Νέα

Πράσινε Θεέ Παναθηναϊκέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 138K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

Ποιό όνομα θα θέλατε για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού;

• Παύλος & Θανάσης Γιαννακόπουλος

Ψήφοι: 107 30,2%
  • Όνομα χορηγού

Ψήφοι: 39 11,0%
  • Panathinaikos Arena

Ψήφοι: 139 39,3%
  • Γιώργος Καλαφάτης

Ψήφοι: 29 8,2%
  • Μίμης Δομάζος

Ψήφοι: 24 6,8%
  • Δημήτρης Σαραβάκος

Ψήφοι: 14 4,0%
  • Κριστόφ Βαζέχα

Ψήφοι: 25 7,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    354

spirosbof

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2008
Like
2
Πόντοι
16
αντε μωρη βαζελα ταξιδεψε τους μετα απο καμμια δεκαρια χρονια  :2funny: :2funny: :2funny:
περασμενα μεγαλεια διηγωντας τα να κλαις  :'(  :'(  :'(

Επισκέπτης
Όρκα, κι εγώ Παναθηναϊκός είμαι, αλλά το υπεροπτικό στυλάκι σου για την Ίντερ δεν μου άρεσε καθόλου.
Θες λοιπόν να βάλουμε κανένα στοιχηματάκι για σήμερα;
Νίκη με νίκη.
Παίρνω Ίντερ.
Εσύ που είσαι τόσο σίγουρος για την πράσινη αρμάδα, βάζεις ας πούμε 100 ευρώ στοιχηματάκι οτι θα νικήσεις;
ειπαμε ουτε με τριπλη δεν πιανεσαι. μεχρι και γαυρος γινεσαι αν σε νευριασουν!!!!

petastikoss

Νέο Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
0
παο θυμισου η 13 νικησε και ειναι εδω μαζι σου
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

spirosbof

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2008
Like
2
Πόντοι
16
πιο πισω εχω κανει καποιες προβλεψεις.η πρωτη βγηκε αντε βαζελακια μου να βγει και η δευτερη να τα κονομησουμε :grin:
σελ.974

bonbenito

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2008
Like
5
Πόντοι
16
Αρκετές εκπλήξεις περιλαμβάνει η ενδεκάδα με την οποία θα παρατάξει ο Χενκ Τεν Κάτε απέναντι στην Ίντερ. Ο Ολλανδός τεχνικός σε μια προσπάθεια να γεμίσει το κέντρο της ομάδας του επέλεξε ένα σύστημα 4-3-2-1 και τους Μουν, Ζιλμπέρτο Σίλβα και Μάτος στις θέσεις των αμυντικών χαφ και με μοναδικό προωθημένο τον Σόουζα. Η ενδεκάδα αποτελείται από τους: Γκαλίνοβιτς, Γκούμας, Σιμάο (κεντρικοί αμυντικοί), Βύντρα, Νίλσον, Μουν, Μάτος, ΖΧιλμπέρτο Σίλβα, Καραγκούνης, Κλέιτον, Σαλπιγγίδης
Πηγή

stranger88

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Κριτικές
3
Like
112
Πόντοι
16
Αρκετές εκπλήξεις περιλαμβάνει η ενδεκάδα με την οποία θα παρατάξει ο Χενκ Τεν Κάτε απέναντι στην Ίντερ. Ο Ολλανδός τεχνικός σε μια προσπάθεια να γεμίσει το κέντρο της ομάδας του επέλεξε ένα σύστημα 4-3-2-1 και τους Μουν, Ζιλμπέρτο Σίλβα και Μάτος στις θέσεις των αμυντικών χαφ και με μοναδικό προωθημένο τον Σόουζα. Η ενδεκάδα αποτελείται από τους: Γκαλίνοβιτς, Γκούμας, Σιμάο (κεντρικοί αμυντικοί), Βύντρα, Νίλσον, Μουν, Μάτος, ΖΧιλμπέρτο Σίλβα, Καραγκούνης, Κλέιτον, Σαλπιγγίδης
Πηγή

Μαλακία 11άδα νύχτα βλέπω να φεύγει ο μπεκρής. :jerking:

AnalLoverGGG

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2005
Κριτικές
8
Like
0
Πόντοι
6
Ξυπνηστε ρε βαζελιαααααα. Μεθυσατε με τα εκατομμυρια που θα βαζανε οι πολυμετοχικοι και με τη συμμετοχη σας στους ομιλους. ORCA τι επαθες ρε (σε παω κιολας), οταν εκανες τις πορειες ειχες ΠΑΙΚΤΑΡΑΔΕΣ ρε. Τι περιμενετε με Σιμαο σεντερ μπακ, Μουν, Βυντρα, Καραγκουνη, Σπυροπουλο κλπ ρεεεεεεεε ? Καντε υπομονη μεχρι Γεναρη και μην πετατε στα ουρανια ρε μαγκες. Εγω για καλο το λεω.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Ξυπνηστε ρε βαζελιαααααα. Μεθυσατε με τα εκατομμυρια που θα βαζανε οι πολυμετοχικοι και με τη συμμετοχη σας στους ομιλους. ORCA τι επαθες ρε (σε παω κιολας), οταν εκανες τις πορειες ειχες ΠΑΙΚΤΑΡΑΔΕΣ ρε. Τι περιμενετε με Σιμαο σεντερ μπακ, Μουν, Βυντρα, Καραγκουνη, Σπυροπουλο κλπ ρεεεεεεεε ? Καντε υπομονη μεχρι Γεναρη και μην πετατε στα ουρανια ρε μαγκες. Εγω για καλο το λεω.

όχι δεν είσαι χολωμένος.......

:tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth:

Επισκέπτης
ρε ο τεν κατε τι πινει και δεν μας δινει; ρε παπια εσυ του δινεις τα ληγμενα δεν εξηγειται διαφορετικα!!! αυτος ειναι χειροτερος και απο τον φερερ της αεκ!!!!!!! για να δουμε τη θα βγαλει η μαγια; :idiot: :idiot:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom