cptn_mac
Μέγας
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2006
- Κριτικές
- 37
- Like
- 135
- Πόντοι
- 4.837
πάντως τι σου είναι η πουτάνα η ζωή.....
ο πρωταθλητής του ανφερ πλέι παίζει με την ομάδα του φέρ πλέι........
Όλα εδώ πληρώνονται
πάντως τι σου είναι η πουτάνα η ζωή.....
ο πρωταθλητής του ανφερ πλέι παίζει με την ομάδα του φέρ πλέι........
αμα εχις λεφτα να πλιροσειςΌλα εδώ πληρώνονται
για αρχη παίχτε το πουλάκι σας στον καναπέ και για μετά έχει ο θεός......
Πιστωτική δεν έχεις ρε γίγαντα?αμα εχις λεφτα να πλιροσεις
οχι μονο μετριτα που βρομουνεΠιστωτική δεν έχεις ρε γίγαντα?
καθε φθινοπωρο μετα τον πρωτο γυρο εκτος απο περυσι εξω εισαι απο το τσου λουΠως γινεται να βγαζετε γλωσσα οταν εχετε 3 χρονια να παιξετε Τσου Λου ? Να λετε οτι ειστε καλυτεροι το δεχομαι, να λετε οτι ειμαστε πουτανες της Ευρωπης το δεχομαι. ΝΑ μιλατε ομως εσεις για καναπε ειναι απαραδεκτο ρε μαγκες, οταν ειμαι εκτος Τσου Λου μετα απο 11 χρονια
καθε φθινοπωρο μετα τον πρωτο γυρο εκτος απο περυσι εξω εισαι απο το τσου λου
πάρε τώρα πασατέμπο.... δες και τη βαθμολογία της ουέφα και φώναζε το βράδυ υπέρ του Ζλάταν.........συμφωνοι αλλα εσυ δεν εισαι καν στο Τσου Λου. Αν εννοειτε καναπε για μετα το Δεκεμβρη τοτε ΟΚ.
με αυτούς δεν ασχολούμεθα.... Κάνουν μείζον θέμα το σολντ άουτ.....και το πιο γελοιο ειναι οτι μιλανε και οι ανυπαρκτοι που εχουν να δουν πρωταθλημα απο τον καιρο που δεν υπηρχαν τα .. Windows και το ιντερνετ και που αυτοι δεν εχουν κανει ουτε μια πορεια στην Ευρωπη οπως εσεις πχ.
πάρε τώρα πασατέμπο.... δες και τη βαθμολογία της ουέφα και φώναζε το βράδυ υπέρ του Ζλάταν.........
και εγω αν δεν κατσει καμια στραβη με τη δουλεια , μεσα θα ειμαιμαγκες η σημερινη μερα δεν ειναι να ασχολουμαστε με τουσ γαβρους αφηστε τους στην αγωνια για το ματσακι με τους δανους ;) σε λιγακι φευγω για αθηνα πρωτα καφεδακι και μετα για γηπεδο, θα φωναξω και για εσας
ΠΑΟ ΓΑΜΑ ΤΗΝ ΙΝΤΕΡ ΤΗΝ ΠΟΥΤΑΝΑ
Ε βεβαια, οταν εγω παιζω 11 χρονια με τα μεγαθηρια κι εσυ με τις μπυραριες, παιρνεις πιο πολλους βαθμους.
Οσο για το αλλο, δεν ειμαι κομπλεξικος να φωναζω υπερ του Ζλαταν. Αυτα τα κανεις εσυ που τρως την 4αρα στο κυπελλο και η μοναδικη σου χαρα ειναι οταν τρωω 3 απο την Τσελσι. Εγω παιρνω χαρες απο την ομαδα, δεν περιμενω να χασεις εσυ. Μακαρι να κερδισεις κολωφαρδα( γιατι μονο ετσι μπορεις) για να νομιζετε οτι εχετε ομαδα και να μεινετε με τον Σαριεγκι και του χρονου.