Νέα

Πράσινε Θεέ Παναθηναϊκέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 138K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (1 μέλη και 6 επισκέπτες)

Ποιό όνομα θα θέλατε για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού;

• Παύλος & Θανάσης Γιαννακόπουλος

Ψήφοι: 107 30,2%
  • Όνομα χορηγού

Ψήφοι: 39 11,0%
  • Panathinaikos Arena

Ψήφοι: 139 39,3%
  • Γιώργος Καλαφάτης

Ψήφοι: 29 8,2%
  • Μίμης Δομάζος

Ψήφοι: 24 6,8%
  • Δημήτρης Σαραβάκος

Ψήφοι: 14 4,0%
  • Κριστόφ Βαζέχα

Ψήφοι: 25 7,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    354

nikos278

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
10
Πόντοι
66
συγνωμη ρε παιδια αλλα δεν εχω καταλαβει
εσεις ειστε περισοτερο χαρουμενοι που επιστρεψατε στο τσου λου
η που εμεις φετος  δεν παιζουμε?

Spartan_King

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
1
Ελα μωρη ΤΡΙΦΥΛΛΑΡΑ, ταξιδεψε μας ΚΑΙ σημερα οπως ΜΟΝΟ ΕΣΥ ξερεις...

Συνημμένα

• paoanderlecht009rs.jpg
    paoanderlecht009rs.jpg
    42,2 KB · Εμφανίσεις: 16

AnalLoverGGG

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2005
Κριτικές
8
Like
0
Πόντοι
6
Πως γινεται να βγαζετε γλωσσα οταν εχετε 3 χρονια να παιξετε Τσου Λου ? Να λετε οτι ειστε καλυτεροι το δεχομαι, να λετε οτι ειμαστε πουτανες της Ευρωπης το δεχομαι. ΝΑ μιλατε ομως εσεις για καναπε ειναι απαραδεκτο ρε μαγκες, οταν ειμαι εκτος Τσου Λου μετα απο 11 χρονια

Carlos78

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Πως γινεται να βγαζετε γλωσσα οταν εχετε 3 χρονια να παιξετε Τσου Λου ? Να λετε οτι ειστε καλυτεροι το δεχομαι, να λετε οτι ειμαστε πουτανες της Ευρωπης το δεχομαι. ΝΑ μιλατε ομως εσεις για καναπε ειναι απαραδεκτο ρε μαγκες, οταν ειμαι εκτος Τσου Λου μετα απο 11 χρονια
καθε φθινοπωρο μετα τον πρωτο γυρο εκτος απο περυσι εξω εισαι απο το τσου λου

AnalLoverGGG

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2005
Κριτικές
8
Like
0
Πόντοι
6
συμφωνοι αλλα εσυ δεν εισαι καν στο Τσου Λου. Αν εννοειτε καναπε για μετα το Δεκεμβρη τοτε ΟΚ.

καθε φθινοπωρο μετα τον πρωτο γυρο εκτος απο περυσι εξω εισαι απο το τσου λου

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
συμφωνοι αλλα εσυ δεν εισαι καν στο Τσου Λου. Αν εννοειτε καναπε για μετα το Δεκεμβρη τοτε ΟΚ.
πάρε τώρα πασατέμπο.... δες και τη βαθμολογία της ουέφα και φώναζε το βράδυ υπέρ του Ζλάταν.........

AnalLoverGGG

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2005
Κριτικές
8
Like
0
Πόντοι
6
και το πιο γελοιο ειναι οτι μιλανε και οι ανυπαρκτοι που εχουν να δουν πρωταθλημα απο τον καιρο που δεν υπηρχαν τα .. Windows και το ιντερνετ και που αυτοι δεν εχουν κανει ουτε μια πορεια στην Ευρωπη οπως εσεις πχ.

kompe

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2008
Like
879
Πόντοι
96
μαγκες η σημερινη μερα δεν ειναι να ασχολουμαστε με τουσ γαβρους αφηστε τους στην αγωνια για το ματσακι με τους δανους  ;) σε λιγακι φευγω για αθηνα πρωτα καφεδακι και μετα για γηπεδο, θα φωναξω και για εσας
ΠΑΟ ΓΑΜΑ ΤΗΝ ΙΝΤΕΡ ΤΗΝ ΠΟΥΤΑΝΑ

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
και το πιο γελοιο ειναι οτι μιλανε και οι ανυπαρκτοι που εχουν να δουν πρωταθλημα απο τον καιρο που δεν υπηρχαν τα .. Windows και το ιντερνετ και που αυτοι δεν εχουν κανει ουτε μια πορεια στην Ευρωπη οπως εσεις πχ.
με αυτούς δεν ασχολούμεθα.... Κάνουν μείζον θέμα το σολντ άουτ.....
Αλλά οι διαλυμένοι με ξεπούλημα ασχολούνται... Τιμές διάλυσης λέγονται.....

AnalLoverGGG

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2005
Κριτικές
8
Like
0
Πόντοι
6
Ε βεβαια, οταν εγω παιζω 11 χρονια με τα μεγαθηρια κι εσυ με τις μπυραριες, παιρνεις πιο πολλους βαθμους.
Οσο για το αλλο, δεν ειμαι κομπλεξικος να φωναζω υπερ του Ζλαταν. Αυτα τα κανεις εσυ που τρως την 4αρα στο κυπελλο και η μοναδικη σου χαρα ειναι οταν τρωω 3 απο την Τσελσι. Εγω παιρνω χαρες απο την ομαδα, δεν περιμενω να χασεις εσυ. Μακαρι να κερδισεις κολωφαρδα( γιατι μονο ετσι μπορεις) για να νομιζετε οτι εχετε ομαδα και να μεινετε με τον Σαριεγκι και του χρονου.

πάρε τώρα πασατέμπο.... δες και τη βαθμολογία της ουέφα και φώναζε το βράδυ υπέρ του Ζλάταν.........

Carlos78

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
1
μαγκες η σημερινη μερα δεν ειναι να ασχολουμαστε με τουσ γαβρους αφηστε τους στην αγωνια για το ματσακι με τους δανους  ;) σε λιγακι φευγω για αθηνα πρωτα καφεδακι και μετα για γηπεδο, θα φωναξω και για εσας
ΠΑΟ ΓΑΜΑ ΤΗΝ ΙΝΤΕΡ ΤΗΝ ΠΟΥΤΑΝΑ
και εγω αν δεν κατσει καμια στραβη με τη δουλεια , μεσα θα ειμαι

AnalLoverGGG

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2005
Κριτικές
8
Like
0
Πόντοι
6
Ο kompe μιλαει σωστα. Σου λεει σημερα που ειναι μεγαλη μερα για σας να μην ασχολειστε με τους γαυρους που παιζουνε με το καφενειο. Αυτη ειναι η σωστη νοοτροπια που δειχνει ανωτεροτητα και οχι κομπλεξ. Αυτο εννοω.

Και κατι αλλο. Στο μπασκετ που με γαμας, χαιρεσαι ή ασχολείσαι οταν χανω απο αλλον ? Στ αρχιδια σου, αφου με γαμας εσυ. Τεσπα, ετσι το βλεπω εγω.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Ε βεβαια, οταν εγω παιζω 11 χρονια με τα μεγαθηρια κι εσυ με τις μπυραριες, παιρνεις πιο πολλους βαθμους.
Οσο για το αλλο, δεν ειμαι κομπλεξικος να φωναζω υπερ του Ζλαταν. Αυτα τα κανεις εσυ που τρως την 4αρα στο κυπελλο και η μοναδικη σου χαρα ειναι οταν τρωω 3 απο την Τσελσι. Εγω παιρνω χαρες απο την ομαδα, δεν περιμενω να χασεις εσυ. Μακαρι να κερδισεις κολωφαρδα( γιατι μονο ετσι μπορεις) για να νομιζετε οτι εχετε ομαδα και να μεινετε με τον Σαριεγκι και του χρονου.

ρε ανώτερε......
ρε ευρω-πέε........
τα κυπριάκα ήρθανε και τους στείλατε νοσοκομείο....
Αει χούι που τα παίζετε και ανώτεροι τώρα......

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom