You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
αντε μωρη βαζελα ταξιδεψε τους μετα απο καμμια δεκαρια χρονια
περασμενα μεγαλεια διηγωντας τα να κλαις :'( :'( :'(
Πότε παίζει η Ανόρθωση λέμε;
εσενα ειπαμε μονο ψητη στο φουρνο με πατατεςΠότε παίζει η Ανόρθωση λέμε;
εσενα ειπαμε μονο ψητη στο φουρνο με πατατες
Ναι, αλλά εσύ στον καναπέ θα είσαι πάντως!
Επισκέπτης
ειπαμε ουτε με τριπλη δεν πιανεσαι. μεχρι και γαυρος γινεσαι αν σε νευριασουν!!!!Όρκα, κι εγώ Παναθηναϊκός είμαι, αλλά το υπεροπτικό στυλάκι σου για την Ίντερ δεν μου άρεσε καθόλου.
Θες λοιπόν να βάλουμε κανένα στοιχηματάκι για σήμερα;
Νίκη με νίκη.
Παίρνω Ίντερ.
Εσύ που είσαι τόσο σίγουρος για την πράσινη αρμάδα, βάζεις ας πούμε 100 ευρώ στοιχηματάκι οτι θα νικήσεις;
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
εσύ.......γιααντε μωρη βαζελα ταξιδεψε τους μετα απο καμμια δεκαρια χρονια
περασμενα μεγαλεια διηγωντας τα να κλαις :'( :'( :'(
η Ευρωπη παιζει τωρα φιλε μουεσύ.......για
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
καλά ρε ακόμα να βάλετε γκολ;.η Ευρωπη παιζει τωρα φιλε μου
ειναι κολπο για να γεμισει το Καραισκακηκαλά ρε ακόμα να βάλετε γκολ;.
petastikoss
Νέο Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιουλ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
παο θυμισου η 13 νικησε και ειναι εδω μαζι σου
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
πω πω ρε πούστηδες Βγενόπουλοι καταντήσατε.....ειναι κολπο για να γεμισει το Καραισκακη
Αρκετές εκπλήξεις περιλαμβάνει η ενδεκάδα με την οποία θα παρατάξει ο Χενκ Τεν Κάτε απέναντι στην Ίντερ. Ο Ολλανδός τεχνικός σε μια προσπάθεια να γεμίσει το κέντρο της ομάδας του επέλεξε ένα σύστημα 4-3-2-1 και τους Μουν, Ζιλμπέρτο Σίλβα και Μάτος στις θέσεις των αμυντικών χαφ και με μοναδικό προωθημένο τον Σόουζα. Η ενδεκάδα αποτελείται από τους: Γκαλίνοβιτς, Γκούμας, Σιμάο (κεντρικοί αμυντικοί), Βύντρα, Νίλσον, Μουν, Μάτος, ΖΧιλμπέρτο Σίλβα, Καραγκούνης, Κλέιτον, Σαλπιγγίδης
Πηγή
Πηγή
stranger88
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 3
- Like
- 112
- Πόντοι
- 16
Αρκετές εκπλήξεις περιλαμβάνει η ενδεκάδα με την οποία θα παρατάξει ο Χενκ Τεν Κάτε απέναντι στην Ίντερ. Ο Ολλανδός τεχνικός σε μια προσπάθεια να γεμίσει το κέντρο της ομάδας του επέλεξε ένα σύστημα 4-3-2-1 και τους Μουν, Ζιλμπέρτο Σίλβα και Μάτος στις θέσεις των αμυντικών χαφ και με μοναδικό προωθημένο τον Σόουζα. Η ενδεκάδα αποτελείται από τους: Γκαλίνοβιτς, Γκούμας, Σιμάο (κεντρικοί αμυντικοί), Βύντρα, Νίλσον, Μουν, Μάτος, ΖΧιλμπέρτο Σίλβα, Καραγκούνης, Κλέιτον, Σαλπιγγίδης
Πηγή
Μαλακία 11άδα νύχτα βλέπω να φεύγει ο μπεκρής.
talos43
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Φεβ 2006
- Like
- 9
- Πόντοι
- 66
πολύ περίεργη είναι....για να δούμε.....ο μουν χαφ? ή θα γίνει 3ο σ΄'εντερ μπακ?....ο ίβανσιτς έξω?....?????Μαλακία 11άδα νύχτα βλέπω να φεύγει ο μπεκρής.
AnalLoverGGG
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Νοε 2005
- Κριτικές
- 8
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
Ξυπνηστε ρε βαζελιαααααα. Μεθυσατε με τα εκατομμυρια που θα βαζανε οι πολυμετοχικοι και με τη συμμετοχη σας στους ομιλους. ORCA τι επαθες ρε (σε παω κιολας), οταν εκανες τις πορειες ειχες ΠΑΙΚΤΑΡΑΔΕΣ ρε. Τι περιμενετε με Σιμαο σεντερ μπακ, Μουν, Βυντρα, Καραγκουνη, Σπυροπουλο κλπ ρεεεεεεεε ? Καντε υπομονη μεχρι Γεναρη και μην πετατε στα ουρανια ρε μαγκες. Εγω για καλο το λεω.
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
Ξυπνηστε ρε βαζελιαααααα. Μεθυσατε με τα εκατομμυρια που θα βαζανε οι πολυμετοχικοι και με τη συμμετοχη σας στους ομιλους. ORCA τι επαθες ρε (σε παω κιολας), οταν εκανες τις πορειες ειχες ΠΑΙΚΤΑΡΑΔΕΣ ρε. Τι περιμενετε με Σιμαο σεντερ μπακ, Μουν, Βυντρα, Καραγκουνη, Σπυροπουλο κλπ ρεεεεεεεε ? Καντε υπομονη μεχρι Γεναρη και μην πετατε στα ουρανια ρε μαγκες. Εγω για καλο το λεω.
όχι δεν είσαι χολωμένος.......
AnalLoverGGG
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Νοε 2005
- Κριτικές
- 8
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
Ποιον απ αυτους εμπιστευεσαι εσυ ?
όχι δεν είσαι χολωμένος.......
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
Ποιον απ αυτους εμπιστευεσαι εσυ ?
όλους αυτούς που τώρα θα βλέπω Τσου λου....
Μπορείς να πεις το ίδιο για τους δικούς σου;
Επισκέπτης
ρε ο τεν κατε τι πινει και δεν μας δινει; ρε παπια εσυ του δινεις τα ληγμενα δεν εξηγειται διαφορετικα!!! αυτος ειναι χειροτερος και απο τον φερερ της αεκ!!!!!!! για να δουμε τη θα βγαλει η μαγια;
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 62
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 49
- Εμφανίσεις
- 6K