Διαγραμμένο μέλος 220472
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 24 Μαρ 2022
- Κριτικές
- 30
- Like
- 20.505
- Πόντοι
- 8.846
Να παςΒλακα από 2012 που εγώ γραφτεί ποτέ δεν εχω κάνει αναφορα αντε γαμησου τώρα
Να παςΒλακα από 2012 που εγώ γραφτεί ποτέ δεν εχω κάνει αναφορα αντε γαμησου τώρα
μαλιστα για θυμησε μου τι εγραφες?Κάποιος παπάρας ή κάποιοι παπάρες ρουφιάνεψαν (προφανώς γιατί δεν τους άρεσαν αυτά που τους έγραφα, μάλλον έτσουζαν), και μου απαγορευτηκε η συμμετοχή στο γαυρονήμα.
Να σας χαιρόμαστε τύποι γαύροι, παντού το ίδιο στυλάκι
@baros @Zebu @raopau @Hellraiser4Ever @barock @ΑΝΤΖΕΛΟ @DayStalker @troubakhs @Υπουργάρα και όποιον άλλον ξέχασα...
οσο μπορω να πω κανεις απο οσους εγραψες δεν το εκανεΚάποιος παπάρας ή κάποιοι παπάρες ρουφιάνεψαν (προφανώς γιατί δεν τους άρεσαν αυτά που τους έγραφα, μάλλον έτσουζαν), και μου απαγορευτηκε η συμμετοχή στο γαυρονήμα.
@baros @Zebu @raopau @Hellraiser4Ever @barock @ΑΝΤΖΕΛΟ @DayStalker @troubakhs @Υπουργάρα και όποιον άλλον ξέχασα...
Βρε τραβά γαμησου μην γράφεις για μένα βλακα,αν δε ξέρεις καραγκιοζηΝα πας
ηρεμα φιλε σε 1 λεπτο σηκωνουμε κατι που τους πονεσε.Βρε τραβά γαμησου μην γράφεις για μένα βλακα,αν δε ξέρεις καραγκιοζη
Τύποι δεν ξέρω αλλά κάποιος το έκανε. Και βάζελος δεν ήταν.οσο μπορω να πω κανεις απο οσους εγραψες δεν το εκανε
ΑνταποδίδωΒρε τραβά γαμησου μην γράφεις για μένα βλακα,αν δε ξέρεις καραγκιοζη
Ξανά τραβα γαμησου αν δε ξέρεις δε θα λες ονόματα καραγκιοζηΤύποι δεν ξρρω αλλά κάποιος το έκανε. Και βάζελος δεν ήταν.
Ο χαβαλές και το νόημα του σάη είναι η αντιπαράθεση, γονιμη ή όχι ακόμα και με μπινελίκια.
Αλλιώς γάματο, διαβαζω εφημερίδα.
Τεςπα και ποκύ ασχολήθηκα, απλά τη ρουφιανιά δεν την αντέχω.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Ανταποδίδω
Οσους εχω κρατησει απο οσους ανεφερες στο ποστ σου, δεν πατανε ρουφιανοκουμπο.Κάποιος παπάρας ή κάποιοι παπάρες ρουφιάνεψαν (προφανώς γιατί δεν τους άρεσαν αυτά που τους έγραφα, μάλλον έτσουζαν), και μου απαγορευτηκε η συμμετοχή στο γαυρονήμα.
@baros @raopau @Hellraiser4Ever @barock @ΑΝΤΖΕΛΟ @DayStalker @troubakhs @Υπουργάρα και όποιον άλλον ξέχασα...
2 συνεχομενες αναφορες ειχα κανει για τον μισθωτο τις προαλλες...μια επειδη εγραφε με κεφαλαία και μια επειδη ειναι πουστης...για να το σιγουρεψω ηταν η 2η....Οσους εχω κρατησει απο οσους ανεφερες στο ποστ σου, δεν πατανε ρουφιανοκουμπο.
Ψαξε διπλα σου τον ρουφιανο.
ψοφάς γιαΠου νομιζει οτι ειναι ικανος και να γηροκομησει. Που ουτε να παει να πιει ενα ποτηρι νερο μονος του δεν ειναι ικανος.
Μαλακα οσο του δινεις σημασια αυτουνου τοσο πιο βλακας και διασκεδαστικος γινεται. Αλλοι παιρνουν αξια, αυτος γινεται πιο βλακας.
απάντα ρε μουνοπανο!!!!!ψοφάς γιακωλοδάχτυλογέμιση αβολίδωτο βλήμα
με παραθέτεις μανιωδώς και ενώ αποφεύγω να σου απαντήσω επιμένεις κακιασμένη μουρλόγρια
Μην ξαναπροσπαθήσεις να με καυλώσεις να σε ζυγοσταθμίσω, ο τζάμπας πέθανε...
πήγαινε σε καμιά εκκλησία να κανονίσεις για το μυστήριο .. να έχεις κ κανά ψιλό για τους παπάδες ηλίθιε τσιγκούνη ..και κεί ο τζάμπας τέλειωσε
Με τι αρχιδια;απάντα ρε μουνοπανο!!!!!
τύπε μου λυπάμαι για το προβλεεπόμενο που τελικά συνέβηΚάποιος παπάρας ή κάποιοι παπάρες ρουφιάνεψαν (προφανώς γιατί δεν τους άρεσαν αυτά που τους έγραφα, μάλλον έτσουζαν), και μου απαγορευτηκε η συμμετοχή στο γαυρονήμα.
σκάσε μπούστηαπάντα ρε μουνοπανο!!!!!
Ξέρεις το κάστινγκ??σκάσε μπούστη
πάρε κ τη ρουφιανόγρια μαζί συνδέστε κ ένα μετασχηματιστή για λαμπατέρ και πηγαίντε σινεμά
τα τελευταία ποστ ....είναι τα βαθιά λαρύγγια ...Ξέρεις το κάστινγκ??
Υποψηφιότητα για Όσκαρ υπάρχει? Αν είναι να στρώσω το κόκκινο χαλίτα τελευταία ποστ ....είναι τα βαθιά λαρύγγια ...
για κομπάρσες τσιμπουκλούδες δε ξέρω , αθώες