ετσι την βλεπω εγω την inter. σαν πορνη.
πως βλεπεις εδω στο μπουρδελα.ντοτ.κομ τις διαφημισεις για τα hot city tours;
oλες αυτες τις κλασατες, τις μεγαλομοντελες πορνες;
καπως ετσι την βλεπω την ιντερ.
εχω χυσει ολοκληρη juventus….2 φορες εριξα τα φλοκια στο προσωπο της juve…
και δε θα γαμησω αποψε την inter; ποια inter; τυχερα ειναι τα ιταλακια που εχουν το γιγαντα τον μουρινιο στον παγκο τους, οποτε θα ειναι χαμηλο το σκορ....ειδαλλως θα εφτανε μακρια η βαλιτσα για την ιντερ σημερα το βραδυ.... αντε με χιλια ζορια να τσιμπησει καμια ισοπαλια η inter….
ομως δε το βλεπω, ragazzi....γαμησι, γαμησι ανελεητο περιμενει την ιντερ
.....γαμησι χωρις σαλιο...ετσι αρεσει στις ιταλικες "κυριες"....απο τα 30 μετρα golazZzo στο γαμα ο μικρος με το Nr.7, απο τα 40 μετρα golazZzo στο γαμα ο παολο σοουζα....ρωτηστε τη juve, ξερει καλα η juve…
τι να λεμε τωρα....σοβαροι να ειμαστε.....el futbol club de barcelona, afc ajax amsterdam, juventus "grande seniora" turin….ακομα πινουν τα φλοκια μου
κουπα μονο λειπει απο την τροπαιοθηκη μου....για ευρωπαικη κουπα μιλαω....τις κουπες του ελληνικου πρωταθληματος εγω δεν τις εχω ουτε για χεσιμο...καμια αξια δεν εχουν...δεν υπαρχει ελληνικο πρωταθλημα....
τι να παινευτω, δηλαδη; οτι νικησα την καλαμαρια, οτι νικησα τον εργοτελη; αυτα ειναι για κατι ξυπολυτους, για κατι πεινασμενους.....
εγω μονο για ευρωπη μιλαω....για manchester, για juve, για ajax, για barcelona....
και εκει που εχω ταξιδεψει και που εχω ΓΑΜΗΣΕΙ εγω
δεν το ´δατε ποτε σας ρε φουκαριαρηδες....
και κατι μου λεει οτι στα επομενα πεντε χρονια θα ερθει και ευρωπαικη κουπα....
για ελλαδα δε μιλαω...εχω ξεφυγει....οι πρασινες μπουλντοζες ηδη εβαλαν μπροστα για να φτιαχτει το καλυτερο γηπεδο της ελλαδας....φυσικα μιλαμε για το γηπεδο του ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ...
την καλυτερη ομαδα εχω, εχω και ΑΣΤΕΙΡΕΥΤΟ χρημα (γεια σου ρε μαγκα βγενο με την παρεα σου!!!)....τι να μου πουν εμενα οι ξυπολυτοι του ελληνικου πρωταθληματος...χαρη τους κανω που ασχολουμαι μαζι τους.....
οσον αφορα την μπυραρια τη βερντερ....τι να κλασει ο μπεκρης, ο χοντρελας ο τομας σαφ με τον αμπαλο τον κλεμεντς φριτς και τον ξυλοκοπο τον μερτεσακερ; για τον πουτσο καβαλα ειναι αυτοι. σιγα μη λογαριασω ομαδα που εχασε προσφατα απο τον ολυμπιακο....
για την ανορθωση τι να πω; μεσα-εξω χαλαρα νικη σε ρυθμο προπονησης....
για την φαση του ομιλου δεν μιλαω αλλο. Θα περασω ειτε πρωτος ειτε δευτερος....
και μετα.... ΜΟΝΟ Ο ΘΕΟΣ ξερει που θα σταματησει ο πρασινος ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑΣ...
[move][size=12pt]
ΓΑΜΑ ΤΟΥΣ ΤΗ ΜΑΝΑ ΠΑΟ ΟΛΕ ΟΛΕ!!!
ΓΑΜΑ ΤΟΥΣ ΤΗ ΜΑΝΑ ΠΑΟ ΟΛΕ ΟΛΕ!!! [/size][/move]