωπη μιλαω....για manchester, για juve, για ajax, για barcelona....

και εκει που εχω ταξιδεψει και που εχω ΓΑΜΗΣΕΙ εγω
δεν το ´δατε ποτε σας ρε φουκαριαρηδες....

και κατι μου λεει οτι στα επομενα πεντε χρονια θα ερθει και ευρωπαικη κουπα....

για ελλαδα δε μιλαω...εχω ξεφυγει....οι πρασινες μπουλντοζες ηδη εβαλαν μπροστα για να φτιαχτει το καλυτερο γηπεδο της ελλαδας....φυσικα μιλαμε για το γηπεδο του ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ...

την καλυτερη ομαδα εχω, εχω και ΑΣΤΕΙΡΕΥΤΟ χρημα (γεια σου ρε μαγκα βγενο με την παρεα σου!!!)....τι να μου πουν εμενα οι ξυπολυτοι του ελληνικου πρωταθληματος...χαρη τους κανω που ασχολουμαι μαζι τους.....

οσον αφορα την μπυραρια τη βερντερ....τι να κλασει ο μπεκρης, ο χοντρελας ο τομας σαφ με τον αμπαλο τον κλεμεντς φριτς και τον ξυλοκοπο τον μερτεσακερ; για τον πουτσο καβαλα ειναι αυτοι. σιγα μη λογαριασω ομαδα που εχασε προσφατα απο τον ολυμπιακο....

για την ανορθωση τι να πω; μεσα-εξω χαλαρα νικη σε ρυθμο προπονησης....

για την φαση του ομιλου δεν μιλαω αλλο. Θα περασω ειτε πρωτος ειτε δευτερος....
και μετα.... ΜΟΝΟ Ο ΘΕΟΣ ξερει που θα σταματησει ο πρασινος ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑΣ...

[move][size=12pt]ΓΑΜΑ ΤΟΥΣ ΤΗ ΜΑΝΑ ΠΑΟ ΟΛΕ ΟΛΕ!!!
ΓΑΜΑ ΤΟΥΣ ΤΗ ΜΑΝΑ ΠΑΟ ΟΛΕ ΟΛΕ!!!
[/size][/move]

ORCA

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουν 2008
Like
1
Πόντοι
16
[size=12pt]Μουρίνιο: "Δεν νικάς εύκολα τον Παναθηναϊκό"[/size]
Σταύρος Καραΐνδρος - Στείλτε e-mail στον συντάκτηΔημοσίευση : 15/09/2008 19:31 - Τελ. ανανέωση : 15/09/2008 19:39

Σε θέματα της εσωτερικής ποδοσφαιρικής επικαιρότητας της Ιταλίας αναλώθηκε στο μεγαλύτερο μέρος της συνέντευξης τύπου τη Δευτέρα ο Ζοζέ Μουρίνιο αφού οι ερωτήσεις των Ιταλών δημοσιογράφων έπεφταν βροχή. Ωστόσο, ο Πορτογάλος τεχνικός πρόλαβε να πλέξει το εγκώμιο του Παναθηναϊκού αλλά και να μιλήσει με κολακευτικά λόγια για τη…δουλειά του.
Αθλητικό στοίχημαΑθλητικό στοίχημα 100% Bonus Εγγραφής!

Aναλυτικά, οι δηλώσεις του Μουρίνιο

"Ο Παναθηναϊκός είναι μία καλή ομάδα με φιλοδοξίες. Δεν πιστεύω ότι μπορεί να κατακτήσει το Τσάμπιονς Λιγκ αλλά κανείς δεν πίστευε ότι η Ελλάδα θα έπαιρνε το Euro 2004. Mπορεί όμως να προκριθεί στην επόμενη φάση. Θυμάμαι τον Παναθηναϊκό από την προηγούμενη φορά που τέθηκε αντιμέτωπος μαζί του. Είναι μία ομάδα που δεν νικάς εύκολα, παίζει μπροστά σε μία φανταστική ατμόσφαιρα".

"Στην Ιντερ υπάρχει μία ψύχωση για το Τσάμπιονς Λιγκ αλλά ο πρόεδρος Μοράτι δεν μου έχει πει ότι πρέπει να το κατακτήσουμε! Δεν δέχομαι ερωτηματικά για τη δουλειά μου είτε νικάω, είτε χάνω. Όμως οι ομάδες μου πάντα κερδίζουν κάτι".

"Το ιταλικό ποδόσφαιρο δεν θα με αλλάξει ούτε σαν προπονητή, ούτε σαν άνθρωπο. Δεν πρόκειται να εγκαταλείψω το επιθετικό ποδόσφαιρο. Αύριο, ο Παναθηναϊκός μπορεί να παίξει για ένα διάστημα φανταστικό ποδόσφαιρο και θα πρέπει να αμυνθούμε. Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετώ το αμυντικό ποδόσφαιρο".

Απαντώντας σε ερώτηση για τις δηλώσεις του εκτελεστικού διευθυντή της Κατάνια Πιέτρο Λο Μόνακο (σ.σ είχε χαρακτηρίσει τον Μουρίνιο αλαζόνα και άνθρωπο που ζητάει τα φώτα της δημοσιότητας), ο Πορτογάλος απάντησε: «Εγώ το μόνο Μονακό που γνωρίζω είναι η πόλη στην οποία διοργανώνεται το γκραν-πρ της Φόρμουλα 1».

O Μουρίνιο ανακοίνωσε τους 8 από τους 11 παίκτες με τους οποίους θα αγωνιστεί η Ιντερ την Τρίτη. Πρόκειται για τους: Σέζαρ, Κόρντομπα, Ματεράτσι, Βιεϊρά, Ζανέτι, Μάξγουελ, Μαϊκόν και Καμπιάσο.

Οσο μιλούσε ο Κόρντομπα, ο Μουρίνιο βάδιζε σε διπλανή αίθουσα, πίνοντας την πορτοκαλάδα του. Ελάχιστοι πρόσεχαν εκείνη την ώρα τον παίκτη της Ιντερ.

"Eγώ δεν ξέρω κανέναν που να έγινε εκατομμυριούχος από το στοίχημα. Σαφώς και θέλουμε να κατακτήσουμε το Τσάμπιονς Λιγκ αλλά υπάρχουν και άλλες ομάδες που μπορούν να τα καταφέρουν. Θέλω το Κύπελλο αλλά είμαι και ρεαλιστής. Μπορεί να είσαι εξαιρετικός σε όλη τη σεζόν και τα πάντα να κριθούν από μία λεπτομέρεια".

"Η Φιορεντίνα είναι μία καλή ομάδα με καλό προπονητή αλλά θα είναι υπερβολικό να απαιτήσουμε να κατακτήσει το Τσάμπιονς Λιγκ. Είναι άπειρη".

Toυς παίκτες της Ιντερ εκπροσώπησε ο Ιβάν Κόρντομπα που τόνισε: "Είμαι σε καλή κατάσταση πλέον. Δεν θέλω να πω τίποτα για το σύστημα της Ιντερ, είναι έκπληξη γι’ αύριο. Μακάρι να κυριαρχήσουμε από το πρώτο λεπτό. Πρέπει να κάνουμε τον αντίπαλο να τρέχει. Πρέπει επίσης να εκμεταλλευτούμε όσο το δυνατόν νωρίτερα τις ευκαιρίες που θα μας παρουσιαστούν. Ξέρουμε ότι οι παίκτες του Παναθηναϊκού έχουν σπουδαίο κίνητρο".

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Όρκα, κι εγώ Παναθηναϊκός είμαι, αλλά το υπεροπτικό στυλάκι σου για την Ίντερ δεν μου άρεσε καθόλου.
Θες λοιπόν να βάλουμε κανένα στοιχηματάκι για σήμερα;
Νίκη με νίκη.
Παίρνω Ίντερ.
Εσύ που είσαι τόσο σίγουρος για την πράσινη αρμάδα, βάζεις ας πούμε 100 ευρώ στοιχηματάκι οτι θα νικήσεις;

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Κατάλαβα, άλλος ένας τζάμπα μάγκας του πληκτρολογίου.....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom